Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Sylvia, loop jij de honden nog even na en sluit je dan af. Ik ga naar huis. Het was Peter haar baas. Ze werkt nu al twee maanden op de kennel en de baan bevalt Sylvia goed. Ze had altijd al met dieren willen werken en deze baan op de hondenkennel voor verwaarloosde en mishandelde dieren was perfect. Ze krijgt zo langzamerhand steeds meer verantwoordelijkheid van haar baas, die daaruit laat blijken dat hij tevreden over haar is. Ze hoort hoe Peter op het erf in zijn auto stapt en de deur van de auto dichtslaat. Als ze het geluid van de motor langzaam hoort wegsterven in de verte, beseft ze dat ze het rijk helemaal alleen heeft. Haar eigen dierenparadijsje. Vrolijk fluitend loopt ze de ruimte in waar zich de honden bevinden. Ze werpt een blik in elk hok om te kijken of alle dieren rustig en in orde zijn.

Aan het eind is het hok met de drie nieuwste gasten. Drie pikzwarte Dobermann's die pas bij hun eigenaar zijn weggehaald. Ze heeft vreemde verhalen gehoord over deze dieren. Ze zouden betrokken geweest zijn bij duistere en bizarre rituelen. Een hond is en blijft een hond en als je weet hoe je met ze om moet gaan zal je zelden in problemen raken, zo was haar filosofie. Tot nu toe heeft ze dan ook geen enkel probleem met de honden gehad. Ze moest toegeven dat de honden op een aparte manier uit hun ogen keken, alsof ze haar langer, nauwkeuriger observeerde dan de andere honden dat deden. Alles lijkt in orde, alleen is de waterbak leeg. Even bijvullen" denk ze en loopt het hok in, zorgvuldig de deur achter haar sluitend.

Ze pakt de bak op en loopt het hok uit.



Weer doet ze zorgvuldig het hok met haar sleutel op slot. Tot nu toe hebben de honden geen probleemgedrag vertoond maar ze zitten er nog te kort om ze helemaal te vertrouwen. Daarom wordt de deur met een sleutelslot afgesloten in plaats van de normale, minder solide schuifvergrendeling die aan de binnen en buitenkant zit. Sommige honden zijn zo inventief dat ze, terwijl je in het hok staat, achter je rug de deur te ontgrendelen en de benen te nemen, weet ze uit ervaring. "Dit is het laatste wat ik doe en dan ga ik lekker naar huis. Ik heb geen afspraken vanavond dus ga ik lekker met een boek op de bank liggen" zo mijmert ze in zichzelf terwijl ze vers water in de bak laat stromen. Eenmaal terug bij het hok glipt ze naar binnen en sluit de deur zorgvuldig. Ze loopt naar achteren en zet de bak water op de daartoe bestemde plek.

Dan hoort ze een diep gegrom achter zich. Ze richt zich op en draait zich om. Een van de honden heeft zich voor de deur geposteerd. Hij staat rechtop. Zijn tanden zijn ontbloot en een beangstigend geluid komt diep achter uit zijn keel. Zijn diep donkere ogen kijken haar onheilspellend aan. Dan hoort ze links en rechts eenzelfde gegrom. De andere twee honden hebben zich elk aan een zijde geposteerd. Zij staan echter in een meer dreigende positie alsof ze haar elk moment kunnen aanvallen. "Af, liggen" schreeuwt ze zo overtuigend mogelijk. Geen van de drie honden lijkt onder de indruk. Sylvia doet voorzichtig een stap naar voren. Nu neemt ook de hond bij de deur een dreigende lichaamshouding aan. Sylvia stapt weer terug. Ze ziet vanuit haar linkeroog dat de hond aan die kant langzaam in haar richting komt. Sylvia, nu toch wel angstig aan het worden, besluit stil te blijven staan en geen onverhoedse beweging te maken.

