Het is vrijdag en Cindy heeft een vrije dag genomen want het wordt weer een warme zomerdag met stralend zonnig weer. Cindy ligt lekker op haar balkonnetje te zonnen als ze die middag wordt gebeld. Het is Jack, de stevige bouwvakker, die ze vorig weekend heeft leren kennen in de disco. Ze moet over een half uurtje klaar staan, want dan komt Jack haar halen met de auto. Ze heeft maar ja gezegd, want ze heeft toch niets te doen, alhoewel hij haar ook niet de keus laat anders dan ja te zeggen. Cindy frist haarzelf nog even op, want van het zonnen was ze al bezweet geraakt. Ook scheert ze haar schaamhaar nog iets verder weg, zodat er alleen een klein streepje blonde haartjes in het midden blijft staan. De huid makt ze weer zacht met een beetje olie, waarmee ze meteen ook maar even haar kutje mee in smeert. Ze trekt een kleine witte string aan en doet een luchtig zomerjurkje erover. Even haar lange blonde haar kammen, een paar druppeltjes parfum op haar lijfje en borsten en ze is klaar. Ze had al weer twee dagen niet meer geneukt, dus heeft wel zin in een leuke middag.

Als Jack aanbelt, staat Cindy klaar. Jack ziet door zijn zonnebril het lekkere wijfie de deur open doen: onder het veel te korte jurkje komen haar lange benen prachtig uit, nog versterkt door de hoge hakken. Aan de voorkant heeft ze een behoorlijke inkijk op haar borsten, maar door de dunne stof heen zijn ook de contouren van Cindy's tepels goed zichtbaar. Een geil gezicht en Jack besluit toch maar even binnen te stappen. Cindy geeft Jack in de gang een lekkere welkomstkus en Jack pakt Cindy stevig vast. Hij begint een tongzoen en laat langzaam zijn handen over haar lijfje glijden. Jack laat er geen gras over groeien, kneedt meteen naar haar borsten en voelt aan haar blote billen. Door alle lekkere strelingen wordt Cindy beregeil en ze moedigt Jack aan. Even later neemt hij Cindy aan de hand mee naar de kamer en zet haar bij de tafel. Jack trekt haar jurkje iets omhoog, zodat hij de string kan beetpakken. In één ruk trekt hij haar string naar beneden tot op haar hoge hakken. Meteen draait hij Cindy om en duwt haar met haar gezicht naar voren over de tafel, zodat haar billen uitnodigend naar achteren steken. Cindy voelt aan wat Jack van plan is, ze spreidt haar benen nog iets meer en ze kijkt tevreden glimlachend naar achteren. Haar korte jurkje bedekt niet eens meer haar billen en Jack wordt nog geiler van de fraaie aanblik op haar openingen. Hij maakt zijn broek los en laat de gezwollen lul tevoorschijn springen. Cindy streelt ondertussen met haar vingers haar natte pruim en trekt daarna de kutlipjes iets uit elkaar, klaar voor Jack's lekkere grote lul. Jack houdt het niet meer en stoot in één keer zijn hele lul tot aan z'n ballen hard bij Cindy naar binnen. Ze kreunt van genot en duwt haar billen nog iets naar achteren om hem goed te voelen. Jack begint haar hard te neuken en pakt daarbij haar heupen stevig vast, zodat hij haar heen en weer kan trekken over zijn lul. Cindy en Jack gaan enorm te keer en ze komen tegelijk klaar in een zinderend orgasme. Zweetdruppels van alle inspanning staat op hun lijven. Als ze even later zijn bijgekomen, wrijft Cindy met een tissue haar nadruipende neukgrotje af en wil ze haar string weer aantrekken. Jack pakt hem af en zegt dat Cindy maar zonder mee moet. Ze protesteert nog even, want het jurkje is veel te kort voor zo'n geintje, maar ze moet zonder ondergoed mee van Jack. Al met instappen in de auto moet Cindy opletten, want het korte jurkje trekt omhoog, waardoor ze zittend zo haar blote kutje kunnen zien. Ze houdt haar benen maar stijf tegen elkaar.

Een kwartiertje later zijn ze onderweg. Jack heeft een geleende auto van een vriend: een oude cabrio. Met dit warme zomerweer is de kap natuurlijk open en dat geeft nog wat verfrissing. Als ze even later voor het stoplicht staan naast een vrachtauto, ziet Cindy dat de vrachtwagenchauffeur naar opzij kijkt, naar beneden in hun auto. Hij kijkt bewonderend naar de sexy Cindy, waarbij hij vooral van haar borsten mooi kan genieten. Cindy glimlacht naar hem en knipoogt. Hij fluit naar haar en Cindy besluit hem een beetje uit te dagen. Ze doet haar benen een beetje uit elkaar, zodat de chauffeur langzaam haar blote kutje ziet verschijnen. Jack ziet wat ze doet en zegt dan: "Kàn je wel, dan moet je hem ook echt iets laten zien!" en steekt onmiddellijk zijn hand tussen haar benen. Hij duwt Cindy haar benen verder uit elkaar en steekt twee vingers in haar kutje. Ze sluit haar ogen. De chauffeur zit met open mond te kijken naar het blonde sletje die tevreden de soppende vingers van de ruige bouwvakker in haar lijfje heen en weer laat gaan. Hij vergeet prompt op groen licht te letten en op tijd weg te rijden. Jack lacht en geeft een stoot gas en trekt snel op. Ook Cindy lacht, want ook zij genoot wel van dit uitdagende spelletje.

Als ze een kwartiertje later stoppen, neemt Jack Cindy mee naar een terras, waar al twee vrienden van hem zitten. Cindy loopt met Jack mee, ze voelt dat ze door iedereen wordt bekeken, als ze op haar hoge hakken en lange benen onder het te korte zomerjurkje rondloopt. Maar het meisje geniet wel van al die begerige mannenblikken. Uitdagend stelt ze zich voor aan de twee mannen, net als Jack ook stevig gebouwd en één met een donkere huidskleur. Zouden zij ook van die dikke, grote lullen hebben, vraagt Cindy zich stiekem af. Ze moet gaan zitten tegenover de man die zijn T-shirt heeft uitgetrokken en lekker zijn blote bovenlijf van de zon laat genieten. Hij is meer bruin dan zwart, blijkt Koen te heten en als Cindy daarnaar vraagt, blijkt hij een halfbloed te zijn met een Venezolaanse vader. Ze nemen allemaal wat te drinken. Cindy heeft dorst en neemt als nel een tweede en derde biertje. Van het bier krijgt Cindy zin in iets ondeugend. Ze gaat zo zitten dat als ze haar benen stiekem iets uit elkaar doet, Koen kan zien dat ze geen onderbroekje aanheeft: hij kijkt dan recht haar poesje in. Na twee keer ziet ze dat Koen dat ook echt ontdekt en zich prompt verslinkt in een slok bier. Hij proest het uit, het glas bier valt om en het bier loopt over de tafel, ook over Cindy's blote benen heen. Cindy staat gauw op en Koen biedt zijn T-shirt aan en komt helpen met deppen. Hij dept met zijn T-shirt het bier van haar benen en wrijft bewust zover omhoog, dat zijn T-shirt ook tegen haar kutje komt. Cindy laat hem zijn gang gaan, ze voelt zich lekker geil worden, maar op zo'n vol terras kan je niet veel doen, dus gaat ze weer gauw zitten. Ze vraagt nog even zijn T-shirt, wrijft het nogmaals stevig in haar eigen natte kruis en geeft het terug. Koen snuift de geur van haar kutsappen die nu in het T-shirt zijn getrokken, samen met het bier. Cindy ziet dat in zijn shorts al een behoorlijke bult is ontstaan. Koen's vriend, die alles heeft bekeken, heeft trouwens nu ook volop aandacht voor Cindy. Ze nemen nog een volgend pilsje maar ook Jack voelt dat de spanning toeneemt.

Na tien minuten vraagt Jack of zijn twee vrienden meewillen voor een ritje in zijn open auto. Nou dat willen ze wel en even later stappen ze in de auto. Cindy moet achterin bij Koen komen zitten en die legt direct zijn arm over haar schouders heen. Ze rijden weg en hij begint meteen met zijn hand over haar rechterborst te strelen. Als hij merkt dat het meisje niet tegenstribbelt, pakt hij even later brutaal beide borsten beet en op kneedt ze door de stof heen tot haar tepels flink stijf staan. Cindy kreunt en doet haar ogen even dicht. Ze trekt zelf haar jurkje van voren iets naar beneden zodat ze haar borsten met de gevoelige tepels uit haar jurkje kan laten hangen. Cindy weet dat andere automobilisten haar nu zo met blote borsten kunnen zien in de open auto, maar dat kan haar niet schelen. Integendeel. Ze kijkt even rond of er veel verkeer in de buurt is en van gekkigheid gaat ze recht opstaan in de rijdende auto. Haar blonde haren wapperen in de wind en ze voelt de wind langs haar blote borsten waaien. Een tegemoetkomende auto toetert als ze de halfblote Cindy zien staan. Koen trekt haar weer gauw naar beneden en houdt haar nu wat steviger vast. Cindy geeft hem een een kus en laat die overgaan in een lekkere tongzoen. Ondertussen legt Koen zijn ene hand op haar been en glijdt langzaam tussen haar benen naar haar kruis toe. Cindy laat een beetje ruimte tussen haar benen en even later raakt hij haar natte kutlipjes. Ze doet haar benen iets verder uit elkaar en laat zich zachtjes vingeren door Koen. Ze doet haar ogen dicht om volop te genieten en komt al snel een keertje klaar.

