Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het is altijd weer een feest als het Pasen is. De kermis is dan weer in het dorp. Gezellig, de herrie van de kermis en de geur van oliebollen en het zoete suiker van de suikerspinnen. De kermis heeft altijd een aantrekkingskracht op mij. Af en toe zou ik er wel eens willen werken. Zomaar een dagje extra geld verdienen. Jaloers ben ik als mijn broer bij één van de attracties kan werken. Hij staat in de kraam met van die grijpers. Ik baal verschrikkelijk en kan niet hebben dat hij deze job heeft. Zelf had ik het ook bij diverse gevraagd, maar nergens konden ze mijn hulp gebruiken. Mogelijk vonden zij mij nog wat te jong, maar ja ik wilde zo graag. Het geld zou ik overigens goed kunnen gebruiken. Ik spaar voor een brommer, die ik einde van het jaar zou mogen kopen. Mijn broer heeft pas zijn brommer, een pracht ding.

De volgende dag nog voor mijn broer naar de kermis gaat meld hij dat ik de volgende keer ook mee mag. Er is dan een kermis in een dorp op ongeveer 10 km afstand. Ik zou dan achterop de brommer van mijn broer mee kunnen rijden. Geweldig vond ik het en kon bijna niet wachten.

Eindelijk was het zover. Ik achterop de brommer bij mijn broer op naar de kermis. Het was de eerste keer dat ik achterop zat en hield mij goed vast aan mijn gespierde broer. Ik zat dicht tegen hem aan. Ik voelde de brommer onder mij trillen. Ook de warmte zo tegen mijn broer lieten mij niet onberoerd. Ik voelde mijn pikkie stijf worden in mijn broek. Het trillen van de brommer was zo’n lekker gevoel. Op de kermis aangekomen voeg mijn broer of ik het lekker vond achterop. Toen hij mij zag kleuren moest ie lachen en haalde zijn handen door mijn blonde haren. Beiden stonden wij nu in de kraam met de grijpers. De eigenaar kwam uitleggen wat ik moest doen. Hij vertelde vandaag zelf weg te moeten en mijn broer en ik zouden hier samen zijn met Mo. Mo zou over ongeveer een half uur komen en hij zou de leiding hebben. Ook werd ons gevraagd om ons de week er op te melden op de kermis in Alphen aan de Rijn. Daar zou hij genoeg werk hebben. Glunderend keek ik mijn broer aan die de extra bijverdienste ook wel zag zitten.

Mo bleek een afkorting van Mohammed, een Marokkaanse jongen van 18 jaar. Een stevig gespierde jongen met zwart krullend haar. Hij was gekleed in een wit poloshirt en een strakke gebleekte spijkerbroek. Zijn gespierde bovenbenen en kont tekende zich duidelijk af in zijn broek. Ook aan de voorkant was een goed gevuld kruis te zien. Ik voelde me door hem aangetrokken en begreep dit gevoel niet. Ik had nog geen seks gehad, maar trek mij met regelmaat af met een seksboekje vanuit mijn vader zijn kast. Boekjes met leuke jonge meiden. Mo een gozer, ik ben toch geen homo. Ik merkte dat ik de hele dag een beetje in de war was. Iedere keer als ik dicht bij Mo was nam ik hem in mij op en voelde ik mijn pikkie overeind komen. Ik moest uitkijken dat het niet zichtbaar werd. Zelf droeg ik een strakke gebleekte jeans met op diverse plekken van die gerafelde scheuren. Mijn moeder vindt dit vreselijk, maar het is nu eenmaal mode.

Als de avond om is nodigt Mo ons uit om neg even wat te drinken We drinken een biertje waarna het vervolgens weer huiswaarts gaat. Thuis gekomen vraagt mijn broer of ik wel echt mee wil volgende week. Hij vond mij zo afwezig en dacht dat ik het niets vond. Ik bevestigde snel een leuke dag gehad te hebben en beslist mee te willen volgende week. De hele week weet ik geen raad met mijn gevoelens. Duidelijk is dat Mo iets in mij los heeft gemaakt.

Vrijdagavond om 18:00 uur moesten wij ons melden bij de zogenaamde bingo tent. We zouden tot vannacht 01:00 uur bingo loten moeten verkomen en de volgende dag zouden wij om 10:00 uur aanwezig moeten zijn, waar wij dan verdeeld zouden worden over de attracties. Samen met mijn broer en nog 2 andere gasten verkopen wij de bingo loten. Tussentijds maken wij af en toe een praatje. De 2 andere jongens blijken Richard en Jan-Willem te heten. Richard net 18 jaar is een leuke jongen van ongeveer 180 lang, met donderbond haar en komt over als een rustige jongen. Jan-Willem is een jaar of 23. Het s een bluffer, is brutaal en heeft een grote bek. Mo zie ik even later in de stand van de grijpers staan. Als onze blikken elkaar kruisen zwaait hij naar mij. Ik voel mijzelf kleuren. Jan Willem merkt dit op en komt naast me staan. Zo hebben wij een jong homootje in ons midden of vergis ik mij. Ik voel mij betrapt en loop mokkend van hem weg. 

Als het 01:00 uur is sluit de kermis. Ik ben moe van de dag school en de avond werken. De eigenaar van de stand komt naar ons toe en vraagt mijn broer en Richard op de kermis te slapen in de Kip caravan achter de stand. Er staan uit veiligheid voor de kermis een aantal caravans waar snachts medewerkers blijven slapen. Zij kunnen bij problemen eventueel gewekt worden. Jan – Willem, Mo en ik slapen een paar straten verderop in de laadbak van de truck.

Als wij de truck binnen stappen is te zien dat aan het einde overdwars tegen de wand één slaap plaats is gemaakt. In de lengte tegen de linker wand zijn 2 smalle slaapplaatsen boven elkaar gecreëerd. Jan –Willem eigent zich de slaapplaats tegen de achterwand in. Mo neemt de bovenste slaapplaats en ik slaap onder Mo. Snel kleed ik mij uit en lig als eerste onder de dekens. Mo staat zich naast mij uit te kleden. Het is een geil gezicht als ik Mo zijn spijkerbrook van zich af zie stropen. Ik kij recht in de kruis van zijn witte strakke slip, waar een kleine gele vlek zichtbaar is. De strakke slip verraad dat hier heel wat in verstopt zit. Ik voel mij gloeien onder de dekens en voel mijn pikkie weer opspelen. Als mij zijn bed in wil moet hij vlak naast mij omhoog klimmen. Ik zie de gespierde benen van Mo omhoog gaan. Als hij uit mijn zicht is draai ik mij om en kijk recht in het gezicht van Jan-Willem. Deze likt zijn lippen af met zijn tong en knipoogt naar mij. Weer voel ik mij betrapt en draai mij gouw om, met mijn gezicht naar de wand. Ik voel mij opgewonden en betrapt, maar ben verschrikkelijk moe. Ik val in een diepe slaap.

Op een gegeven moment wordt ik wakker van een koude rilling over mijn rug. Ach ik verbeeld het mij maar. Ineens voel ik een hand over mijn slip de rondingen van mijn billen aftasten. Van schrik draai ik mij om, waarbij direct een hand over mijn mond wordt geplaatst. Ik kan niet schreeuwen zo. Regelrecht kijk ik in een stel verwilderde, geile ogen. Het waren de ogen van Jan Willem. Hij fluisterd in mijn oor:’” Ik heb het goed he? Wij hebben een homootje in ons midden! Weet je wat voor plezier wij daaraan kunnen beleven. De hand blijft over mijn mond, zodat ik niet kan reageren. De hand van Jan Willem glijd over de voorzijde van mijn slip. Ik schrik als ik merk dat mijn pikkie omhoog komt. Jan-Willem zegt, zie je wel datje het lekker vind. Direct daarop slaat hij mijn dekens weg en gaat wrijft met zijn gezicht over mijn onderbroek. Terwijl hij zijn hand over mijn mond houdt haalt hij met zijn tanden mijn slip opzij. Mijn pikkie staat strak tegen mijn buik omhoog en is zeiknat van het voorvocht. Jan-willem begint aan mijn pikkie te likken en neemt af en toe mijn eikel in mijn mond. Ik weet niet wat me overkomt. Ik wordt bere geil en wil niet dat Jan Willem stopt. Hij stop echter met likken en vraagt of hij zijn hand weg kan halen. Ik krijg weer lucht en vraag Jan Willem verder te gaan. Mijn slip wordt geheel uitgetrokken waarna Jan-Willem Mij een beetje draait. Hij begint mijn ballen te likken en laat zijn tong af en toe onder mijn ballen door glijden door mijn bilnaad. Vervolgens neemt hij mijn pik in zijn mond en zuigt hierop. Het is zo lekker dat ik bijna klaarkom, maar Jan-Willem stopt ineens. Zo nu ik even zegt hij.

Hij komt op zijn knieen naast mijn bed zotten zodat ik recht tegen zijn stijve lul aan kijk. Ik schrik als ik deze kaarsrechte paal zie van zeker 3 ½ doorsnede en 23 lang. Niet schrikken zegt hij lik en zuig maar zachtjes op mijn eikel. Ik lik de eikel en merk dat het niet vies smaakt. Al snel neem ik de eikel in mijn mond en zuig alsof ik een lolly in mijn mond heb. Jan Willem zit zachtjes kreunend naast mij en het doet mij goed te merken dat ik hem plezier doe. Zachtjes vraagt hij of hij zijn zaad in mijn mond mag spuiten. Ik schrik hiervan en stop met verder pijpen. Wacht maar zegt Jan –Willem. Hij duikt weer op mijn pikkie af en begint hieraan te sabbelen. Het duurt niet lang als ik het niet meer kan houden. Jan-Willem laat precies op tijd mijn pik uit zijn mond glijden. Mijn sperma vangt hij op in zijn handen. Flinke stralen spuit ik met kract in zijn handpalmen. Direct daarop smeert hij zijn pik in met mijn zaad. Grote witte klodders hangen aan zijn mooie lul. Kom zegt Jan-Willem, lik er nu eens aan. Het is van jezelf en ik beloof niet klaar te komen in je mond. Voorzichtig lik ik aan zijn lul en proef mijn eigen zaad. Het ruikt lekker en smaakt licht zoutig, maar si niet vies.

Kom fluistert hij neem maar in je mond. Ik open mijn mond en begin mijn sperma er af te zuigen. Jan Willem maakt tevens kleine stootjes in mijn mond. Lekker he fluistert hij. Grommend laat ik merken dat het lekker is. Nog een klein beetje zegt hij dan heb je al je zaad van mijn lul gelikt en ingeslikt zegt hij. Direct daarop voel ik de lul in mijn mond opzwellen. Jan Willem fluistert ja nog een klein beetje dan heb je alles weggelikt en gelijk voel ik stralen in mijn mond inlopen. Een aantal glijden direct mijn keel in. Jan Willem duwt zijn pik nu verder in mijn mond, zodat ik een deel met slikken. Ik probeer hem weg te duwen, maar hij is te groot en te sterk.

Lachend trekt Jan Willem zich terug. Zie je wel lekker he! Direct daarop draait hij zich om en keert terug naar zijn bed. Mo heeft niets gemerkt en slaapt heerlijk door. Ik voel me in de maling genomen, maar moet eerlijk bekennen genoten te hebben.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!