Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

In het eerste deel heb ik jullie verteld hoe ik, samen met mijn vriendin Carrie, in een sexclub terecht kwam, daar kennis maakte met een blanke en een zwarte man, Sjors en Ron, en door Ron voor de ogen van mijn vriendin en zijn vriend zo hard en enorm werd geneukt dat ik voor een tijdje totaal van de wereld was.

Ik kwam bij mijn positieven omdat er een hand van mijn schouders af over mijn rug gleed naar mijn billen waar hij zich tussen mijn dijen nestelde om vervolgens het daar achtergelaten vocht van mijn nog tintelende schaamlippen naar mijn anus te verplaatsen en uit te wrijven.

- Alsjeblieft, niet doen, - mompelde ik zwakjes protesterend., nog niet in staat om me daadwerkelijk te verzetten.

In plaats van op te houden werd er in mijn oor gefluisterd: - Wat een mooi kontje. Perfect. Het eerste wat mij aan jou opviel, een heerlijke kont.- Het was Sjors die dit zei en over mijn aars wreef! Ze hadden geruild.

Zijn vinger vond mijn anus en stak hem erin tot het eerste kootje. Daar bleef ie voor een paar tellen, draaiend wringend, om hem er daarna verder in te steken. Langzaam drong het tot me door wat hij aan het doen was. ( Een meisje uit mijn klas heeft een griekse vriend en zij had eens verteld dat hij, haar vriend dus, haar regelmatig van achteren in haar kontje neukte. Tot afschuw van iedereen, dus ook van mij, die het hoorde. En nu zag het er naar uit dat Sjors dat ook bij zou doen.

- Niet doen, - protesteerde ik nogmaals, - Je doet me pijn. –

Als antwoord haalde hij zijn vinger op en neer in mijn aars, steeds dieper ging hij, en stak er nog een tweede bij. Uiteindelijk vond hij me kennelijk wijd genoeg, trok zijn vingers terug en zette zijn stijve pik tegen mijn aars. Er trok een heftige pijnscheut door mijn lijf toen Sjors de kop van zijn lul in mijn kontje wrong. Door wild met mijn achterste te draaien probeerde ik hem af te werpen maar dat leek hem alleen maar te helpen.

- Oh, shit! – kreunde ik, - Dat doet zeer! – Daarbij dacht ik: - Wat een geluk dat hij niet zo groot is als Ron! –

Sjors lachte alleen maar en duwde door. Toen zijn lul er voor ongeveer de helft in zat, stootte hij met bruut geweld door en vulde mijn kont tot hij niet verder kon. Voor een paar tellen hield hij stil, zijn penis diep in mijn kont begraven. Toen begon hij langzaam op en neer te bewegen, net zo lang, tot het steeds gemakkelijker ging. Hij rukte me aan mijn heupen zover omhoog tot alleen mijn voorhoofd in tegen de matras drukte, zijn rechterhand ging naar mijn kutje, vingerde me en speelde met mijn clit. Zijn linkerhand bleef ook niet ongebruikt, greep naar een borst en kneep, kneedde het flexibele vlees en trok er hard aan terwijl hij zo hard als hij maar kon mijn kontje neukte.

Gelukkig had hij niet zo lang nodig. Zijn lul klopte en bonkte. Om steun te zoeken voor wat ik onderging zocht ik Carrie met mijn ogen maar die had het veel te druk met zich zelf, leek het. Ron stond rechtop naast het bed en had haar benen zo hoog opgetild dat haar hielen op zijn schouders lagen en alleen haar achterhoofd nog de matras raakte. Het moest voor haar een bizonder ongemakkelijke houding zijn, gezien haar vertrokken gezicht, maar hiervan kon ook Ron de oorzaak zijn omdat hij haar kut hard met zijn enorm geslacht bestookte. Nee, van die kant behoefde ik geen enkele hulp te verwachten.

Sjors stootte zijn pik zo mogelijk nog dieper in mijn aars en toen, plotseling, zonder waarschuwing, kwam hij klaar en spoot zijn hete sperma als balsem voor mijn gepijnigde kontje in mijn ingewanden. Hij bleef pompen, net zo lang tot hij zijn laatste "kruit" verschoten had. Zwaar bleef hij op me liggen, drukte mij zowat in het bed, totdat zijn langzaam verslappende pik uit mijn achterste glipte. Pas toen liet hij zich van mij af rollen en strekte zich verzaligd uit.

- Ah, - verzuchtte hij tevreden terwijl zijn hand op m'n achterste kletste, - Je hebt een lekker kontje, meid. De beste sinds jaren. -

Als ik heel eerlijk mag zijn: - Ondanks een pijnlijke aars waarmee hij mij achterliet, voelde ik mij merkwaardig leeg en miste ik daar bijna zijn stijve .Ik nam me dan ook voor de volgende keer, wanneer die zich voordeed, me meer te ontspannen.

Langzaam ontspanden mijn spieren en kwam ik weer tot leven. Ik kroop van het bed en begon mijn spullen bij elkaar te zoeken die her en der over de vloer verspreid lagen. Ze hadden mij nu allebei geneukt en bovendien was het tijd om naar huis te gaan. Mijn ouders zouden nu zo zoetjes aan niet weten waar ik bleef.

Ik zag dat ik van Caroline niet hoefde te verwachten dat zij met mij mee zou gaan. Beide mannen lagen aan beide zijden van haar aan haar tepels te zuigen. Daarbij had Sjors twee vingers in haar kut en was hij haar stevig aan het vingeren. Het was duidelijk dat zij daar geen bezwaren tegen had, want met gesloten ogen lag zij tussen hen in te zuchten en te steunen, drukte met beide handen hun beider hoofd stevig op haar borsten en bewoog haar onderlijf wellustig tegen de beweging van de vingers in haar vagina.

Met mijn slipje in mijn hand probeerde ik haar nog aan te sporen: - Car! Opschieten, joh. We moeten naar huis. – Maar zij leek mij niet eens te horen. Ze was totaal in een andere wereld. In haar plaats richtte Ron zich op: - Naar huis? Geen denken aan, meid! Je huis is hier voor de nacht. We hebben deze kamer voor de hele nacht betaald, met jullie incluis, dus gebruiken we hem ook voor de hele nacht. Bovendien zijn wij nog lang niet klaar met jullie. –

Ik moest er even over nadenken maar toen had ik het door; - Ze dachten dat wij twee hoertjes waren die bij deze club hoorden! Ze hadden een kamer voor de nacht gehuurd, neuken daarbij inbegrepen en het zag er naar uit dat zij daar ook ten volle gebruik van wilden maken. Zij zouden ons nooit laten gaan en zat er niks anders op dan gewillig hen hun zin te geven en er maar het beste van hopen. Toch probeerde ik het nog: -Nee, echt Ron, we moeten naar huis. Mijn ouders zullen niet weten waar ik blijf! –

Ron fronste zijn wenkbrauwen. – Je ouders....? – vroeg hij verbaasd. Dan sprong hij met een zwaai van het bed, greep in de zak van zijn jasje naar zijn GSM.

- Geef je nummer eens, - eiste hij. Verbouwereerd gaf ik het hem wat hij gelijk intoetste en luisterde tot hij overging.

- Hier verzin maar een smoes, – beval hij opnieuw terwijl hij het ding in mijn handen drukte.

Ik wist niet beter dan te vertellen dat ik de nachtbus had gemist en zodoende bij Caroline bleef slapen, wat maar een halve leugen was, nietwaar? Tot mijn stomme verwondering geloofde mijn vader me direct. Hij wenste mij nog zelfs veel plezier. – Wees wel voorzichtig, meisje. – voegde hij er nog aan toe. Hij moest eens weten wat een plezier zijn lieve dochter had.

Ron nam zijn GSM weer in ontvangst en duwde me op het bed. Heel even zag ik Carrie die alweer met Sjors aan het neuken was. Ze had haar benen en armen stijf om hem heen geslagen en lag onder het geweld van zijn harde stoten luid te kreunen en te steunen.

Ongelooflijk, de potentie van die man. Die kerel was onuitputtelijk. Nauwelijks 10 minuten geleden was ie nog op mij klaar gekomen en nu was ie alweer...?

Onwillekeurig keek ik naar Ron's gespierde lijf die op me toekwam en naast me kwam liggen.

- Kom hier, schatje , -hoorde ik hem zeggen, - Kom hier en breng mijn lul weer eens omhoog. -

Hij pakte mijn hand en legde die tussen zijn benen. Dat was bekend terrein.want dat had ik bij vorige vriendjes ook wel gedaan. Dus kneep, kneedde en masseerde ik zijn ballen en trok zijn pik af. Kortom ik gedroeg me zoals ik dacht dat een volleerd hoertje zich zou gedragen. Hoewel ik hem daar een duidelijk plezier mee deed; - Hij zuchtte en kreunde luid, - zijn lul kwam niet of nauwelijks omhoog. Ron werd ongeduldig. Hij greep me bij de haren en trok mijn hoofd naar zijn kruis.

- Gebruik je mond. Kom op, zuigen. Dan lukt het vast wel. –

Hoewel ik dat ergens wel verwacht had raakte ik toch wat in paniek. Neuken en geneukt worden was 1 ding maar een man pijpen? Dat had ik nog nooit gedaan. Met het vertrokken gezicht van Carrie in gedachten trok het me helemaal niet. Ik wist niet eens hoe! Aan de andere kant begreep ik best dat Ron geen man was die zich af zou laten schepen. Nee, er zat gewoon niet anders op om er maar het beste van te maken. Dus boog ik me gehoorzaam verder voorover en proefde voorzichtig met mijn tong aan de purperen eikel. De smaak was lang niet zo vies als ik gedacht had.

_ Oh, shit, baby, - kreunde hij, - Dat is lekker. – Zo aangemoedigd opende ik mijn mond nam het halfslappe lid tussen mijn lippen en begon hem af te zuigen. Ik trok hem steeds dieper in mijn mond. Hij had gelijk, zijn penis kwam geleidelijk overeind.

- Lik 'm, baby,- verlangde hij, - Toe maar. Je kan het best wel. Laat zien wat je kan. –

Ik likte over de zwellende lulkop en proefde de zoutige smaak. Met een hand op tegen mijn achterhoofd leidde hij me, vertelde mij op die manier wat hij verlangde. Ik zoog op zijn ballen, liet een bal van de ene kant in mijn mond naar de andere kant rollen en kreeg er zelf steeds meer plezier in.

_ Oh, ja, - gromde hij , zo moet het. Dat is lekker. –

Ik zoog opnieuw zijn lul in mijn mond. Hij was bijna volledig erect. Hij duwde tegen mijn achterhoofd om hem er nog dieper in te krijgen en liet zijn heupen bewegen, om zo mijn mond en keel te neuken. Zijn voorzaad lekte op mijn tong. Plotseling rukte hij mijn hoofd van zijn nu keiharde penis.

_ Genoeg nu,- gromde hij, en klopte op zijn onderbuik. – Klim erop en geef 'm de sporen, baby! –

Haastig kroop ik over hem heen tot ik recht boven zijn lul was, greep de stam stevig vast, richtte hem op de ingang van mijn vagina en liet me er over heen zakken. In dit standje leek hij nog dieper in mijn kut te zitten dan toen hij me op zijn hondjes nam. Geholpen door zijn handen rond mijn heupen wipte ik op en neer. Zijn handen dwongen me in een steeds sneller ritme tot ik uiteindelijk als een wilde merrie op hem op en neer bokte. Zo nu en dan kwam hij overeind om op mijn tepels te zuigen en te bijten. Twee keer kwam ik heftig klaar. Beide keren viel ik uitgeput op zijn lijf voorover maar beide keren zette Ron mij weer overeind en dwong me in hetzelfde tempo door te gaan. Bij de derde keer kwam ook hij en spoot zijn hete zaad in mijn overkokend onderlijf. Dat was voorlopig voor hem ook het einde want toen ik volledig uitgeput van hem afgleed en mijn rug naar hem toekeerde, kroop hij dicht tegen mijn rug en sloeg een arm om mij heen om een borst te grijpen. Ondanks dat ik niet gewend was om met een man in hetzelfde bed te slapen viel ik als een blok in slaap.

Ik was de eerste die de volgende morgen wakker werd. In het begin wist ik totaal niet waar ik was, verwachtte in mijn eigen bed wakker te worden. Maar langzaam drong het weer tot mij door, geholpen door de hand die nog steeds om mijn borst geklemd zat. Ik keek recht in het slapende gezicht van Carrie die, weliswaar in spiegelbeeld, in dezelfde houding door Sjors vastgeklemd werd. Ik dorst me niet te bewegen, bang als ik was om hen wakker te maken. Tevergeefs. Ron werd bijna direct wakker en begon me direct in mijn nek te zoenen, bevoelde mijn borsten en wreef mijn tepels, terwijl hij in mijn oor fluisterde: - Mmmmmmm, schatje, zo wil ik altijd wel wakker worden. Tegen een lekker warm lijf! Mmmmmmmmm. –

Ook Sjors inmiddels wakker, liet zich bij Carrie niet onbetuigd.

Even leek het erop dat we allebei opnieuw een beurt zouden krijgen maar gelukkig waren beiden toch te moe en lieten ons uiteindelijk gaan. We wisten niet hoe gauw we ons aan moesten kleden en weg te komen. Gelukkig kwamen we tot aan de uitgang niemand tegen, haalden zelf onze jassen uit de Garderobe en met een zucht van verlichting stonden we buiten. Over één ding waren we het eens: Hoewel de sex een enorme ervaring voor ons betekende; - tenslotte hadden we beiden zoiets nog nooit meegemaakt, - we zouden ons nooit meer in de buurt van die club vertonen.

Einde.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!