Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Kees, een achttienjarige jongen uit Noord-Holland. Ik ben pas een paar jaar actief in de ‘game’, maar heb ondertussen al wel een paar leuke dames het bed in gekregen.
Afgelopen maand ging mijn oom trouwen met zijn nieuwe vrouw. Na maanden voorbereiding was die dag eindelijk aangekomen. We hadden er allemaal veel zin in. We gunnen het hem van harte, voornamelijk omdat zijn vorige vrouw vreemd is gegaan. Bovendien is zijn nieuwe vrouw een hele leuke dame die zeker welkom is in de familie. Maar over die vrouw gaat het vandaag niet. In onze familie bestaat elk gezin uit een zoon en een dochter, behalve bij mij, ik ben enigst kind.

Onze familie bestaat uit vijf gezinnen, mijn vader had namelijk een broer en drie zussen. Mijn oom die ging trouwen had een dochter van achtentwintig en een zoon van zevenentwintig, aangezien die dus al wat ouder dan ik waren had ik daar geen bijzonder goede band mee, maar mocht ze wel. Eén tante had een zoon van negentien en een dochter van zeventien (Bella) een knap meisje, mooie borsten, ik schat een cup C en prima billen. Een andere tante had een zoon van vijftien en ook een dochter van bijna zeventien (Romy) Zij was minder knap dan die van zeventien, maar was vooral super lief en intelligent, hierdoor kon ik altijd goed met haar praten.

De laatste tante had een dochter van twaalf en een zoontje van acht of negen. Die twee waren nog erg jong waardoor ze soms net een beetje buiten de boot vielen.
Met de twee nichtjes van zestien en zeventien had ik het altijd erg naar mijn zin. We konden samen lachen, waren heel open tegen elkaar en waren gewoon erg close, ook al zagen we elkaar niet super veel omdat we in andere steden wonen. Ik had weleens over ze gefantaseerd, maar vond het toch een raar idee, omdat ze wel mijn nichtjes waren.


De bruiloft was mooi en emotioneel. Toen ze officieel getrouwd waren, was het natuurlijk tijd voor het diner. We begonnen al vroeg met wijn, waardoor we aan het eind van het diner al wel een beetje aangeschoten waren. Toen gingen we naar de feestzaal, het begon vrij onschuldig, een glas champagne om het te vieren en daarna nog een wijntje, het was heel gezellig. Toen het langzaam donker werd en het feest echt begon, gingen we wat meer drinken, eerst wijn, en toen kwamen we erachter dat we ook sterkedrank onbeperkt konden bestellen. Toen we dat eenmaal wisten waren we alle drie redelijk snel dronken. Door de drank begon ik wat meer op de lichamen van mijn nichtjes te letten, dit was stiekem wel erg opwindend. Aangezien de bruiloft in een andere stad was, en mijn ouders een hotel hadden geboekt samen in de buurt, was het de bedoeling dat ik zelf met de trein naar huis ging. De laatste trein ging al best vroeg, dus ik zou al eerder dan de rest weg moeten.

Toen zei Romy opeens dat ik wel bij hun in het hotel kon slapen, haar ouders hadden tenslotte een kamer voor hun zelf en haar broer moest thuis slapen omdat die de volgende dag vroeg moest werken. Hierdoor had zij een eigen kamer, maar wel met ‘n tweepersoonsbed. Dus er was genoeg ruimte zei ze.
Ik stemde hier gelijk mee in, want ik wilde natuurlijk nog niet naar huis. Bella mocht na een beetje zeuren ook blijven slapen. We dronken nog wat drankjes en reden mee naar het hotel. Eenmaal in de kamer aangekomen schrok ik bijna van de luxe.

Romy zei al dat het een hele ruime en fijne kamer was, maar ik dacht dat ze een beetje overdreef. Ik keek in de badkamer en zag een ruim bad. Ik zei gelijk dat ik daar zo meteen wel in wilde. Bella liet het bad gelijk vollopen, die zag dat blijkbaar ook wel zitten. Toen het bad vol zat deed ik snel mijn shirt uit, maar toen ik mijn broek uit wilde trekken zei ik maar voor de zekerheid dat we ons voor elkaar niet hoeven te schamen en dat we tenslotte familie zijn. Ik ging in mijn boxer snel het bad in. Bella trok eerst haar shirtje en broek uit, waarna Romy volgde. Ik kon mijn ogen nauwelijks van ze afhouden, maar wilde toch niet laten blijken dat ik naar ze staarde. Bella grapte alsnog, “wat kijk je nou naar je nichtjes,” dus ik zei, “ja sorry, ik blijf een jongen en jongens zijn nog al snel afgeleid.” Ze begonnen te lachen en kwamen in het bad zitten.

Omdat het bad voor twee personen bedoeld was, zaten we dicht tegen elkaar aan.
Ik werd hier erg opgewonden van, ik stelde een spelletje aan ze voor, doen, durf of waarheid. “Jaaa leuk!” was hun reactie. 
Bella was als eerste, zij wilde waarheid, dus ik begon gelijk over seks. “Ben je al ontmaagd?” 

“Ja,” zei ze, “op mijn vijftiende,” dit wond me nog meer op, omdat ze dus al wat ervaring had. Nu was ik aan de beurt, ik zei ook waarheid en ze vroegen of ik ze aantrekkelijk vond, dus ik antwoordde dat ik ze hele mooie meisjes vond. Toen kwam Romy, zij zei als eerste doen. Bella schreeuwde toen meteen, “geef Kees een kus op de mond.” We werden allebei een beetje rood, maar na even twijfelen knikte ik ja en deed ze het alsnog. Ik werd steeds geiler. Toen ging ik kijken hoever ik ze kon krijgen. Bella zei toen ook doen en ik zei dat ze haar bh moest afdoen. “Alleen als jullie dat ook doen,” en aangezien ik alleen een boxer aanhad, wilde ze dat ik die uit deed. Ik stelde voor om dan alle drie naakt te gaan. Hier twijfelden ze even over en toen stonden ze op. Eerst gingen de bh’s uit, en toen bukten ze voorover, en deden allebei hun string uit. Ik werd bloedgeil ondertussen. “Nou, waar wacht je op?” zei Romy. Ik schrok even, ik had ondertussen een redelijk stijve. Ik stond op en deed mijn boxer uit. Ze keken allebei erg aandachtig. Toen kwam Bella opeens, “Romy, jij bent weer!” Romy zei doen. Bella wilde het tempo blijkbaar opvoeren, want die zei opeens, “oké Romy, pijp Kees!” 

Romy schrok, “alleen als jij dat ook doet,” zei ze. Dit vond Bella goed. We liepen naar het bed en voor ik het wist werd ik gepijpt door mijn twee geile nichtjes. Toen ik bijna moest komen, liet ik ze op het bed liggen. Ik begon ze allebei te likken, ze waren super nat. Ik vroeg wie eerst wilde. Bella geageerde gelijk, “ik!” Ik deed haar benen wijd, en schoof mijn lul zo naar binnen. Het was best strak, dus ik begon rustig maar ging steeds sneller. Na een tijdje was Romy aan de beurt, aangezien ze zo lang had moeten wachten zei ik, “kom, we doen het gelijk goed.” Ik liet haar de doggy houding aannemen en gaf een harde klap op haar billen. Ik schoof mijn lul er weer voorzichtig in, en vervolgde al vrij snel met harde stoten. Ze kreunde het uit en ik zei tegen Bella dat ze op haar rug voor Romy moest gaan liggen, zodat Romy haar kon beffen. Ik nam Romy keihard doggy en moest toen vrij snel klaarkomen. Ik spoot alles op Romy haar billen en viel op bed neer. Bella zoog al het laatste zaad eruit en Romy maakte zichzelf schoon in de badkamer.

Na een paar minuten zei ik dat zij ook nog moesten komen natuurlijk. Ze pijpten me weer hard en drukten me op me rug. Ze gingen om de beurt op me rijden en de ander gehurkt boven mijn gezicht, zodat ik ze goed kon likken. Ze kreunden het tegelijk uit. Bella kwam als eerste klaar, en viel toen half dood neer, puur van genot. Romy kon nog wel even door, dus legde ik haar op haar rug neer en legde haar benen op mijn schouders, zodat ik er helemaal in kon. Ik stootte steeds sneller en harder, ze zei dat ze ging komen, dus ik ging er extra hard in. Ze schreeuwde het uit en ik ging nog even door. Vervolgens ging ik uit haar en liet Bella me nog even pijpen, tot ik ook moest komen, ik spoot haar knappe gezichtje helemaal onder.

We waren alle drie helemaal op, dus na een tijdje maakten we ons zelf schoon en beloofden dat dit nog een keer herhaald ging worden.

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Mijn vrouw met 2 negers

  Dino 08.01.2019 19:27
  Geile slet
  Wat was dat lekker, jammer dat we het contact hebben verloren. Zou graag weer eens wat zaad diep ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Remco 06.01.2019 22:31
  Geile hoer
  Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Judas 06.01.2019 09:00
  RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)
  Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy? Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen ...
Our website is protected by DMC Firewall!