Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

ontmaagd door SMDe postbode was geweest en ik liep naar de brievenbus om de post te bekijken. Er zat niet veel bijzonders bij op 1 brief na. Vlug maakte ik m open en las de brief. Hij kwam tante Carolien, ze woonde in een rustig dorp in een groot landhuis. Of ik niet zin had een keer langs te komen. Tante Carolien ik wist niet eens meer hoe dat mens eruit zag maarja een uitnodiging was wel reuze aardig. Ik besloot om op de uitnodiging in te gaan en belde tante op. Ze klonk best aardig door de telefoon en we spraken het volgende weekend af en als ik zou willen mocht ik blijven slapen ook. Die komende vrijdag ging ik bepakt en bezakt naar het station en pakte de trein op weg naar tante Carolien. Na ruim een uur treinen kwam ik aan bij een klein stationnetje. Ik stapte uit en keek om me heen, het zag er verlaten uit.Bij de ingang van het station stond een zwarte limousine en de chauffeur wenkte me vriendelijk. Bent u juffrouw Denise. Ik knikte en hij hiekd de portier voor me open en stopte mijn tassen in kofferbak. Na een kwartiertje rijden kwamen we aan bij het veel te grote huis van tante Carolien. Gaat u maar naar binnen zei de chauffeur ik zal uw spulletjes naar uw kamer brengen. ontmaagd door SMDeze nederigheid beviel me uitstekend en ik snelde naar tante Carolien toe die al stond te wachten.

 

Tante Carolien was een rijke middelbare dame en best nog aantrekkelijk om te zien. Ik kreeg kussen op mijn wangen en ze sloot me moederlijk in haar armen. Terwijl we naar de riante woonkamer liepen vertelde tante dat ze vandaag door omstandigheden weg moest maar morgen terug zou komen en het goed zou maken met me. Al het perssoneel stond tot mij beschikking vertelde ze door en ik hoefde niets te kort te komen. Ze pakte een belletje en rinkelde er mee. In de deuropening verscheen een kamermeisje. Isabelle breng jij deze dame even naar haar kamer sprak tante op een strenge toon. Volgt u mij zei Isabelle daarop. We liepen de grote marmeren trap op en ik keek naar het meisje voor me. Ze had een keurig zwart jurkje met een wit schortje aan. Ze opende een grote deur en liet me de kamer binnengaan. Mijn tassen stonden al boven en Isabelle vroeg me of ze kon helpen met uitpakken. Ik zei dat het goed was en bekeek de kamer. Het was een ruime kamer met badgedeelte en een mooi hemel bed. Isabelle legde keurig de inhoud van mijn tas in de kast. Ik het bad al voor u vol laten lopen juffrouw sprak ze gepast. Ze ging me voor de badkamer in en ik rook de geur van het badzout al.

Als u zich even uitkleed breng ik direkt uw kleding naar de waskamer. Ik trok mijn schoenen uit en knoopte mijn blouse los. Isabelle hielp me hartelijk deze uit te trekken. Ik maakte mijn rokje los en liet deze zakken. Isabelle knielde om deze op te rapen. Ze bleef geduldig wachten en ik begreep dat ze niet eerder weg zou voor ik echt alles uit had. Ik gaf haar mijn beha en mijn slip en stond naakt voor haar. Gaat u maar in bad zitten ik kom u zo wassen juffrouw. Ze liep weg en liet mij verbaasd achter. Ik zat net in bad toen Isabelle weer verscheen. Is alles naar wens juffrouw. Ik knikte en ze liep naar me toe Ze pakte een was hand en begon me zacht te wassen. Ik begreep dat deze dame echt alles deed wat je maar zou willen en bedacht hoe mijn tante dit in godsnaam voor elkaar had gekregen. Ondertussen was isabelle mijn haar aan het wassen en masseerde mijn hoofdhuid.Toen ik helemaal schoon was, Isabelle sloeg geen plekje over, mocht ik uit bad stappen. Ik werd lekker afgedroogd en kreeg een badjas aan. Isabelle verdween uit de kamer en ik bleef alleen achter. Ik besloot het huis maar eens te ontdekken en liep in mijn badjas de kamer uit.

Ik stond in een lange gang met kamers. Ik liep richting een trap naar een hoger gelegen verdieping. Ik liep langzaam naar boven en maakte de deur aan het einde van de trap open. Ik liep de zolderruimte op. Eerst liep ik in een soort tussenruimte en opende de volgende deur.ontmaagd door SMIk liep naar binnen en hoorde de deur dichtvallen. Ik was niet alleen op zolder ik zag Isabelle en nog meer 3 andere dienstmeisjes. De deurging open en er kwam een in het leer gehulde man binnen. Bij zijn binnenkomst knielden de meisjes neer en tegen mij zei hij dus jij ben Denise. Ik keek nog maar eens de ruimte in en begon steeds meer te snappen wat er gebeurde. Er waren allerlei SM attributen aanwezig zelfs dingen die ik nog nooit eerder had gezien. Ik werd door de man die schijnbaar de meester was op een plek gezet en 1 van de dienst meisjes maakte mijn enkels vast aan metalen boeien die aan de grond vast zaten. Ik stond wijdbeens en kon geen kant meer op. Isabelle liet met grote handel een balk met kettingen boven mijn hoofd zakken. Aan het einde van iedere kettingen zat ook weer een soort boei. Ik kreeg een metalen beugel om ieder pols zodat ik nu helemaal getekend was. Isabelle haalde de balk weer om hoog zodat mijn armen de lucht in gingen.Ik stond nu wijdbeens met mijn armen omhoog vast op het midden van de zolder. Twee dienstmeisjes liepen met een schaar in hand op me af en knipten mijn badjas stuk. De stof viel van mijn lijf en was nu poedelnaakt.De meisjes gingen alle 4 om me heen staan en streelden mijn naakte lichaam. Ik voelde 8 handen aan mijn lijf en kreeg lekkere kippevel waardoor mijn tepels verstijfden. Isabelle liep even weg en kwam terug met een bakje water en een scheermes. Ze knielde voor me neer en maakte met een soort kwastje mijn schaamhaar nat. Het water liep kriebelend over mijn dijen naar beneden. Toen het nat genoeg was pakte ze het mesje en begon me te scheren. Terwijl het mes over mijn huid gleed verdwenen alle aanwezige haren. toen ik helemaal kaal was van onder liep Isabelle weer weg maar meteen stonden er twee andere meisjes bij me. Ze pakten allebei een tepel vasten brachten voorzichtig een tepelklem aan. Ik voelde een pijn scheut toen ze de klemmen loslieten maar liet niet merken. Liepen allebij naar de zijkant en pakten een handel vast en begonnen te draaien ik voelde mijn armen zakken maar tegelijkertijd werd ik als het ware achterover getokken.

Ik hing nu naar achteren en de boeien om mijn polsen werden wat pijnlijk. Twwe meisjes liepen met een brandende kaars in hun hand naar me toe. Toen ze naast me stonden hielden ze de kaars boven mijn borsten en lieten het hete kaarsvet over me heen vallen. Ik verkrampte en voelde het vet stollen op mijn lijf. Na te zijn besmeurd met kaars vet werd er weer aan een handel gedraaid waar door de balk naar voren bewoog. ik hing nu helemaal voorover. Isabelle deed me een mondknevel om en ik stikte bijna bij het in brengen van die rubberen bal. Aan de buitenkant van mijn mond zat nu een grote zwarte dildo. Er werd een soort massage tefel voor me gereden Ik werd met mijn kin op de tafel gelegd waardoor de dildo uit mijn mond mooi naar voren wees. Isabelle trok haar kleren uit en nam plaats op de tafel. Ze liet haar benen ernaast hangen en ik kon haar kale doosje duidelijk zien. Ze schoof naar voren en liet de punt van de dildo in haar openingetje glijden. Op dat moment voelde de ik de pijn van een zweepslag op mijn billen waardoor ik iets naar voren schoot en in 1 keer die dildo bij Isabelle naarbinnen duwde. Ze gilde het uit en meteen kwamen er twe meisjes naar toe die hardhandig in haar tepels knepen.ontmaagd door SMIk probeerde op te kijken waardoor de dildo iets naarbuiten kwam direkt daarop volgde weer een zweepslag en weer duwde ik de dildo diep in Isabelle. Twee handen begonnen over mijn pijnlijke billen te wrijven wat de pijn iets vezachtte. Ik voeld een hand over mijn poesje wrijven en kreeg een lekker gevoel.

Mijn billen werden uit elkaar gedaan en ik voelde hoe er een grote lul naar binnen werd gebracht Het vierde meisje kroop onde me en likte mijn klitoris terwijl die grote piemel nog in me zat. De andere twee stonden nog steeds met elk een tepel van Isabelle tussen hun vingers. De man achter me begon me te neuken en bij iedere stoot neukte ik op mijn beurt Isabelle met die grote dildo. Terwijl hij me neukte drukte de man zijn duim tegen mijn anus en duwde hem naar binnen. Het meisje onder me begon weer te likken en de piemel werd uit me gehaald. Met vreselijk pijn voelde ik hoe die grote piemel hardhandig in mijn kontje werd geboord. Steeds sneller werd ik gelikt waardoor ik de pijn vergat. Met mijn kontje als neukingang werd ik van achter genomen.

Isabelle stond op het punt van klaarkomen maar stapte van de bank af. 1 van de meisjes ging geknield voor haar zitten en likte haar klaar. Het andere meisje begon aan de dildo zuigen en likte smakkend het geil van Isabelle ervan af. De piemel was weer uit me haald en de knevel werd weggenomen. De man kwam met zijn grote piemel voor me staan en beveel me te zuigen. Ik proefde aan zijn pik en zoog er hard aan. Hij trok terug en ik voelde een lading sperma over mijn gezicht spuiten. Ik deed mijn ogen dicht en voelde twee tongen mijn gezicht schoonlikken. Isabelle had zich aangekleed en ik werd uit mijn benarde positie gehaald. Isabelle pakte mijn hand en nam me weer mee naar beneden. Naakt liep ik achter haar aan. Op mijn kamer gekomen liet ze het bad weer vollopen.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!