Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Als vrouw zit ik nu eenmaal het lekkerst in mijn vel als het lekker warm is! Eigenlijk moet ik zeggen in elk opzicht, zowel fysiek als geestelijk. Het zonnetje op je lichaam geeft een heerlijk ontspannen gevoel en ik voel mij daarbij meteen een stuk vrolijker en opgeruimder! Een andere bijkomstigheid van seksuele aard is, dat ik ook een stuk sneller geil ben. Het is mij al meerdere keren overkomen, dat het geil binnen minuten mijn vagina uitliep, als ik eens iets ‘lekkers’ had gezien en mij in gedachte heerlijk al had laten verwennen. Tevens is het ook nog eens zo, dat ik daarbij vaak ook nog eens veel verder durf te gaan dan normaal! Zo ook vandaag.

Mijn man had het plan opgevat met de cabrio naar Katwijk te rijden en bij Restaurant Panbos de oude tankwal uit de 2e wereldoorlog te bezoeken. Zo gezegd, zo gedaan op deze warme vrijdag. Al toerende met de frisse wind door de haren, had het opkomende zonnetje mijn lichaam al heerlijk weten voor te verwarmen. Dat was om twee redenen nogal eenvoudig geweest. Allereerst doordat de dunne zomerkleding de sterke zonnestralen niet buiten had weten te houden. Deels kon de kleding dat ook niet eens, door het diep uitgesneden sexy decolleté. En ten tweede, omdat mijn man dat nu eenmaal super geil vind, had ik mijn lingerie ook maar (weer) eens thuis gelaten! En om het sexy plaatje compleet te krijgen, had ik mij tevens op-en-top opgemaakt, met netjes gelakte en gemanicuurde nagels. Een pracht verschijning!, al zeg ik het zelf.

Het had al met al dus geresulteerd in een heerlijk warm lichaam, wat op haar beurt voor het besproken toenemende gevoel van ‘The need for sexs’ had gezorgd! Mijn al opspelende harde tepels, met donkerbruine tepelhoven hadden als bewijs daarvan al uitnodigend door de dunne stof ‘naar buiten’ gekeken. Daarbij tussen mijn slanke benen een natte jeukende vagina die ook nog eens voelbaar om aandacht had gevraagd.

Maar eerst hadden we bij de automaat twee kaartjes(2 euro per stuk) gekocht. Daarna waren we via de asfaltweg naar het theehuis gewandeld, om allereerst na de lange rit wat verfrissends te gaan drinken. Ik had mijn sexy hoge hakjes nog even aangelaten en had al heupwiegend en met dansende borsten in het strakke jurkje, de route afgelegd. Het diepe decolleté had mijn borsten slechts voor een klein deel (nog) kunnen afdekken. Het was namelijk zo ver uitgesneden en diep, dat nog enkel de tepels bedekt waren geweest. Verder waren mijn prachtige weelderige vrouwelijke vormen geheel zichtbaar geweest voor nieuwsgierige blikken! Menig passerende kerel had dan ook ‘achterstevoren gelopen’ om de stevige heupen, rondborstige tieten met de harde tepels, aan een nader gedetailleerd onderzoek te onderwerpen met de ‘hongerige’ ogen! Ik vond, en daar ben ik eerlijk in, de aandacht alleen maar prachtig!

We hadden vervolgens op het terras van het gezellige theehuis in het bos plaatsgenomen. Het was inmiddels al 11 uur geweest en het zonnetje had volop kracht gehad. Naast ons een drietal paartjes van een jaar of 20, in druk gesprek. De jongens recht tegenover mij aan de ene kant en de meiden aan de andere kant van de tafel. Prachtige knappe aantrekkelijke jongens! En…….…..ik had het daarom niet kunnen laten, de kerels een ‘beetje’ te gaan uitdagen!

Ik had mijn bovenlichaam daarom nog wat meer zijwaarts naar ze toe gedraaid, voor een meer dan sublieme inkijk op mijn forse en toch al vrij blote boezem. Ik had al snel uit mijn ooghoeken gezien ‘beet’ te hebben. Ze hadden hun ogen niet meer van mijn ‘tweeling’ af weten te houden! Vervolgens had ik na enige tijd plagerig, mijn lange slanke benen, ‘ongemerkt’ steeds iets wijder gespreid. Uiteindelijk hadden ze een opwindende glimp kunnen opvangen van mijn netjes kaal geschoren kutje, met volgens mij van opwinding al iets zijdelings openstaande roze natte schaamlippen! Je had die rode gezichten met grote ogen moeten zien! Mijn man had het al hoofdschuddend glimlachend aangekeken.

