Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Het was mij wel duidelijk dat mijn buurmeisje mij op dat moment helemaal vergeten was. Ze ging helemaal op in haar paring met de grote herdershond, in een mum van tijd balancerend op het randje van haar tweede orgasme. En schijnbaar moeiteloos wist de wild raggende hond haar over dat randje heen te voeren. Weer wierp het meisje haar hoofdje in haar nek en opende haar mondje zich om een langgerekt gekreun door te laten. Haar lijfje leek opeens onder de neukende herdershond te verkrampen en ik zag hoe haar ellebogen even knikten. Toen haar orgasme haar in volle hevigheid overspoelde, konden haar armen het gezamenlijke gewicht van haarzelf en de grote hond niet langer dragen en geheel willoos moest ze zich voorover laten zakken, tot ze met haar hoofdje en schouders in het gras rustte. Haar kontje hield ze echter zo ver mogelijk omhoog gestoken.

 

Ik zag dat Doerak zich moeiteloos aan haar nieuwe houding aanpaste. Zonder ook maar een moment te stoppen met stoten, verplaatste hij zijn voorpoten enkel een stukje rond haar middel, zich meteen weer stevig aan het tienermeisje vastklampend. Het dier leek wel onvermoeibaar. In een razende tempo bleef hij het jonge meisje in haar klaarkomende kutje neuken, zijn dikke, grote hondenlul bij elke harde stoot zo diep mogelijk in haar buikje rammend. En de arme Kim lag geheel willoos geneukt onder hem, haar kontje hoog in de lucht gestoken terwijl ze door het beest misbruikt werd. Ik hoorde haar kermen, kreunen en grommen van genot, een geluid dat mij steeds meer opwond.

Ik kon mij maar een klein beetje voorstellen wat mijn buurmeisje op dat moment allemaal doormaakte of moest voelen. Niet alleen kwam het jonge meisje op dat moment knallend onder mijn herdershond klaar, maar het dier bleef haar ondertussen als een razende neuken, zichzelf tomeloos keer op keer in en uit haar kwijlende kutje rammend. En hij neukte Kim sneller, harder en dieper dan een man of jongen ooit had kunnen doen! Ik was niet te trots om dat te bekennen. Nogal logisch dat het jonge meisje helemaal uitzinnig was van genot, geilheid en extase. Haar gekreun en gesteun leek steeds luider te worden en hoewel ik weer aan mijn overige buren moest denken, kon ik mij er toch niet toe brengen om mijn buurmeisje wat tot stilte te manen. Ik had ook geen moment de illusie dat mij dat zou lukken.



Eindelijk ebden haar genotskreetjes en kreuntjes wat weg en leek het meisje weer was tot zichzelf te komen. Ze draaide haar gezichtje naar mij toe, mij met haar grote, donkere en o zo mooie ogen aankijkend terwijl mijn hond haar maar bleef naaien. Haar lange, kastanjebruine haren plakten in haar van het hondenzaad kleverige gezichtje, zodat ze er wat verwilderd uitzag. Maar op dat moment vond ik mijn buurmeisje mooier dan ooit en voelde ik mijn hart voor het tienermeisje openen.

"Oh! Oh god!", hijgde ze vol van verrukking, zich met beide handen stevig aan het halfhoge gras vastgrijpend. Ik zag hoe haar kleine borstjes vlak boven de grassprietjes hingen, zodat haar overgevoelige tepeltjes plagend gekieteld werden. De kegeltjes waren dikker en stijver opgezwollen dan ooit, mooi donker afstekend tegen de lichtbruine huid van haar tietjes. "Hij... hij probeert hem in mij te stoten!"

Even begreep ik haar niet, want volgens mij was Doerak toch al een poosje bezig om zijn indrukwekkende hondenpik als dol geworden in en uit haar strakke tienerkutje te stoten. Toen keek ik wat beter en zag ik opeens wat ze bedoelde. Ik had er wel eens over gehoord, maar het nooit eerder gezien, zoals ik ook nog nooit eerder een stijve hondenlul had gezien voor deze opwindende en onvergetelijke middag. Mijn ogen werden groot toen ik de enorme zwelling rond de wortel van Doeraks pik zag. Zijn knoop, noemden ze zoiets geloof ik. Het leek bepaald niet op een knoop. Meer op een bal en wel een bal met een diameter van minstens zes of zeven centimeter! En de dol geworden herdershond, helemaal uitzinnig van genot, dierlijke geilheid en onbeteugelde wellust, probeerde die enorme zwelling bij elke harde, wilde stoot in het kutje van mijn buurmeisje te persen!

"Jezus!", bracht ik ongewild uit, starend naar dat gevaarte en Kims kutje dat zich strak rond Doeraks razendsnel stotende hondenlul klemde. Dat hield de herdershond echter geen moment tegen, maar leek hem alleen maar meer en meer op te hitsen, en woest bleef hij zich in en uit haar rammen. Al neukend had het vreemde paartje zich wat gedraaid, zodat ik Kims tienerkutje nu duidelijk kon zien. En ook hoe dat heerlijke, jonge en nauwe spleetje zich bij elke harde stoot van de herdershond leek te stulpen over die reusachtige zwelling! Vol ontzag zag ik hoe die knoop bij elke stoot voor bijna de helft in de schede van het meisje drong en het verbaasde mij helemaal niets dat ze dan een luid, maar verrukt gilletje slaakte. De druk in haar kutje moest enorm zijn! En niet alleen in haar kutje. Haar opgestijfde genotsknopje moest haast verpletterd worden onder die fel stotende en voortdurend binnendringende zwelling.

"Oh! Oh ja! Oh god, Doerak!", riep het tengere meisje vol hartstocht uit toen de hond zich voor de zoveelste keer diep in haar buikje ramde. Maar ditmaal zag ik hoe haar rode en opgezwollen kutlipjes zich als een hongerig mondje helemaal over zijn knoop stulpten, hem letterlijk opslokkend. En toen zat het dier echt helemaal in haar kutje, met knoop en al! Ik kon het nauwelijks geloven. Ik kon nauwelijks bevatten dat dat gevaarte van mijn hond nu echt helemaal tot aan de wortel in de schede van mijn jonge buurmeisje zat! Maar Kims woorden lieten er geen misverstand over bestaan.

"Oh Doerak, je zit helemaal in me! Je zit echt helemaal in me!"

Even was mijn hond niet meer in staat om haar te neuken. Met gekromde rug stond hij als een strakgespannen boog over het tienermeisje heen gebogen, haar tengere, bevallige lijfje bijna helemaal bedekkend met zijn grote, hevig trillende hondenlichaam. De druk moest niet alleen voor mijn buurmeisje haast ondraaglijk zijn, maar ook voor de herdershond, besefte ik. Ik kon mij voorstellen hoe Kims tienerkutje zich strak rond zijn dierlijke geslacht sloot, waarbij haar sterke, jonge kutspieren hem haast moesten afklemmen. Zijn knoop moest als een harde, ronde kei in haar buikje zitten, gevangen in haar schede, terwijl haar kutspieren hem masseerden en het geil uit zijn kloten molken. In gedachten stelde ik mij voor hoe zijn puntige eikel het ene straaltje voorzaad na het andere in Kims buikje loosde, haar haast volpompend met warm geil.

"Oh! Oh god!", kermde het jonge tienertje uit, haar bovenlijfje tegen het gras drukkend. Haar kontje stak echter nog steeds ver omhoog, daar op zijn plaats gehouden door mijn hond. Het dier klemde zijn voorpoten in een innige omhelzing rond het slanke middel van het meisje, haar naar zich toetrekkend terwijl hij hevig sidderend van kop tot staart half op haar lag en half over haar heen stond. Ik zag zijn onderlijf naar voren en achteren schokken terwijl hij nog zwakke neukbewegingen naar het tienermeisje maakte. Maar echt neuken kon hij haar niet meer nu zijn dik opgezwollen hondenlul haast muurvast in haar kutje gevangen zat. Toch moest de wrijving van zijn dikke en grote hondenpik verrukkelijk zijn voor mijn buurmeisje, wat ook wel bleek uit haar luide en hartstochtelijke kreetjes en gilletjes van genot. "Oh Doerak! Kom klaar! Kom in mijn geile kutje klaar! Ja! JAAAAAHHH! DAAR KOMT HET! DAAR KOMT JE GEIL AL! OOOOOOHHHGGGOOOOOODDD!!!"

Het was alsof er een elektrische schok door mijn hond voer toen het dier zijn hoogtepunt bereikte. En niet alleen door hem, ook door mij! Weer hoorde ik mijn hond piepen van genot, terwijl hij met wild schokkende onderlijf zijn zaad in het verrukkelijke wezentje onder hem begon te pompen. En bij elk gilletje dat het tienertje slaakte wist ik dat mijn hond een volgende, flinke straal van zijn hete sperma in haar buikje loosde. Het moest voor Kim zijn alsof zijn hondenpik in haar kutje ontplofte in een wilde explosie van zaad, ging het verrukt en opgewonden door mij heen, meteen weer denkend aan hoe hevig het beest eerder in haar pijpbekkie was klaargekomen. Ik kon mij echt niet voorstellen hoe het voor het meisje moest zijn om die schokkende, hete hondenpik diep in haar lijfje begraven te hebben zitten, terwijl het dier de ene dikke straal sperma na de andere in haar spoot.

Terwijl het dier de ene dikke straal sperma na de andere in haar spoot!

God, dit gebeurt allemaal echt, ging het met een onverwachts hevige schok en een ongekende golf van opwinding door mij heen. Mijn hond neukte echt mijn zestienjarige buurmeisje en kwam nu geheel uitzinnig in haar kutje klaar! Met grote, verrukte ogen, terwijl ik voelde hoe mijn eigen lul eveneens op springen stond, staarde ik naar het jonge meisje en de grote herdershond, nauwelijks in staat om te bevatten dat dit allemaal echt gebeurde. Mijn wellustige blik richtte zich op het kutje van het meisje, half verwachtend het melkwitte zaad van mijn hond uit haar spleetje te zullen zien gutsen.

Ik zag echter niet meer dan een klein stroompje van zijn geil uit haar kutje sijpelen en begreep meteen hoe dat kwam. Doeraks knoop moest de schede van het meisje haast hermetisch afsluiten. Nog steeds pompte mijn hond wild met zijn heupen en ik wist dat hij daarbij de ene straal sperma na de andere in het kutje van het tienertje loosde. Ik rilde van opwinding bij de gedachte aan al dat hondenzaad dat al in het buikje van mijn jonge buurmeisje moest zitten en nog heviger toen ik het doel van Doeraks enorme knoop opeens begreep. Die zwelling was juist bedoeld om zijn sperma in de vagina van een teefje opgesloten te houden, zodat dat kans dat hij haar zou bevruchten vergroot werd. En nu was dit jonge, beeldschone tienermeisje het teefje van mijn hond en spoot hij haar helemaal vol met zijn hondensperma! Het maakte mijn hond helemaal niet uit dat Kim een meisje was en niet een andere hond. Het dier volgde gewoon zijn instinkt.

"Oh! Oh!", kermde mijn buurmeisje keer op keer uit, zich nog steeds vastgrijpend aan de graspollen. Ik zag hoe ze met haar heerlijke kontje draaide terwijl ze haast kronkelend van genot onder mijn neukende hond lag. Ik begreep opeens dat het meisje zelf ook aan het klaarkomen was, samen met mijn hond. Dat was dan de derde keer in korte tijd! Ze had nog steeds haar gezichtje naar mij toe gedraaide, maar aan haar doffe blik kon ik zien dat ze mij niet eens zag. Ze ging helemaal op in haar perverse paring met mijn herdershond, genietend van hun gezamenlijke en uiterst obscene hoogtepunt. Ondertussen genoot ik volop van hoe het meisje er uitzag, zoals ze met hoog opgerichtte kontje onder mijn nog wild raggende hond lag, letterlijk vastgepind aan zijn grote en dik opgezwollen hondelul.

Eindelijk vertraagden Doeraks bewegingen zich en luid hijgend, zijn lijf nog sidderend van kop tot staart, kwam hij op mijn buurmeisje tot rust. Zijn onderlijf rustte nog steeds tegen Kims strakke billen en ik wist dat het meisje en het beest nog innig met elkaar verenigd waren. Het dier drukte zijn snuit in Kims hals en likte haar daar, als om het meisje liefdevol te bedanken voor hun paring. Ik zag haar huid nat worden van zijn kwijl. Ook Kim hijgde luid, nog steeds half dubbelgevouwen onder het dier liggend. Ik zag hoe haar spieren zich langzaam ontspanden toen haar orgasme eindelijk wegebde. Het meisje keek mij nu weer met heldere ogen aan, een geil lachje rond haar lichtrode, sensuele lippen.

"Oh, dat was heerlijk, buurman!", bracht ze uit, nog nahijgend van haar uitzinnige paring met mijn hond.

"Jeetje, dit was voor het eerst dat hij zijn pik helemaal in mijn kutje kon stoten! En het deed niet eens pijn!" Ik weet niet wat mij het meeste opwond. De gedachte dat dit geile en mooie tienermeisje zich al vaker door mijn hond had laten neuken, of de gedachte dat ik had mogen meemaken hoe mijn hond voor de allereerste keer zijn hondenlul met knoop en al in haar strakke tienerkutje had geperst. Eigenlijk wond alles mij die heerlijke middag op, vooral het meisje zelf.

"Oh nee, niet doen, Doerak!", hijgde het tienertje opeens, enigszins paniekerig. Ik zag hoe ze snel met haar handen naar achteren reikte en Doeraks voorpoten vastgreep, hen op hun plaats rond haar slanke middel houdend. Ik begreep dat mijn hond van haar af had proberen te glijden en dat mijn buurmeisje dat nu voorkwam. "Je... je bent nog veel te groot, gekkie!"

Kims lijfje had zich gespannen toen mijn hond zijn gezwollen hondenlul uit haar had proberen te trekken, maar nu ontspande ze zich weer. Roerloos lag ze onder het grote dier, terwijl Doerak net zo roerloos op haar lag, daarbij genoeglijk hijgend. Ik dacht weer aan zijn enorme knoop die nu diep in Kims buikje zat en begreep dat die nog te dik en hard was om zomaar uit haar te kunnen glijden. Haar kutje moest zich strak rond die kogel klemmen en mijn hond zou haar pijn doen wanneer hij zijn pik nu zonder meer uit haar zou trekken. Aan haar gezichtje kon ik zien hoe ze zich concentreerde en wist dat ze probeerde om haar tegenstribbelende kutspieren onder controle te krijgen, zodat die niet langer hard en stimulerend in Doeraks hondenlul zouden knijpen en die stijf zouden houden.

"Ja, nu kan het wel!", kreunde het tienertje even later, terwijl ze de voorpoten van mijn hond losliet.

Meteen richtte ik mijn ogen op haar kutje, vol spanning. Ik zag mijn hond op het meisje bewegen en opeens leek Kims kutje zich open te sperren om zijn nog steeds reusachtige knoop door te laten. Het geslacht van mijn hond zag helemaal wit van het zaad en ik voelde mijn hart op hol slaan. Verder en verder opende Kims kutje zich, tot haar kutlipjes over de helft van de zwelling heen gleden. Toen schoot Doeraks knoop opeens uit haar, meteen gevolgd door de rest van zijn indrukwekkende hondenlul.

Bevrijd veerde de dierlijke roede omhoog en ik zag een waaier van melkwit sperma door de lucht vliegen, tegen Kims billen en de achterkant van haar dijen spattend, terwijl een paar flinke klodders op haar onderrug ploften. Toen gutste het zaad letterlijk uit het kutje van mijn buurmeisje, met een dikke stroom tussen haar nog gespreide dijen omlaag spattend. Het helderwitte geil beregende het gras onder haar. Kims kutje stond nog steeds open, alsof haar lijfje nog niet doorhad dat Doeraks enorme geslacht haar schede al verlaten had. Toen sloot haar spleetje zich als een klein, nat mondje, nog meer zaad van mijn hond naar buiten persend. Het zaad droop langs de binnenkant van haar dijen, duidelijk afstekend tegen haar door de zon gebruinde huid. Ook vormde het dikke slierten die als draden van zaad van haar gezwollen en rode kutlipjes omlaag hingen. Langzaam zag ik de draden van geil langer worden, zich uitrekkend tot ze braken en Doeraks sperma tussen de benen van het tienertje omlaag spatte, met dikke klodders. Tegen die tijd hadden zich al nieuwe slierten gevormd.

Vol van verrukking staarde ik naar het tienerkutje van mijn buurmeisje dat nu open en dicht bleef gaan, steeds meer sperma uitbrakend. Ik wist dat het tienertje dit expres deed, dat ze met opzet haar kut- en buikspieren spande en weer ontspande om zoveel mogelijk van Doeraks zaad naar buiten te kunnen persen en mij zo op te winden. Terwijl ik het geil van mijn hond naar buiten zag gutsen, kon ik alleen maar diep onder de indruk zijn van de enorme hoeveelheid. Mijn hond was toch al een keertje in Kims mondje klaargekomen? Dat was niet te merken. Het dier had het jonge meisje helemaal volgespoten met zijn zaad!

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!