Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Eerst even voorstellen, de naam is Fons, slank verzorgd en zelfstandig ondernemer. Het begon zo heerlijk onverwacht maar daarom was het niet minder. Ik zat na een lange vergadering bij een klant de gegevens bij te werken in een restaurant. Het was er rustig en ik had me in een hoekje terug getrokken. Na een tijdje zag ik een stel van een jaar of 10 / 12 ouder binnen komen, zij was begin 50 hij half 50.

Ik zag het en meer niet, ging verder met het bijwerken van mijn gegevens en was er zo in verdiept dat de rest om me heen langs me heen ging. Tot het moment dat ik vrouw hoorde zeggen, ik wil koffie en hij gaat spa rood drinken. Het was niet eens zo de zin als wel de wijze waarop ze het zei. Ik keek op en keek de vrouw daarbij recht in de ogen, ze keek strak terug met een glimlach in haar ogen. Met een glimlach keek ik de vrouw aan die zei zonder naar de man te kijken, slaaf het is tijd dat ik weer eens een minnaar neem want ik ben toe aan een goede beurt. Ik hoorde de man zacht antwoorden, ja Meesteres. Dit was duidelijk, dit was een D/s stel en duidelijk was dat ze de man op een respectvolle wijze maar duidelijk Domineerde en vernederde. Ik was gelijk wakker en uit mijn concentratie.

De vrouw keek me nog steeds strak aan, we hadden elkaar al redelijk lang recht in de ogen gekeken en er was een soort van heerlijke spanning tussen ons. De ober bracht hun drinken waardoor de vrouw weg keek. Ik wilde weer verder met mijn werk, maar voelde dat ik de aandacht er niet meer bij kon houden dus besloot mijn spullen maar in te pakken en de rest thuis te doen. Terwijl ik er mee bezig was hoorde ik de vrouw zeggen, slaaf jij mag nu naar het toilet gaan, de man hoorde ik zacht zeggen, ja Meesteres en hij stond direct op en liep weg. Ik keek de vrouw weer recht in de ogen en ze zei, vind u me lomp tegen mijn man ? Zo dat was even direct, ik mocht dat wel zo direct. Zonder nadenken zei ik, nee hoor met veel respect iemand respectloos behandelen is rijkdom.

De zin was er uit voor ik het me besefte, aan de andere kant, de vrouw was erg direct en daarom zag ik het ook niet als een probleem zo direct terug te reageren. De vrouw duidelijk ook want ze had weer een charmante glimlach op haar gezicht. Spontaan vroeg ik, mag ik u beide iets te drinken aanbieden ? De vrouw was zeer ad-rem en zei, mij wel mijn slaaf niet en dan nodig ik je uit om hier aan de tafel te komen zitten zodat we het samen kunnen opdrinken. Ik stond direct op en liep richting de tafel naast me, de vrouw trok de stoel naast haar naar achteren daarmee aangevend dat ze de voorkeur had dat ik naast haar kwam zitten. Ik nam plaats en stelde me voor, hallo ik ben Fons. Ze gaf me een stevige hand terug en zei, hallo ik ben Debby. Ik had net plaats genomen of de man kwam terug van de toilet. Ze gunde haar man geen blik en we raakte in gesprek, na een tijdje hadden we het over hun Cuckolding relatie en ze was verheugd dat ik niet alleen het woord maar ook het begrip kende. Op een gegeven moment werd het drukker in het restaurant en ik zei, even mijn spullen van de tafel halen dan is die tafel vrij.

De vrouw knipoogde en zei laat mij maar even, ze keek naar haar man/slaaf en zei, haal jij de spullen van Fons eens even op. De man stond direct op en pakte mijn spullen, de vrouw zei zo direct als ze was, heb je zin en tijd om samen actief aan cuckolding te doen ? Ik gaf haar geen antwoord maar pakte mijn sleutels en zei tegen haar man/slaaf die op dat moment terug kwam, zet maar in mijn auto, buiten links van de deur 2e auto is een blauwe Audi A6 daar kun je het inzetten. De man nam zwijgend mijn sleutels aan en liep richting de deur.

Ik keek Debby aan die gaf me een kus op de lippen en zei, ja dat bedoel ik met cuckolding. We begrepen alle twee wat we bedoelde en ik vroeg, wat doen we,. Gaan we hier naar het hotel deel of naar jullie of naar mijn huis ? Ze vertelde waar ze woonde en dat was een klein uurtje rijden en ook nog eens richting mijn huis. Ik vertelde waar ik woonde en ze zei bij ons thuis dan maar ? Ik knikte en zei tegen de ober die net in de buurt was, beide tafels graag afrekenen. Ondanks zijn vreemde blik liep hij weg en hij kwam gelijk met de man/slaaf van Debby waar ik nog steeds de naam niet van wist terug. Ik rekende af en Debby zei jij kunt achter ons aanrijden, ze stak haar arm in mijn arm en we liepen naar mijn auto. We stapte in en Debby trok direct haar slip uit en zei zo die heb ik niet meer nodig en kun je er bij wanneer je wilt. Ik starte de auto en zag dat haar man er ook aan kwam rijden. Onderweg vloog de tijd, we waren heerlijk in gesprek en zo rijdend zat ik regelmatig met haar heerlijke kale kutje te spelen. Op een gegeven moment zei ze Fons ik ben zo geil mag ik even klaar komen ? Ik lachte en zei graag.

Ze ging nog verder achterover liggen zodat ik heerlijk de ruimte kreeg om met haar natte kale kutje spelen. Terwijl ik met drie vingers in haar natte kutje zat te soppen streelde ze haar clitje en even later voelde en hoorde ik haar intens klaar komen. Ze zuchte een keer en zei, zal ik je even klaar pijpen ? Ik glimlachte en zei, we zijn over 5 min bij je thuis dan hebben we meer ruimte. Ze gaf me een kus en zei oke doen we. Bij haar huis aan gekomen stapte we uit en deden de voordeur open, er kwamen twee grote honden ons begroeten, Debby draaide zich om en zei jij gaat eerst met de honden wandelen, Fons en ik gaan naar boven en als we je nodig hebben dan roepen we je wel.

Zonder iets af te wachten liep ze de trap op, ik volgde haar, onder het lopen liet ze haar blouse op de trap vallen en de bh er direct achter aan, boven ging de rok uit en voor ze in de kamer was had ze alleen nog haar nylons en pumps aan. Met een glimlach vroeg ze, wil je die aan of uit ? Ik zei laat maar aan vind ik heerlijk. Ze kwam voor me staan en we raakte in een heerlijke tong zoen verstrikt. Ik voelde haar grote tieten tegen me aan en haar handen waren druk doende mijn broek open te maken en ze ging direct door. Met haar hand in mijn onderbroek kreunde ze, mhhhh heerlijk lekker groot en geschoren. Mag ik even ? Zonder iets af te wachte zakte ze door haar knieën en begon me heerlijk te pijpen. Dan weer heerlijk diep dan alleen mijn eikel zuigend. Ze kon echt heerlijk pijpen, ik keek naar beneden en zag haar heerlijke grote tieten op en neer bewegen.

Ik voelde me geiler en geiler worden en zei, Debby even stoppen anders kom ik klaar. Ze stopte even en zei, mag wel, wil je alles in mijn keel spuiten of liever in mijn kutje of kontje ? Ik gaf aan dat ze beter eerst even op kon staan, dat deed ze en ik zag dat die enorme tieten behoorlijk aan het hangen waren, dat vond ik heerlijk. Ze had zeker cup E als het niet groter was en in de jaren had de zwaarte kracht het gewonnen, iets wat ik zelf heerlijk vind. Ik weet dat veel mannen liever stevig zien, maar zo lekker groot en hangend vind ik zelf een heerlijk gezicht. We gingen op het heerlijke ruime bed liggen.en ik begon haar te tong zoenen. Gelukkig genoot Debby net zo van het tongzoenen als ik, veel mensen weten het tongzoenen niet te waarderen, maar met Debby kon ik echt heerlijk tongzoenen. Na een tijdje vroeg ze, wil jij eerst even lekker klaar komen dan kunnen we daarna lekker rustig geilen. Ze voelde blijkbaar dat ik bloed geil geworden was. Ik knikte en ze draaide zich op haar rug en zei kom maar neuk je eerst maar even lekker klaar in mijn kut.