Ze voelt hoe de krachtige tanden de mouw van haar denim jasje beetpakken. Met forse rukken begint de hond aan het kledingstuk te sleuren. Sylvia doet haar uiterste best om staande te blijven. Ze beseft dat als ze op de grond terechtkomt alle drie de honden waarschijnlijk direct de aanval zullen inzetten. Ze trekt langzaam haar linkerarm uit de mouw en laat het jasje van haar rechterschouder glijden. De hond zet zich als maar schrapper naarmate hij meer jas lostrekt. Ze is nu in staat om de jas ook van haar rechterarm te laten glijden door die achter haar rug te houden. De jas is nu los en de hond schudt woest zijn kop heen en weer met het jasje triomfantelijk in zijn bek. Dan laat hij het jasje vallen en lijkt er meteen alle aandacht voor verloren te zijn. Drie paar inktzwarte hondenogen staren haar dreigend aan. Plotsklaps springt de rechter hond vanuit stand tegen haar op. Ze probeert de klap op te vangen en op de voet te blijven.

De hond aan de linkerkant echter opent de aanval op haar benen. Zijn grote kaken omklemmen haar enkel. Ze voelt hoe de tanden dwars door haar sokken haar vlees indringen. De plotselinge pijnscheut doet haar knieën knikken en haar evenwicht verliezen. Met een forse klap komt ze op de harde cementen vloer terecht. Ze realiseert dat haar positie nu zeer verslechterd is, ze is nu kwetsbaar aan alle kanten. Ze besluit zo stil mogelijk op haar buik te blijven liggen om de honden geen aanleiding te geven een nieuwe aanval in te zetten. Ze hoort hoe de honden alle drie lichte gromgeluiden diep uit hun keel laten komen. Het drietal komt nu in beweging. Drie natte neuzen gaan langs haar heen en scherpe nagels krabben over haar lichaam. Dan voelt ze hoe de kaken hier en daar iets vast pakken.

Ze realiseert zich, haar hopeloze situatie.

De kennel ligt nogal afgelegen en er is voor de rest niemand aanwezig. Ze ziet al beelden van hoe haar verscheurde lichaam de volgende dag gevonden zal worden, omringd door drie honden met bebloede bekken. Haar hart bonst in haar keel. Dan openen de honden de aanval. Ze voelt hoe haar lichaam ruw heen en weer geslingerd word. Het lijkt een wervelwind van getrek en gescheurd. Ze hoort hoe haar kledingstukken scheuren en hoe de honden keer op keer aanvallen. Ze verwacht elk moment hevige pijnen als het eerste vlees van de botten wordt gescheurd of als het eerste ledemaat er af geknauwd wordt. Dan realiseert ze zich dat haar lichaam nauwelijks geraakt wordt. Het lijkt alsof de dieren het alleen op haar kleren hebben voorzien. Ze voelt hoe haar flanellen shirt van haar bovenlichaam gescheurd word. Een van de ander honden is bezig om een van de pijpen van haar spijkerbroek van een been te scheuren. Verwarring maakt zich van haar meester.

Met grof geweld zet een van de honden zijn onderste hoektanden onder het bandje van haar beha. Dan klapt de bek met een harde klap dicht en breekt het bandje alsof het een gesponnen draad is. Haar bovenlichaam is nu ontbloot en een van de honden is bezig met de laatste resten van haar spijkerbroek. Met een laatste ruk komt het kledingstuk los. Door het ruwe heen en weer sleuren is haar lichaam zo langzamerhand bont en blauw en overal geschaafd. Een van de honden zet zijn tanden in haar laatste kledingstuk, haar slipje. Ze voelt hoe met een forse ruk het broekje van haar heupen gescheurd wordt.

Daar ligt ze dan, compleet naakt, op de vloer van een hondenhok omringd door drie bloeddorstige honden. Ze bedenkt zich dat het aanzicht van onbedekt vlees en het zichtbare bloed wel eens de laatste remmingen bij de honden konden wegnemen. Ze wacht nu hoe elk moment de eerste hond zijn tanden in haar vlees gaat zetten. Op het snuiven van de honden na bleef het angstig rustig in het hok. Stilte voor de storm. Haar mond is droog en ze beeft over haar hele lichaam. Dan voelt ze hoe de hete adem tegen de zijkant van haar ribbenkast blaast. Dan volgt een harde por alsof het beest zijn snuit onder haar lichaam probeert te krijgen. Ook aan de nadere kant duwt een hond zijn snuit hard onder haar borst.

De beesten zijn sterk en door de krachtige porren wordt ze gedwongen om haar bovenlichaam iets op te lichten door te steunen op haar ellebogen. Doordat er nu meer ruimte onder haar borstkas komt steken de honden nu hun hele kop onder haar bovenlichaam en tillen het omhoog. Als vanzelf schuift ze haar knieën omhoog zodat ze nu half op haar knieën zit. De derde hond neemt nu een flink hap van haar haar in zijn mond en rukt het hard omhoog. Door de scherpe pijn richt ze zich half op en steunt nu op haar handen. Een van de honden duwt tegen haar achterwerk zodat ze recht op handen en knieën zit. De honden stappen terug. Sylvia, nog diep in verwarring vanwege het uitblijven van haar voortijdige einde, durft niet van positie te veranderen.

Ze is al blij dat ze nog steeds leeft.

De honden lopen nu snuivend en grommend om haar heen. Ze lijken licht te kwispelen als teken van opwinding. De honden genieten blijkbaar van de macht die ze over deze mens hebben. Dan voelt ze hoe een van de honden zijn snuit hard tussen haar billen drukt. De hete hondenadem kaatst tegen haar ontblote billen Hij snuift een paar keer luidruchtig met zijn neus krachtig tegen haar anus gedrukt. Sylvia begint te blozen van schaamte en haar verwarring groeit met de minuut. Dan glijdt de neus omlaag. De snuit drukt zich hard tegen haar schaamlippen. Haar hart bonst als een bezetene terwijl ze afwacht wat de volgende stap is. Een grote ruwe tong begint heftig aan haar geslacht te likken. Lange schurende halen doen bijna pijn aan haar kut. De andere honden lopen intussen zenuwachtig heen en weer. Dan ziet ze iets wat ze nog niet eerder gezien had. De twee honden binnen haar gezichtsveld hebben een erectie! De grote gezwollen rode hondenpikken hangen duidelijk zichtbaar tussen hun achterbenen.

Haar denken wordt nu beheerst door angstige beelden. Dan hoort ze een harde grom achter haar en voelt hoe de derde hond bovenop haar kruipt. Ze voelt de harde hondenlul tegen haar kut aan drukken. Nu beseft ze het doel van deze bizarre onderneming: ze gaat zo verkracht worden door een hond, gedekt als een loops teefje. De hete ademstoten van de hijgende hond blazen in snel tempo langs haar rug. Met driftige stoten begint de hond zijn pik bij haar naar binnen te rammen. Zijn voorpoten steunen op haar bovenrug. Deze positie houdt ze niet lang. Ze zakt door haar armen heen zodat ze nu voorover ligt met haar borst steunend op haar onderarmen. Het lijkt het voor de hond bovenop haar alleen maar gemakkelijker te maken. Hij zet zijn voorpoten nu langs haar bovenlichaam op de grond. Hij kan zijn heupen nu beter krommen en ramt nu nog harder in haar.

Hij gromt van genot terwijl hij dit menselijk teefje verkracht.

Ze voelt hoe zijn harige onderlichaam over haar billen heen en weer schuift. De hond is sterk en ramt zo hard tegen haar lichaam dat ze zich schrap moet zetten. Een luid gegrom kondigt een hoogtepunt van genot aan. Ze voelt niet of hij ejaculeert. De hond klimt van haar af. Sylvia blijft stil liggen, hopend dat haar weg van vernedering nu aan een eind gekomen is. Dan beseft ze dat aangezien beide andere honden een erectie hadden alle drie honden mannetjes zijn. Ze realiseert zich dat de volgende hond achter haar heeft plaatsgenomen. Met veel gegrom en gesnuif bestijgt hij haar. Ook hij lijkt ervaring te hebben. Zonder problemen vindt hij haar kutje en steekt zijn lul naar binnen. Hij gaat tekeer als een bezetene. Ze voelt een golf van schaamte als ze bemerkt dat inmiddels haar tepels hard geworden zijn van opwinding en dat haar kutje lichtelijk vochtig begint te worden.

Ze realiseert zich dat ze perverser is dan ze dacht.

Hier is ze overgeleverd aan de lusten van drie honden die haar aan een groepsverkrachting onderwerpen en ze vindt het nog lekker ook. Ze merkt dat ze een beetje licht in haar hoofd word en de neukende hond inmiddels in een soort roes ervaart. Zachtjes begint ze met haar heupen mee te bewegen. De hond die haar zojuist nog geneukt had is inmiddels voor haar verschenen. Hij gaat vlak voor haar gezicht zitten. Zijn glimmende rode lul staat nog steeds fier omhoog. Hij buigt zich voorover en likt aan zijn lul. Gretig likt hij het vocht uit haar kutje van zijn lul. Dan schuift hij een stuk naar voren zodat zijn knalrode pik tegen haar gezicht gedrukt wordt. Met afschuw voelt ze het vochtige klamme keiharde kloppende ding tegen haar gezicht drukken.

Opnieuw steekt de hond zijn kop naar beneden en geeft een paar halen aan zijn lul. Dan duwt hij tegen het achterhoofd van Sylvia zodat ze haar gezicht nog harder tegen het lid gedrukt wordt en gromt hard. Dan realiseert ze wat hij wil: ze moet hem oraal bevredigen, ze moet die hond pijpen. Het idee doet haar kokhalzen. Helaas sluiten de kaken van de hond inmiddels om haar nek en maken de tanden diepe putten in haar vlees. Om een erger lot te ontlopen heft ze haar hoofd op en neemt aarzelend de hondenpik in haar mond. Langzaam begint ze te pijpen terwijl de tweede hond nog tegen haar billen staat te beuken. De hond die ze pijpt laat haar nek los ten teken dat hij tevreden is met haar acties. Ze heeft nog niet veel mannen gepijpt, zelfs mannen pijpen staat er een beetje tegen, maar de vorm van de hondenlul voelt vreemd aan. Het maakt de ervaring alleen maar bizarder. De tweede hond stapt van haar weg om de derde hond de kans te geven haar te nemen. Hij maakt er ook geen half werk van. Sylvia moest toegeven dat ze steeds opgewondener raakte.

Haar kutje werd steeds vochtiger

De derde hond lijkt het al vroeg op te geven. Dan drukken twee honden van een kant haar omver. Binnen een oogwenk legt ze op haar rug. Gulzig duwt de derde hond zijn snuit tussen haar kruis. Met lange halen begint hij haar inmiddels kriebelende kutje te likken. De tweede hond begint een van haar tepels te likken. De twee ruwe tongen brengen Sylvia in een roes van opwinding. Haar lichaam trilt van opwinding, genot en het opbouwende orgasme. Aan de ene kant realiseert ze zich dat ze tot een seksueel hoogtepunt gebracht word door twee honden, aan de andere kant voelt ze een orgasme aankomen van een intensiteit die nooit een man bij haar teweeg heeft kunnen brengen. Haar adem wordt dieper en dieper, haar gekreun harder en harder, de tongen gaan sneller en sneller alsof ze weten dat Sylvia dicht tegen haar hoogtepunt aan zit. Alsof het iemand anders betrof hoor Sylvia zichzelf kermend en gillend klaarkomen in een groot exploderend orgasme. Bezweet en nog nahijgend ontspant haar lichaam zich op de harde betonnen vloer.

Een roes van genot overstroomt haar. Na een paar minuten beseft ze dat de honden zich niet meer met haar bezig houden. Ze kijkt op en om haar heen. De honden liggen allen rustig ergens languit in het hok. Ze kijken om zich heen alsof er niets bijzonders gebeurd is. Ook de agressie lijkt volledig verdwenen. Sylvia observeert de honden en gaat staan. Haar geschaafde en naakte lichaam lijkt geen aantrekkingskracht meer te hebben voor de drie honden. Ze zoekt de restanten van haar kleren bijeen en vindt daarin de sleutels van het hok. Geschokt maar toch nog trillend van opwinding opent ze de deur en loopt het hok uit. Daar vind ze een overall om haar te kleden en haar jas met autosleutels.

Even later stapt ze in haar auto. De beelden van het gebeurde flitsen nog door haar hoofd. Ze weet eigenlijk niet wat ze moet vinden van wat ze heeft meegemaakt. Uiteindelijk genoot ze van de oerdriften die het in haar wakker maakte. De perversiteit echter van verkracht te zijn door drie honden, daarvan weet ze nog steeds niet wat er van te vinden. Ze voelde wel dat haar lustgevoelens er door waren opgewekt tot een ongekend niveau. God wat was ze alweer geil. Even dacht ze om weer terug te gaan naar de honden maar toen dacht ze god wat heb ik behoefte aan een echte mannenpik. Ze realiseerde zich dat de eerste man die ze zou zien en die naar haar zou lachen, de nacht van zijn leven zou beleven.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!