Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mijn naam is Esther en ik ben een vrouw van 35 jaar. Ik woon in een klein, rustig dorpje in het zuiden van het land in een klein huisje en ik woon daar alleen. Ik ben gek op sex en regelmatig komen er mannen bij mij over de vloer die ik via een contact-advertentie heb opgedaan, of ik ga naar een parkeerplaats en laat me daar door iemand oppikken. Sex met vreemde mannen vind ik heerlijk en het liefst laat ik me door meerdere kerels tegelijk neuken. Ik ben ook vreselijk spermageil en geniet van dikke pikken die heerlijk in mijn mondje spuiten. De mannen waarmee ik sex heb moeten het liefst dominant zijn; ik hou wel van een stevige aanpak! Eigenlijk ben ik gewoon een geile slet en zo wil ik ook behandeld worden. Het verhaal wat ik nu ga vertellen gebeurde een paar jaar geleden toen ik een nieuwe buurman kreeg.


Mijn nieuwe buurman heet Jos. Hij kwam dus een paar jaar geleden naast mij wonen. Een grote kerel van 52 jaar. We zien elkaar niet zo vaak, maar af en toe drinken we samen een kopje koffie. Op een avond vroeg hij mij of ik zin had om een glaasje wijn bij hem te drinken. Het was erg gezellig en we kletsten over van alles. Op een gegeven moment vroeg hij me of het gisteravond gezellig was. Ik had die avond 2 mannen over de vloer en heb me flink laten misbruiken. Heb je ons gehoord? Vroeg ik hem. Ja natuurlijk, ik hoor het altijd als jij je laat neuken, je maakt ook zo’n herrie. Maar dat vind ik helemaal niet erg, ik geniet van die geluiden en bedenk dan zelf het beeld er wel bij, grapte hij.
Ineens keek hij me strak aan en zei Esther, hou jij van dominante mannen? Ik wist even niet wat ik moest zeggen, maar ik was een beetje licht in mijn hoofd door de wijn en ik antwoordde dus met ja..
Mooi, dan wil ik dat je je kleren uit trekt, je tieten uit je bh laat vallen, onderuit gaat zitten en je benen over de leuning van de stoel legt zodat je kutje goed zichtbaar voor me is. Ik schrok een beetje van Jos zijn benadering, maar het idee wond me ook vreselijk op, dus ik deed wat hij zei. Daar lag ik dan; naakt tegenover mijn buurman, benen wijd gespreid en hij keek zo tegen mijn kut aan.

Jij laat je regelmatig door meerdere mannen neuken heb ik gemerkt, je bent een geile slet en vanavond ga ik eens flink misbruik van je maken. Kijk nou toch eens hoe je er bij zit, ik hoefde het maar 1 keer aan je te vragen en je zit nu al met je blote tieten en kut voor m’n neus. Vanavond ben je mijn hoertje, begrepen? Ik knikte naar mijn buurman. Ik werd nu al geil. Ik wilde niks liever dan het onderdanige hoertje voor hem spelen, ik hou immers van dominante mannen. Hij liep even weg en kwam terug met een tas met spullen. Hij haalde er een videocamera uit en begon mij te filmen. Kijk in de camera en zeg dat je een geile slet bent en dat je je vanavond door mij wilt laten misbruiken! Ik keek in de lens en zei, ik ben een geile slet en ik wil me door jou laten misbruiken.. Goed zo teefje..

Hij kwam naar me toe lopen en sloeg met zijn vlakke hand hard op mijn tepels. Auw! Dat deed best pijn. Toen pakte hij allebei mijn tepels beet, kneep er flink hard in en begon er hard aan te trekken. Kijk me aan! Vind je dit lekker slet? Het deed best zeer, maar het was ook lekker en geil. Ik vind het altijd heerlijk als iemand mijn tieten flink onder handen neemt. Ja, dit is lekker.. Hij trok er nog harder aan. Blijf me aankijken! Hij kneep vreselijk hard en rolde mijn tepels flink door zijn vingers. Zo pijnlijk, maar o zo geil… Ik begon te kreunen. Hmm, word je hier zo geil van, teefje? Lekkere spenen heb je. Je houdt wel van een beetje pijn merk ik. Zal ik stoppen of zal ik doorgaan? Ga door.. hijgde ik. Knijp er maar lekker hard in.. Omdat ik met mijn benen over de zijkanten van de stoel hing stond mijn kutje open en Jos zag dat ik al aardig nat aan het worden was. Zo, die kut kan ook wel een behandeling gebruiken zie ik. Hij pakte een liniaal uit zijn tas en mepte met dat ding een keer goed hard op mijn kut.
Ooh, dat deed zeer en ik deed mijn benen van schrik tegen elkaar. Hou die poten uit elkaar!! Brieste Jos. Ik wil je goed op je clit kunnen slaan! Ik legde mijn benen weer terug over de leuningen. Hij mepte een paar keer hard op mijn clit en deze stond nu echt in brand. Maar ondertussen was ik ook zeiknat geworden. Ik kon er niks aan doen, maar van die pijn werd ik ook bloedgeil. Hij sloeg met de liniaal op mijn kut, op mijn tepels en zei dat ik een geile neukhoer was, een geile teef. Ik lag te kronkelen van de pijn en de geiligheid kermde het uit.
Hij stopte met slaan en ging met zijn vingers langs mijn kut en stopte ze daanra in mijn mond. Proef je eigen kutgeil maar, vieze hoer! Ik likte zijn vingers schoon en genoot van de smaak van mijn eigen kut.

Hij pakte zijn videocamera en begon me weer te filmen. En sletje, heb je er van genoten? Ik keek in de lens en zei dat het heerlijk was, dat ik er vreselijk geil van werd. Zeg maar in de camera dat je een goedkope gebruikshoer bent, een geile teef die flink aangepakt moet worden. Ik keek weer in de lens en zei, ik ben een goedkope gebruikshoer, een geile teef en ik moet flink worden aangepakt. En nu je vingers in je kut stoppen en ze daarna aflikken. Terwijl ik dat deed was hij nog steeds aan het filmen en van dat idee werd ik steeds geiler. Ik likte mijn natte, slijmerige vingers heerlijk af. Oh, wat smaakt mijn eigen kutje toch lekker!

Hij pakte een leeg bierflesje van tafel, kwam weer naar me toe en duwde de onderkant van het flesje in mijn kut. Vanaf nu is die hoerenkut van mij, bepaal ik wat en wie erin gaat en ik ga die kut van je vreselijk oprekken.. Ik ga er voor zorgen dat er binnenkort een wijnfles in past!
Hij neukte me flink hard met het bierflesje. Geile zaadteef.. laat je je kut zo lekker uitwonen door je buurman met een bierfles.. Hij spuugde me in mijn gezicht en sloeg op mijn tieten en ramde steeds harder met de fles in mijn kut. Wat was ik geil. Ik kreunde en hijgde. Hij stond op, liet de fles in mijn kut zitten en filmde dit. Als ik deze film straks aan mijn vrienden laat zien en ze zien wat voor geile teef jij bent, ben ik bang dat zij je ook willen misbruiken. En dat mogen ze, want jij bent mijn geil neuksletje. Vanaf nu doe je alles wat ik zeg, begrepen?
Dat idee stond me wel aan en ik zei dat ik helemaal van hem was en dat hij met mij mag doen wat hij wil. Mooi, dan krijg jij vanaf vandaag heel wat te verduren teef! Ik ga je aanbieden op internet, op parkeerplaatsen en je gaat je door heel veel mannen laten volspuiten.. Maar eerst gaan we nog een beetje oefenen..

Hij trok het bierflesje uit mijn kut. Zo, dan gaan we dit heerlijke neukgat nog maar eens wat verder oprekken.. Hij pakte een fles glijmiddel en deed wat op zijn hand. Vind je het lekker om gefist te worden? Vuistneuken vind ik heerlijk, maar toen ik eens goed naar zijn handen keek, dacht ik dat dit wel eens een pijnlijke kon worden. Wat een enorme handen had die man!! Een echte neukteef heeft natuurlijk een goed getrainde fistkut, dus hou die poten van je maar flink uitelkaar.. Hij stopte een paar vingers in mijn kut, haalde ze wat heen en weer, stopte al zijn vingers erin, duwde langzaam zijn hele hand naar binnen. Dit ging echt heel erg moeilijk. En ik ben toch echt wel wat gewend! Eindelijk zat zijn hele hand in mijn kut en ik voelde dat hij zijn hand balde tot een vuist. Zo, dat ging niet zo gemakkelijk he? Ben je er klaar voor? Ik zei dat ik er klaar voor was. Hij begon langzaam te stoten. Dit was goed vol te houden. Hij draaide en stootte wat met zijn vuist in mijn kut. Oh, wat was dit lekker. Het is zo’n super geil gevoel als je kut helemaal gevuld is.. Ik kreunde dat hij harder moest stoten, ik wilde meer voelen.. Hij begon me steeds harder met zijn vuist te neuken, steeds dieper ook. Ben je zo’n geile fisthoer?.. Vind je het lekker als ik mijn vuist diep in je kutje ram?. Hij ging nu echt keihard met zijn vuist tekeer. Ik schreeuwde het uit! Hij trok zijn vuist uit mijn kut en duwde ‘m gebald weer terug. Ohw, wat was dit zalig! Ja, fist mijn geile kut maar goed hard!
Tijdens het vuistneuken sloeg hij me weer een paar keer op mijn tepels en zei dat ik zijn gore neukhoer was. Af e toe trok hij met zijn vingers mijn kut open. Hmm, dat neukgat is al aardig opgerekt.. Door het geweld in mijn kut voelde ik dat ik ging klaarkomen. Ram je vuist in mijn kut! schreeuwde ik. Ik ga komen!! Oooh, ik kwam heerlijk klaar op zijn vuist..
Hij liet me zijn hand aflikken. Maar nu ga ik eerst dat geile bekkie van je eens verkrachten..
Hij haalde zijn lul uit zijn broek en stopte deze in mijn mond. Zuigen slet! Ik hoefde zelf eigenlijk niks te doen, hij hield mijn hoofd vast en neukte zo mijn mond met zijn pik. Hij ramde zijn lul diep in mijn keel waardoor ik moest kokhalzen en er flink wat slijm uit mijn mond droop. Geil teefje, ik ga zo die geile kop van je onderspuiten! Hij trok zijn lul uit mijn mond en dikke klodders sperma spoot hij in mijn gezicht. Ik likte zijn lul schoon en snel pakte hij de camera om mijn ondergespoten gezicht te filmen. En nu ga je met je vingers al mijn zaad in je mond duwen.. Ik gleed met mijn vingers over mijn gezicht op zoek naar sperma. Ik likte het zaad van mijn vingers. Goed zo sletje, kijk maar even in de camera terwijl je bezig bent..
We nemen nu even pauze, maar ondertussen stop je wel deze plug in je kut. Ik kreeg een grote plug die met veel moeite in mijn kutje paste. Zo moest ik weer normaal gaan zitten. We dronken nog wat en hij vroeg me of ik er van genoten had. Ik zei dat ik het heerlijk vond als ik als een goedkope slet behandeld word. Dus we gaan door? Ja buurman, heel graag..

Ga maar weer met je benen over de leuningen hangen en toon me je kutje.. Zo geile slet, eigenlijk wil ik van jou een hele geile, perverse slet maken. Ik wil met jou wel een stapje verder gaan.. Ik wil van jou een animalhoer maken! Een geile slet die zich door dieren laat neuken! Hij liep de kamer uit en kwam even later terug met zijn hond; en niet zo’n kleine ook! Hij duwde de kop van zijn hond richting mijn kutje en hij begon al snel te likken. Tijd om na te denken over dit bizarre gebeuren had ik niet, want ik werd supergeil van die grote ruwe tong die over mijn kut likte. Jos begon wer te filmen. Geniet je van die hondentong?
Trek je kut open zodat hij met zijn tong goed in je kut kan. Jij bent echt een geile teef.. Ik trok mijn kut zo ver mogelijk open zodat ik de tong lekker in mijn kutje voelde. Hmmm jaa.. dit is echt supergeil kreunde ik. Ik ga een geile hondenhoer van je maken, wil je dat? Ja.. hijgde ik, maak maar een geile animalslet van me.. Ik ga je uitlenen aan mannen en die mogen kijken hoe jij je laat neuken door honden en natuurlijk mogen die mannen zich ook uitleven op jou.. Ik was zo geil door het gelik van de hond dat ik het allemaal goed vond.
Ga nu op je knieen zitten en laat je dekken door de hond! Beval hij. Ik deed wat hij zei en al snel kroop de hond op mijn rug en na een paar keer misgeprikt te hebben voelde ik zijn lul in mijn kut stoten. Dit had ik nog nooit meegemaakt!! Deze lul was echt groot en hij stootte hard en vreselijk snel in mijn kut. Ik schreeuwde het uit van de geiligheid. Ja, maak een geile animalhoer van me! riep ik terwijl ik in de camera keek. Jos was geamuseerd aan het filmen. De hond begon klaar te komen en zijn dikke knoop schoot mijn kut in. Oh, wat was ik weer heerlijk gevuld.. Hij spoot zijn zaad diep in mijn kut. Na een paar minuten gleed zijn pik mijn kut uit en een plas hondenzaad droop uit mijn kut. Ga met je hand door je kut en lik zijn zaad van je handen. zei Jos. Ik proefde het geile hondenzaad, hmm best lekker..

Ben je vanaf nu mijn geile hoer? Ik antwoordde in de camera dat ik vanaf nu zijn geile hoer was waarmee hij alles kan doen..
Morgen laat ik deze video aan en paar vrienden zien. Ben benieuwd hoe ze reageren, maar hou morgenavond alvast maar vrij, gore teef!

 

Als jullie meer van mijn avonturen met buurman Jos willen lezen, moet je het maar laten weten.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # RE: Mijn nieuwe buurman (deel 1)Jacky 30-10-2012 15:47
MMMM lekker hoor om Ester zo te behandelen, zou best een x mee willen maken hoe jij Ester gedekt word door een heerlijke reu.

Gr. Jacky
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!