Kort erna stopt de auto en als ze haar ogen opendoet, ziet ze dat ze op een verlaten stukje weg langs een duinenrand staan. Cindy doet haar jurkje weer goed. Jack stuurt ze alledrie de auto uit en Cindy wordt aan de hand van Koen meegenomen naar een duinpan niet ver van de auto. Daar moet ze in het zand gaan liggen en beginnen alle drie mannen Cindy uit te kleden. Cindy is lekker geil dus laat zich graag lekker verwennen. Even later ziet de Koen zijn shorts uitdoen en komt er een reusachtige donkere pik te voorschijn. Ongelofelijk, wat dik en lang. Cindy gaat rechtop zitten, pakt de pik beet, maar haar handje kan amper om de stam heen, zo dik is ie. Ze krijgt niet lang de kans hem te zien en gelukkig hoeft ze die monsterlul niet te pijpen, want Koen wil hem direct in haar neukgrotje steken. Ze ziet hoe Koen de lul voor haar kutje brengt en Cindy spreidt haar benen zo ver mogelijk om de monsterlul te kunnen ontvangen. Als Koen hem langzaam naar binnen duwt, voelt Cindy dat ze van onderen helemaal opgevuld wordt. Haar kutje wordt tot het uiterste uitgerekt. Dan gaat Koen langzaam heen en weer bewegen, haar kutje wordt langzaam gewend aan de omvang van zijn lul en Cindy begint ook weer te genieten. Steeds verder voert Koen het tempo op. Ondertussen is zijn vriend met zijn ook niet geringe neukstaaf bij haar gezicht gekomen: ze moet hem pijpen. Cindy geeft zich helemaal over aan de neukbewegingen van de twee mannen: ze wordt aan haar hoofd heen en weer getrokken over de ene lul en voelt de monsterpik haar kutje steeds weer opensplijten. Heen en weer gaat ze en ze voelt haar volgende orgasme opkomen. Dan begint de pik in haar mond ineens te spuiten en ze moet moeite doen alle sperma binnen te houden. Ze likt tenslotte netjes de eikel schoon en laat hem los. Vrijwel meteen daarna krijgt ze de stijve lul van Jack in haar mond geduwd, want die is zo geil geworden van het zien van Cindy als volleerd sletje, dat hij opnieuw wil. Kort erop voelt ze dat de monsterlul in haar lijfje gaat klaarkomen! Maar zodra de eerste spermastoot eruit spuit, trekt Koen zijn apparaat er snel uit en spuit recht naar voren op Cindy's buik en borsten. Grote klodders spatten op haar buik en maken er een smerig gezicht van. Ook Jack komt al snel klaar, trekt zijn pik snel uit haar mond en volgt het voorbeeld van Koen: hij spuit zijn lading ook over haar borsten en buik! Koen pakt Cindy's jurkje en begint het sperma ermee uit te smeren. Voordat Cindy er erg in heeft, zit haar jurkje vol vlekken en natte plekken. Na een kwartiertje staan ze op en moet Cindy het smerige jurkje aan. Ze rijden naar Cindy's huis. De mannen zeggen: "Zo, dat is een mooi aandenken aan vanmiddag!" als ze haar weer thuis afzetten en ze vol schaamte over de vlekken naar haar voordeur moet lopen. Cindy mokt niet lang en roept: "Hé, komen jullie me overmorgen weer ophalen?". De drie mannen lachen: "Dat merk je nog wel!".

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:32
  mijn hoer
  ja dat klopt harold
   
 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:30
  mijn hoer
  Ja dat klopt
   
 • Heerlijk om Missy te zien neuken

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:27
  bare neuken
  Deze slet wil alleen maar zonder condoom geneukt worden!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!