Als ‘toetje’ had ik vlak voor ons vertrek eerst nog ver voorovergebogen om mijn stevige wandelschoenen aan te trekken en was daarna expres, met de felle zon in de rug(!), richting de mannen gaan staan. Ze waren derhalve eerst langdurig getrakteerd op hangende grote heen en weer slingerende D cup borsten en hadden daarna door het felle zonnetje, dwars door mijn jurkje heen kunnen kijken! Eigenlijk had ik, zeker voor wat betreft mijn onderlichaam, poedelnaakt met prachtige opwindende contouren van mijn schaamstreek voor hen gestaan!

Hierna waren wij op pad gegaan naar de tankwal. Op zich zeker het bezoeken waard, ondanks dat het grootste deel hiervan zich helaas bevind op grond waar je niet mag komen. Het is er echter zeker niet minder indrukwekkend om! Al keuvelend zijn we vervolgens op pad gegaan richting zee over het zogenoemde Duinpad. Dat viel nog even stevig tegen! Ruim 3 kilometer om er überhaupt te komen en dan moet je natuurlijk ook nog terug!

Maar mijn verhaal vandaag gaat niet over de wandeltocht op zich, maar over mijn seksuele escapades onderweg. De duinen tussen ’t Panbos en Katwijk aan Zee zijn werkelijk waar prachtig. Aan weerszijden, zoals reeds gememoreerd, echter ‘afgesloten’ gebied met prikkeldraad, hekken en watertjes. Dat is op zich dan wel weer jammer!

Maar al wandelend en mij lavend aan het heerlijke zonnetje, was ik ook steeds geiler geworden. Het witte vrouwenvocht, had naast mijn roze schaamlippen witgekleurd, liep zo onderhand ook mijn vagina uit van pure lust! We waren al meerdere keren even kort gestopt, om even te vrijen en wat handtastelijkheden uit te wisselen. Toen we even later echter een bankje in de schaduw waren tegengekomen, had ik mijn kans schoon gezien, mijn mannetje even flink op te geilen!

Ik had hem op het bankje laten plaatsnemen en was voor hem gaan staan. Langzaam was ik een erotisch dansje gaan opvoeren. Had met mijn handen eerst plagerig over mijn lichaam gegleden. Had mijn borsten daarbij uitvoerig betast, gekneed en had daarna mijn rokje opgetild. Ik was, met de ogen dicht en heerlijk genietend, kermend van genot mijn klitje gaan vingeren. “OMG, he, heeeeeeerlijk!” Ik had mijn schaamlippen steeds verder naar mijn dijbenen voelen wijken, en had daarna behoedzaam twee vingers mijn soppende vagina in laten glijden. Met ‘kom maar’ bewegingen van de twee vingers had ik mijn G-spot gemasseerd.

Ik was inmiddels zo bloedgeil geworden, dat ik van de omgeving ook niets meer had meegekregen. Mijn man had mij later verteld, dat er nog een racefietser was langsgekomen, die met zijn mobiele telefoon snel een plaatje had geschoten in het voorbij rijden! Maar goed, dat wist ik op dat moment niet.

Al vingerend, was ik daarna al dansend begonnen het jurkje langzaam over mijn schouders te laten zakken. Centimeter voor centimeter kreeg mijn mannetje steeds meer van mijn in vuur en vlam staande lichaam te zien. Eerst werden de forse borsten aan het daglicht blootgesteld en enkele minuten later, nadat het jurkje op de grond was geploft, was ook mijn vagina volledig zichtbaar geworden. Daar stond ik dan. Dansend, poedelnaakt met slingerende borsten en tussen de slanke lange benen, schaamlippen voorzien van wit geil en een tot ‘alles bereide’ openstaande vagina ingang!

Langzaam was ik daarna op mijn man afgelopen. Had mijn vagina recht voor zijn gezicht gehouden. Zonder verder na te denken, had hij zijn zachte natte lippen over de wit uitgeslagen schaamlippen geplaatst. Likte ze intensief aan binnen- en buitenzijde en gleed langzaam met zijn tong in de richting van mijn overgevoelige klitje. Ik werd compleet van de wereld gelikt! Kreunde en kermde het uit: “Sh,shitttt, heeeeeeeeerlijk!”. Ervaren was hij daarna het klitje voorzichtig gaan masseren en likken. Schokkend en trillend op de benen staand, was ik daarna heerlijk voor de eerste keer intens heftig klaargekomen!

Vanwege het gegeven, dat er in de verte meer fietsers aan waren gekomen, was ik genoodzaakt geweest, mijn jurkje maar weer snel aan te trekken. Dat was balen geweest, maar ik ging er nog steeds vanuit, snel alsnog wat in mijn nog steeds jeukende vagina te mogen stoppen!

Uiteindelijk waren we aangekomen bij camping De Zuidduinen. Hadden boven op de duinen over zee uitgekeken en het heerlijke frisse zeewindje gevoeld door de haren. Over de duinhellingen uitkijkende had ik verderop richting Ter Heide het strand aanzienlijk rustiger gevonden. Had mijn man meegetrokken over de hellingen. Ik wilde simpelweg,……..hier en nu, geneukt worden en wel meteen!

In een verlaten ‘duinkommetje’, had ik resoluut zijn broek uitgetrokken. De slip was meteen gevolgd en de penis had mij half stijf, verwachtingsvol heen en weer slingerend begroet. Ik had de roze eikel gulzig tussen mijn lippen geplaatst en was gaan zuigen en likken. Het zwellichaam werd al snel groter en groter in mijn warme mond. Al zuigend en slikkend verdween de eikel al snel tot achter in mijn keel. Al deep throathend had ik mijn mannetje al snel tot exploderen opgezweept!

Ik had echter mijn zinnen gezet op warm zaad in mijn vagina en had daarom eerst mijn jurk weer uitgetrokken. Had daarna mijn kerel op de grond laten plaatsnemen. Terwijl hij net over de duinkam kon uitkijken, liet ik mijn vagina daarna rustig op de penis onder mij zakken. Ik zou hem eens even laten weten en voelen wie hier nu echt geil was! Was daarna wild gaan neuken, dat het een lieve lust was. Tot de laatste druppel leegzuigen wilde ik die paal tussen mijn schaamlippen! Na een tiental minuten hard werken schreeuwde mijn kerel het uit: “I. ikkk, kooooooooooom!” Wit zaad liep langs zijn paal op zijn kruis en liep langs mijn benen naar de grond.

Ik was nog niet klaar geweest. Had zijn witte staaf schoongelikt en al het zaad in mijn mond verzameld. Daarna had ik het zwaarbevochten ietwat bittere vocht smaakvol doorgeslikt. Had het echter nog niet achter de kiezen gehad, of hoorde achter mij een giechelende jongensstem zeggen: “Naast dat u goed kan dansen, zag dit er ook lekker uit mevrouw!” Nadat ik mij verschrikt had omgedraaid, keek ik recht in de glunderende en verlekkerde gezichten van de drie jongens die ik eerder zo had zitten plagen bij het theehuis!

Daar zat ik dan. Met het sperma nog rond mijn mondhoeken, poedelnaakt op mijn knieën voor mijn nog natrillende man en niet wetende waar te kijken! Dat wisten de drie jonge kerels overigens maar al te goed. Ze hadden mijn gehele lichaam, breed glimlachend en met grote ogen, tot in de details in zich opgenomen! Klaarblijkelijk hadden de drie mijn neukpartij inderdaad vanaf het begin gevolgd aan de enorme bobbels in hun broek te zien!

Ik was na enige minuten bekomen van de eerste schrik. Had mijn man eens doordringend aangekeken en vervolgens gezegd: “Als mijn man foto’s mag maken, mogen jullie mij ook verwennen!” Voordat er ook maar een antwoord was gekomen, waren er twee met gezwinde spoed op mij af komen stappen. Ik had direct warme trillende handen op mijn borsten gevoeld en een jongeman tussen mijn gespreide benen zien verdwijnen! Heerlijk zachte en warme lippen en kronkelende tong hadden mijn schaamlippen andermaal tot leven geroepen! Ik was binnen seconden weer zo geil als een beer geweest. Heerlijk die vreemde kerels die mij overal betasten en likten!

Mijn man was inmiddels druk in de weer geweest met zijn camera. Hij had in het verleden wel eens gezegd, dat het hem spannend zou lijken als ik eens geneukt zou worden door een ander. Nou………dan had hij nu zijn zin! De twee jongens hadden hun uiterste best gedaan, mij te plezieren. Hadden de grote borsten gekneed en de tepels van een heerlijke likbeurt voorzien. Onderwijl waren ook mijn schaamlippen uitvoerig gelikt en gezogen. Ik kermde het al snel weer uit van plezier: “He, he, heeeeerlijk jongens, ga door!”

