Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sylvie wrijft zich stevig droog met de grote badhanddoek. In haar rugzak zoekt ze haar slipje en trekt dit aan. Vervolgens doet ze het bijpassende behatje rond haar kleine borsten en stroopt ze zich in de donkere nylon panty. Ook het rokje en de pull zijn snel aan en als laatste sluit ze de rits van de knielaarzen. Ze opent de deur van het omkleedhokje en verlaat het zwembad waar ze nu al zo’n 3 jaar, sinds haar 21ste, wekelijks baantjes komt trekken om in conditie te blijven. Ze hield wel van dit zwembad. Het had ook een leuke grote jacuzzi en een kleine sauna waar je na de inspanning kon ontspannen. Ze groette de verkoopster aan het loket, die ze ondertussen al goed had leren kennen en liep naar de parking. “Godverdomme” hoort ze plots iemand luid roepen terwijl ze naar haar auto loopt.

Ze draait zich om en ziet een dame tegen een fiets trappen aan de fietsenstalling. Sylvie, die van beroep politieagente is, denkt onmiddellijk dat er iemand met vandalisme bezig is en loopt kordaat op die persoon af. “Gelieve daar onmiddellijk mee te stoppen”, zegt ze streng tegen de vrouw. De dame draait zich om en kijkt kwaad naar Sylvie. “Dit is wel mijn fiets he”, zegt ze boos, “één of andere klootzak heeft er een tweede slot rond gedaan”. Sylvie bestudeert de fiets en merkt inderdaad op dat er twee sloten aan hangen. Eén duur slot, waar de vrouw de sleutel van in de hand had, en een tweede goedkoop cijferslotje. Onmiddellijk wist ze hoe de vork aan de steel zat daar ze over dergelijke praktijken al twee maanden klachten krijgen op het bureel. “Ik zal even gaan kijken aan het loket of ze een knijptang hebben liggen”, zei Sylvie en ze liep terug naar binnen in het zwembad. Enkele minuten later kwam ze terug. “Sorry, ze hebben er geen”. “Godverdomme”, zei de vrouw, hoe geraak ik nu thuis.

klaarEen traan rolde over haar gezicht. “Waar woon je wel”, zei Sylvie. “Op zo’n tien minuutjes van hier, in de kapellendreef, zei de vrouw. “Rij maar met mij mee, ik moet toch die kant uit”, was Sylvie haar antwoord. “Wow super”, zei de dame, “ik ben trouwens Ann”. Sylvie stelde zich ook voor en ze liepen samen naar haar auto.



Ze stapten in haar Peugeot 207 en Sylvie start de motor. “Nogmaals bedankt”, zei Ann. “Geen probleem”, zei Sylvie, “maar ken ik jou niet ergens van, je lijkt me zo bekend”. “We zaten daarnet samen in de sauna”, zei Ann. Toen wist Sylvie het plots weer. Ann was de dame die een half uurtje geleden topless in de sauna zat. Ze viel onmiddellijk op omdat je normaal in deze sauna je badkledij verplicht moest aanhouden. “Ah nu weet ik het weer”, zei Sylvie en ze kon een glimlach amper onderdrukken. Ann zag dat Sylvie het zich weer herinnerde en moest ook lachen. Een kleine tien minuutjes later parkeerde Sylvie haar auto voor de deur van Ann. “Ziezo”, zei Sylvie, “je moet nu maar een fietsenmaker bellen om je fiets los te krijgen”. “Komt in orde”, zei Ann. “Mag ik je niet iets te drinken aanbieden uit dankbaarheid”, zei ze vervolgens. Sylvie keek op haar klokje en weigerde eerst. Maar Ann drong aan en het leek haar onbeleefd om te blijven weigeren. “Maximum tien minuutjes dan”, zei Sylvie, “want mijn vriend komt straks thuis”. Ann liep haar voor en opende de voordeur van haar kleine bungalow waarin ze al enkele jaren woonde. Zodra Sylvie binnen stapte merkte ze een geur waar die ze maar moeilijk kon thuis wijzen. “Sorry voor de rommel”, zei Ann, “maar ik heb gisterenavond een feestje gehad met enkele vriendinnen”. “Geen probleem”, zei Sylvie en ze liep de woonkamer binnen. Daar zag ze inderdaad een pak rommel. Overal stonden vuile glazen en lege zakken chips. Kussens en stoelen lagen op de grond. Sylvie nam snel een kussen en plaatste dit terug op de sofa en zei dat Sylvie daar plaats mocht nemen. “Wat wil je drinken”, vroeg Ann. “Doe maar een bakje koffie”, was het antwoord. Sylvie nam vervolgens plaats in de zetel maar stond al snel terug recht want ze ging op iets hards zitten. Ze trok het kussen weg en zag daar een vibrator en 2 strings liggen. “Blijkbaar een leuk feestje”, riep Sylvie naar Ann. “Viel wel mee”, riep ze terug maar toen ze weer in de woonkamer kwam met 2 kopjes koffie en Sylvie’s vonds zag zei ze, “héél leuk feestje eigenlijk”. “Dat zal wel zei Sylvie” en ze nam het kopje koffie aan en ging terug zitten op de sofa na eerst gecontroleerd te hebben of er niets anders onder lag.

“Ik ben lesbisch en had gisteren wat vriendinnen voor een kleine orgie op bezoek” zei Ann plots honderduit. Sylvie schrok van zoveel openheid, maar liet dit natuurlijk niet merken. “Is het daarom dat je met je blote tieten in de sauna zat”, zei ze terug. “Ik laat me graag zien, dat klopt”, zei Ann ongegeneerd. “Je weet toch dat het daar niet mag”, zei Sylvie. “Wat ga je doen agent, me in de boeien slaan misschien” antwoordde Ann onmiddellijk gevat. “Nee hoor, je zou het waarschijnlijk te graag hebben”, zei Sylvie al even snel en beide dames begonnen luidop te lachen. “Maar je vond het blijkbaar niet erg”, zei Ann, “want als ik me goed herinner had je stijve tepels in de sauna”. Sylvie ontkende dit met klem maar Ann bleef maar lachen dat ze het goed gezien had. “Kijk ze zijn zelfs nu hard”, zei Ann en ze wees naar de borsten van Sylvie. “You wish”, zei Sylvie en ze keek naar beneden maar moest onmiddellijk toegeven dat ze inderdaad stijve tepels had. “Het is hier fris”, zei Sylvie maar Ann kaatste onmiddellijk de bal terug. “Jaja, je geilt op deze pot hé”, zei ze ondeugend. Sylvie ontkende met klem en zei dat ze al drie jaar een vriend had en dat ze maar moest gaan want dat hij op haar zat te wachten en ze stond recht. Hierop stond Ann ook recht en greep Sylvie zonder het te vragen onder de rok vol in het kruis. In een seconde tijd scheurde ze de nylon panty, schoof het slipje opzij en stak een vinger in Sylvie’s kut. Voor Sylvie tijd had om te reageren had ze haar vinger al terug getrokken en hield hem voor haar gezicht. “Wat is dit dan”, zei Ann en Sylvie zag de vinger glinsteren van het geil. 

“Ja ok, ik vond je verhaal over je feestje gisteren wel geil ja”, zei ze snel, “maar ik val niet op vrouwen”. “Meid”, zei Ann, “nu is het je kans om te controleren of dit klopt”. Hierop streelde Ann door de haren van Sylvie en trok haar dichter. Zachtjes plaatste ze haar mond op de lippen van Sylvie en wachte af. Het duurde enkele seconden, maar toen opende Sylvie haar mond en de tong van Ann ging op zoek naar haar tong. Beide vrouwen waren verwikkeld in een zeer passionele kus, en Sylvie genoot. Ann, de duidelijk meer ervaren dame, liet haar handen op onderzoek gaan en zaten al snel onder de pull van Sylvie om haar kleine borstjes te kneden. “Zie je wel dat je tepels hard zijn”, grapte ze en Sylvie moest kreunen toen ze erin kneep. “Doe je armen hoog”, zei Ann gebiedend en Sylvie luisterde braafjes. Ze ontdeed haar nieuwe vriendin van haar pull en deed ook de beha uit. “Prachtige tietjes”, zei Ann. “Veel te klein”, zei Sylvie. “Ben je gek, daar vallen potjes zoals ik net op “, kreeg Sylvie te horen. Ann nam ze onmiddellijk vast en begon wild te likken en te zuigen aan de harde puntjes op Sylvie’s borsten. Sylvie genoot van deze aanrakingen. Na enkele minuten duwde Ann de weerloze politieagente terug op de zetel en ging op haar knieën voor haar zitten. Ze spreidde Sylvie’s benen en keek naar het gat dat ze daarnet in de nylon panty gemaakt had. Met beide handen scheurde ze het nog meer open en trok vervolgens het slipje ook kapot. Voor Sylvie hier iets van kon zeggen zaten er al twee vingers in haar kut en was Ann op haar clit aan het zuigen. Wat deed deze vrouw dat goed. Ze was amper begonnen of Sylvie voelde een orgasme naderen. Sylvie nam het hoofd van Ann vast en duwde het hard tussen haar dijen. “Je geniet er precies van”, zei Ann tussen het likken door. “Zwijg en lik verder”, zei Sylvie. Ann deed wat haar gevraagd werd en ze beet zachtjes in Sylvie’s clit terwijl ze een derde vinger in haar kut stak en hard begon te rammen. 

Met een luide kreun kwam Sylvie klaar. Dikke druppels melkachtig geil ontsnapten uit haar kut en spatten op Ann’s gezicht uit elkaar. “Jij geile slet”, zei Ann terwijl ze de druppels van haar gezicht wreef en oplikte. Toen het effect van het orgasme weggeëbt was schaamde Sylvie zich plots en sloot onmiddellijk haar benen en hield haar armen voor haar borsten. “Wat doe je nu”, zei Ann. “Ik schaam me”, zei Sylvie. “Waar is dat voor nodig, was het niet lekker misschien”. “Jawel”, zei Sylvie, “maar ik ben hier de enige naakt”. “Als het dat maar is”, zei Ann en ze ontdeed zich onmiddellijk van al haar kledij en stond een minuut laten poedelnaakt voor Sylvie. Die bekeek haar nieuwe vriendin van kop tot teen. Voor haar stond een iets oudere dame met veel dikkere borsten dan dat ze zelf had, maar ook met een kaal kutje. “Staat het je aan”, zei Ann. “Je bent mooi ja”, zei Sylvie verlegen. “Jouw beurt”, zei Ann en ze nam Sylvie’s hoofd en duwde het in haar kruis. Sylvie rook onmiddellijk de geur van geil en wist nu wat die geur was toen ze het huisje binnen stapte daarnet. Voorzichtig stak ze haar tong uit en begon ze aan het eerste kutje in haar leven te likken. Sylvie volgde alle aanwijzingen die Ann haar gaf tot op de millimeter en hoorde aan het gekreun dat ze het niet slecht aan ’t doen was. Ann nam haar Sylvie’s hoofd hard vast en kwam schreeuwend klaar op haar tong. Een klein straaltje geil ontsnapte uit de natte kut en spoot recht in Sylvie’s mond, die het gewillig doorslikte. 

Toen beide dames weer op adem gekomen waren gingen ze naast elkaar in de zetel liggen. “En staat de vrouwenliefde je wat aan”, vroeg Ann uitdagend. “Het beffen is heerlijk”, zei Sylvie, “maar ik mis toch dat gevoel van een pik die je volledig vult”. “Daar hebben wij alternatieven voor meid”, zei Ann en ze stond recht en liep naar het grote wantmeubel in de woonkamer. Ze opende er een lade en haalde er een gordeltje uit met daarin een enorme lange en dikke zwarte dildo. “Ga eens op je handen en knieën voor me zitten”, zei Ann dominant. Sylvie deed wat er haar gevraagd werd en zag hoe Ann het gordeltje rond zich deed. Met twee vingers haalde Ann wat geil uit Sylvie’s kut en smeerde de dildo er mee in. Voorzichtig plaatste ze de eikel van de kunstlul voor haar schaamlippen en begon zacht te duwen. Maar zodra het dikste gedeelte verdwenen was tussen de natte lipjes, duwde ze harder en Sylvie’s spleet zoog de dildo naar binnen. Het was het dikste en langste dat ze ooit in haar gehad heeft. Ann begon Sylvie hard te neuken. Sylvie moest zich stevig vasthouden of ze zou van de sofa vallen, maar ze hield vol. “Geniet van mijn pik jij vuile slet”, zei Ann. Sylvie kreunde luid. Terwijl ze haar nieuwe vriendin aan het neuken was, begon Ann met haar duim cirkeltjes te maken over Sylvie’s sterretje. “Niet in mijn kont”, riep Sylvie nog, maar het was al te laat. Ann duwde door en de duim verdween in Sylvie’s anusje. Een luide gil was het bewijs dat het de eerste keer was dat daar iets in verdween. Ze kneep met haar kontje in Ann’s vinger. “Ik ga komen”, riep ze luid en Ann neukte hard voort. De valse siliconen ballen kletsten met elke stoot tegen Sylvie’s clit. Dikke druppels geilen spatten uit haar kut terwijl ze schreeuwend klaar kwam. Ann bleef neuken en Sylvie hield het niet meer. Ze werd volledig slap en gleed van de zetel op de vloer. De kuntslul droop na van de geile sappen. 

“Moest jij niet naar huis”, zei Ann al glimlachend, “je vriend ging toch op je wachten”. “Fuck hem”, zei Sylvie, “ik ben lesbisch geworden”.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!