Zonder verdere plichtplegingen liet ik mijn op knappe staande lul in haar natte kut gaan en begon haar heerlijk te neuken. Even later voelde ik dat ze haar clitje weer aan het stimuleren was, blijkbaar vond ze het net als ik zelf heerlijk als haar clitje onder het neuken gestimuleerd werd. Het duurde niet lang of ik voelde haar heerlijk klaar komen, ze riep spuit mijn kut vol, Fons spuit mijn hoeren kut vol, kom. Dat was dus te veel, ik kon me niet meer houden en kwam op een heerlijke manier klaar, ik spoot alles diep in haar natte zuigende kut. O wat was het lang geleden dat ik zo lekker klaar gekomen was. Debby keek me aan en zei even een moment, ik wil nog een keer klaar komen en ik weet een manier om dat heel makkelijk te kunnen.

Ze riep luid SLAAF HIER KOMEN. In no time stond hij in de slaapkamer ze zei, Fons heeft me net heerlijk klaar geneukt jij likt me nu schoon. Tegen mij, mag ik je lul schoon likken ? Ik ging over haar heen zitten en liet mijn lul in haar mond zakken, ze begon direct fanatiek te likken en te zuigen. Ze genoot duidelijk, hoewel ik het niet kon zien voelde ik dat haar man/slaaf haar kutje waar ik net mijn sperma in gespoten had aan het schoon likken was. Dat idee maakte me ook weer bloed geil, Debby stopte helaas met me te pijpen, maar ik zag waarom dat was, ze lag al weer klaar te komen. Ze riep, slaaf proef het sperma van Fons, likt zijn sperma uit mijn kut, proef maar eens hoe heerlijk ik het vond met Fons, die veel beter is dan jij. En ze was duidelijk weer aan het klaar komen. Nadat ze was klaar gekomen zei ze kijkend naar mijn inmiddels weer op oorlog sterkte lul kijkend, kun jij nu nog een keer ? Ik knikte en ze zei, heb je zin om deze slaaf te neuken of ben je niet bi ? Met een glimlach zei ik, wat denk jij zelf ? Ze glimlachte en zei, slaaf op je rug en je benen omhoog zodat Fons je kan neuken. Zelf ging ze aan de kant om ruimte te maken, met een glimlach keek ze me aan en zei, ik vind het heerlijk als mijn slaaf nu ontmaagd gaat worden.


Cuckold Toppers
Bekijk online duizenden snoeiharde Cuckold Movies!

Cuckold Toppers
Minaar Vs Echtgenoot, Vrouwen schieten in de lach bij de aanblik van hun mans kleine lul.


Hij is hetero en moet leren een echte lul te verwennen en geneukt te worden, heb een minnaar eerder gehad die was helaas hetero. Het lijkt me echt geil te zien hoe mijn slaaf geneukt gaat worden. Ik nam stelling en hield mijn lul voor zijn maagdelijke kontgaatje en drukte mijn eikel er tegenaan. Ik voelde hem spannen en zei, ontspan je want je gaat ontmaagd worden. Debby keek me aan en zei, neem hem maar in bezit, deze hetero slaaf zal nu hard ontmaagd worden en ik ga kijken. Ik drukte door en mijn hele eikel zat erin, ik voelde dat hij erg strak was en inderdaad nog maagd. Om hem te laten wennen aan het gevoel wachte ik even en even later begon ik langzaam aan te pompen, elke stoot een klein beetje verder. Hij was erg strak en na een tijdje voelde ik hem ontspannen en kon ik hem helemaal in bezit nemen.

Ik drukte door en voelde dat 23 cm in zijn maagdelijke kont zat. Debby draaide iets en ging met haar kutje op zijn gezicht zitten. Ze keek me lachend aan en zei, zo zullen wij ons zelf eens uitleven op deze slaaf ? Zonder af te wachten zei ze, likken slaaf ik wil nog een keer klaar komen. Ze stimuleerde weer haar clitje terwijl haar slaaf/man haar blijkbaar aan het likken was, want ze gaf aanwijzingen hoe hij haar moest likken. Zelf was ik inmiddels begonnen met het pompen en ik voelde dat al was het erg strak hij het kon hebben om geneukt te worden. Onder het neuken keek ik naar Debby haar lichaam en zag de grote tieten hangen en ze heen en weer slingeren op haar buik. Ze had haar stevige dijen om zijn gezicht geklemd en keek strak naar mijn lul die haar man aan het neuken was. Ze begon steeds harder te zuchten en ik zag dat ze haar hand steeds sneller tussen die heerlijke volle dijen liet bewegen, wetend dat ze haar clitje aan het strelen was en dat haar slaaf zijn tong in en uit haar kutje liet gaan, het kutje waar ik 10 min geleden nog in was klaar gekomen.

Het duurde niet lang of Debby kwam schreeuwend klaar, ze zuchte luid en zei, Fons ga door ik wil nog een keer klaar komen. Vol verbazing dat deze vrouw zo vaak achter elkaar klaar kon komen voerde ik het tempo op. Debby riep, rimmen, slaaf rimmen, lik mijn kont, steek je tong in mijn kont. Ze was duidelijk in een super geile bui, wat er voort zorgde dat ook ik steeds geiler werd. Ik voerde het tempo verder op en begon mezelf zonder enige schaamte klaar te neuken in deze maagdelijke kont. Ik voelde me geiler en geiler worden en voelde dat het niet lang meer zou duren. Terwijl ik hem zo doorneukte zag ik dat Debby al weer op het punt stond klaar te komen, het was een heerlijk gezicht, terwijl ik die grote tieten heen en weer zag slingeren kwam ik heerlijk diep in haar slaaf zijn kont klaar. Ook ik was in een heerlijke geile stemming, ik neukte mezelf heerlijk klaar, toen ik klaar gekomen was trok ik me uit zijn kont terug.

Ik zag dat hij een harde net als ik geschoren lul had en zonder af te wachten zakte ik iets en nam zijn lul in mijn mond. Debby begon al weer luid te kreunen en te schreeuwen ten teken dat ze voor de zoveelste keer aan het klaar komen was. Ik was amper 2 min aan het pijpen of ik voelde dat hij klaar ging komen. Ik nam zijn kloppende lul helemaal in mijn mond en op dat moment voelde ik zijn sperma achter in mijn keel spuiten. Fanatiek zoog ik door er voor wakend dat ik geen druppel zou missen, Debby hoorde ik roepen, slaaf je word klaar gepijpt door een vent, nu ben je en geneukt en klaar gepijpt door een vent. Duidelijk was dat Debby het heerlijk vond, blijkbaar was haar slaaf/man ook nog nooit door een vent klaar gepijpt. Hoewel het mijn tweede keer was dat ik een vent pijpte genoot ik er enorm van. Nadat hij klaar gekomen was liet ik me op mijn zij rollen, Debby kwam naast me liggen en kuste me en zei, even zijn sperma in jou mond proeven en we raakte weer in een heerlijke tongzoen verstrikt. Na een tijdje stopte we met tongzoenen en elkaar strelen en zei ze, zullen we ons douchen ? Ik knikte want daar had ik zeker wel zin in.

Tegen haar man/slaaf zei ze, jij kunt het bed verschonen, met een glimlach tegen mij of kun je straks niet nog een keer ? We stapte onder de douche en genoten van het heerlijke warme water over onze lichamen en elkaar heerlijk inzepend vertelde Debby dat het de eerste keer was geweest dat ze gezien had dat een man een andere man anaal neukte en dat ze ook voor het eerst gezien had dat een man klaar gepijpt werd door een andere man. En dat ze het heerlijk vond. Met een glimlach voegde ze er aan toe, denk niet dat mijn hetero man nu nog hetero zal zijn, want duidelijk was wel dat hij genoot van zowel geneukt worden als gepijpt worden. Zullen we hem straks ook eens leren pijpen en sperma te slikken.

Ik gaf Debby een kus ten teken dat me dat een erg goed idee leek. Wetend dat we met ons drieen een heerlijke tijd tegemoet zouden gaan stapte we onder de douche vandaan. Hoe het afliep zal ik later (als de reacties positief zijn) neer schrijven. Kan nog wel melden dat tot het moment dat ze helaas 2 jaar later verhuisd zijn naar Zuid-Spanje we heerlijk genoten hebben.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!