Nadat mijn vrouw de hoorn opgelegd had vroeg ik waarom ze lachte met haar moeder aan de telefoon. Toen zei ze "die krijgt tegenwoordig ook een grote pik in haar kut"? en begrijpt nu ook waarom ik mij beter voel de laatste tijd.

Ik bekeek haar niet begrijpend aan en ze vervolgde. Chris is toch de badkamer aan het renoveren bij hen, en weet je nog dat toen wij verleden jaar aan het behangen waren, ze er al van wist en er op geilde dat ik met Chris naar bed ging?. (zie ook Gluren bij mijn eigen vrouw deel 6) (((Ze had toen haar eigen moeder eens voor de deur laten staan terwijl ze binnen werd geneukt.

 

Achteraf bleek dat ze ook wist dat mijn vrouw met Chris aan de gang was geweest, want ze maakte s'middags de opmerking, waar ik bij was, "jij zat wel warm deze morgen, maar ik stond wel buiten in de kou" tegen Chris, dus bleek die ook al te weten dat haar dochter regelmatig onder een andere hengst zat.

Tijdens het behangen (door mijn schoonmoeder, Chris en mijn vrouw), gebeurde het volgende Chris en mijn vrouw pakten eerst de afmetingen van het papier op, Chris stond boven aan op de ladder en mijn slet hielp hem, natuurlijk waren ze weer wat aan het spelen en duwen en knijpen en omdat Chris op de ladder stond met het papier in zijn handen kon hij niet goed weg, zij had haar handen vrij om zijn lul te strelen op zijn broek onder het papier zonder dat haar moeder het zag, kwam daarbij dat hij een lichte katoenen broek aanhad waarin je zijn lul goed kon zien zitten, had ik al opgemerkt, dus de vrouwen ook.

Daarna papte mijn schoonmoeder het papier in en gaf het papier terug aan en zo plakten ze verder, maar op een bepaald moment toen ik weer eens keek zag ik dat Chris met een stijve lul op de ladder stond, zijn losse katoenen broek bolde helemaal naar voren en mijn schoonmoeder, zag ik keek er ook naar en zegde toen "zouden we niet even pauzeren, zodat we even naar het toilet kunnen gaan" en een beetje kunnen uitrusten.

Toen ging zij ook eerst naar achter en toen ze terugkwam vroeg ze aan mij of ik thee wilde maken, daar maakten mijn slet en Chris gebruik van om naar boven te gaan, ze zegden tegen ons dat ze even naar de dakgoot boven gingen zien die lekte en of Chris daar niets kon aan doen (natuurlijk begreep ik en ook mijn schoonmoeder wel dat het weeral van jan was en ze boven er aan zou geregen worden, mijn schoonmoeder had ook kunnen zien wat haar dochter er in ging krijgen want het was een heel lichte katoenen broek die weinig aan de verbeelding overliet).

 

Toen hij weer naar beneden kwam was zijn stijve verdwenen en zei hij dat ik van mijn vrouw naar boven moest komen, ik naar boven en daar lag ze op bed benen open het zaad druipend uit haar kut en fluisterde tegen mij, dat vind je geil he zijn zaad slurpen terwijl ons ma in huis is.

Ik zei tegen haar al likkend, vind je niet dat je risico's neemt waarop zij toen antwoordde, "Wat Chris met zijn lul bij me doet is zalig" zei ze "daar kun jij met dat kleine lulletje van je gewoon niet aan tippen".

En als ik de kans heb laat ik me verwennen door hem.))) Bij de gedachte daaraan kreeg ik al terug een stijve en vroeg haar, mag ik ook nog eens klaar komen in je kut? Waarop ze zij kom er maar op en neuk me terwijl ik verder vertel, ik stak hem in haar kut, maar voelde echt totaal niets meer zo open geneukt was mijn slet door Chris.

 

Toen zei ze kom er van achter nog maar eens op en zette zich op handen en voeten en ik er achter met mijn pik tegen haar sterretje en drukte hem er in, dat ging al beter en ik zei dat gaat precies al soepel, waarop zij, ja den Chris wil me daar binnenkort ook eens pakken en jij mag het al wat oprekken met jou lulletje zodat hij er makkelijker in kan, dat was teveel en ik spoot mij leeg in haar kont.

Mijn slet nam nadien in de zetel plaats met een cognacje en een sigaretje en haar benen open, terwijl ik likte aan haar uitgewoonde kut, vertelde ze dat Chris en haar moeder tijdens die klus ook aan het neuken waren geraakt.

En dat ze erover gesproken had met haar moeder en dat Chris ze nu ook regelmatig scheen te neuken. Misschien ook omdat Chris met haar ruzie had en mijn schoonmoeder hem uitgedaagd had, had hij haar ook gepakt met zijn grote lul vertelde ze.

 

Dus ik bedacht me dat moeder en dochter een concurrentie strijd aan het voeren waren om elkaar en de mannen jaloers te maken en toch aan hun gerief te komen. Voor mijn vrouw was dat ook een van de redenen dat ze den John die nog een grotere lul had in huis had gehaald. Nu had ik ook al wel gemerkt dat mijn schoonmoeder de laatste tijd ook al maar geiler en meer gewaagder gekleed liep.

Toen ik mijn vrouw vroeg of ze dan niet meer met Chris wilde neuken zij ze" O jawel hoor misschien doe ik wel eens een trio, krijg ik ze alle twee in mijn lijf die grote masten van hen".

 

Nu enkele dagen later toen ik thuis kwam van de vroege shift, stond John zijn auto voor de deur en liep ik achterlangs binnen. Beneden niets te zien behalve hun kleren op de bank, dus ik stil naar boven naar de slaapkamer, dit kreeg ik te zien: John lag op bed naakt met zijn lul omhoog en zij met haar mond open, pijpend en likkend aan de grote zwarte pik, toen liet ze hem uit haar mond glippen en hield hem recht omhoog. Nu, bij daglicht, zag ik pas goed hoe dik en groot hij wel was. De kop had de vorm van een paddestoel en de stam werd, dichter bij zijn buik, steeds dikker.

Aan de basis had hij minstens de omtrek van mijn pols. Zijn paal was al enorm hard, mijn slet ging er schrijlings bovenop zitten, en liet zijn pik enkele malen door haar kutlippen heen en weer glijden, zodat de machtige eikel haar kut opende, dan liet ze hem langzaam haar kutje ingaan.

 

Terwijl zijn lul steeds dieper in haar gleed, kuste hij haar tieten, en nam haar tepels in zijn mond. "Oooh John, pak me, ga je me lekker neuken"? zei ze geil. Het bed begon te kraken terwijl ze hem begon te berijden met haar natte kutje. "?Aaah ik wil je zaad"? kreunde ze. "Ja, dat is het...oh John , ja, ja doe maar. Ooh god dieper, oh och neuk me, ja pak me, neuk me harder, harder...ooch maak me klaar"? Hij zoende haar en streelde haar rug.

Het was een sensatie om hun paring te zien, ik had natuurlijk al een stijf pikje terwijl ik naar hen gluurde van aan de deur .Plots zag ik dat mijn vrouw mij gezien moest hebben in de spiegel, want geil vroeg ze hem terwijl ze achterover, met haar handen op het bed geleund, naar mij zat te kijken, hoe voelt het om in die hete kut te zitten? Ooo geil teef, je kut voelt geweldig lekker sappig aan, riep hij haar toe. Haar geile sappen liepen langs zijn ballen richting bed en hij wilde maar een ding klaarkomen, zijn zaad in mijn vrouw lossen en haar bevruchten met zijn vruchtbaar en potent zaad.

 

"Godverdomme, John wat voelt jouw lul lekker, ik kan je paal zo goed voelen in mijn natte kut" Ooo "jammerde hij weer, "je kut melkt mijn lul geweldig lekker, ik ga je helemaal volspuiten" Met een geil lachje keek ze mij aan en antwoordde hem op een geile toon, je mag je al je zaad in mijn kut schieten, spuit jij maar lekker mijn kut vol, ik wil niets liever dan dat je me jong maakt.

Ze leunde naar voor nu en zette haar handen op zijn borst en kuste hem diep, hij greep met zijn beide handen haar billen en stootte haar mee op zijn ritme. Terwijl ze samen naar een orgasme werkten, likte hij haar tieten en fel voorwaarts stekende harde tepels. Je zag zijn lul het tempo versnellen op weg naar zijn klaarkomen en zij voelde het ook en hitste hem nog meer op door te zeggen "kom maar, spuit je zwarte zaadstang in me leeg" waarop hij weer"? Oooch ik ga komen"?, zij weer "spuit me vol, zet me met jong gelijk je altijd al hebt gewild, naai me klaar, rammen met je pik, dieper nog harder"?, "Ooooh ik voel je pompen! Oooh wat heerlijk John oooh njaaach pomp me vol met jouw mannenpap ooh wat een heerlijk gevoel.... ooh "? .

 

Toen kreeg ze een spetterend en daverend orgasme waardoor haar baarmoeder waarschijnlijk helemaal geopend werd voor de ontvangst van mannenzaad. Ze sloot haar ogen en pruilde haar lippen als ze trillend klaar kwam op zijn lul. "woooh"? hijgde hij en kwam ook klaar en spoot zijn zaad diep in haar warme kut recht in de geopende baarmoeder, "Oooch"? kreunde ze nog, terwijl ze voelde hoe hij zijn zaad diep in haar buik pompte.

 

Daarna viel ze vermoeid van hem af, ging op haar rug liggen en nog na tongend met hem haar zwarte minnaar wenkte ze naar mij dat ik naar haar verse volgeschoten kut moest komen en haar moest likken. Ik ging op het bed toe en nam plaats tussen haar benen, toen keek John naar mij en zij. "Kom je het eindelijk eens warm oplikken, kom zuig eerst men paal maar proper"? en hield zijn lul omhoog. Ik zette mijn lippen over de grote dikke vette paal, en begon hem te likken zoals hij gezegd had, terwijl mijn door hem waarschijnlijk bevruchte slet lachend toekeek, daarna likte ik gewoon haar kut uit en geloof me er zat een hoop zaad in van haar zwarte minnaar.

 

Mijn vrouw likte geil het zweet van de borst van haar zwarte minnaar. Dan gaat ze likkend naar zijn oor en fluistert: "Naai me nog eens lieve schat, ik wil alweer, ik hou zo van je grote lul"?. Ondertussen pompte ze zijn lul terug op volle sterkte onder mijn ogen en zij tegen John,"Ohhh John, wil je nog eens komen, hou het niet in lieverd, hou het niet in, laat mijn man eens zien wat neuken is"?,"?

Hoe een echte vent mij pakt"?,"? oooh wat wordt hij dik, en wat is hij is groot, Ja kom wil je nog eens diep in men kut komen"?, ze kon maar aan een ding denken, hij moest haar dekken en met jong zetten, en ook hij wilde nog eens spuiten, hij wilde dat zalige gevoel een geile vrouw te dekken, zo snel mogelijk nog een keer ervaren en terwijl haar man er op toe kijkt, dat geilde hem nog meer op.

 

Hij wist dat mijn vrouw geen pil nam en dat ze kinderen wilde en al een tijd lang gestopt was met de pil "Ja, ik ga mijn zak nog eens leeg schieten in je geile kut"? gromde hij toen hij op haar kroop en zijn lul diep achter in haar kut tegen de baarmoeder van mijn vrouw stak, toen ging hij van start en beukte op haar kut in.

 

Mijn vrouw genoot met haar ogen open naar mij kijkend van de doordringende stoten van John. Tot aan de ballen glijdt zijn reuzenpik in haar vochtige snede, om daarna nat en glimmend weer te voorschijn te komen. En steeds opnieuw penetreert hij haar, met diepe halen stoot de zwarte hengst zijn gigantische zaadstang in haar soppende grot.Mijn geile vrouw komt weer gillend onder hem klaar, "wat een pik heb je toch naai me lieverd"?, "Oooch ik kom klaar"?

John gromt, versneld het tempo en naait mijn vrouw genadeloos verder de matras in en dan terwijl zij het hoogtepunt van haar orgasme bereikt explodeerd hij, en spuit zijn jonge energieke spermacellen direct op het rijpe afwachtende eitje van mijn slet.

 

"Oooh jaa, oh ik kom, Oooohh jaaa ik voel je lul aahhhh zo lekker diep in mijn kutje ooohhh jaa ik kom lekkere lul, maak me jong zalig jaaaaaaaaa."? Mijn vrouw door het feit dat ze waarschijnlijk vandaag door hem bevrucht wordt zet haar nagels in de rug van haar minnaar en houdt hem diep in haar kut.En den John bleef maar komen, spermalading op lading spoot hij in mijn vrouw, en na een keer of zeven schokkend zijn lading nogmaals in haar geloosd te hebben, gleed hij van haar af en ging naast haar op bed liggen.

 

 

Ondertussen keek ze weer naar mij geil glimlachend en zei tegen hem "Ja..., je hebt me zwanger gemaakt, ik krijg een kind van je, wat geil"

 

Hij nam haar tieten vast en terwijl hij de punten van haar tepels weer tussen duim en wijsvinger had en ze zachtjes kneedde en bewerkte, lachte hij tegen haar en zij. "als je wil er zit nog meer als genoeg in mijn zak om je nog enkele malen te dekken vandaag ". Waarop zij "dan moet je dat maar doen, je mag me pakken wanneer en waar je wilt, ik ben je slet, je geile hoer, ik ben verliefd op die grote paal van je, en mijn man mag me enkel nog neuken als jij het goed vindt en met een condoom, zodat ik door jou bevrucht wordt van ons kind"?.Zo wist ik hoe de zaken erbij stonden voorlopig.

 

Bij voldoende interesse wil ik nog wel meer avonturen vertellen, schrijf maar wat je geil zou vinden en dan kijk ik wel of mijn teef iets gelijkaardig beleefd heeft en zet het op papier. Schrijf of mail me op onderstaand adres Vervolg in ( deel 5 ) Reacties op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Mijn vrouw met 2 negers

  Dino 08.01.2019 19:27
  Geile slet
  Wat was dat lekker, jammer dat we het contact hebben verloren. Zou graag weer eens wat zaad diep ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Remco 06.01.2019 22:31
  Geile hoer
  Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Judas 06.01.2019 09:00
  RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)
  Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy? Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen ...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd