Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Hoi. Ik ben Frits en ik ben getrouwd met Gwen. En ja Gwen is het, het is de droom van elke vent.

Elke dag realiseer ik mij weer dat ik geluk heb met haar getrouwd te zijn. Wie van ons kerels beweert er nooit dat zijn vrouw klaar ligt in de gang als je thuiskomt. Nou op mijn verzoek ligt ze klaar geloof dat maar. Gwen is een leuke vrouw van ongeveer 1.65 met een cup b nijgend naar c superslank lange blonde haren die als ze haar haren stijl kamt tot over haar navel kan laten vallen.

Een geweldig lekker kutje, eigenlijk moet ik kut zeggen want volgens mij past alles erin maar ik hou het bij kutje want of je nou 1 vinger of een dikke lul erin steekt alles wordt strak omhuld door haar strakke lippen. Altijd van de vroeg ochtend tot diep in de nacht is dat kutje van haar stand bye drijfnat klaar om gepakt te worden en het verveeld haar nooit. Nee Gwen is geen nymfomane ze is alleen heel gek op seks. En of het nu thuis is of op een feestje in de straat of bij de AH zij lust hem wel kan ik je verklappen.

Ik vertel bijna alles aan Gwen en ook de fantasieen die ik soms heb. Zo had ik een keer verteld dat ik naar de kruizen keek van de langsfietsende meiden als ik naar huis fiets en het leek mij lekker als ik eens een griet tegen zou komen waar een rok of jurk van opwaaid als ik langs fiets en ik tegen het naakte kutje aan kan kijken. Een paar dagen later fiets ik naar huis het is lekker weer en in de verte zie ik een leuke meid met een wit zomerjurkje aan die mijn richting uitkomt. De voorkant van het jurkje is ver open geknoopt en de zijkanten van haar jurk wapperen in de wind. Ze fiets niet al te snel en als ze dichter bij is zie ik dat je haar kutje goed ziet zitten.

Het lijkt wel of ze opzettelijk met haar benen wijd fietst aar ik kan zo naar binnen kijken. Ik ben zo geobsedeerd dat ik de klico die aan de kant staat niet zie en fiets vol op de net geleegde bak. Het meisje fiets door of er niets aan de hand is. Gwen is niet thuis en als ze thuis komt valt mij op dat ze het jurkje aan heeft wat ik net gezien heb. Het is nog verder dan ik dacht opengeknoopt en ze kot op mij af en vraagt of ze de blauwer plekken moet kussen. Graag zeg ik en ze ritst mijn gulp open en pakt mijn lul en begint mijn paarse eikel te likken en te zuigen. Dit lijkt mij de grootste blauwe plek mompelt ze en begint mij te pijpen tot ik gillend klaar kom en haar vocht langs haar benen zie druppelen van haar eigen geile bui.

 

Een andere keer lopen we in een winkel waar een vrouw hurkt om iets te pakken. Ik wijs erop en zeg tegen Gwen dat ik het jammer vind dat ze haar knieën zo goed bij elkaar houdt. Een week later lopen wij in dezelfde winkel en Gwen hurkt naast een schap om zogenaamd iets te pakken. Ze heeft haar benen echter wijd genoeg en even verderop ramt een mannelijke klant zijn winkelwagen in een schap omdat het kale kutje van Gwen hem afgeleid heeft.

Nauwelijks in de auto gooi ik haar benen wijd en zie dat ze niets onder haar rok aanheeft. Ik haal mijn reeds stijf staande lul uit mijn broek en neuk Gwen wild op de achterbank. Als ik mijn kwak diep in haar kut heb achtergelaten en ook zij kreunend van genot is klaargekomen start ik de auto om naar huis te gaan. De bekleding maken we later wel schoon. Zo zie je maar ik hoef een wens maar te uiten en Gwen zorgt dat hij, vaak onverwachts, werkelijkheid wordt. Soms komt het echter niet zo goed uit en dat is het verhaal wat ik aan jullie kwijt wil.

 

Het zit zo ik had Gwen al een tijd geleden verteld van het opschepperige gedoe van kerels onder elkaar en de opmerking dat hun vrouw in de gang met de benen wijd klaar ligt te wachten om genomen te worden. Ik had er nooit meer aan gedacht tot ik op een keer een paar collega's mee naar huis nam. Peter een gozer van rond de dertig en Rob die al in de veertig was. Ook had ik Denise een leuke meid van achter in de twintig en Judith een blonde schone van half dertig meegevraagd. Ik had niets tegen Gwen gezegd maar zij is gewend dat ik af en toe iemand mee neem en staat nergens van te kijken.

 

We kwamen bij mijn huis aan en ik open de deur en daar midden in de gang ligt mijn Gwen. Poedelnaakt benen wijd kutje opengesperd en het vocht parelt tussen haar kutlippen. Mijn collega's weten niet waar ze moeten kijken en ik plaats de opmerking dat het bij mij dus wel gebeurt. Gwen staat op blijft naakt en gaat mee naar de huiskamer. Ze neemt niet de moeite wat uit te trekken en serveert even later wat te drinken.

Het ijs is gauw gebroken en ze moedigt de beide andere dames aan om ook uit de kleren te gaan.

 

Denise begint haar blouse uit te doen en ik weet dat ze niet veel borsten heeft maar het lijkt wel een vent ze heeft echt bijna niets in tegenstelling tot Judith die een paar DD's op tafel legt. Denise staat al snel te tongen met Gwen en ik weet dat dat een stille droom is van Gwen om het eens met een vrouw te doen. Het kutje van Denise is licht begroeid met goed bijgehouden dons en je ziet haar lippen goed zitten. Judith is complet kaal en heeft van geilheid haar lippen een eind uit elkaar staan ze zit al bij de inmiddels uitgeklede Rob op schoot en zijn lange pik gaat langzaam in en uit haar kut.

 

Haar dikke ronde billen schudden alsof ze op een paard zit. Peter is ook al naakt en bemoeid zich met Gwen en Denise. Gwen ligt op de bank en Denise staat gebukt naar haar toe en likt het kutje van Gwen uit. Haar reet staat uitnodigend naar achter en Peter likt haar spleet en haar ster en stopt een paar vingers in de kont van Denise. Er komt vrij weinig tegendruk dus is ze daar gewend en hij duwt zijn eikel zacht naar binnen.

Intussen sta ik bij Rob en Judith en wordt door Judith lekker gepijpt terwijl ik met haar borsten speel en zij uitgebreid op en neer gaat op de pik va Rob.

 

Het is een gesop van jewelste en ik zie dat Peter de eerste is die zijn zaad wegschiet. Hij verkrampt op het moment dat hij zijn lading diep in de darmen van Denise pompt. Stoot na stoot spuit hij zijn kwak naar binnen en Denise die zichzelf hevig vingert kot spuitend klaar. Het lijkt wel of het schuim op haar kut staat als ze gillend en hard door haar kut heen gaat. Gwen die nu niet meer volledig wordt gelikt door Denise is zichzelf ook hevig aan het vingeren en kot ook gillend klaar. Haar handen en de binnenkant van haar benen en haar kut glinsteren van het vocht.

Inmiddels laat ook Rob zijn sperma de vrije loop en spuit hij zijn vocht diep in de kut van Judith die terwijl ze blijft pijpen een gesmoorde kreet slaakt waardoor ik het gevoel heb dat ze mijn eikel wil inslikken. Ik laat mij niet onbetuigd en spuit de keel van Judith vol het zaad komt uit de mondhoeken naar buiten omdat zij door haar eigen heftige orgasme niet in staat is alles tegelijk door te slikken.

 

Geil druipt ijn zaad langs haar kin naar beneden op haar aanzienlijke borsten. Binnen afzienbare tijd is het een geile kluwen van mensen die druipen van het geil. Bij Denise en Judith loopt het sperma langs de benen naar beneden en Gwen doet alle moeite om zoveel mogelijk daarvan weer op te likken. Rob ligt op de bank wat et zijn pik te spelen en Gwen die helemaal los gaat kruipt over hem heen en schuift zijn pik naar binnen.

Terwijl ze hen berijdt houdt ze haar beide bilhelften van elkaar en roept naar Peter dat hij haar reet moet opvullen. Peter laat het zich geen twee keer zeggen en rat zijn staaf diep haar anus in. Gwen gilt het uit en roept naar mij dat ze nog een gat over heeft. Ik sta al snel voor haar en neuk haar in haar keel en stoot telkens mijn pik diep bij haar naar binnen wetend dat zij hem daar makkelijk kan hebben. Judith en Denise liggen ondertussen in een 69 elkaar hevig te beffen en et hun vingers elkaars gat te bewerken.

 

Geheel tegelijk neuken Rob en Peter Gwen die zichtbaar voelbaar en hoorbaar geniet. Ze trekt hard aan mijn lul terwijl ze mijn eikel leeg zuigt. Ik voel mijn orgasme al komen en zie vanuit een ooghoek hoe Judith en Denise op een zij zijn gaan liggen en allebei schokkende de neukspleet van de ander leeg likken. Aan het gesop te horen zijn ook de darmen en het kutje van Gwen gevuld en spuit ik haar keel vet vol.

 

Geheel voldaan zitten we later nog steeds naakt op de bank na te genieten van de onverwacht geile avond.

 

Zo is nu mijn Gwen ze laat dromen uitkomen en is daarom de droom van elke vent.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!