Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Deel 2 op verzoek van Peggy.
Els kwam geweldig klaar, haar man zo vernederen door hem haar kutje schoon te laten likken waarin haar zwarte lover net zijn sperma in had gespoten wond haar extreem op.
Ze voelde aan Karel dat hij zich vernederd voelde, dat maakte haar nog geiler, toen haar orgasme afgenomen was dacht Karel dat het dat was.
Els dacht daar heel anders over, ze wilde haar man nog meer vernederen, ze hield nog steeds haar kut open, ze ging iets verzitten zodat ze goed op Karel zijn mond zat en liet toen haar blaas leeg lopen.
Ze zag dat Karel niet alles kon slikken, ze ging echter gewoon door, ze schreeuwde, slaaf slikken, slik alles door.
Het maakte haar opnieuw geil, ze vond het dan ook jammer dat haar blaas niet zo vol was, toen ze klaar was zei ze, zo en lik me direct maar weer even schoon.
Karel was totaal verward maar deed wat zijn vrouw hem opgedragen had, hoe vreemd het ook klinkt het had hem geil en vooral gelukkig gemaakt dat zijn vrouw zich had laten neuken door John.
Dat hij haar vol gespoten kutje schoon moest likken was voor hem het ultieme zowel in vernedering als ook in genot.
Hoewel hij geen ervaring met plassex had was hij weer super geil geworden toen Els in zijn mond ging plassen.


Karel verlangde er naar om ook klaar te komen, maar wist dat Els dit niet goed zou vinden, zijn pik deed zeer van opwinding.
Hij schrok op van de stem van John, die zei, lekkere slet ben je klaar ?
Els keek naar John en voelde zonder woorden aan wat John wilde, ze sprong op, gaf John snel een kus en zei, toe maar schatje.
John bleef staan en zei tegen Karel, jochie denk jij dat je klaar bent ?
Op het zelfde moment trok John Karel aan zijn haren iets omhoog, voor Karel wist wat er gebeurde had John zijn mega grote paal al tegen zijn lippen gezet, zonder nadenken opende Karel zijn lippen en voelde hij met een jaloers gevoel zelf hoe veel groter John geschapen is dan hij zelf is.
John hield het hoofd van Karel vast en zei, zo slaafje drink mijn pis ook maar, Karel proefde de kut sappen van Els en het sperma van John op de grote paal, even later schrok hij toen John ook zijn blaas leegde in zijn mond.
Hij hoorde Els op de achtergrond, ja schatje laat hem alles opdrinken.
John kreunde terwijl hij zijn blaas leeg liet lopen hij vond het een erg geil gevoel om de echtgenoot van die geile slet zo te vernederen.
Hoewel John geen enkele bisex ervaring had, wat hij nu deed was spontaan om Karel te vernederen.
Toen zijn blaas leeg was gaf hij Karel opdracht hem schoon te likken, hierdoor voelde hij zijn leeg gespoten paal weer groeien.

Els keek met grote ogen naar wat ze zag, ze had nog nooit twee mannen sex zien hebben, nu was het haar lover die haar man in zijn mond begon te neuken, ook zag ze dat Karel blijkbaar latent bi was.
Ze zag dat Karel vol overgave aan het likken was.
Omdat John zonder enige schaamte zich nu oraal liet verwennen door Karel voelde ook Els zich vrij om te doen waar ze zin in had.
Ze stapte iets terug en liet zich in de grote stoel vallen, onderuit gezakt met de benen wijd begon ze met haar eigen kut te spelen.
Ze vond het extreem geil gezicht om te zien hoe John haar man misbruikte, ze had nooit verwacht zo geil te worden toe te kijken hoe een man een andere man aan het pijpen was.
John zag Els met zichzelf spelen en zei, zo slet vind jij het geil dat ik je man gebruik ?
Els kreunde, ja schatje, toe maar laat je lekker verwennen, laat je lekker pijpen door ons slaafje.
John was inmiddels zo geil geworden dat het hem niet eens meer kon schelen of een man of een vrouw zijn grote zwarte paal aan het zuigen was.
Hij vond het wel een geil idee om zich voor het eerst in zijn leven te laten zuigen door een man.
Toen hij naar beneden keek zag hij dat Karel fanatiek zijn paal zoog, hij greep Karel bij zijn haren en begon hem nu te neuken, dat Karel er bijna in stikte maakte hem niets uit, hij was te geil om zich daar iets van aan te trekken.

 


Els riep, schatje wat ga je doen ?
Wil jij je grote zwarte paal in mijn reet leeg spuiten, je leeg laten zuigen door ons slaafje of wil je hem verkrachten ?
Karel schrok zich een ongeluk, had hij dat goed gehoord ?
Nee dat kon niet, deze grote paal kon nooit in zijn maagdelijke kontje.
Hij wilde zich los maken om te protesteren, dat maakte voor John de beslissing makkelijk, hij besloot Karel anaal te verkrachten.
Sterk als hij was greep hij Karel beet, met een makkelijke draai had hij Karel op zijn buik gelegd, hij keek met een gemene glimlach naar Els en zei, geile hoer jouw kont komt nog, ik zal eerst jouw mannetje even laten voelen wie ik ben.
Hij was achter Karel geknield greep Karel bij zijn heupen en trok zijn kont omhoog, Els was inmiddels ook opgesprongen, ze hoorde Karel roepen nee dat kan niet, ze ging op zijn hoofd zitten waardoor zijn kreten gesmoord werden en riep, bek dicht slaaf.
Ze leunde over de rug van Karel en greep de inmiddels weer zeer harde paal van haar lover vast, ze keek John aan en zei, toe maar schatje.
Ze zetten de grote eikel van John tegen de maagdelijke kont van haar man en zei, toe maar verkracht hem maar.
John was inmiddels zo geil dat hij gewoon weg klaar wilde komen, een man verkrachten had hij nog nooit over nagedacht maar het idee maakte hem nu spontaan geil.
Hij hoorde Els kreunen, ja neuk hem ruw, verkracht ons slaafje met je geile grote zwarte paal.
John kon aan de stem van Els duidelijk horen hoe geil ze was.
Ze zat nog steeds op het hoofd van Karel.

John hoorde ook Karel kreunen toen hij verder doordrukte en zijn grote zwarte paal tot de wortel toe in de maagdelijke kont van Karel rammen.
Hoewel John de eerste keer een man neukte voelde hij dat hij er ook op geilde om hem te vernederen en pijn te doen.
Hij begon nu te pompen al snel ging het veel makkelijker, ook Karel zijn kont raakte nu gewend aan de stampende zwarte paal in zijn kont.
Els voelde dat Karel nu geen weerstand meer bood en klom van hem af, ze ging naast John staan, haar ogen gericht op de zwarte paal die tussen de witte billen heen en weer ging, ze had haar benen weid gespreid en ging ruw met haar vingers over haar clit.
Al snel kwam Els schreeuwend klaar, de aanblik dat haar man verkracht werd had haar extreem geil gemaakt, ze kwam dan ook met knikkende knieen klaar.
John zag dat Els zo geil klaar kwam, hij hield Karel nog steeds stevig bij de heupen vast en verhoogde het tempo.
Op dat moment spoot Karel zijn sperma op de grond, zonder zijn pik aan te raken was hij spontaan klaar gekomen.
Zijn pik deed zeer van zo lang zo hard te zijn geweest, nu kwam de ontlading, hij spoot straal naar straal op de grond.
John trok zich nergens iets van aan, hij had nu een wilder tempo en was zichzelf aan het klaar neuken.
Toen explodeerde zijn zwarte paal in de blanke reet, voor het eerst van zijn leven spoot hij zijn sperma in een man en hij genoot er volop van.

Els stond nog te trillen van haar orgasme, ze keek toe hoe John met de laatste stoten in haar man zijn laatste sperma spoot en wist, dit wilde ze vaker mee maken.
John trok zich terug uit Karel zijn kont en ging voor Karel staan, schoon likken was het enige wat hij zei.
Bij Karel was er iets gebroken, zou hij in de veste verte nooit gedacht hebben sex met een man te hebben, hij had nooit kunnen denken dat het schoon moeten likken van de paal van de lover van zijn vrouw voor hem een vanzelfsprekend iets zou zijn.
Hij was zelfs in zichzelf dankbaar dat hij dat mocht doen, Karel wist nu zeker, dit was wat hij wilde.
Vernederd worden door zijn vrouw en haar lover was voor Karel het ultieme genot.
Hij likte dan ook fanatiek de verslappende paal van John schoon.
Ze schrokken alle drie toen ze in de deur de stem van Karel’s moeder hoorde zeggen, wat is hier aan de hand ?
In hun haast hadden ze vergeten de keukendeur te sluiten, de ouders van Karel kwamen altijd achterom, nu was de moeder van Karel alleen, ze hadden geen idee hoe lang ze er al stond.
Ze waren alle drie zo geschrokken dat ze ook niet wisten wat ze moesten zeggen.


De moeder van Karel, Ria, was een vrouw van 62 jaar, groot maar niet dik, het eerste wat iedereen zag als ze Ria zagen waren haar extreem grote tieten.
Maar daar hadden ze nu alle drie geen oog voor, ze wisten echt niet wat te zeggen.
Ria voelde het aan en zei, Karel ik denk jij moet maar even opstaan en voor ons alle drie iets te drinken in doen.
Het viel op dat moment door de schrik niemand direct op, maar ze zei toch echt voor ons alle drie.
Karel stond op en liep beschaamd langs zijn moeder, hij wilde zijn kleren pakken toen hij zijn moeder hoorde zeggen, nee nee blijf maar net zo naakt als je nu bent.
En je mag zelf in de keuken een glas water drinken.
Nu viel het de rest ook op, ze had echt voor ons drie gezegd en gaf nu toestemming/opdracht aan Karel om water te drinken in de keuken.
Ria keek Els en John aan en zei, blijven jullie daar staan of zullen we gaan zitten ?
Zonder een woord te zeggen gingen Els en John op de bank zitten, ze waren zo geschrokken dat ze niet wisten wat ze met deze situatie aan moesten.
Ria ging tegenover John en Els zitten en keek ze alle twee doordringend aan.
Zo zo, dus mijn zoon is jullie slaafje ?
Hoe is dat tot stand gekomen ?

Els wist even niet waar te beginnen.
Ze besloot nu ze betrapt was gewoon weg de waarheid te vertellen, ze vertelde dat ze Karel betrapt had met zijn paal in zijn handen Cuckold verhalen lezend op Colani.nl.
En wat er daarna allemaal gebeurt was.
Ria begon te lachen, ha ha de appel is niet ver van de boom gevallen.
John en Els keken eerst vragend naar elkaar, daarna vragend naar Ria.
Ria knipoogde naar Els en zei, Els je schoonvader is het zelfde als Karel, dus ik weet waar je het over hebt.
Je schoonvader is al 20 jaar mijn slaafje, Oom Wim is al meer dan 10 jaar mijn vaste liefje.
Els keek met grote ogen naar Ria, dit had ze nooit achter haar schoonmoeder gezocht, Ria zag het gezicht van Els en lachte, wat is er ?
Had je dit niet van ons verwacht ?
Els moest er nu ook wel om lachen en zei, nee ma dit had ik niet achter jullie gezocht.
Nu was de spanning gebroken, op dat moment kwam Karel binnen met drinken, hij zette alles netjes neer en wist even niet wat hij moest doen.
Zijn moeder was ervaren genoeg, ze zei, slaafje jij gaat netjes in de hoek staan, gezicht naar de muur, handen op de rug, als wij je nodig hebben roepen we je wel.

Els vond het geweldig hoe haar schoonmoeder reageerde.
Ria knipoogde naar Els en zei, vind je het niet erg dat ik hem ook maar een beetje aan stuur ?
Els hoefde er niet over na te denken, nee ma nee, je mag met hem doen wat je wilt ?
Hoewel Els bedoelde qua opdrachten reageerde Ria direct, o mag ik er alles mee doen wat ik wil ?
Els dacht nog steeds dat Ria qua zeg maar huishoudelijke opdrachten bedoelde en zei, ja natuurlijk ma.
Dit is nieuw voor ons dus wij kunnen nog veel van je leren.
Ria keek geil naar Els en zei, dan laat ik me nu even gaan.
Op het zelfde moment stond Ria op, ze opende haar rok heel handig en voor iemand wist wat er gebeurde lag de rok op de grond, Ria had alleen nylon kousen aan en geen slip.
Ze ging weer zitten en zei, zoon kom jij eens hier, Karel die nu toch al 42 jaar was wist even niet wat te doen, met gebogen hoofd kwam hij aangelopen.
Toen hij voor zijn moeder stond zei die, knielen zoontje, met de nadruk op het verklein woord tje.
Kijk zei Ria, als jij stiekem pervers denk te mogen zijn dan zal je moeder je leren wat echt pervers is.
Ria opende haar benen nog verder en zei tegen Karel, likken zoontje.
Karel keek schuchter om, wat moest zijn vrouw hier wel niet van denken, hij kon toch zijn moeder niet gaan likken.

Els zag het wel zitten en zei, luister naar je moeder slaafje.
Karel was nu even de weg kwijt, hij knielde voor zijn moeder, hij zag tot zijn grote schrik dat zijn moeder helemaal kaal geschoren was, nu was hij dat van Els wel gewend, maar zijn bloed eigen moeder ?
Karel zat nu passief tussen de benen van zijn 62 jarige moeder, zijn moeder was echter ervaren genoeg in Dominant zijn, ze greep haar zoon bij de haren en zei, ben je doof ? Likken en goed.
Karel begon voorzichtig de schaamlippen van zijn moeder te likken, als snel kreeg hij een tik over zijn hoofd met de woorden, zoontje denk je dat een vrouw daar genoeg aan heeft ?
Lik je moeder zoals je dat behoort te doen, laat je moeder fatsoenlijk klaar komen en wel NU.
Op het zelfde moment drukte ze karel’s hoofd tegen haar kut.
Karel begon nu zo goed als hij kon de kale kut van zijn moeder te likken, al snel voelde Ria zich lekker geil worden.
Ze vond het een extreem geil idee dat haar zoon haar likte, zonder nadenken opende ze al snel haar blouse en deed ze haar BH los, alle twee lagen ze al snel op de grond.
Ria keek geil naar John, ze had nog nooit een zwarte paal in haar kut gehad nu was haar kans.
Ze keek ook geil naar Els die met openmond toe keek hoe haar man de kut van zijn moeder aan het likken was.
Ria hijgde tegen Els, schatje mag ik de telefoon even ?


In een trance stond Els op, pakte de telefoon en gaf die aan haar schoonmoeder.
Ze wilde al weer omdraaien om weer te gaan zitten, maar Ria zei, nee schatje kom even wil je even bedanken.
Op het zelfde moment greep ze Els haar hoofd en voor dat Els het wist kreeg ze een natte tongzoen van haar schoonmoeder.
Dit voelde beter aan dan verwacht, hoe verwarrend de situatie ook was.
Ria keek Els geil aan en zei, schatje moet jij niet lekker spelen met je lover ?
Zonder af te wachten belde Ria, haar enige woorden waren, jij komt nu naar Els en Karel, vervolgens hing ze op.
Ria gleed meer onderuit al kijkend naar Els en John met de woorden, sorry schatjes ik moet even snel klaar komen.
Daarna stoorde ze zich nergens meer aan, ze sloot haar ogen, gaf Karel nog korte opdrachten als hoger, lager, dieper, harder, zachter maar al snel zagen John en Els dat Ria ging klaar komen.

Ria drukte het hoofd van Karel vast tegen haar kut en riep, zo zoontje slikken, want je moeder gaat spuitend klaar komen.
Op het zelfde moment kwam Ria luid schreeuwend klaar ze opende haar ogen keek Els strak aan en riep, schatje mijn zoontje likt me klaaaaaaaaaaaaaar.
John en Els vonden het alle twee een geil gezicht hoe een vrouw van 62 zo geil kon klaar komen, geen enkele schaamte, net of het de normaalste zaak van de wereld is dat ze zich door haar zoon laat klaar likken.
Toen Ria was klaar gekomen tikte ze Karel op zijn hoofd met de woorden, oke ik ben klaar gekomen, jij kunt terug naar je hoek, direct ging ze weer rechtop zitten.
Ze keek naar Els en vroeg, vind je het niet erg ?
Els keek geil naar haar schoonmoeder en zei, mam het was een super geil gezicht, wel bizar en pervers maar ook super geil mijn kut is zeik nat.
Ria stond op, liep naar Els en kuste haar opnieuw, ook deze keer verdween haar tong bij Els in haar mond, nu streelde ze ook de grote tieten van Els met de woorden, die van jouw zijn steviger als die van mij.
Els kuste terug en zei, ja maar die van jouw zijn groter, welke maat BH heb je ?
Ria antwoorde Cup H en jij ?
Els kon even niet antwoorden haar mond was vol even later toen ze de kans kreeg mompelde ze, Cup E.

Ria stopte met tongen en zei, is hij exclusief voor je ?
Els begreep wat Ria bedoelde en mompelde, voor mij niet moet je hem vragen.
In zichzelf moest Els wel lachen, ze kende haar schoonmoeder nu 20 jaar dit had ze nooit verwacht.
Ria keek naar John en zei, jij ziet er heerlijk uit, mag deze oude teef jouw wel even pijpen ?
Ik heb nog nooit zo’n lekkere geile zwarte paal gepijpt.
John wist zich met de situatie geen raad en haalde zijn schouders op.
Voor Ria een teken dat het ja was.
Ze gaf Els nog even een zoen en zei, schatje ben zo bij jouw terug, even je vent lenen.
Toen nam ze tussen de benen van John plaats en begon zijn paal en ballen te likken, al snel had dit zijn uitwerking bij John en stond zijn paal hard.
Ria stopte even met pijpen en zei tegen Els, denk je dat ik dit formaat in mijn reet kan krijgen ?
Mijn oude kut kan hem wel hebben maar mijn reet ?
Els moest wel lachen, Ria was heel ontspannen en noemde de dingen bij zijn naam en was zoals altijd erg direct.
Ze hoorde de keuken deur open gaan, Ria keek geil naar Els en zei jij beslist, je kunt hem aan het werk zetten, je kunt hem ook parkeren, ik speel even verder.
Zonder af te wachten zoog ze de zwarte paal van John weer helemaal naar binnen.

Els hoefde niet lang na te denken, Jan sta niet zo stom te kijken, kleed je uit en kniel voor me neer.
Alsof het de normaalste zaak van de wereld was, Jan kleede zich al snel uit, afgericht als hij was knielde hij als snel voor zijn schoondochter neer.
Els keek naar Jan en vroeg, moet ik het voor je uittekenen of ga jij eindelijk de kut van je schoondochter klaar likken.
Direct begon Jan aan zijn opdracht, Els voelde zich heerlijk, ze had nu van Dominantie en vernederen geproefd, ze wist dat dit was waar ze van genoot.
Al kijkend naar haar schoonmoeder die vol overgave John aan het pijpen was, genoot ze van de tong van haar schoonvader.
Ondanks dat ze al meerdere keren was klaar gekomen wist ze dat ze ook nu snel klaar zou komen.
Ze kreunde al snel, Ria John kan heerlijk neuken, probeer het eens.


Ria sprong op, keek naar John en zei, schatje wil jij deze oude teef neuken ?
John was door alles nu ook vrijer en zei, wel gat wil je oude slet ?
Ria ging op zijn hondjes zitten, achterover kijkend zei ze, neuk eerst die oude hoerenkut maar even, dan kun je daarna voorzichtig proberen mijn reet te neuken.
John nam achter Ria plaats en was al snel in haar natte kut aan het neuken.
Ria keek opzij naar Els en zag dat Els bijna klaar kwam, ze lachte en zei, jij bent net zo geil als ik.
Daarna keek ze achterom en zei tegen John, probeer mijn reet eens ?

John die anaal geil was trok zich terug en zette zijn eikel tegen de ster van Ria, die voelde de eikel langzaam naar binnen gaan, toen de eikel helemaal in haar geile kont was wilde Ria niet meer wachten.
Met haar volledige gewicht drukte ze zichzelf naar achteren, hierdoor kwam de grote zwarte paal van John tot de wortel in haar.
Alle twee een kreet slakend voelde het voor alle twee ook perfect aan.
John genoot van dit geile spel, Ria was trots dat ze met haar 62 jaar nog steeds in staat was een zwarte god van midden 30 zo ver te krijgen om haar zo geil te neuken.
Ria keek opzij en zag dat Els met gesloten ogen lag te genieten van de bef beurt die haar schoonvader haar gaf.
Els schrok op toen ze Ria hoorde roepen, Jan eindelijk word ik weer eens geneukt zoals het moet.
Eindelijk kan ik me weer een vrouw voelen, ik word door een echte man in mijn reet geneukt en niet dat half slappe dingetje van jouw.

Ria was duidelijk woordgeil, ze wond zichzelf maar zeker ook John en Els met haar woorden op.
Ria kon zien dat Jan het kutje van Els likte, ze riep, schatje laat je kontje lekker likken door hem, hij is gewend kontjes te likken.
Els vond het een geweldig idee, ze genoot van rimmen, dus draaide ze meer naar boven zodat haar schoonvader haar sterretje kon likken.
Ze keek opzij toen ze Ria hoorde schreeuwen, ja neuk deze oude slet, deze oude hoer, neuk haar verrot, kom op met je zwarte paal, schuur me in tweeen.
Neuk je klaar in mijn reeeeeeeeeeet en toen kwam Ria duidelijk klaar.
Ria was zo geil geworden, ze keek naar Els en riep schatje jouw zwarte prins neukt me klaar, dit is geweldig.
Els zag de grote tieten van Ria als gekken heen en weer slingeren bij elke stoot, dat was een super geil gezicht.
Toen Ria was klaar gekomen stopte John even om haar op adem te laten komen, Ria keek om en zei, schatje wil je niet meer ?
John zei, jawel maar ik ben al twee keer klaar gekomen, heb even iets meer tijd nodig.
Ria zei lachend, schatje je mag me net zo lang neuken tot je klaar komt, of wil je mijn schoondochter even neuken ?
Ze zag aan John dat hij daar wel zin in had, Ria keek vragend naar Els en vroeg, schatje kun jij hem anaal hebben ?


Els zei, mam ik weet het niet, ik heb hem nog niet gehad maar wil het graag proberen.
Ria kwam naar voren en zei, kom schatjes dan help ik jullie even.
Ze greep Els vast en zette haar op zijn hondjes, daarbij haar man aan de kant drukkend om ruimte te maken.
John ging achter Els zitten, Ria leunde over de billen van Els en pijpte John nog snel even.
Ze spuugde nog even op Els haar sterretje en zei toen, schatje alleen als de eikel naar binnen gaat doet even zeer, daarna is het geweldig.
John had zijn eikel tegen haar sterretje gezet, Ria keek John aan en zei, voorzichtig met mijn schatje dat je haar geen pijn doet.
Voorzichtig drukte John zijn eikel naar binnen, gezien de schrik reactie van Els bleef hij even helemaal stil, toen Els aan de grote eikel gewend was kreunde ze, toe maar, probeer maar.
Stapje voor stapje begon de grote zwarte paal bezit van haar te nemen, na enkele minuten zat John helemaal in Els haar sterretje.

Ria ging naar het gezicht van Els en zoende haar, schatje je zwarte god zit helemaal in je lekkere reet, laat je lekker gaan.
Ondertussen streelde Ria de grote tepels van Els.
Ria wilde meer, voorzichtig streelde ze de buik van haar schoondochter om uiteindelijk zachtjes met haar kutje te spelen.
Ze liet een vinger tussen de grote schaamlippen gaan, zo af en toe streelde ze langs de clit van haar schoondochter.
Die werd inmiddels bloed geil en genoot van de pompende zwarte paal in haar kontje.
De ervaren Ria wist hoe ze haar schoondochter geil moest maken, even later kreunde Els, mam ga door, speel met mijn natte kut dit is lekker.
Dat was waar Ria op gewacht had, ze liet zich op de grond zakken en al snel lag ze onder haar schoondochter en likte ze haar kutje.
Voor Els was het de eerste keer dat een vrouw haar kutje likte, niet zomaar een vrouw maar haar eigen schoonmoeder.

Ze wist dat haar man en schoonvader alles konden horen, de hele situatie maakte het dat ze nog geiler werd en begon te knijpen met haar kontje, John voelde dat Ria met zijn ballen speelde.
Hij genoot van de strakke kont van Els en de ervaren handen van Ria die zijn ballen zo lekker streelde, totaal onverwacht borrelde zijn zaad op en begon zijn zwarte paal sperma te spugen in de strakke kont van Els.
Voor Els was dat het einde, ze kon zich niet langer inhouden en kwam met harde gillen ook extreem lekker klaar, ze hoorde haar schoonmoeder roepen, ja geile slet laat je lekker neuken, kom maar lekker klaar op die zwarte hengst van je.

Deel 3 zal wellicht volgen.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Mijn vrouw met 2 negers

  Dino 08.01.2019 19:27
  Geile slet
  Wat was dat lekker, jammer dat we het contact hebben verloren. Zou graag weer eens wat zaad diep ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Remco 06.01.2019 22:31
  Geile hoer
  Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Judas 06.01.2019 09:00
  RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)
  Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy? Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen ...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd