Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Terwijl in mijn bikini lag te zonnebaden, zag ik hoe Emiel, onze buurjongen, bezig was om in lange banen ons gazon te maaien. Ik merkte op hoe goed zijn jonge lichaam zich ontwikkeld had de laatste tijd en ik bewonderde de gespierde bovenbouw. Hij was best al groot voor zijn leeftijd. Toen hij zich omdraaide zag ik ook zijn voorkant, en de bolling in zijn spijkerbroek deed mijn borsten opzwellen en een aangenaamgloed schoot naar mijn tepels, zodat ze zich oprichtten onder mijn bikini.

“Oh mijn God!” dacht ik blozend, “Ik raak vandaag wel heel gemakkelijk opgewonden. Misschien ben ik wel aan het ovuleren. Emiel is nog maar een tiener, wat is er met me aan de hand?”

Ik sloot mijn ogen en probeerde me te concentreren op iets anders. Rob kon zo thuiskomen. We waren een jaar getrouwd, en wij waren nog steeds aan het proberen om een baby te verwekken. We gebruikten al sinds onze huwelijksnacht geen voorbehoedmiddelen meer, maar tot nu toe had ik steeds gemenstrueerd en de afgelopen twee maanden was Rob bovendien heel druk geweest met zijn werk. Hij moest morgen weer op een zakenreis van twee weken, maar misschien zou het vanavond mijn gelukkige avond worden. Ik kruiste mijn vingers.

 

Ik telde de dagen sinds mijn laatste menstruatie nog eens na en ik rekende uit dat het inderdaad waarschijnlijk was dat ik vandaag mijn eisprong had. Ik was altijd zo regelmatig, dat ik de klok erop gelijk kon zetten. Denkend aan het kindje dat Rob en ik vanavond gingen maken, voelde ik mij zo rusteloos als een krolse kat. Ik kreeg sterke signalen uit mijn baarmoeder dat het tijd werd voor de vervulling van mijn vrouwelijkheid.

Ik genoot van de zonnewarmte op mijn huid. Terwijl ik langzaam wegdroomde, merkte ik ineens dat mijn hand als vanzelf tussen mijn benen was gegleden. Zonder dat ik in de gaten had, waren mijn heupen zich al ritmisch aan het bewegen. Ik gerealiseerde me dat ik mezelf hier buiten aan het vingeren was, en ik trok haastig mijn hand terug. Ik voelde een blos over mijn gezicht komen. Wat haalde ik toch in mijn hoofd? Wat als Emiel het zag?

Ik heb gluurde discreet in zijn richting en ja hoor, hij stond duidelijk naar mij te kijken. Ik gaf hem een verontschuldigende, engelachtige glimlach. Hij bloosde diep, maar ik deed alsof ik het niet zag en wuifde vriendelijk naar hem. Toen hij weer de andere kant op ging, grinnikte ik in mezelf. Ik wist niet wat er met mij aan de hand was, maar ik voelde me best wel gevleid door zijn begerige blikken. Mijn lichaam snakte naar mannelijke belangstelling en mijn vitale hersengebieden bedelden om aandacht.

Ik besloot dat ik maar beter naar binnen kon gaan, voordat Emiel op rare ideeen zou komen! Ik ging blozend naar binnen, en terwijl ik de deur dichtdeed, zwaaide ik als afscheid naar hem. Terwijl ik tegen de deur leunde kwamen er allerlei gevoelens in mij op. Mijn man zou nog voor verassingen komen te staan vanavond.

Rob wist dat ik toeschietelijker ben in het midden van mijn cyclus. Ik raak dan snel geprikkeld, en krijg heel gemakkelijk een orgasme. De dag van mijn ovulatie sta ik meestal helemaal op scherp. Daar hield hij best wel van. Maar deze keer zou hij nu wel eens verrast kunnen worden door de intensiteit van mijn verlangens. Deze keer wilde ik echt zwanger worden. Alleen al de gedachte dat er een baby in mij zou groeien en dat die baby over negen maanden aan mijn borsten zou zuigen, veroorzaakte een hittegolf in mijn tepels en mijn vagina. Ik kon haast niet wachten tot Rob thuis zou komen. Ik was bereid om het meteen in de hal met hem te doen, zonder voorspel of zoiets. Hij hoefde er ook niet lang over te doen. Gewoon erin, een paar keer flink heen en weer, en dan spuiten maar. Ik was ervan overtuigd dat ik al klaar zou komen zodra ik zijn piemel in mij zou voelen. Die gedachte alleen al, dat wond me nog meer op.

Toen ik tenslotte de sleutel in het slot hoorde draaien, sloeg mijn hart over. Mijn man kwam binnen, en ik wierp mijzelf bijkans in zijn armen. Rob beantwoordde mijn enthusiaste welkomstkus en zuchtte vervolgens: “Hallo lieverd, wat ben ik blij dat ik eindelijk thuis ben. Ik heb een knallende koppijn.” Zijn woorden troffen mij als een ijskoude douche. Ik maakte me los uit zijn armen en vroeg, “Oh lieverd, wat erg, wanneer is het begonnen?”, maar binnen in mij schreeuwde het: “Oh Nee! Niet nu!” Hij keek mij aan met vermoeide ogen. “Het begon al met de lunch”.

“Misschien dat je je over een uurtje wel zult voelen,” zei ik hoopvol. “Zal ik je nek soms even masseren?”

“Dat is heel aardig, lieverd, maar ik denk ik dat ik maar beter vroeg naar bed kan gaan. Als ik een goede nachtrust krijg, dan ben ik morgen misschien weer beter.”

“Maar je hebt nog helmaal niets gegeten!” antwoordde ik mismoedig. De hele dag had ik op hem gewacht, denkend dat hij me vanavond zwanger zou maken. Morgenochtend zou hij al vroeg vertrekken, dus dit was mijn laatste kans voor deze maand.

“Ik heb al een tosti gehad onderweg, bovendien heb ik geen honger, ik ben alleen maar heel moe. Trouwens voordat ik het vergeet, wil jij Emiel straks betalen voor het maaien van ons gazon? Ik heb hem gevraagd vanavond om negen uur langs te komen.”

Ik realiseerde me dat ik weer een maand zou moeten wachten en ik was bijna in tranen, maar ik beloofde om Emiel te betalen en toen kuste Rob mij welterusten. Vervolgens ging hij naar boven, en ik hoorde de slaapkamerdeur achter hem dicht gaan.

Ik at mijn maaltijd alleen en deed de afwas. Om mezelf af te leiden deed ik wat verstelwerk, een rok die was losgetornd, en wat knopen die nog aangezet moesten worden, maar ik bleef ongedurig. Ik kon mijn gedachten er niet bij houden. Te rusteloos om stil te zitten, legde ik mijn handwerk weg en ijsbeerde heen en weer in de woonkamer. Tenslotte ging ik even kijken hoe het met Rob ging. Hij lag lekker te slapen. Misschien moest ik mij gewoon uitkleden, naakt naast hem gaan liggen, en hem zachtjes verleiden voor een vluggertje? Ik voelde al een gloed tussen mijn benen opkomen en ik wilde net beginnen om mij uit te kleden, toen ik mij realizeerde dat het al bijna negen uur was en dat Emiel zo zou gaan aanbellen. Ik besloot te wachten tot Emiel weer weg zou zijn. Des te meer kans dat Rob zijn hoofdpijn zou zijn verdwenen na een beetje meer slaap.

Ik ging terug naar de woonkamer, ruimde mijn verstelwerk op en installeerde mezelf comfortabel op een luie stoel. Ik zag dat mijn jurk wat omhoog geschoven was, en ik voelde nog steeds die warme gloed tussen mijn dijen. Het mijn huid tintelde.

Ik kon mijn handen niet van mezelf afhouden. Mijn hand lag in mijn schoot en mijn vingers begonnen langs de rand van mijn slipje naar binnen te glippen. Terwijl ik met mezelf speelde, kreeg ik het warmer en warmer, en met mijn andere hand begon ik mijn borsten te strelen. Mijn vingers zwierven over mijn lichaam, van mijn harde tepels tot aan mijn vochtige vagina, totdat ik het niet langer uithield. Ik schoof mijn slipje naar mijn enkels, spreidde mijn benen en begon aan mijn kietelaar te vingeren, fantaserend dat Rob met zijn tong omhoog en omlaag likte over mijn poesje. Ik ben begon zachtjes te kreunen. Ik stak één vinger naar binnen en vervolgens een tweede. Terwijl ik langzaam mijn beide vingers in mijn warme poesje schoof, stelde ik mij voor dat Rob mij grommend en kreunend penetreerde. Ik voelde net mijn orgasme naderen, toen plotseling de deurbel ging. Het klonk in mijn oren alsof er een brandalarm afging.

Ik schrok zo, dat ik bijna uit mijn luie stoel viel. Als de gesmeerde bliksem trok ik mijn slipje omhoog en terwijl het naderende lustgevoel weer weg ebde, streek ik vlug mijn jurk glad. Haastig ordende ik mijn haren en verward en verhit rende ik naar de deur. Ik deed open en daar stond Emiel.

Hij moet mijn verhitte gezicht opgemerkt hebben, maar tot mijn opluchting ging hij er niet op in. Ik liet hem in de hal, en liep de keuken in. Toen ik terugkwam met zijn loon, had ik mijn kalmte weer teruggevonden, maar Emiel verbaasde mij door te weigeren om geld aan te nemen. Ik drong herhaaldelijk aan, maar hij bleef mij verzekeren dat hij het helemaal alleen voor zijn plezier gedaan had.

Ik bedankte hem dus maar uitbundig, en vroeg hem of hij dan tenminste een glas ijsthee lustte. Dat wilde hij wel en ik wees hem om in de kamer te komen zitten. Toen ik weer uit de keuken kwam met twee glazen en een pak ijsthee, zag ik hoe hij naar mijn borsten keek, mijn tepels waren nog steeds opgezwollen en ze priemden merkbaar door mijn dunne zomerjurkje. Plotseling herinnerde ik mij mijn blunder van die middag en toen begreep ik zijn gedrag.

“Ik hoop dat je koude ijsthee lust?” vroeg ik op zo neutraal mogelijke toon, “Want het lijkt me dat je wel wat afkoeling kunt gebruiken.”

Ik had hem beter niet kunnen plagen. Naar beneden kijkend om mijn grijns te verbergen, opende ik het pak wat te abrupt en de ijsthee spoot over hem heen. Hij sprong meteen overeind. Terwijl ik probeerde om snel zijn T-shirt droog te wrijven, pakte hij zich vast aan mijn schouder, tenminste dat is wat ik dacht dat hij deed.

Eventjes dacht ik dat ik het mij verbeeldde, maar toen voelde ik zijn handen schoorvoetend over mijn huid strelen en hij begon mijn nek te strelen. Ik keek hem stomverbaasd aan, en voordat ik wist wat er gebeurde, kuste hij mij op mijn lippen. Even later pakte hij mijn beide schouders vast en kuste mij opnieuw, en deze keer voor een langere tijd. Ik probeerde hem te stoppen, maar zijn warme lippen op de mijne brachten mijn bloed aan het koken, en ik kon geen weerstand bieden. Zonder na te denken bij wat ik deed, liet ik mij door hem kussen. Al snel gingen zijn handen overal over mij heen en een heerlijke huivering rilde door mij heen toen hij over mijn borsten streelde door mijn kleding heen. Impulsief begon ik hem terug te zoenen.

Zo stonden wij een beetje te zoenen in onze woonkamer, terwijl hij voorzichtig mijn borsten betastte, maar ik had nooit gedacht dat het verder dan dat zou gaan. Het bleef allemaal heel onschuldig, totdat hij mijn dunne jurkje omhoog trok en over mijn dijen begon te strelen.

Ik hijgde toen zijn hand onder mijn jurk gleed en ik probeerde zijn hand tegen te houden, maar zijn opdringende vingers vonden de kanten randjes van mijn slipje. Ongeduldig schoof hij zijn hand onder de dunne stof en ik hield mijn adem in. Die intieme aanraking daar tussen mijn benen wond mij ongelofelijk op en aangemoedigd door mijn zwijgen gleed zijn hand verder onder het elastiek en hij begon mijn venusheuvel te verkennen. Nu begon ik toch wel een beetje in paniek te raken, en ik protesteerde, maar hij stopte niet voordat zijn vingers mijn intieme delen raakten.

“Emiel! Niet daar! Dat mag je niet!”

Mijn vruchteloze inspanning om zijn ronddwalende hand uit mijn slipje te halen was niet erg overtuigend. Mijn gefluisterde pleidooi maakte plaats voor een wellustig gekreun, en mijn benen spreidden zich onwillekeurig onder zijn verkennende hand. Zijn vinger gleed voorzichtig omhoog en omlaag over mijn gleuf en trof een paar slijmerige schaamlippen aan, die bij elke streling van zijn kant iets verder uit elkaar gingen.

Zijn wijsvinger gleed zachtjes tussen mijn vochtige lippen door en naderde mijn kietelaar. Voordat ik het wist gingen mijn mijn benen spontaan uit elkaar om hem beter toegang te geven en hij vond mijn kleine opgezwollen liefdesknopje. Hij wreef het sap uit mijn poesje over mijn clitoris en ik kronkelde van genot, terwijl zijn beweeglijke vinger kleine cirkeltjes trok rondom mijn gevoelige knopje.

Wow! Ik vroeg me af waar hij geleerd had om dat zo te doen! Ik kon alleen maar veronderstellen dat al heel wat jonge meisjes hem hadden laten graaien in hun slipjes. Hij ging maar door met mijn clitje te stimuleren en ik snakte naar meer. “Oh ja, Ja daar! Oh ja!” kreunde ik. Mijn bekken naar voren draaiend, probeerde ik de prikkeling van mijn pulserende clitje nog te verhogen en mijn heupen deinden langzaam mee op het tempo van zijn deskundige vingers. Zijn vinger gleed langzaam omhoog en omlaag tussen mijn schaamlippen, van mijn kloppende clitoris naar de ingang van mijn vagina en dan weer terug.

“Oh God, oh ja, ga door!, ja doe het heel langzaam, Emiel! Oh ja, God!”

Zijn middelvinger streek plagend over de ingang van mijn vagina en het gevoel was zo intens dat ik hem niet kon stoppen. Plotseling gleed zijn vinger diep in mij en ik slaakte een kreet terwijl zijn vinger in mij gleed. Zijn vinger voelde net als een kleine piemel, en ik beet op mijn lippen om niet nog meer onvrijwillige geluiden te maken, maar binnen in mij schreeuwde het: “Lekker, ja het is zo lekker, je mag niet stoppen, alsjeblieft, alsjeblieft!” Hij vingerde mijn kut zo lekker dat ik bijna flauwviel.

Ik voelde mijn knieën knikken, en ik hijgde: “Emiel, wacht even! Ik val bijna om, laten we even gaan zitten!” Met tegenzin haalde hij zijn hand tussen mijn benen vandaan en ik beduidde hem om te gaan zitten op de sofa. Ik deed mijn handen onder mijn jurk, en trok mijn slipje naar beneden. Terwijl ik het over mijn dijen trok zei ik achteloos: ik “Dit ding zit anders toch maar in de weg!” Toen het slipje op mijn enkels was gevallen, stapte ik eruit en ging naast Emiel op de sofa zitten.

Wij begonnen weer te zoenen en al snel zat zijn hand tussen mijn benen. Ik voelde me net alsof ik weer een schoolmeisje was, vrijend met haar eerste vriendje. Het was zo spannend dat ik besloot om een beetje actiever te worden. Ik streelde over de voorkant van zijn spijkerbroek en wreef met mijn hand zacht langs de hele lengte van zijn jongenspiemel. Emiel gaf een verbaasde kreet, en ik genoot intens van de sensatie van dit alles. Ik opende zijn rits en ook zijn broeksknoop. Ik wist wel dat het een beetje raar was wat ik deed, maar na de heerlijke manier waarop hij mij met zijn vingers had bewerkt, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om hem onbevredigd naar huis te sturen. Maar mijn ogen vielen bijna uit hun kassen toen ik zijn piemel zag.

Met ogen als schoteltjes keek ik naar zijn zaakje, dat vanuit zijn liezen recht omhoog wees. Hij was bijzonder goed toegerust voor een jongen van zijn leeftijd! Zijn piemel was bijna even groot als die van mijn man. Met een vreemd gevoel van opwinding deed ik zijn broek nog verder open en sloeg mijn vingers rondom die stijve staaf. Ik voelde zijn hartslag kloppen in de palm van mijn hand. De sensatie van de fluweelachtige voorhuid die langs mijn vingers schoof, zond warme rillingen naar mijn ruggengraat. Ik trok zijn voorhuid terug, en verspreidde met mijn duim voorzichtig wat voorvocht over zijn paddestoelvormige eikel. Hij gromde en zijn piemel klopte in mijn hand.

Eventjes stelde ik mij voor dat ik deze piemel in mij zou stoppen, en geschokt vanwege mijn eigen slechte gedachten, liet ik hem meteen weer los. Maar toen ik hem losliet, ging hij op zijn knieen voor de sofa zitten, en sloeg mijn jurk omhoog tot over mijn heupen. “Oh mijn God! Wat nu?” dacht ik toen hij zijn hoofd tussen mijn dijen legde en ik sloot mijn ogen. Ik kon niet geloven dat hij mij ging likken. Zijn hoofd daalde neer en ik voelde zijn handen op het kippenvel van mijn dijen. Zijn hete adem blies door mijn schaamhaar en zond aangename trillingen naar mijn onderrug.

Toen raakte zijn tong mijn gleufje en mijn handen grepen zijn hoofd vast, mijn vingers kroelden door zijn mooie lange krullen. Zijn behendige tong scheidde mijn schaamlippen lippen en likte langs mijn kietelaar. Telkens als hij aan mijn klitje had gelikt, bewoog hij zijn tong iets verder in de richting van mijn vagina. Hij had het kennelijk vaker gedaan. Toen stak hij plotseling zijn tong in mijn kutje, en ik werd bijna gelanceerd. “O God, Emiel! Ohh, wat lekker, alsjeblieft, niet stoppen, Ohhh!” Ik snakte naar adem. Zijn tong krulde in het rond en en een gevoel van vloeibare lava ontvlamde in mij, waardoor hij mij op de rand van een orgasme bracht. Toen hield hij ineens op, en ik kreunde van frustratie en verwarring.

Hij kwam overeind, en ik voelde de sofa inzakken toen hij mij neerlegde en boven op mij kroop. Met zijn heupen tussen mijn dijen en zijn armen aan weerskanten van mij, begon hij me heel zachtjes te zoenen, en ik antwoordde hem met gretige kussen. Ik proefde mijn eigen smaak op zijn tong. Al snel lagen wij omstrengeld languit op de sofa, en zijn hand bewoog al strelend naar beneden. Ik dacht dat hij het wilde afmaken door mij met zijn handen te laten klaarkomen, en hongerend naar bevrediging, spreidde ik gewillig mijn dijen, klaar om lekker afgevingerd te worden.

Maar zijn hand ging niet daarheen, waar ik hem verwachtte. Ik voelde hem frutselen en friemelen en toen voelde ik ineens iets warms en nats snuffelen aan mijn spleetje. Plotseling gerealiseerde ik wat hij aan het doen was, en ik sperde mijn ogen wijd open! Hij probeerde zijn piemel in mijn kutje te stoppen, en in paniek verbrak ik onze kus. Eventjes was ik te geschokt om te protesteren, maar toen hij zijn piemel tussen mijn opgezwollen schaamlippen schoof, riep ik “Emiel, niet doen! Dat mag je niet, want ik ben getrouwd!”

Ik voelde zijn penis tegen mijn vochtige vagina, en mijn adem stokte. Gevangen lag ik onder hem, weerloos en zonder verdediging. Ik begreep nu dat ik nooit mijn slipje voor hem uit had moeten doen. Gelukkig trok hij de punt van zijn piemel weer tussen mijn schaamlippen vandaan.

“Alleen maar even er tegen aan wrijven, een minuutje maar, buurvrouw?” vroeg hij met hese stem, terwijl hij zich nog ietsje terugtrok. “Ik ga echt niet naar binnen! Ik wilde U alleen maar even voelen, oh, alstublieft!”

“Oh mijn God!” dacht ik, “Dit gaat te ver! Straks gaat hij hem erin stoppen en dat mag niet, dat mag echt niet!”

Mijn gedachten probeerden koortsachtig om een uitweg te vinden, maar mijn lichaam begon alweer te beven, toen ik zijn piemel opnieuw tussen mijn benen voelde gaan. Ik trilde toen ik die gespierde benen tussen mijn dijen voelde. Zijn jonge huid gloeide van de warmte en het gevoel van die harde beenspieren tegen de binnenkant van mijn zachte dijen en de gloed van zijn slanke jongenspenis tegen mijn vagina, deden mijn gevoelens hoog opvlammen.

Ik hief mijn hoofd op en keek naar beneden, ik zag zijn stijve jongenspiemel die gericht was op mijn wijd openstaande roze poesje! Ondanks mijn bezorgdheid was het een opwindend gezicht. Zou ik hem kunnen toestaan om een minuutje tegen mij aan te wrijven? Zolang hij niet echt naar binnen ging, was ik strikt gesproken toch niet ontrouw aan mijn man?

Emiel hield zijn pulserende jongenspiemel vlak voor mijn vochtige poesje en hij keek mij vragend aan. Ik gaf toe: “Oké dan, maar alleen voor één minuutje. En je moet heel voorzichtig zijn, Emiel!” Omdat het mijn gevaarlijke tijd van de maand was, moest ik ervoor te zorgen dat er geen sperma in de buurt van mijn kut zou komen. Hij richtte zich een beetje op en ik zuchtte diep toen hij zijn paarse paddestoel omhoog en omlaag bewoog door mijn harige bosje heen. “Ohhh-o-o mmm” kreunde ik terwijl hij zijn eikel tussen mijn schaamlippen door liet glijden.

Ik staarde Emiel met grote ogen aan, ik rilde van genot, maar ook van de angst om betrapt te worden. Ik keek steeds naar de kamerdeur. Elk moment kon Rob binnenkomen, en mij aantreffen met mijn jurk omhooggeslagen over mijn heupen, mijn benen gespreid, terwijl het jongetje van de buren zijn erectie omhoog en omlaag door mijn gleuf liet glijden. Ik probeerde wel kalm te blijven, maar mijn lichaam stond stijf van de zenuwen bij die gedachte.

Emiel duwde zijn stijve piemel stevig tegen mijn poesje, waarbij hij mijn trillende schaamlippen verder uit elkaar duwde. Zijn piemel raakte mijn clitje aan, en gleed dan weer door de gleuf van mijn poesje, langs de hele lengte van mijn spleet. Het schuiven van die fluweelzachte eikel tussen mijn glibberige schaamlippen maakte dat ik sterretjes zag van genot.

Ik voelde zijn lichaam bewegen tussen mijn benen. Zijn draaiende heupen scheidden mijn dijen nog verder en na een tijdje waren wij door onze gecombineerde sappen zo goed gesmeerd, dat zijn piemel langs de gehele lengte van mijn gleuf begon te glijden. Elke keer kwam hij langs mijn gevoelige ingang. Ik voelde hoe mijn lichaam tegen de sofa werd geperst, en hij verplaatste zijn lichaam een beetje naar beneden, en toen ik voelde de glibberige knop van zijn piemel sneller en sneller glijden door mijn vochtige spleet, en hij verhoogde de druk op mijn vaginale opening. Ik hijgde zwaar. En toen gebeurde het onvermijdelijke: zijn ronde opgezwollen eikel schoot plotseling bij mij naar binnen. Gelukkig kwam hij meteen tot stilstand in ingang, net voorbij mijn schaamlippen. Ik hapte naar adem, de adem stokte in mijn keel.

“Emiel, niet doen!” riep ik met gedempte stem.

Maar hij kreunde alleen maar, zijn ogen gesloten van puur genot, terwijl hij de punt van zijn gereedschap verder in mijn vagina duwde. Het fluweelzachte topje had mijn schaamlippen uit elkaar geduwd en de ingang van mijn trillende tunnel gevonden. Mijn druipende kutje trok zich niets meer aan van mijn angsten en omvatte begerig die binnendringende piemel van Emiel. Terwijl een vol gevoel zich verspreidde tussen mijn krimpende schaamlippen raakte ik in paniek. Ik gefluisterde indringend: “Emiel! Niet doen! Stop, je bent in mijn poesje gegaan!”

Geschrokken door deze onwettige binnenkomer in mijn vagina, probeerde ik om onder hem uit te komen, maar ik was zo nat van onderen dat bij elke beweging die ik maakte, zijn piemel nog verder naar binnen gleed, elke keer schoof die fluwelen knobbel weer een paar centimeter dieper in mij. “Oh, ooh mmm, wat voelt dat lekker!” kreunde hij.

“Emiel, lieverd, begrijp je het dan niet? Alleen mijn man mag daar naar binnen gaan!”

Maar Emiel bleef instinctief naar voren duwen, en zijn jongenspiemel gleed zonder enige moeite helemaal bij mij naar binnen. Mijn gesmoorde protesten gingen over in een kreet van ongeloof toen ik voelde dat zijn piemel helemaal het in mij ging. Zijn volle lengte gleed in één vloeiende beweging in mijn kut. Ik voelde hoe mijn hele vagina werd opgerekt.

“Oh God, nee!!” riep ik met gesmoorde stem, “Niet zo ver in mij gaan!! Niet dieper mij gaan, Aaah!” Ik hijgde zwaar, en voelde ik dat zijn schacht al bijna even dik was als die van mijn man.

Ik probeerde hem van mij af te duwen, maar toen zijn penis eenmaal bij mij binnen was, voelde ik ook een intens plezier tussen mijn dijen. Mijn schede trok zich samen, en mijn lichaam trilde van plezier terwijl die harde staaf in mijn liefdestunnel zat. Toch wist ik met grote moeite mijn hoofd op te heffen en ik siste indringend: “Emiel, stop hier meteen mee! Weet je wel wat je aan het doen bent?”

“Eem minuutje maar!” smeekte mijn gretige jonge minnaar met een hese stem, “Niemand hoeft dit toch te weten?”

Mijn protesten volledig negerend bleef hij maar duwen. Ik voelde zijn schaambeen wrijven over mijn venusheuvel en realizeerde me dat zijn jongenspiemel helemaal in mijn nauwe schede was verdwenen. Ik kon hem voelen kloppen, daar diep in mijn buik. Plotseling vroeg ik mij bezorgd af of hij soms van het begin af aan al van plan was geweest om mij vanavond te neuken. Maar ik ademde nu snel, mijn borsten tintelden hevig, mijn tepels waren stijf van opwinding, en mijn vagina was gewillig en gretig. Ik kreeg steeds meer zin om maar toe te geven.

Toch fluisterde ik nog één keer met stokkende adem, “Emiel, je mag dit echt niet doen! Ik ben een getrouwde vrouw!”

Maar juist dit verboden aspect van wat er gebeurde wond mijzelf elke seconde meer op. Het feit dat mijn echtgenoot op de verdieping hierboven lag te slapen, maakte het gruwelijk spannend. Emiel perste zijn mond op de mijne, terwijl hij me achterover drukte op de sofa. Door het gewicht van zijn jonge lichaam op het mijne, begon mijn hart sneller te kloppen. Zijn borst lag op mijn tieten en hij sloeg zijn armen om mijn schouders. Langzaam begon hij stevige bewegingen te maken met zijn jonge heupen. Verstrengeld in een innige kus, en met zijn blote piemel vastgeklemd in mijn nauwe kut, lagen wij daar in de intiemste omhelzing die een man en een vrouw maar kunnen ervaren.

Mijn protesten volledig aan zijn laars lappend, begon Emiel langzaam te bewegen en ik merkte al snel dat mijn lichaam als vanzelf reageerde door mijn heupen heel zachtjes tegen hem in te bewegen. Ik kon er echt niets aan doen, want het was minstens tien dagen geleden dat mijn echtgenoot tussen mijn benen had gelegen. Op mijn rug liggend met mijn armen omhoog en mijn benen wijd, verwelkomde mijn lichaam hem gretig en beantwoordde zijn bewegingen. Ik was zo opgewonden dat ik niet kon protesteren.

“Het voelt zo heerlijk aan, buurvrouw,” fluisterde Emiel zachtjes in mijn oor, ”Zo nauw en zo stroef,” Hij kuste me in de nek, beet in mijn oorlelletje en ging verder met zijn warme stem: “Ik kan goed voelen dat U het ook graag wilt... want U bent zo nat!” En hij had gelijk. Ik voelde een warme gloed tussen mijn benen. Mijn sappige pruim was flink aan het lekken.

Wij keken elkaar diep in de ogen, en ik sloeg alle voorzichtigheid in de wind. Ik sloeg mijn benen om zijn heupen, klemde mijn armen stevig om zijn middel duwde mijn hielen tegen zijn onderrug, en trok mijzelf omhoog, tegen zijn lendenen aan. Hij kreunde van genot. Toen begon ik hem terug te neuken, zoals golven die bij storm beuken op het strand. Een golf van plezier ging door mijn lendenen, want eindelijk kreeg mijn lichaam wat het nodig had. Brandend van genot, slaakte ik kleine gilletjes terwijl zijn stijve piemel ook begon te bewegen met snelle schokjes, en zijn balzak klotste tegen mijn billen. Zijn handen zochten naar mijn achterste, hij greep mijn billen stevig vast en stampte met zijn lul in mij. Ik beet op mijn lippen om een kreet van plezier en genot te onderdrukken.

Mijn borsten golfden op en neer onder mijn dunne jurkje. Ik voelde mijn heupen steeds omhooggaan en tegen hem aan botsen, en Emiel kneep in mijn billen terwijl hij instinctief zijn tempo verder opvoerde, zoekend naar het opperste genot van een ontlading.

“Oh mijn God, dit gaat niet goed, want hij is mij nu echt aan het neuken!” bedacht ik opeens toen ik mij realizeerde dat hij met zijn blote piemel in mijn onbeschermde vagina bezig was. Ik suste mijzelf nog even met de gedachte dat hij nog lang niet klaar zou komen, maar daarna gingen toch alle alarmbellen in mijn hoofd rinkelen, want hij neukte mij gewoon zonder voorbehoedmiddelen! Er zat helemaal niets tussen zijn gezwollen eikel mijn vruchtbare baarmoeder. Ik kon zijn piemel tegen mijn baarmoedermond voelen duwen bij elke stoot. Als hij nu klaar zou komen, dan zouden miljarden van zijn spermacellen in mij terechtkomen. Niets zou dan nog kunnen voorkomen dat zijn vruchtbare zaadjes mijn baarmoeder binnen zwommen en me zwanger zouden maken.

Ik was precies in het midden van mijn cyclus, mijn eisprong was vandaag geweest, dus ik was op het hoogtepunt van mijn vruchtbaarheid. Mijn rijpe eitje lag waarschijnlijk al hunkerend te wachten. Mijn gedachten sloegen op hol. Wist hij wel dat hij zich op tijd moest terugtrekken? Ik moest hem stoppen voordat hij mij zwanger ging maken! Ik fluisterde indringend: “Emiel, wees toch voorzichtig, want het is mijn vruchtbare tijd van de maand! Begrijp je wat ik zeg, lieverd?”

“Huh!” hij gromde alleen wat als bevestiging.

“Je moet je echt op tijd terug trekken!” drong ik nog een keer aan, “Want ik ben niet aan de pil!”

Hij drukte zijn mond op mijn mond en bracht mij tot zwijgen met een innige kus. Eventjes voelde ik mij gerustgesteld, ik dacht dat hij mij begreep en dat ik hem niet verder hoefde te waarschuwen, misschien had hij al ervaring met de methode van terugtrekken.

Maar hij voerde het tempo steeds verder op, en plotseling drong het tot me door: Hij was helemaal niet van plan om zich terug te trekken! Mijn gedachten tolden rond en toen begreep ik dat mijn woorden hem alleen maar meer aanvuurden: om zijn zaad te spuiten in de vruchtbare kut van een gewillige en vruchtbare getrouwde vrouw, dat moet voor een tienerjongen het grootste ideaal zijn dat er bestaat, en hij begreep kennelijk dat hij nu die kans had. Waarschijnlijk was hij van plan om mijn vruchtbare vagina tot aan de rand te vullen met zijn spermazaadjes.

Ik keek weer naar beneden en zag zijn piemel moeiteloos in en uit mij bewegen. Ik worstelde onder hem, ik draaide en bokte en probeerde hem uit mijn vagina te wippen. Het was al erg genoeg dat ik op een onbewaakt ogenblik mijn buurjongen in mijn broekje had gelaten, maar ik kon me echt niet permitteren dat hij me ook nog een dikke buik bezorgde! Als ik deze hitsige jongenspiemel niet snel uit mijn kutje kreeg, dan zou hij zijn sperma recht in mijn klaarstaande baby-fabriek gaan spuiten.

Vreemd genoeg voelde ik, bijna meteen toen die gedachte in mij opkwam, heel sterke “Ja-Ja-Jaaaa!!” signalen uit mijn baarmoeder, en een vloed van genot welde op tussen mijn benen.

“Laat hem nog maar heel even doorgaan,” dacht ik bij mezelf. “Als het zover is krijg ik hem er wel op tijd uit, en dan laat ik hem gewoon klaarkomen in mijn mond”. Toekijkend hoe zijn onvermoeibare piemel in en uit mij gleed, kreunde ik alweer van genot terwijl een intense golf van plezier door mijn schokkende heupen ging. Ik verwelkomde enthusiast elke stoot en krabbelde zachtjes met mijn nagels over zijn rug. Ik begon zijn grommende, schokkende jonge lichaam ritmisch vast te grijpen en tegen mij aan te trekken, mijn benen sloten zich om zijn heupen, waardoor hij dieper en dieper in mij kwam.

Ik had helemaal niet in de gaten dat ik hem hiermee over zijn laatste grens heen duwde. Zijn stoten werden nu heel snel. Hij greep mijn heupen stevig vast en zijn jonge lichaam verstijfde, terwijl hij met zijn onderbuik zo hard als hij kon over mijn schaambeen wreef. Omdat ik toevallig ook precies op datzelfde moment begon klaar te komen, schudde mijn hele lichaam onder hem, en ik was al te ver heen om het pulseren van zijn mannelijkheid in mijn schede op tijd op te merken.

Ik realizeerde me dat als hij zijn zaad nu in mij spoot, dat mijn lot dan praktisch bezegeld zou zijn. Ondanks zijn onschuldige en jongensachtige uiterlijk, was Emiel waarschijnlijk al oud genoeg om mij zwanger te maken, als hij dat al niet gedaan had intussen. Ik voelde het begin van mijn orgasme dwarrelen door mijn buik en toen sloeg het noodlot toe. Mijn lichaam wilde gewoon een baby in mij hebben. Heimelijk hoopte ik zelfs dat Emiel in mij zou klaarkomen. Niet dat ik mijn echtgenoot ontrouw wilde zijn, maar mijn eitje hunkerde er gewoon naar om bevrucht te worden, om zich door het vakkundige en potente mannetjesdier dat hier bij de hand was, te laten bevruchten. Mijn lichaam had zo zijn eigen manier om te zorgen dat er gebeurde wat nodig was. Ik voelde een onbedwingbare drang om klaar te komen, en op de vloedgolf van mijn naderend orgasme voelde ik een hevige begeerte naar het subtiele gevoel van warm sperma dat diep in mij zou spuiten.

Ik gaf kleine gilletjes van vreugde, toen ik zijn lul plotseling dikker voelde worden, en hij maar bleef pompen in mijn krampende kutje. Toen begon hij te grommen. Ik voelde duidelijk iets heets tegen mijn baarmoeder spuiten, en mijn ogen sperden zich wijd open. Ik dacht: “Oh, verdorie, nu ben ik te laat! Hij is al aan het ejaculeren binnen in mij! Ik word op dit moment al volgespoten!”

Ik probeerde nog even hem eruit te duwen, maar het jonge viriele mannetjesdier dat op mij lag was vastbesloten om zijn zaad diep in mij te planten en instinctief duwde hij zijn klaarkomende piemel dieper in mij. Opnieuw voelde ik die warme vloed die tegen mijn baarmoeder golfde. Met een duivelse precisie kwam zijn sperma precies daar terecht waar Moeder Natuur het wilde hebben. Terwijl mijn hulpeloos schokkende heupen hem aanmoedigden, bleef hij met korte vlugge schokjes bewegen, waarbij zijn eikel stevig tegen mijn baarmoedermond bleef drukken.

Ik realizeerde me dat ik nu ter plekke bevrucht werd, en er kwam een geweldig orgasme over mij heen. Ik voelde hoe ik bevrucht werd en in blinde passie begon ik terug te stoten tegen die stijve jongenspiemel die binnen in me zat en golf na golf van zalig sperma in mijn kut loosde. Ik zuchtte diep van tevredenheid toen die warme vloed zich door mijn hele vagina verspreidde. Door mijn climax was ik totaal hulpeloos, erger nog, mijn poesje begon uit zichzelf onbedaarlijk te melken, en zoog de laatste druppels uit zijn jeugdige piemel, rechtstreeks mijn baarmoeder in.

Ik kon gewoon niet geloven hoeveel zaad ik binnen had gekregen. Mijn schede stroomde over door al het sperma, en hij was nog steeds aan het klaarkomen. Eindelijk waren ook zijn laatste druppels eruit gemolken en hij liet zich boven op mij vallen, en gaf een diepe kreun van tevredenheid, met zijn piemel nog steeds in mij. Toen de golven van ons gezamelijk orgasme eindelijk afnamen, lag ik naar adem te happen in een droomachtige toestand, zijn slanke lichaam lag trillend en uitgeblust bovenop mij. Ik voelde me zo gelukkig dat ik nog steeds niet kon beseffen wat er gebeurd was, maar toen zijn erectie langzaam verslapte, kwam ik bij mijn positieven.

“Oh jemig, wat is er gebeurd,” hijgde ik, “Emiel, je ben klaargekomen! Je hebt je niet teruggetrokken! Wat als ik nu zwanger wordt?”

“Dat geeft nietm dat hoop ik juist!” fluisterde hij ademloos, met zijn snel krimpende piemel nog steeds in mijn poesje.

“Emiel! Je bet gek! Je weet niet wat je zegt!” klaagde ik, maar ergens in mijn hersenen begon ik al te wennen aan het idee, en ik keek hem aan met een omfloerste blik.

Eindelijk klom hij dan van me af, zijn slappe piemel floepte eruit.

Ik slaakte een zucht. Het was voorbij. Ik voelde zijn sperma uit mij lekken en ik kwam weer helemaal bij mijn positieven.

“Emiel, luister goed, mijn man mag dit nooit te weten komen!” waarschuwde ik hem. Emiel knikte begrijpend. Hij leek even verward als ikzelf. Trillend stond ik op en deed mijn slipje weer aan. Toen ik opstond perste er een straaltje sperma uit mijn vagina, en toen ik in mijn slipje stapte, lekte het naar beneden langs mijn been. Terwijl Emiel zijn broek ophees, keek ik nog snel even naar zijn piemel. Die hing slap te bungelen voor zijn ballen, die nu heel groot leken en donker behaard. Ik kon gewoon niet geloven wat wij hadden gedaan!

Toen Emiel zijn broek weer aan had, begeleidde ik hem fluisterend naar de deur. Daarna ging ik de trap op. Ik voelde het sperma van mijn jonge minnaar nog in mijn kruis en mijn slipje. Ik ging de badkamer in, deed mijn jurk uit en nam een lekker bad. Ik kon het niet helpen, maar ik moest gewoon giechelen. Verdorie wat had ik nu weer voor geks uitgespookt! Ik kon nog niet geloven wat ik allemaal had gedaan, en ik kon al helemaal niet de consequenties overzien, toen ik terugdacht aan dit kleine avontuurtje.

Langzaam begon ik toch de ontzettende stomheid ervan in te zien. “Ooh, verdorie,” piekerde ik, “Hoe kon ik dit toch laten gebeuren? Wat ben ik toch stom! Ik heb mijn kut laten volspuiten alsof ik een onervaren schoolmeisje ben! Zonder enig voorbehoedsmiddel heb ik een schooljongen die half zo oud is als ikzelf, zijn sperma in mijn kut laten spuiten, op mijn meest vruchtbare tijd nog wel! Ik heb me gewoon als een loopse teef laten dekken, gewillig, begerig zelfs! Wat dacht ik eigenlijk wel? En dat ik ook nog zo’n hevig orgasme erbij had gehad, dat verhoogde de kans op zwangerschap nog veel verder. Ik had een hele lading van vers viriel sperma in mijn poesje laten komen, en één enkele van die kleine zwemmertjes was al genoeg om een baby in mijn buik te planten! Miljarden ervan zaten nu waarschijnlijk al in mijn baarmoeder. Toch gaf de gedachte dat één van Emiel's spermacellen mijn vruchtbare eitje zouden weten te vinden, een warm en tevreden gevoel in mijn lichaam. Ik voelde de kriebels al in mijn buik.

Ik stelde mij die zaadcelletjes voor, heel levendig en zwiepend met hun kleine staartjes, omhoog zwemmend door het dunne slijm van mijn vagina, met miljoenen tegelijk in mijn baarmoeder krioelend, en een paar gelukkigen die mijn eierstokken vonden en daarin omhoog zwommen. Mijn eitje wer misschien op dit moment bevrucht, terwijl ik hier zo in het bad lag. Ik was op de piek van mijn cyclus.

Ik bedacht dat hoe eerder mijn echtgenoot mij nu een goede beurt gaf, hoe beter het zou zijn. Maar aan de andere kant zou hij misschien merken hoeveel sperma er nog in mij was en hoe opgezwollen en open mijn geslacht was. Dus gaf ik dat idee voorlopig maar op. Hij wilde s’ochtend al heel vroeg vertrekken, dus morgenvroeg zat het er ook al niet in.

Ik stapte uit het bad, en droogde mij rustig af. Ik deed mijn nachthemd aan en ging stilletjes naast mijn snurkende echtgenoot liggen. Al snel viel ik in slaap.

Nu, zeven maanden later, loop ik te schommelen met een grote buik, heel erg zwanger van een baby, waarvan ik wel zeker weet dat hij van mijn buurjongen moet zijn. Mijn menstruatie, waar ik altijd de klok op gelijk kon zetten, had moeten komen twee dagen voordat mijn echtgenoot terugkwam van zijn zakenreis, maar hij kwam niet. Mijn baby-oventje was gevuld, ik was bevrucht.

Sinds die éne avond mijd ik de buurjongen zoveel mogelijk. Soms zie ik hem in hun tuin lopen of op hun garagepad en dan geeft hij mij een verlegen glimlach. Als ik hem zie staren naar mijn dikke buik, dan zie ik hem nadenken. Ik heb zo’n gevoel dat hij zich dan afvraagt of het misschien van hem zou kunnen zijn.

Ik heb gedaan wat ik kon. Nadat Rob terug was, neukten wij bijna elke dag, en na zes weken kocht ik een zwangerschapstest en liet hem zien dat ik zwanger was. Sindsdien is hij ongelofelijk lief tegen mij en ook mijn schoonouders zijn ongelofelijk enthusiast dat hun eerste kleinkind er eindelijk aan zit te komen.

Rob was echt blij, want hij zei: “Ik was al bang dat het misschien aan mijn zaad zou liggen, want ik heb als kind de rode hond gehad. Maar het is ons kennelijk toch gelukt!”

“Ja,” zei ik, verlegen glimlachend, “Het is ons toch gelukt!”

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!