Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Karin en Tilly waren al enkele jaren zeer goede vriendinnen en dit jaar waren ze beide net 18 jaar geworden, dus hadden ze besloten om maar eens met zijn tweetjes op vakantie te gaan. Het was eigenlijk de eerste keer dat ze eens zonder hun ouders op vakantie gingen. Hun ouders hadden weer eens geboekt in het warme Spanje, maar Karin en Tilly hadden het gewoon op Nederland gehouden, simpel met de tent ergens in een plaatsje in Limburg. Ze hadden 2 weken de tijd om daar eens rustig bij te komen van een druk schooljaar en dat waren ze van plan ook. Het was wel een beetje moeilijk geweest om de tent op te zetten, maar met wat hulp van de beheerder van de camping was het uiteindelijk toch gelukt. Daar zaten ze dan in hun tentje en ze waren best wel moe, het was bovendien nog behoorlijk fris ook. Zullen we maar gaan slapen, vroeg Karin aan Tilly. Ik vind het best, ik ben echt doodmoe en een goede nachtrust zou me geen kwaad doen, dan kunnen we er morgen weer tegenaan, antwoordde Tilly.

Omdat het zo koud was besloten ze om maar samen in een slaapzak te kruipen om dan toch nog een beetje warm te blijven. Ze lagen lekker tegen elkaar aan en Karin voelde hoe de harde tepels door het t-shirt van Tilly tegen haar eigen tepels aan drukte, het zal wel te maken hebben met de kou, maar je tepels zijn behoorlijk hard, zei Karin. Kou ja en toch ook wel een beetje geilligheid denk ik, maar we kunnen nog 2 weken tekeer gaan dus laten we maar proberen te slapen, lachte Tilly. Even later lagen ze beide te slapen om 's morgens weer gewekt te worden door mensen die langs hun tent heen en weer liepen. Tilly had op de een of andere manier tijdens het slapen haar hand in het slipje van Karin gewriemeld en had dus ook gelijk een bosje schaamhaar beet toen ze haar ogen opende.



Zo meid dat is nog eens lekker wakker worden op deze manier zei Karin en draaide een beetje met haar kont heen en weer. Ja, ik weet het ook niet ik zal wel koude handen hebben gehad en een lekker warm plekje gezocht hebben, maar je begint wel aardig nat te worden, en Tilly duwde een vinger in het vochtige spleetje van haar vriendin. Toe hou even op meid we hebben nog een hele dag te gaan anders ben ik zo weer moe. Tilly haalde haar hand weg bij het natte kutje van haar vriendin en ze stapten uit de slaapzak. Een paar uur later nadat ze zich hadden opgefrist en hadden gegeten liepen ze door het kleine plaatsje te wandelen, om eens te kijken wat er allemaal te beleven viel. Er was zelfs een discotheek, daar konden ze vanavond wel eens even gaan kijken, maar wat vandaag.

Iets verderop kwamen ze bij een fietsenzaak aan waar een bordje buiten hing fietsen te huur. Aangezien het een mooie zomerse dag was besloten ze om maar twee fietsen te huren en even later waren ze door de bossen aan het fietsen. Na een klein uurtje fietsen stopte Karin en ze ging languit op de grond liggen. Wat heb jij, vroeg Tilly. Ik ben moe en moet even bijkomen hoor, zuchtte Karin. Tilly zette haar fiets tegen een boom en ging naast Karin op de grond liggen. Ze lagen net achter een paar bosjes en er was geen mens in de weide omgeving te bekennen. Tilly liet haar hand over de benen van Karin langzaam naar boven glijden en toen ze onder haar korte rokje kwam voelde ze het natte kruis van haar slipje. Is dat zweet of ben je gewoon een beetje geil geworden, vroeg ze. Misschien wel een combinatie van beide, lachte Karin en ze voelde hoe de vingers van Tilly haar dunne slipje wegduwde en haar schaamlipjes streelden.

Oh ja, ga door, dat is lekker, kreunde Karin die behoorlijk met haar kontje lag te draaien.

Tilly ging boven haar vriendin zitten, zodat Karin ook duidelijk het nat geworden kruisje van haar slipje kon zien en trok het slipje van Karin wat naar beneden. Ze ging met haar tong zachtjes over haar kleine clitoris heen en weer. Karin voelde dat het sap uit haar kutje begon te vloeien en ze zag boven haar gezicht het slipje van Tilly steeds natter worden. Kreunend werd ze daar lekker gelikt door haar beste vriendin, ze kon zich niet meer inhouden en trok het slipje van Tilly naar beneden, kwam met haar hoofd omhoog en begon aan het natte kutje te likken.

Even later lagen ze te rollen op de grond en ze begroeven hun hoofden in elkaars schoot, alleen het gekreun van deze twee hete meiden was nog te horen. Wacht, zei Tilly, ik heb een geil idee, ze stond op en liep naar de fietsen toe, pakte van beide fietsen de fiets pomp en liep ermee naar Karin. Kijk dat kan je ook als lul gebruiken ze gaf een pomp aan Karin en zelf stond ze met haar benen al gespreid en drukte het handvat van de fietspomp in haar natte spleetje. Karin zag hoe haar vriendin klaar stond te komen met die pomp tussen haar benen en voelde haar kutje nu stromen van geiligheid. Ze bracht ook de fietspomp in positie voor haar kutje en drukte hem langzaam naar binnen. Tilly was inmiddels weer naast Karin gaan liggen en zo lagen ze naast elkaar met een fietspomp in hun kutjes heerlijk klaar te komen, aaahhh, oohhh, wat lekker en ik kom klaar, waren de geluiden die ze alleen nog uit hun mond kregen.

Opeens hoorden ze een geluid van achter de bosjes geschrokken trokken ze snel de pompen uit hun spleetjes en keken snel wie of liever gezegd wat het geluid veroorzaakte. Opgelucht lachten ze even, het was een paard dat daar stond te grazen, ze lagen aan de rand van een weiland maar door de bosjes hadden ze dat niet eerder gezien. Mooi, zei Karin, dan kunnen we weer doorgaan want ik ben nog zo geil als wat. Nou vermaak jij je maar met die pomp, ik heb een beter idee, Tilly wreef nog even over haar kutje toen ze dat zei en klom over het hek. Ze liep voorzichtig naar het paard toe, het was niet een echt groot paard een beetje tussen een pony en een paard in eigenlijk. Tilly begon het paard te aaien en hij bleef rustig staan, ze ging over zijn rug en toen langzaam met haar hand naar de enorme lul die er onder het beest hing.

Karin stond aan de andere kant van het hek te kijken wat haar vriendin allemaal aan het uitspoken was, ze wist dat Tilly de meest vreemde ideeën in haar hoofd haalde maar dit. Tilly stond nu gewoon aan de enorme lul van het paard te trekken en zichzelf te vingeren terwijl ze daar mee bezig was. Kom Karin, dan helpen we dit paardje even naar een heerlijk orgasme toe, zei Tilly. Karin dacht nog even na, maar ja het paard was wel heel erg rustig en ze vond het best wel een geil idee. Zo stonden ze even later met zijn tweeën bij het paard zich te vingeren en aan die gigantische lul te trekken.

Tilly boog door haar knieën en begon opeens aan de lul van het paard te zuigen, wat doe jij nou, vroeg Karin verbaasd kijkend. Ach meid het is toch een lul en ik wil zo''n ding eens beter bestuderen, antwoordde Tilly die rustig door bleef zuigen aan de paardenlul. Wat tot gevolg had dat de twee meiden alleen nog geiler en natter werden. Tilly voelde het kutvocht langs haar benen naar bene den lopen en kwam alweer met het volgende idee. Als jij me nu even helpt, dan ga ik gebukt onder het paard staan en wil ik toch eens kijken hoever ik die lul in mijn kutje kan krijgen, vroeg ze aan Karin.

Tilly ging gebukt gebogen door haar knieën onder het paard staan en Karin plaatste de enorme lul recht voor de spleet van haar vriendin. Ze drukte haar kut wat naar achteren en voelde het begin van de lul in haar kut naar binnen glijden. Oooh Karin wat is dat ding groot, kreunde Tilly die nu met haar kut heen en weer begon te bewegen en de lul met elke beweging dieper in haar kut voelde verdwijnen. Karin stond verbaasd te kijken hoe er zeker al 20 a 25 centimeter van die grote lul in de kut van haar vriendin stak, en werd alleen nog geiler van het schouwspel. Het paard vond het schijnbaar allemaal wel goed want het leek erop alsof die ook af en toe mee bewoog.

Karin... ik ga klaar komen op een paardenlul ik voel het!

Ooh ja ik ga klaar komen ik word klaar gemaakt door een paardenlul wat lekker, gilde Tilly het nu uit. Schokkend kwam Tilly inderdaad klaar half hangend onder het paard waarvan nu inmiddels wel 30 centimeter lul in haar kut was verdwenen. Ze bewoog zich naar voren en de lul floepte uit haar kut een groot gapend gat bleef er over. Maar ze was helemaal door het dolle heen kom Karin nu bij jou even kijken hoe dat gaat. Karin vond het allemaal wel een geil idee eigenlijk dus ook zei ging onder het paard staan.

Nu hielp Tilly de lul voor de natte kut van haar vriendin te plaatsen en zonder enige problemen verdwenen de eerste centimeters van de lul in de kut van Karin. Ja Tilly je hebt gelijk ooohhh dat is zeker heerlijk, hoever zit die er nu in, vroeg Karin die nu ook al geil met haar kut heen en weer aan het schuiven was over die lange dikke lul. Nou ik denk 25 centimeter al, antwoordde Tilly die al druk bezig was om zich te vingeren bij het geile zicht van haar vriendin geneukt te zien worden door dat paard. Karin had er duidelijk plezier in want ze bleef maar naar achter toe stoten om die lul dieper en dieper in haar kut te krijgen...

Er zat nu zeker al meer als 35 cm paardenlul in haar kut.

Oooh Tilly dit had ik eerder moeten weten, kreunde ze het uit en steeds feller bewoog ze met haar nat soppende kut over die enorme lul. Ik ga komen ik voel het ik kom op die lekkere grote paal in mijn kut oooh ja ik kom, Karin schudde wild met haar hoofd heen en weer en op dat moment brieste het paard even. Ze schrok er van kwam wild kreunend klaar en ze voelde gelijk een krachtige straal in haar kut spuiten. Het spoot aan de zijkanten van haar kut weer naar buiten en snel trok ze haar kut naar voren, stralen sperma van het paard spoten over haar kont verder en stromen sperma liepen langs haar benen naar beneden.

Tilly was zo geil geworden dat ze ook klaar kwam, haar vriendin vol gespoten door een paard alleen het idee al maar het nog zien gebeuren ook. Karin kroop onder het paard vandaan en Tilly barstte in lachen uit haar hele rug en dus ook haar t-shirt zat onder een dikke laag sperma. Lach niet zo stom trut ik moet nog wel terug naar de camping straks, reageerde Karin een beetje nijdig. Ach trek dat t-shirt uit dan wassen we het even in dat beekje daar en het droogt snel genoeg. Karin trok het t-shirt uit en haar mooie stevige borsten werden zichtbaar. Ik heb nog wel een leuk idee, zei Tilly en ook zij trok haar t-shirt uit, kom eens naast me zitten onder het paard, vroeg ze aan Karin. Samen gingen ze onder het paard op hun knieën zitten en begonnen aan het enorme apparaat te trekken terwijl ze zichzelf weer druk begonnen te vingeren.

Ik wil wel eens zien of een paard een tweede keer ook zoveel sperma kan produceren lachte Tilly. Spiernaakt zaten de twee daar aan die lul te trekken en het duurde niet echt lang of daar vlogen weer stralen sperma uit de enorme lul over de borsten van deze twee super geile meiden. En inderdaad het paard kon nog een behoorlijke lading sperma produceren, het leek wel een soort zonnebrandolie wat met dikke lagen over hun naakte lichamen werd aangebracht. De twee meiden zaten nu echt van hun borsten tot aan hun schaamhaar onder de sperma. Ze gingen onder het paard vandaan en Tilly ging boven op Karin liggen met hun lichamen nog onder de sperma begonnen ze tegen elkaar aan te rijden en elkaars kutje te vingeren.

Het duurde niet lang of al zoenend kreunend en hijgend kwamen ze weer klaar. Uitgeput begaven ze zich naar het beekje waar Karin haar kleren waste en ze namen nog een duik in het water om weer een beetje schoon voor de dag te komen. Na nog een uurtje naakt in de zon te hebben gelegen waren de kleren van Karin ook weer droog. Eenmaal aangekleed zagen ze het paard nog steeds staan en besloten ze even om een rondje op het beest te maken. Tilly stapte op het paard en begon rondjes over het weiland te rijden. Hee wat moet dat daar, klonk het opeens, het was de eigenaar van het paard zo dacht Tilly. Nou ik dacht even een rondje maken mijnheer, antwoordde Tilly geschrokken.

Dat heb ik liever niet, snauwde de man haar toe, dat paard is niet om mee te rijden, daar is het nog veel te jong voor. Och hij doet het anders uitstekend, lachte Tilly en stapte van het paard af, ze liep terug naar Karin pakte allebei de fiets en gingen er vandoor. Ze hadden tenminste een leuke eerste dag van de vakantie gehad.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # Paardenlul BelgiëCock Lover 25-11-2019 13:44
Hi ;-)

Heb je zo'n adres in België waar ik een hengst kan pijpen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!