Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 

Dit gebeurde toen ik net 16 was en is echt gebeurd. Ik deed een beetje aan sexting met een vriendin van mij die bi was en omdat ze ook een meisje was zat ik daar niet echt mee.


Mijn oom die net gescheiden was, mijn neef en mijn familie waren die zaterdag allemaal thuis maar omdat ik mijn vriendin had belooft dat ik haar dit keer foto zal sturen met iets in mijn kut ging ik naar mijn kamer. Eenmaal daar trok ik mijn string uit en deed mijn korte rokje omhoog en pakte een dildo. De telefoon deed ik op camera en de dildo ging mij krappe kale kut in. Ik vond het heerlijk om mezelf weer eens te nemen met de dildo dus maakte ik meer foto's van mijn kutje die ik lekker aan het verwennen was. Ook maakte ik een filmpje maar dat deed ik nu pas voor het eerst en ondertussen kleden ik mezelf ook verder uit en begon met mijn kleine stevige tietjes te spelen en werd echt enorm geil. Ik stond op het punt van klaarkomen en toen pas zag ik dat de deur op een kier stond en dat mijn neef me zat te bespieden. Snel rende ik naar de deur en deed die dicht maar niet voordat mijn neef mijn telefoon had gepakt.


Ik ging mezelf snel aankleden en liep naar beneden en daar had mijn moeder mijn telefoon in haar handen en keek heel boos naar me. "hoelang doe je dit al jonge dame" zei ze boos en ik zei zachtjes "een paar jaar al" waarop mijn moeder antwoordde "nou omdat je graag iets in je kut wil zullen we je ook op die manier straffen". Mijn vader tilde me gelijk op en gooide op de bank waarna mijn broer, oom en neef mijn kleren kapot scheurde en mijn gelijk begonnen te likken. "hé houd op dit wil ik niet" zei ik maar ik was nu helemaal naakt en ik zag mijn vader voor me staan en deed mijn benen uit elkaar. Zijn pik was zo stijf als het maar kon wezen en ik kon doen wat ik wou maar tegen 4 man kon ik niks doen. Ik voelde mijn vader nu mijn kut ingaan en ik zei "wacht pappie nee niet doen dat is verboden" en mijn moeder zei gelijk "je wilt toch zo graag dingen in je kut nou deze 4 mannen gaan jou iets geven wat je niet in je kut heb gehad". "wat dan mam" zei ik angstig en ze zei toen "sperma lekkere warme zwangermakende sperma".


Mijn vader ging gelijk hard tekeer in mijn krappe kutje en ik hoorde hem zeggen "oooo shit onze kleine meid is echt megakrap". "is mijn nichtje zo lekker broertje" zei mijn oom tegen mijn vader die me nu zelfs nog harder in mijn kut lag te rammen waardoor ik begon te kreunen. Mijn oom begon nu mijn tietjes te likken en ik werd langzaam aan geil. "a bereid je maar voor op pappies sperma in je kut lekker dochtertje van me" en mijn vader ramde zijn lul tegen mijn baarmoeder waardoor ik nu een beetje gilde van de pijn. "au pappie niet doen" schreeuwde ik maar het was al te laat want ik voelde de sperma van mijn vader goed in me gespoten worden. Mijn vader haalde zijn lul uit me en nu stond mijn broer klaar om me flink in mijn kutje te rammen.


Ook mijn broer ging gelijk diep mijn kleine kutje in en zei "wow ik wist niet dat mijn eigen zusje zoeen lekker kutje had zeg". Mijn vader deed ondertussen zijn lul in mijn mond en ik ging voor het eerst in mijn leven pijpen. Mijn oom en neef waren druk bezig met mijn tietjes likken en aftrekken en toen zag ik dat mijn moeder met mijn telefoon foto's maakte van deze incest gangbang. "o ja zusje je kutje is de beste waar mijn pik ooit in heeft gezeten dus wees maar klaar voor een grote lading in je kut" zei mijn broer terwijl zijn lul mijn kutje wel kapot leek te maken. Hij neukte me zo hard dat ik moest huilen maar toen kwam mijn vader klaar in mijn mond en hij deed mijn neus dicht dus moest ik wel slikken. "o shit ik hou het niet meer haar kutje is veel te lekker" schreeuwde mijn broer en ook hij ramde zijn lul tegen mijn baarmoeder en kwam flink hard klaar. Ik voelde de dikke slierten sperma in mijn kutje gespoten worden en ik werd door dit gevoel zo geil dat ik bijna zelf klaarkwam. Mijn broer bleef maar in me spuiten maar na een minuut (ja echt een minuut lang non-stop spuiten in me) haalde hij zijn lul eruit en zei tegen mij "dat kutje van jou ga ik dus echt wel nog een keer neuken zusje". Mijn vader haalde nu zijn lul uit mijn mond en ik hapte naar adem en zei "dit blijft de enige keer hoor broer".


Mijn neef stond nu klaar en keek naar mijn gevulde kutje en zei "ziet er niet naar uit alsof er nog meer bij kan maar ik ga het gewoon proberen en hij ging toen mijn kut in met zijn grote dikke lul. "au je bent te groot voor kutje" zei ik maar hij duwde zijn lul diep in me en ik voelde de sperma nu langs mijn benen lopen terwijl ik weer door familie werd geneukt. Hij stoten hard in me waardoor ik alleen maar "au au doe rustig in me au je neukt me te hard" kon zeggen. Totdat mijn broer zijn lul diep in mijn keel deed en mijn mond begon te neuken. Mijn vader en oom likte nu samen mijn tietjes en mijn oom beet afentoe zachtjes in mijn harde geile tepeltjes. "goed zo jongens misbruik dit geile lichaampje maar en dan word dit echt een super video" zei mijn moeder die zich aan het vingeren was. "o verdomme zusje waarom ben je zo fucking geil ik kom alweer klaar" en nu spoot mijn broer mijn keel vol met zijn warme sperma. Mijn neef zat ondertussen bijna in mijn baarmoeder te neuken met die enorme grote lul van hem en hij zei "aaaaw ja nu gaat mijn pik helemaal in je geile kut en spuit ik lekker in je" en zijn lul ging er helemaal in waardoor ik zijn lul letterlijk in mijn baarmoeder zat en die spoot hij helemaal vol. "auauauaauauaaaauaua godverdomme nee je doet me kut pijn" schreeuwde ik terwijl zijn sperma in mijn kleine kutje gespoten werd.


Nu was alleen mijn oom over me kapot te neuken en dat deed hij dan ook heel snel. Zijn lul ging in mijn kutje hij neukte me echt extreem hard. Mijn neefs pik werd schoongelikt door mijn moeder die zich ook nog steeds aan het vingeren was. "oooo ja dat is al weer een tijdje geleden dat ik in een kutje zat en en dan zit ik nu nog in een perfect kutje ook" zei mijn oom die me flink aan pompen was in mijn kut. Mijn broer zat op mijn buik en speelde met mij tietjes en trok zich af voor mijn gezicht. "aa ooooooo zusje je bent veel te geil dan goed voor je is dus ga ik je vanaf morgen zo vaak in je kut spuiten als ik kan" zei mijn broer terwijl ik kreunde van het geneuk van mijn oom die het blijkbaar wel erg lekker vond om zijn eigen nichtje te nemen. Na een paar minuten zei mijn broer "ja ik kom weer klaar geile zusje van me" en spoot heel mijn gezicht onder met zijn sperma. Mijn moeder begon met mijn gezicht schoon te likken van sperma en toen hield mijn oom het niet meer en spoot ook zijn lading diep en goed in me. Het voelde of mijn kutje ging ontploffen door de enorme grote lading sperma die in mijn kut zat en er straks uit zal spuiten. Mijn moeder ging weg bij mijn gezicht en liep snel naar mijn kutje toe. Mijn oom haalde zijn lul uit me en mijn moeders mond zat gelijk mijn benen, voeten en kutje schoon te likken van sperma. Nu werd ik dus ook nog gebeft door mijn eigen moeder en dat was de druppel voor mij en ik kwam hard en heftig klaar maar mijn moeder bleef door beffen. Ze heeft me zeker een half uur lang gebeft en zelfs toen kwam er nog sperma uit mijn kut druipen. Uitgeput bleef ik daar kapot geneukt en vol sperma op de bank liggen.


Mijn moeder had alle foto's en filmpjes van deze gangbang naar mijn vriendin gestuurd en die zei dat ze nog nooit zo geil was geweest en wou ook seks met mij hebben. De volgende dag kwam ze langs en was het haar beurt om kapot geneukt te worden. Mijn broer heeft me nog een paar geneukt (wat eigenlijk gewoon verkrachting was)en is flink in mij klaar gekomen. Mijn vriendin en ik sturen nog steeds seks gerelateerde dingen naar elkaar en we laten ons 1 keer in de zoveel tijd neuken door mijn vader en oom. Ik ben nu 17 en ben eigenlijk erg blij dat dit gebeurd is want anders had ik nooit zoveel sekservaring op deze leeftijd.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd