Wij vertrokken samen met Huub naar de anderen en kwamen hen tegen juist buiten aan hun chalet . Ze vertrokken net naar een discotheek in het dorp. Er werden wel opmerkingen gemaakt, waar wij waren geweest en wat wij hadden gedaan maar ze hadden ook nog niets teveel gezien tot nu toe, zodat ze maar wat gisten.
Maar dat zou snel veranderen, want mijn slet liep er weer zeer uitdagend bij, ze had een kort kleedje aan gedaan waar haar prachtige borsten bijna uit vielen en natuurlijk weer geen beha of slipje aan gedaan, zodat ze veel bekijks had van de groep geile mannen alleen op stap zonder hun vrouwen, en ook van andere mensen uiteraard.
In de Discotheek namen we plaats aan een tafeltje met zitbanken rond en natuurlijk schoof mijn vrouwtje naast Huub en toevallig de andere zwarte man in, zodat ze daar tussen die twee zwarte mannen zat van de groep de anderen ernaast en ik aan de kant van de dansvloer.
Ik bedacht me dat ze wel weer geil zou zijn en aan een trio met die twee zou denken maar ik kon enkel de gebeurtenissen afwachten van de avond. Even later nadat er besteld was en de ober de drankjes bracht zag ik al dat Huub met zijn hand onder tafel zat en vermoedelijk onder mijn vrouw haar kleedje aan het voelen was. Ze kirde wat terwijl ze iets overeind kwam om haar drankje te nemen. Toen echter vroeg die andere zwarte( Bosco) aan haar om te gaan dansen, wat ook gebeurde. Ze schoof over de andere mannen heen om naar de dansvloer te gaan telkens even op hun schoot gaan zittend. Voor Bosco stonden ze wel op zodat hij ook naar de dansvloer kon gaan. Op de dansvloer was trouwens veel volk aanwezig en er werd zwoel gedanst in een uitgelaten sfeer.
Ze dansten samen een paar trage dansen en iedereen van onze groep keek naar hen terwijl de drank overvloedig bleef vloeien. Ze danste ook zeer uitdagend steeds met haar bekken tegen zijn onderlichaam wrijvend en pratend en lachend met elkaar, op een gegeven moment kusten ze elkaar zelfs even vluchtig op de mond midden op de dansvloer. Ik vermoedde dat de anderen ook wel zagen wat er gebeurde want nu begonnen ze elkaar af te wisselen om te gaan dansen zodat ze elk om beurten met mijn vrouw aan het dansen waren en zich niet schaamden om zeer intiem met te haar dansen. Ik zag af en toe wel eens een hand strelend langs haar lijf gaan of een hand stevig op haar kontje drukken tijdens het dansen, maar toen Huub weer eens met haar op de vloer stond zag ik dat hij gewoon zijn hand op haar borst legde en al strelend over haar tepels ging en ondertussen kuste hij haar vol op de mond en draaide ze een tong. De mannen keken naar mij om te zien of ik er wat van zou zeggen maar toen ze zagen dat ik niets zei en gewoon deed of ik niets zag en verder dronk en babbelde met hen kregen ze door dat er nog wat kon gaan gebeuren vanavond. ( Ondertussen stond mijn pikje wel zo stijf als maar kon, zelfs bijna pijnlijk in mijn broek van de spanning als je uw hitsige vrouwtje zo geil bezig ziet met een stel geile opgewonden mannen die niets liever zouden doen dan ze zo snel mogelijk te pakken nemen .) Ze stompten elkaar aan en glimlachten naar elkaar, ik zag dat Robert teken deed met zijn duim tussen zijn vingers tegen Bart als teken dat die slet wel eens te neuken zou zijn .
Hij ging toen ook naar de dansvloer om Huub af te lossen. Robert trok mijn vrouwtje dadelijk goed tegen zich aan, en ondanks de drukte op de vloer zagen we even later dat hij beide handen op haar kontje had en haar met haar kut tegen zijn lul aantrok en zo stonden ze te dansen. Mijn slet liet het goed doen en legde zelf haar armen rond zijn nek zodat ze volledig met haar lijf tegen hem aandrukte waarbij hij ongetwijfeld ook haar borsten tegen zich moest voelen en haar stijve tepels tegen zijn borst aandrukken.
Na een tijdje kwam mijn vrouwtje even terug naar de tafel en schoof weer in naar achteren waar de negers beiden zaten. Ze schoof aan de overkant van waar ik zat in, en moest hierbij weer twee mannen passeren, die stonden niet op maar hielpen met hun handen ook mijn vrouwtje over hun heen.
Zij had dadelijk door waarom ze dat deden en zette zich even bij ieder van hen op de schoot en draaide even wellustig met haar kontje op hun ongetwijfeld stijve lullen.
Ze was Bart en Henri gepasseerd en moest nu over Bosco heen om tussen de beide zwarten te gaan zitten waar ze eerst ook zat, maar nu bleek er plots niet genoeg plaats meer en bleef ze gewoon boven op Bosco zijn schoot zitten. Ze nam een sigaret en vroeg vuur, Bart gaf haar vuur maar hierbij moest ze zo ver naar voren buigen en doordat ze zo hoog op Bosco zijn schoot zat moest ze een beetje rechtkomen en over de tafel gaan hangen.
Hierdoor had iedereen nu een kijk op haar borsten die gewoon in deze houding los in haar kleedje hingen de insnijding was zo groot dat je bijna kon zien dat ze geen slip aanhad langs boven. Plots echter zag ik uit mijn ooghoek dat Bosco zijn handen naar onder deed en precies zijn gulp opende dacht ik, ik kon het niet goed zien daar ik ook helemaal vooraan zat ( maar aan zijn bewegingen te zien?.)
Toen ze zich terug neer zette veerde ze even terug op, (waarschijnlijk voelde ze iets aan haar kontje?). Ze keek naar onderen. Lachte naar Bosco en zette zich terug neer ondertussen naar mij kijkend en met haar tong over haar lippen likkend met een blik van geiligheid, de rook uitblazend van haar sigaret, terwijl ik kon zien dat Bosco haar bekken leidde naar zijn paal.
Ik kwam bijna in mijn broek klaar als ik haar zo bezig zag, wetend dat ze zeer waarschijnlijk gewoon met haar kut over zijn paal was geschoven, wat even later aan de bewegingen te zien ook wel zo was. Nu had ik ook al wel gezien dat in deze discotheek nogal losjes werd omgesprongen met het gedrag van de mensen, en dat er wel meer gescharreld en gezoend werd( maar zo maar stiekem zitten neuken in een discotheek?).
Ondertussen hadden de anderen ook door dat er wat aan de hand was.
Ze deden alles om de aandacht af te leiden en mij bezig te houden, het aanbod van drank verhoogde weerom. Toch konden we zien dat mijn sletje meepratend en toch steeds licht met haar bekken naar voor en achter schuivend intussen rustig op Bosco zijn schoot zat( neukend), ondertussen steeds uitdagend naar mij kijkend en de rook naar mij toe blazend. Op een bepaald ogenblik kon ik aan het krampen van haar onderlijf en aan haar ogen en blik zien dat ze gewoon klaarkwam op hem terwijl ze met een van genot vertrokken gezicht naar mij keek kreunde ze gewoonweg van hevigheid. Toen kon hij het ook niet meer houden en met een luid kreunende Jaaaaaaaa zag je dat hij zijn bekken opwaarts stotend haar volspoot, hij corrigeerde dadelijk zijn kreunen met Jaa het wordt tijd dat we eens opstappen naar het Chalet, maar iedereen wist wel wat er gebeurd was. Nu gleed mijn slet toch naast hem op de bank en zegde nog een drankje voor we opstappen dan he Bosco. Waarop ze de ober riepen en nog eens bestelden. Toen vroeg Huub” en ga je nog mee naar onze chalet?” ondertussen mijn slet vol op de mond kussend terwijl Bosco haar juist had geneukt naast hem.Ze nam nadenkend een sigaret en kreeg dadelijk weer vuur van Bart, hiervoor moest ze echter wat opstaan en over de tafel leunen zodat we inkijk in haar jurk kregen. Ondertussen voelde Bosco onder haar kleedje en kwam met een natte hand naar boven, ze zag het en zij daar moeten we wat aandoen, terwijl ze naar mij keek en zegde in het publiek kom schat kom eens onder de tafel en maak me eens wat droog. Ik zweer dat ik gewoon klaarkwam in mijn broek terwijl ze me zo vernederde, maar ging onder de tafel en likte mijn slet haar kut volledig droog, Bosco zijn grote zwarte paal hing daar ook nog en mijn slet nam hem vast en slingerde hem naar mijn mond met de woorden kom lik die ook nog maar even proper.
Daarna kroop ik terug naar mijn plaats, de anderen keken nu spotlachend naar mij ze dronken hun glazen leeg en wij gingen door naar de Chalets.
Reacties of suggesties welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Mijn vrouw met 2 negers

  Dino 08.01.2019 19:27
  Geile slet
  Wat was dat lekker, jammer dat we het contact hebben verloren. Zou graag weer eens wat zaad diep ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Remco 06.01.2019 22:31
  Geile hoer
  Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Judas 06.01.2019 09:00
  RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)
  Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy? Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen ...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd