Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

 

Het was al lang een fantasie van mij om mijn vrouw Missy het een keer te zien doen met een neger. Maar je, hoe breng je zoiets in de praktijk? Hoewel ze altijd geil was en best wel eens behoefte had aan een maatje meer, stonden praktische bezwaren altijd in de weg. We hebben een tijdje wat gedate via een camsite, maar die begonnen steeds meer moeilijk te doen met het uitwisselen van gegevens.


Ik had toch maar weer eens een advertentie met een paar mooie foto's van Missy gezet op meerdere erotische website's. De gedachte alleen al dat ze daar door allerlei geile kerels bekeken werd die zich mogelijk op haar aftrokken, wond mij ontzettend op. Tussen de vele reacties viel er eentje in het bijzonder op: die van een gekleurde man, luisterend naar de nickname Sylvester26. Al snel realiseerde ik mij dat zijn nickname in verband stond met zijn geslachtdeel: hij had een enorme zwarte pik. Wat zou het lekker zijn om die in mijn vrouw te zien verdwijnen! En wat zou zij ervan genieten als haar hele gaatje gevuld zou worden met die negerlul!


De interesse van Sylvester was snel gewekt. Natuurlijk wilde hij mijn lekkere sletje wel eens pakken. Het wachten was alleen op een goede gelegenheid. We wisselden telefoonnummers uit, zodat als zich een gelegenheid voor zo doen, ik hem kon bellen. Gelukkig woonde hij dichtbij; binnen 20 minuten kon hij op de stoep staan, zo verzekerde hij mij.


Op een dag was ik druk bezig in huis. Buiten was het lekker warm en zonnig. Verveeld hing mijn vrouw op de bank. Ik opperde haar om toch lekker te gaan zonnen inde tuin. Dat was lekker afgeschermd van de wind. Ongestoord kon ze daar naakt zonnen, zodat haar tieten en kutje ook lekker bruin werden. Mijn hart klopte in de keel toen ze zei dat dat een goed idee was. Ze verdween met een matrasje onder haar arm naar richting de tuin.


Na een kwartiertje ging ik even spieken of ze klaar lag... en ze lag klaar, in vol ornaat. Badend in het licht van de zon, armen achter haar hoofd en de benen lichtjes gespreid. De buren naast ons zouden vanaf hun bovenverdieping recht in haar kutje kunnen kijken. Natuurlijk had ik haar zelf kunnen pakken door geruisloos naar haar toe te sluipen en haar beginnen te likken. Dat zou vanzelf uitmonden in een gigantische neukpartij. Hoewel ik daar geil genoeg voor was, had ik echter een beter idee...


Ik sloop naar beneden en zocht in mijn telefoon het nummer van Sylvester op. Onmiddellijk nam hij op. Ik vertelde hem direct te komen, omdat mijn vrouw naakt lag te zonnen. Ik zou de deur op een kier laten staan zodat hij binnen kon sluipen. Uiteraard ging hij akkoord met mijn voorstel. Hij had toevallig net op de erotische advertentie website naar haar foto’s zitten kijken en vertelde daar behoorlijk geil van geworden te zijn. Het idee om haar eens in het echt vol te spuiten, maakte dat hij onmiddellijk zou komen.


Ik zette de voordeur op een kier, zoals afgesproken met Sylvester. Stilletjes sloop ik met de videocamera naar de bovenverdieping. Ik bleef even wachten in de voorste slaapkamer of Sylvester ook werkelijk optijd zou komen.


Even later zag ik een auto met een donkere man achter het stuur al de straat inrijden. Ik moest voortmaken om niets te missen... de auto reed stapvoets, duidelijk op zoek naar een huisnummer. Het kon niet anders of dit moest Sylvester zijn. Snel installeerde ik me in de achterkamer, de videocamera op het statief. Ik had een prachtig uitzicht op Missy haar kaal geschoren natte kutje, dit zou wel eens een spetterende video kunnen worden.
De voordeur van ons huis sloeg dicht. Sylvester was dus binnen gegaan. Mijn vrouw lag nog steeds te zonnen. Man, wat kon je haar vanaf hier goed zien en wat een uitzicht! Zoals ze nu lag, keek ik recht haar kutje in. Ze bewoog overigens al een hand over haar glad geschoren heuveltje om zichzelf te verwennen. De slet lag zichzelf daar gewoon te vingeren! Gebiologeerd keek ik naar de glinsterende druppels op haar schaamlipjes.

Opeens zag ik een naakte donkere man de tuin in lopen. Aan zijn forse lul te zien was het inderdaad Sylvester... kennelijk was hij ook geil geworden van de aanblik van mijn vrouw, want hij begon zich af te trekken. Daarbij hield hij het niet stil, want plotseling keek mijn vrouw om. Mijn adem stokte in afwachting van wat er zou gebeuren. Zou ze gaan gillen? Schaamtevol met een zomerjurkje haar lichaam bedekken? Maar nee, niets van dat alles. Ze wenkte naar Sylvester en sprak tot hem. Sylvester stapte op haar af, zijn enorme zwarte paal als een sabel voor hem uit zwiepend.


Onmiddellijk nestelde zij zich op haar knieën tussen zijn benen. Met zijn handen streelde ze zijn ballen en nam gulzig zijn lul in haar mond. Ze begon hem te pijpen zoals ze bij mij nooit gedaan had: vol overgave, met de eikel diep in haar mond en haar hand die op en neer ging over zijn schacht. Wat een slet. Wat een geile slet! En wat een heerlijk gezicht. Snel controleerde ik nog even de videocamera, gelukkig stond deze haarscherp ingesteld en was hij dit geile tafereel aan het filmen. Ik wilde vaker van dit beeld kunnen genieten...


Sylvester begon ondertussen met zijn heupen neukbewegingen te maken. Zelfs meende ik zijn lul te zien kloppen van opwinding. Plotseling duwde hij Missy achterover, het matras op. Nu dook hij op zijn beurt tussen haar benen en begon de natte kut van mijn vrouw te likken. Wat hij deed, beviel haar, want al snel gooide zij haar hoofd achterover in de nek. Ritmisch begon zij op en neer te bewegen om zich klaar te rijden op zijn tong. Haar tieten bewogen daarbij zachtjes op neer, glimmend in de zon van de olie.


Zelf vanaf hier kon ik Missy haar gekreun horen. Ik hoorde haar hijgen, steeds sneller en uiteindelijk gevolgd door een diepe kreun... een diepe stroom vocht verliet haar kutje. Ze had gespoten! Ze was squirtend klaargekomen op de tong van Sylvester! Wat een ongelofelijk geile slet was zijn vrouw toch! En dat bleek helemaal uit het volgende beeld: kennelijk had ze nog lang niet genoeg, want ze dwong Sylvester nu op het matrasje te gaan liggen. Zijn enorme lul stond priemend omhoog en wiep een slagschaduw over zijn buik en het matrasje. Ik was benieuwd of ze deze enorme paal helemaal kon verwerken!


Missy stapte over Sylvester heen, haar voeten aan weerszijden van zijn heupen. Langzaam zakte zij door haar knieën, met haar kutje richting de volle roze eikel van Sylvester. Met een hand rond zijn lul trok zij haar behoeftige grotje richting naar de eindbestemming. Langzaam zag ik de eikel haar lipjes raken, die onmiddellijk weken om de penis van Sylvester te ontvangen. Terwijl die enorme lul langzaam naar binnen gleed, zag ik haar kutje als het ware oprekken. Haar schaamlippen stonden nu vol open, zodat het binnenste roze deel van haar kutje prachtig zichtbaar was, met bovenop een opgezette, kletsnatte klit.


Met haar mond wijd open van genot, begon Missy over de neukpaal van Sylvester te glijden. En met iedere beweging zakte ze een klein stukje verder over dit zwarte monster. Tot ze na een keer of 15 die hele paal diep in haar buik had. Wild pompte ze op die zwarte lul, ze kirde, kreunde en gilde het uit. Vanuit mijn verborgen positie zag ik de buren al in het rond kijken waar dit vandaan kwam!


De geile sappen stroomden uit Missy haar kutje, haar tepels waren nu wijd opgezet tot gigantische proporties, die met haar lekkere tieten wild heen en weer slingerden. Ik hoorde haar nu onophoudelijk kreunen. Juist toen ik dacht dat ze weer zou klaarkomen, omvatte Sylvester haar heupen en hield haar stil in positie, haar billen vrij hangend boven zijn buik. Met zijn machtige onderlijf begon hij nu hard in haar te rammen. Ik zag zijn ballen wild heen en weer slaan terwijl zich rond zijn lul een enorme kring kutsap ophoopte, die iedere keer groter werd als hij zijn monsterlul weer diep in Missy haar buik had geboord.


En alweer kwam Missy spuitend klaar. Zij was nu zo nat dat ik het hoorde soppen wanneer Sylvester zijn lul in haar stootte. Hoewel zij nu helemaal slap was, had hij duidelijk nog niet genoeg. Precies wat zij nodig had: een man met uithoudingsvermogen, die haar nu eens goed doorneukte. Hij hees haar overeind en liet haar voorover bukken. Met haar handen greep ze de leuning van onze hangmat vast. Ondertussen zette hij haar rechterknie op een tuinstoel. Missy haar kutje lag nu heel zichtbaar open voor hem om te penetreren. Ik genoot van de aanblik van zijn lul in aanvalsstand, achter het gewillige kontje van mijn vrouw.


Met veel geweld drong hij bij haar binnen. Het was duidelijk dat hij haar nu voor eigen genot wilde afneuken. In de verte hoorde ik hem ook geile vernederende praat uitslaan. ‘ Zo sletje, dus jij wilde eens hard gepakt worden, nou: je kan het krijgen, smerige teef!’ Al deze praat maakte Missy echter alleen maar geiler. Als Sylvester in haar stootte, stootte zij net haar kontje naar achteren, om hem diep in haar te ontvangen. Haar tieten slingerden daarbij wild op en neer. Haar tepels waren daarbij dieprood, vol opgezet.


Over de schutting kwam het hoofd van de buurman, die meteen toe hij zag wat er gebeurde met een rood hoofd weer wegdook. Die zou zich nu ook wel gaan afstrekken!


Sylvester voerde zijn ritme alsmaar op. Aan alles kon je zien, merken en horen dat het hoogtepunt van het neukfestijn nabij was. Nog jammer dat ik me op zo’n afstand bevond dat ik haar natte, geile kut niet kon ruiken. Op topsnelheid ramde Sylvester zijn lul nu in en uit het kutje van Missy. Draden geil liepen nu uit haar kut, die van roze nu langzaam rood geworden was. Missy haar kutje was ondertussen opgerekt tot een KUT, die paal van 26 bij 7 centimeter ramde keer op keer als een drijfstang diep in haar buik. Missy gilde het uit, geef me je zaad, ik wil je zwarte zaad in mijn buik, maak me zwanger!


Toch weer even het rode hoofd van buurman Jan over de schutting, nu bleef hij kijken!


Sylvester begon nu ruiger te pompen, hij voerde het tempo op. Missy kreunde aan een stuk door en weer kwam ze spuitend klaar, waar het vandaan kwam weet ik niet maar er lag met dit warme weer al een heus plasje op de bestrating. Ik spuit je geile kut vol slet gromde Sylvester. Ja maak me zwanger, spuit je zaad diep in mijn baarmoeder gilde Missy terug. Nu was er geen houden meer aan, Sylvester pakte haar nog wat steviger bij haar heupen en pompte kreundend met een paar diepe stoten zijn zaad diep in Missy haar buik. Missy gilde het uit, ja spuit me vol, ik wil je zaad! Langzaam bewoog Sylvester nog een beetje na en weer kwam Missy spuitend klaar, haar geil vermengd met zaad droop van haar kut en Sylvester zijn nog steeds keiharde paal.


Zo en nu het volgende gaatje lachte Sylvester!
“Draai je om, ga op je knieën en je handen zitten,” beviel Sylvester. Missy volgde als een goede slet de instructies van de neger netjes op, en deed wat haar gezegd werd. Sylvester zette zijn lul even plagend tegen het kutje van Missy aan, waarop Missy gelijk haar kutje weer over zijn paal wilde schuiven. Sylvester trok zicht gelijk terug en gromde, nee eerst ga ik in je kontje.
Verschrikt keek Misy hem aan “Gaat het wel passen?” vroeg Missy met een ietwat trillende stem. Sylvester knikte geruststellend, maar ik zag aan zijn gezicht dat hij er niet zeker van was of die enorme lul in haar kontje ging passen.
“Jahoor, makkelijk,” antwoordde hij. Missy was nog aan het nahijgen van de eerste neukbeurt, en Sylvester richte zijn eikel met zijn hand in de richting Missy's kontje.


“Komt ie,” gaf hij aan. Sylvester spuugde een keer op haar kontgaatje en probeerde zijn eikel langzaam naar binnen te drukken, maar hoe geil en nat Missy ook was, zo gemakkelijk ging het niet. Sylvester zette wat meer kracht, en drukte langzaam maar zeker met een paar korte stootjes zijn dikke eikel naar binnen. Missy's ogen begonnen te tranen, de sluitspier van haar kontje werd tot het uiterste opgerekt. En dat was nog maar het begin. Gillend doorstond Missy de helse pijn, en dat weerhield Sylvester er van. Hij trok zijn eikel voorzichtig terug, en stak één vinger naar binnen.
“Ooh, ja!” kreunde Missy. Voorzichtig drukte Sylvester er een tweede vinger bij. Missy gilde opnieuw, en door het gegil heen kreunde ze genietend. Na een derde vingen was het genoeg voor Sylvester, we gaan het weer proberen gromde hij.


“Je kringspier is er nu al aan gewend, nog even doorzetten sletje van me,” zei hij. Hij plaatste zijn enorme paal tegen haar kontje en duwde met wat meer kracht zijn eikel weer naar binnen. Opnieuw begon Missy te krijsen, maar dit keer stopte Sylvester niet. Hij stootte door en na een paar keer bewegen ramde hij zijn lul in één keer keihard naar binnen, tot aan zijn ballen.


“AAAAAAAAAAAAAUW AAAUW AUW!!!!!!!!!” huilde Missy. Ze zakte even door haar rug door de verlammende pijn. Sylvester hield zijn lul stil.
“Ssst, het komt goed,” beloofde hij. Zacht begon hij het krappe kontje van Missy te neuken. Huilend doorstond Missy de verlammende pijn. Sylvester ging door, en hield hetzelfde ritme aan. “Auw Sylvester AUW!!!” schreeuwde Missy.


“Kom op sletje, even door zetten,” hijgde hij. Missy beet op haar lip, de pijn werd iets minder en heel langzaam maar zeker kon ze de pijn goed weerstaan. Op een gegeven moment stopte ze met huilen, en veranderde ze het huilen in kreunen.


“Zie je wel? Lekker is het,” zei Sylvester.
“Hm ja, oh, oh OH!!! Ja Sylvester OOH! Neuk mijn kontje, spuit mijn darmen vol, neuk me, neuk me!!!!” gilde Missy. Sylvester begreep de boodschap en begon hard te stoten. Hij beukte zijn enorme zwarte lul met lange en diepe halen diep in Missy haar kontje.


“AAAAH JA AAAAAAAAAH OH Sly, OOH JA!!!!!!! AAAAAAAAAH!!!!! JA OOH!!!” schreeuwde Missy. Sylvester ging als een gek tekeer in het kontje van mijn vrouw, hij molesteerde haar hele binnenkant en boorde iedere keer keihard tegen haar darmwand.
“Ik ga komen schatje, ik ga komen sletje van me, ooh!!!” schreeuwde Sylvester. Hij zette zijn laatste sprint in en neukte Missy nog harder dan net.


“SPUIT IN ME!!!! DOE HET Sylvester!!!! OAAAAH!! DOE HET!!!!” gilde ze. Sylvester begon de hijgen, te kruinen en de schreeuwen.


“Oh godverdomme!!! Ooh JA!!!” schreeuwde hij terwijl hij haar diep bleef neuken. Met zijn grote hand wreef hij hard over het clitje van Missy heen, waardoor ze weer spuitend klaarkwam waarbij ze met haar gehele lichaam schokte.


“AAAAAAH AAAAH OAAAAAAHH!!!!!! A A A AHH!!” schokte Missy. Haar kutspieren trokken zich samen, en op dat moment begon Sylvester keihard in haar te spuiten. Grommend kwam hij samen met mijn vrouw klaar. Langzaam trok Sylvester zijn nog steeds keiharde paal uit missy haar kontje, het zaad spoot er zowat uit en dikke klodders liepen langs Missy haar benen.


Sylvester greep Missy beet en draaide haar om, geil kuste ze hem nu vol op de mond, ze hing aan zijn sterke brede schouders en keek mij ineens lachend aan, ze knipoogde. Ze had me gezien en was gewoon doorgegaan de geile slet.
Ik kon de net zo goed naar beneden gaan, maar ik liet de videocamera nog aanstaan.


Beneden gekomen nam ik wat te drinken mee naar buiten en gaf Sylvester een hand en bedankte hem. Ik ben nog niet klaar lachte hij, er is nog een gaatje over!
Missy boog als een volleerde hoer meteen richting zijn nog steeds keiharde paal, en probeerde hem met een hand te omvatten, wat haar niet lukte. Ze rook en likte voorzichtig aan zijn dikke eikel. Lekker he sletje, dat is je eigen kontje wat je proeft lachte Sylvester. Missy keek hem diep en geil aan, opende haar mond en hapte naar zijn dikke eikel.
“Hmm, oh, ja, ooh…” kreunde Sylvester. Genietend sloot hij zijn ogen. Ik zat vol verbazing te kijken hoe het Missy lukte om die enorme eikel in haar mond te krijgen. Sylvester pakte het hoofd van Missy vast, en duwde zijn enorme lul nog dieper in haar mond. Missy protesteerde gorgelend, maar ze stopte niet. Langzaam begon Sylvester de mond van Missy te neuken.


“Ooh, pijp me maar geil sletje van me,” hijgde hij. De lul was zo groot dat alleen de eikel helemaal in haar mond paste, maar daar nam Sylvester geen genoegen mee. Hij stootte zijn lul hard in het keeltje van Missy, waardoor ze even kokhalsde.
“Ja, ooh, ja zo mag ik het zien,” beviel hij. Na nog wat te hebben gekokhalsd, stopte Sylvester met stoten en trok hij zijn lul uit haar mond. Missy likte haar lippen af, en slikte al het vocht wat ze in haar mond had gulzig door. Geil keek ze mij aan en draaide zich om, bukte en trok Sylvester zijn paal weer diep in haar kutje. Met lange diepe halen neukte Sylvester haar voor een paar minuten, toe Missy weer een keer jankend en squitend klaarkwam vond hij het genoeg.


Even plotseling als hij was begonnen hield Sylvester stil. Ruw pakte hij Missy bij haar korte blonde haar en forceerde hij haar hoofd richting zijn kloppende lul. ‘ Mond open teef!’, hoorde ik hem nu duidelijk zeggen. Wellustig opende Missy haar mond, waarna klodders sperma in het rond vlogen, in haar mondje, op haar gezicht, over haar tieten. Met een hand om de lul van Sylvester, zoog ze zijn zak leeg, terwijl ze met de andere hand zijn zaad over haar lijf uitsmeerde: over haar borsten, haar buik en door haar kletsnatte kutje...


Met kloppende lul aanschouwde ik het tafereel. Zonder dat ik zelf was klaar gekomen, had ik het geilste avontuur ooit beleefd...


Dit krijgt zeker een vervolg!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!