Enthousiast hadden de jongens mij vervolgens op de rug op het warme zand gelegd. Een van de ‘hengsten’ was meteen verrukt tussen mijn benen gekropen. Had zijn stijve leuter enthousiast tussen mijn schaamlippen geduwd en de benen wijd gehouden en daarna opgetild. Vervolgens was hij geestdriftig in het holletje gaan pompen. Ritmisch, sneller, ………steeds sneller beukte ‘de jonge god’ onophoudelijk in mijn soppende vagina!

Nummer twee was op zijn knieën recht boven mijn mond gaan zitten en had daarmee zijn stijve aan mijn ervaren mond aangeboden. Gewillig had ik deze in mijn mond laten zakken en was bedreven deep throatend het jonge vlees gaan pijpen. “Oeeeeee, aaaaaah, shiiiiiiit, u pijpt geweldig!”, had de jonge vent al snel uitgegild van genot!

De twee jonge ‘hengsten’ hadden de tijd van hun leven gehad. Hijgend, puffend en zwaar zwetend, hadden ze me intens fel geneukt. Al snel daarop had ik gevoeld, dat de beide onervaren jongens op ontploffen hadden gestaan. Met een geweldige oerkreet, waren de beide in mij klaargekomen. Schokkend en met trillend onderlichaam tegen mijn kruis en gezicht, had ik twee keer zo’n acht stralen jong vruchtbaar zaad mijn kut en keel in voelen worden gepompt. Onderwijl had ik, heftig proestend moeite gekregen de vele stralen sperma in mijn mond te verwerken en door te slikken!

De mannen hadden het zwaar hijgend allemaal glunderend laten gebeuren. Bleef nog enkel nummer drie over. De arme schat had, verlegen als hij was, op een afstandje staan toekijken. Had niet de moed gehad deze unieke kans te grijpen. Ik had naar het beteuterde gezicht gekeken en medelijden gekregen! Was op hem toe gestapt en had zijn handen teder vastgepakt. Of hij nu gewild had of niet, ik had zonder aarzelen zijn trillende handjes op mijn ‘tweeling’ gelegd. Met rood hoofd, was hij daarna met nog steeds trillende handen, voorzichtig het zachte vlees gaan kneden. Had na enige aarzeling ook zijn warme mond en tong losgelaten op mijn spitse tepels. Hij had met een enorme glinstering in zijn ogen vervolgens genoten! “U, u, u,be, be, bent geweldig mevrouw!”, had hij stamelend uitgebracht.

Ik had het fantastisch gevonden, dit onbeholpen blonde ventje. Alsof ik mijn eerste vrijpartij als jonge meid opnieuw had mogen beleven! Onwennig, onbeholpen maar behoedzaam en met respect, was hij ‘aan het kliederen’ geslagen! Ik had sterk de indruk gekregen, dat hij nog ‘maagd’ was geweest. Ik had de ‘angst’ in zijn ogen gezien, om nog een stap verder te gaan. Ik had meteen besloten het initiatief op dat vlak maar over te nemen!

Ik was andermaal uitnodigend op mijn rug in het zand gaan liggen. Hij had met interesse maar ook met onwetendheid naar mijn prachtige naakte lichaam gekeken. Ik had hem recht in de ogen gekeken en vervolgens tussen mijn gespreide benen getrokken. “Stop hem er maar in, en neuk me maar lekker, schat!”, had ik geruststellend in zijn oor gefluisterd.

Hij had zijn stijve leuter daarop voorzichtig tussen mijn nog natte schaamlippen gedrukt. Langzaam verdween de schacht in het soppende kutje. Nu had hij de smaak al snel te pakken gekregen! Ritmisch, glunderend en steeds sneller en feller beukte hij zijn kruis tegen mijn dijbenen. Zwetend, zwaar hijgend en uitgelaten pompte hij er ongenadig op los!

En juist die uitgelatenheid en felheid had indruk op mij gemaakt. Indruk gemaakt op mijn gehele lichaam! Ik voelde eveneens, tot mijn eigen verbazing!, een orgasme opkomen. Voelde de golf van genot door mijn onderlichaam gieren. Mijn spieren verkrampten en grepen de langs flitsende schacht daardoor nog steviger vast. De jonge leuter voelde ik als reactie daarop tot het maximum opzwellen tussen mijn aalgladde schaamlippen!

In extase greep ik zijn stevige jonge billen met mijn nagels vast en ramde zijn onderlichaam met geweld enkele malen hard tegen mijn om zaad vragende vagina! Gelijktijdig kwamen hij en ik klaar! Intens genietend joeg de, nu man zijnde vent(!), enorme stralen warm sperma tussen mijn zuigende schaamlippen. Uitgeput was hij daarna op mijn borsten in mijn armen gevallen, met tranen in zijn ogen van geluk!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd