Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het was ergens in november op een feest van de buurtvereniging. Missy, mijn vriendin van 49 jaar, en ik waren er al redelijk vroeg. Missy zag er oogverblindend uit. Een strak zwart jurkje met een laag decolleté, waar haar borsten ongelooflijk lekker in uit kwamen. Het jurkje sloot strak aan om haar kont. Wat een prachtige vriendin is het toch. Na een tijdje kwam ik er achter dat ik bij lange na niet de enige was die vond dat ze er erg lekker uitzag. De grootste en brutaalste versierder van de club, Patrick, een neger van een jaar of 19 stond met wat vrienden te kijken en te grijnzen. Dat deden ze ook toen ik met haar op een langzaam nummer danste. Volgens mij zag ze wel dat Patrick en zijn vrienden haar bekeken, maar het leek haar niet te deren. Ze danste met sensuele bewegingen en zorgde ervoor dat ze er steeds erg lekker uit zag. Een keer lachte ze zelfs even naar Patrick met een glinstering in haar mooie groenblauwe ogen.
Dat flirten bleef die avond zo doorgaan. Missy vond het kennelijk wel leuk, en de reputatie van Patrick en zijn vrienden kennen we.
Op een bepaald moment zie ik Patrick en zijn vrienden gniffelen met elkaar en ik zie dat ze allemaal wat geld in zamelden. "Nee, niet in een hotel, in de slaapkamer hierboven"?, hoor ik een van de mannen zeggen tegen Patrick, als ik langs ze loop naar de toiletten en terwijl ze naar Missy kijken. "OK"?, antwoordt hij. Ik blijf expres langer in de toiletten.
Als ik terugkom kijk ik vanuit een donkere hoek naar Missy.

 Patrick staat al bij haar in een geanimeerd gesprek. Ze vindt het overduidelijk wel leuk. Af en toe strijkt ze door haar haar waardoor haar 85D borsten nog strakker in haar bloesje komen. Het duurt niet lang of Patrick vraagt haar ten dans op een langzame plaat. Missy gaat gewillig mee. In het halfdonker gaan ze staan schuifelen. Ik zie de donkere handen van Patrick over haar rug glijden en strelen. Hij fluistert in haar oor en laat ondertussen zijn handen hun werk doen. Glijdend over haar rug en af en toe voorzichtig richting haar billen. Ze blijft lachen en fluisteren met hem. Ik zie hoe zijn handen zachtjes naar haar billen glijden. Hij is brutaal. En ik weet dat haar dat opwindt. Daar staat mijn vriendin te dansen met die jonge 19-jarige neger. De grote handen van Patrick strelen Missy's billen door haar strakke jurkje.
Het duurt niet lang of we zien hoe hij zijn onderlichaam naar voren duwt, en Missy beantwoordt dat met dezelfde beweging. Nu schuren hun onderlichamen tegen elkaar midden op de dansvloer. Ze beweegt tegen zijn onderlichaam om hem zo goed mogelijk te voelen. We zien haar ogen wat troebel worden. Ze wordt er duidelijk opgewonden van, midden op de dansvloer, terwijl zijn vrienden en ik toekijken. Hij schuift voorzichtig haar jurkje wat omhoog waardoor we de onderkant van haar billen kunnen zien. Zijn donkere vingers strelen haar billen.
Hij trekt haar wat steviger tegen zich aan waardoor ze zijn paal nu nog beter moet voelen. We zien hoe ze met haar onderlichaam er tegen aan schuurt. Patrick grijnst even naar zijn vrienden. Dan fluistert hij iets in haar oor. We zien Missy eerst "nee"? schudden maar na wat aandringen van Patrick lijkt ze "OK, eventjes dan"?, te zeggen.

Samen verdwijnen ze door een deur, niet al te lang daarna gevolgd door zijn vrienden. Ik besluit ze te volgen. Achter de deur zijn twee andere deuren, waarvan er een open staat. Als ik in die kamer kijk zie ik de mannen voor een groot raam staan, waardoor Missy en Patrick zichtbaar zijn. Als ze me zien gebaren ze me dichterbij te komen. "Voor haar ziet het eruit als een spiegel"?, fluisteren ze. "Ze gaat onherroepelijk voor de bijl"?, grijnzen ze.
In de kamer is de muziek nog hoorbaar en ik zie hoe ze alweer dansen. Patrick zijn handen worden brutaler en kneden nu haar billen. We horen mijn vriendin zachtjes kreunen. Dan kust hij haar in haar nek. Ze kreunt opnieuw zachtjes. Haar lippen blijven een beetje open staan. Patrick's lippen glijden van haar nek naar haar kaak en zijn dan vlakbij haar mond. "Het mag niet, Patrick, ik heb een vriend"?, fluistert ze. "Dat weet ik, maar niemand komt het te weten"?, fluistert hij, "en een kusje kan toch wel?"? "Nee"?, fluistert ze, als ze zijn hand op haar hoofd voelt en merkt hoe hij haar hoofd naar zich toedraait en haar op haar lippen kust. Hij zuigt zachtjes op haar onderlip en als hij merkt dat ze zich niet echt verzet likt hij met zijn tong over haar lippen. De spanning bij ons, toekijkende mannen, is voelbaar. Zal ze hem zoenen? Ze aarzelt. Patrick's handen strelen haar billen, trekken haar tegen zich aan en zijn tong likt langs haar onderlip. Dan duwt hij zijn lippen wat harder op de hare, haar mondje staat iets open en we zien hoe ze zwicht. Vlak voor het raam/ de spiegel staat Patrick met mijn vriendin te tongen.
Patrick laat geen gras over groeien. Hij tongt haar geil en zijn handen glijden over haar lekkere lichaam. Hij kneedt haar billen, en kneedt haar borsten. Wij kijken toe hoe zijn handen vrij spel hebben met het zalige lichaam van Missy.
We zien door het strakke jurkje Missy's tepels hard worden. Als hij er zachtjes in knijpt kreunt ze. Dan schuift hij haar jurkje omhoog en glijden zijn vingers richting haar slipje. We zien dat ze een rode string draagt. Hij streelt er over heen. "Oohh.. Patrick.. nee.."?, kreunt ze. "Jawel"?, zegt hij. Zijn donkere vingers glijden over haar rode string. Ze spreidt haar benen zelfs iets. Hij schuift haar slipje opzij en we zien een donkere vinger langzaam in haar schuiven. "Oohh.. neeee...."?, kreunt ze.Hij vingert haar. Hij vingert mijn vriendin met zijn brutale donkere vingers. Ze hangt in zijn armen, weerloos voor zijn vingers. Vlak voor onze ogen wordt Missy, mijn 49-jarige vriendin door Patrick , een jonge neger van 19, gevingerd. Hij knipoogt even naar ons.
Dan schuift hij haar strakke jurkje verder omhoog. Met een snelle beweging trekt hij haar jurkje over haar hoofd uit. Voordat ze kan protesteren duwt hij zijn lippen op de hare en tongt haar weer. Ondertussen genieten wij van haar prachtige tieten met mooie stijve tepels. Alsof hij het voor ons doet kneedt hij haar tepels met zijn donkere vingers.
Hij duwt haar langzaam naar het bed dat iets achter hen staat. Dan ligt ze achterover op het bed en ontdoet hij met een snelle beweging haar van de rode string. "Nee.. stop toch... ik wil dit niet.."?, kreunt ze. "Ik denk van wel.."?, zegt Patrick. Hij doet zijn kleren uit en als hij zijn onderbroek naar beneden schuift kreunt Missy: "Oohh.. mijn Godd..."? en kijkt als gebiologeerd naar zijn kruis. Patrick maakt er meteen gebruik van en duwt haar benen uit elkaar.
Hij duwt zijn hoofd tussen haar benen en hij begint haar te likken. "Neee.. oohhh.... neee.."?, kreunt mijn vriendin terwijl de jonge neger haar likt. Hij duwt haar benen uit elkaar en likt haar. In het begin kreunt ze nog "nee"? maar kennelijk geniet ze van zijn tong want al snel kreunt ze vooral "Ooohh.... mmmm...oohhh... jaaa"?. Patrick hoeft nu haar benen ook niet meer uit elkaar te duwen want ze houdt ze wel gespreid voor hem.
We zien hoe haar benen verder uit elkaar gaan om hem meer ruimte te geven. Ze kronkelt nu tegen zijn tong. "Ooohhh.... jaaa... zo goed...."?. Zijn donkere handen glijden naar haar tieten en we zien hoe hij ze kneedt. Wat een geil gezicht is dit, mijn vriendin die ligt te kronkelen onder de tong en de donkere handen van Patrick. Zijn donkere handen op haar prachtige blanke borsten. Wat een schitterende vriendin is het en helemaal als ze zo geil is.
Hij likt haar en ze duwt haar heupen omhoog, tegen zijn tong. We zien hoe ze een hand op zijn achterhoofd legt en hem dieper tussen haar benen duwt. Zo likt hij haar. Zijn handen kneden afwisselend haar dijen en haar tieten. Missy kreunt en kronkelt. Ik heb haar nog nooit zo geil gezien. Ze wordt botergeil van de tong van Patrick. We zien hoe ze kronkelt.
"Hij likt ze altijd botergeil"?, fluistert ene jongen. Dan zien we hoe ze begint te schokken. Ze probeert het in te houden zodat hij niks merkt, ze houdt zich stil, maar ze komt klaar. Ze komt schokkend klaar op de tong van Patrick.
Als hij voelt dat ze uitgeschokt is stopt hij met likken en schuift over haar lichaam naar boven. Eventjes zuigt hij aan haar tepels en dan zet hij zijn lul tegen haar kutje. Als ik zie hoe groot zijn paal is snap ik de reactie van Missy toen ze hem zojuist voor het eerst zag. Hij is ongeveer 23 cm en erg dik. "Nee.... dat niet..."?, kreunt ze. Patrick pakt zijn lul vast en streelt ermee langs haar kutje. "Waarom niet?"?, fluistert Patrick, terwijl hij haar in haar ogen kijkt en haar met zijn enorme lul streelt. "Ik heb een vriend.. het mag niet.."?. "Niemand komt het te weten.. en je zult het heerlijk vinden... of heeft Paul ook zo'n grote en maakt hij je ook zo geil?"?.
Missy antwoordt niet. Dan duwt Patrick zijn lul een klein stukje in haar. Zijn eikel duwt haar schaamlippen uit elkaar. Mijn vriendin kreunt "nee"?, en ze probeert hem van haar weg te duwen. Maar hij is veel sterker en het lijkt erop alsof ze ook niet heel erg haar best doet. We zien hoe hij beetje voor beetje zijn grote donkere paal in haar roomblanke lichaam schuift. "Oohh.. nee.. zo groot.."?, kreunt ze. Dieper en dieper glijdt hij in haar vakkundig natgelikte kutje. "Ooohh.. je splijt me.. zo groot.. oohh.. Patrick.."?.

Dan zit hij helemaal in haar. Hij wacht even tot ze wat gewend is aan zijn grootte en dan begint hij langzaam te bewegen. Missy wordt met langzame bewegingen geneukt door die grote donkere paal. Ze bijt op haar onderlip. Met plagerige, langzame bewegingen neukt Patrick mijn vriendin. Hij ziet hoe ze haar best doet om haar kreunen in te houden. Langzaam neukt hij haar en ziet hij hoe haar weerstand minder en minder wordt.
"Mm.. mmmm..."?, kreunt ze. Dan verhoogt hij het tempo."?Oohh.. oohh..."?, kermt ze. Met stevige stoten neukt hij haar nu. Die 19 jarige jongen neukt mijn 49 jarige blanke vriendin. Haar mooie blanke tieten dansen op zijn ritme. "Oohh.. Patrick... oohh..."?. Ze legt haar handen boven haar hoofd en laat zich neuken.
Als Patrick dat ziet stopt hij. Ze doet haar ogen open en kreunt: "Ga door..."? Hij kijkt haar aan en zegt: "Weet je het zeker? Je hebt een vriend.. en je kent mijn reputatie.."?
"Toe.. ga door..."?, kreunt ze hees, "neuk me... toe.."?. Hij grijnst, eerst naar haar en dan in de spiegel.. Met draaiende stoten neukt hij haar weer. "Oohh.. jaa.. zo goed.. zo diep..."?. Ze draait nu mee met haar heupen in zijn ritme. Zijn paal glijdt in en uit, in en uit, in en uit. We zijn er getuige van hoe mijn vriendin geneukt wordt door Patrick. Hij is de baas, zij laat zich kermend neuken door hem.
Dan draait hij zichzelf op zijn rug, Missy meenemend, zijn lul blijft in haar. Ze ligt nu boven op hem. Hij duwt haar omhoog. Ze zit nu op zijn lul, en kan zichzelf zien in de spiegel. Wij zien datzelfde beeld. We zien haar geile ogen, haar prachtige tieten met keiharde tepels en we zien hoe ze boven op zijn donkere lul zit.

 

"Berijdt me, sletje,"?, kreunt de jonge neger. Terwijl ze zichzelf bekijkt begint ze langzaam te bewegen. Ze begint hem te berijden met geile bewegingen. Ze leunt met haar handen op zijn donkere borst. We zien haar draaien met haar kont, dansen op zijn lul. Zijn donkere lul glijdt in en uit haar kutje. Haar borsten deinen op en neer op het ritme waarop ze hem neukt. "Ooohh.. wat een lul...zo groot.. zo lekker.."?, kreunt ze tegen de spiegel. Het lijkt alsof ze ons aankijkt als ze dat kreunt. Patrick pakt haar billen en kneedt ze. Hij duwt haar op en neer op zijn lul. "Laat me je tieten goed zien, Missy"?, fluistert hij. Ze kromt haar rug en geeft ons daardoor een nog beter uitzicht op haar mooie borsten.

"Ja, goed zo"?, kreunt Patrick. "Oohh.. je bent zo goed... zo goed.."?, kreunt ze. "Dat weet ik, schatje... dat weet ik... ik ben de beste.."? "Oohh.. jaaa... de beste.. zo geil.. zo goed... neuk me..."?.
"Streel je tieten voor me, Missy.."?. Ze doet wat hij zegt. Geil kreunend en zichzelf bekijkend in de spiegel streelt en kneedt ze haar tieten. Wat een schitterend schouwspel is dit. Het lijkt alsof ze ons aankijkt, een show voor ons geeft, haar tieten voor ons kneedt.
Dan begint Patrick haar harder te neuken. Ze danst nu sneller en harder op en neer op zijn paal. Ze moet stoppen met haar tieten te strelen want anders stoot hij haar van hem af. Ze leunt op zijn borst en ze wordt nu hard geneukt. "Oohh.. mijn Godd... ik kom bijna..."?, kreunt ze. "Lekker, he?"?, gromt Patrick. "Zalig.. je bent de beste.. ooohh.... neuk me... iedere keer als je wilt.. neuk me.. van jou.... neuk me Patrick.. harder... jaaa... ik kom bijna...."?, kreunt mijn vriendin geil tegen de jonge neger, onder de toekijkende ogen van zijn vrienden en van mij. "Jezus, wat een geil wijf"?, kreunen een paar van de jongens.
Hij pakt haar billen en neukt haar richting een orgasme. Hoog veert ze op en neer op zijn donkere paal. "Kom maar klaar, schatje.. kom maar.. laat je maar gaan.. je bent van mij..."?.
Dan begint ze te schokken.. "Oohh.. jaaa.. ik kommmmmm... oohh... Patrick.... ik kommmmm...."? Kermend en schokkend komt ze klaar voor onze ogen... Tegelijk zien we hoe Patrick begint te schokken. Hij gaat zijn zaad diep in Missy spuiten. "Oohh.. jaaa.. ik spuit je vol... mmmm... jaaa... ik kommmm..."? Bijna tegelijk komen ze klaar. Patrick komt diep in haar klaar terwijl ze schokkend en klaarkomend bovenop hem zit..
Als ze uitgeschokt zijn en weer wat bij hun positieven komen stapt Missy van hem af. "Je bent echt beste"?, fluistert ze. Mijn vriendin kust hem in zijn nek en doet haar jurkje aan. Wij verdwijnen snel naar de inmiddels lege feestzaal. Als Missy binnen komt, nog met harde tepels en een blos op haar wangen lachen we vriendelijk naar haar. Ze ziet er nog steeds prachtig uit. Ze verdwijnt naar de toiletten. Maar gelijk ik zie ook een paar donkere vrienden van Patrick die kan op lopen, die gaan haar zeker neuken denk ik nog, maar toch niet allemaal zonder condoom?

Als Missy verdwenen is komt Patrick binnen met een brede grijns en laat ons haar rode string zien. "Heb ik haar geneukt of heb ik haar geneukt?"?, grijnst hij. "Kom maar op met het geld van de weddenschap.."?. Als hij het geld krijgt van een van de mannen zegt hij: "Maar ze is echt ongelooflijk lekker, ik heb zelden zo'n lekkere milf geneukt"?, zegt hij. "Haar wil ik vaker.."?, zegt hij mij aankijkend.

Ik kan mijn gedachten er niet bijhouden en wil ook richting de toiletten, ik moet zien wat mijn hoer gaat meemaken! Ik moet even pissen lieg ik tegen Patrick en loop richting de toiletten, al snel hoor ik Missy kreunen, het zal toch niet, ik loop de damestoiletten binnen en weet niet wat ik zie. Een van de negers zit achter Missy die op haar knieen zit en zich doggy door een vreemde neger laat neuken, ik kijk even tussen het stel in en zie geen condoom, die hoer laat zich gewoon bare vol negerzaad spuiten. Ik gaf aan dat alles wel met condoom moest gebeuren en de neger trok gelijk zijn paal uit haar kut. Wow wat een apparaat, formaat bierflesje ongeveer, dat ze dat kon hebben! Missy gilde het uit, ze wilde zijn zaad zoals ik al snel begreep, en condooms ging mijn slet niet mee akkoord, ze was zo geil dat ze de grote palen van die negers in haar kut wilde voelen spuiten. Toen ik aan haar zag dat ze het echt zonder condoom wilde doen gaf ik daar maar aan toe en zei ik tegen de neger dat hij haar kut wel vol mocht spuiten. Ze wilde het echt en ze was me dankbaar dat ik het goed vond. Wat was ze geil, ze keek glazig uit haar ogen en stak haar kontje weer de lucht in, Een aantal negers keek al om de hoer van de deur, terwijl de eerste neger weer achter Missy plaats nam en voorzichtig zijn eikel plaatste tegen haar natte kut. Langzaam maar zeker schoof hij tegen haar lipjes en drukte vastberaden zijn grote eikel tussen haar schaamlippen.

Mijn vrouw begon te kreunen en de man schoof die enorme paal centimeter voor centimeter bij haar naar binnen. De mannen om haar heen moedigden haar aan. Eindelijk zat hij er tot aan zijn zware zwarte ballen in. De ogen van mijn vrouw draaiden weg en ik dacht even dat het niet goed met haar ging. Maar toen begonnen ze te bewegen. Langzaam begon hij haar te neuken en mijn slet gilde zich hees van geilheid. Ik pak mijn telefoon en maak wat geile foto's, die zal ze morgen vast wel willen zien! Missy schaamt zich echter voor geen meter voor de foto's en gaat gewoon door met neuken, de neger kijkt mij iets vreemd aan en vertraagd even, Missy klaagt gelijk “Kom op”, zegt ze. “Niet stoppen met neuken. Ga door of moet ik meer mannen roepen om je te komen helpen”. Ik weet niet wat ik hoor. Mijn hoertje is helemaal los geslagen. Tot mijn schrik zie ik dat nog twee negers hun broek laten zakken en een stap dichterbij doen.

De tweede, een lange dunne neger gaat voor Missy staan en duwt haar hoofd richting zijn stijve paal. Ze neemt hem in haar mond en begint hem driftig te pijpen. Terwijl die eerste neger haar gewoon doggy blijft neuken. Hij heeft een flinke paal en omdat hij vrij lang is moet Missy haar hoofd flink omhoog richten, haar keeltje is hiermee volledig open, de neger heeft dat al snel door, pakt haar hoord vast en drukt zijn lul diep in haar slokdarm. Missy gromd en kreunt, maar de man pompt zeker een minuut door, de tranen lopen over haar wangen en het kwijl uit haar mond druipt op de grond. Haar neusvleugels, gaan heftig op en neer en ze snuift als een paard, de neger begint al snel te kreunen en sneller te pompen, en met een ferme kreun en een paar diepe stoten spuit hij zijn zaad in Missy haar keel, ze kan niet anders dan het negerzaad doorslikken.

De neger die haar hoerenkut aan het neuken is begint ook te kreunen, “Ja neuk me. Neuk me hard”, gilt ze. Ze denkt niet meer logisch na, haar dierlijke instinct neemt het over. Het kan haar niet meer schelen dat ze door onbekende negers geneukt wordt. Het kan haar ook niet schelen dat dit zonder condoom gebeurt. Zolang ze maar geneukt wordt. De neger komt ondertussen klaar, en hij spuit haar dus ook echt vol zaad, het druipt uit Missy haar geil slettenkut op de vloertegels. De neger bleef maar dierlijk te grommen en Missy begon nu ook weer klaar te komen. Er leek geen einde te komen aan het orgasme wat mijn vrouw en die neger beleefden, hij bleef in haar bewegen en zo te zien spoot hij bij iedere stoot die volgde meer sperma in haar kut. Na een paar minuten stopte hij met de neukbewegingen en ging hij voorzichtig van haar af. Toen werd mij pas goed duidelijk hoeveel zaad hij in haar had gespoten, want op het moment dat hij zijn lul uit haar kut trok kwam er een flinke hoeveelheid zaad uit haar kut lopen.

Meteen als de neger opstaat word zijn plaats direct ingenomen door de derde neger met een enorme lul die hem zonder pardon tot aan de wortel in haar kut ramt en haar woest begint te neuken. De volgende neger neukt har dus ook bare, weer zonder condoom! Missy gilt het uit, maar zo te zien van genot. Een vierde neger is erbij gekomen, volgens mij lossen ze elkaar af en staan ze op de gang te wachten, dit is een wat gezette neger. Hij heeft een enorme lul. Ik schat hem op zeker 21 cm. Hij gaat op de grond liggen en schuifeld onder Missy door. Ik ben bang dat hij probeert zijn lul naast die enorme paal van de andere neger ook in Missy's kutje wil persen. Maar de eerste maakt plaats en trekt zich terug uit haar kutje, hij gebruikt het geile vocht wat uit haar kutje komt gebruikt als glijmiddel voor zijn pik en zet zijn eikel nu tegen haar kontgaatje. Missy kijkt mij verrast aan, maar ik lach alleen maar, eigen schuld mompel ik. Ik ben nog steeds verbouwereerd en weet niet of ik moet protesteren tegen wat er nu allemaal gebeurt maar ik geloof niet dat ik deze geile beesten nog kan tegenhouden!

En ik moet toegeven dat ik ook geniet van dit geile gebeuren. Ik ben echter wel bang dat ze uitscheurt als hij zijn enorme geval in haar anus schuift. De neger drukt ondertussen zijn eikel door Missy haar kringspier en haar ogen beginnen wazig te glimmen en kreunend stort ze zich weer met haar mond op de pik van de volgende neger die ik niet eens heb zien binnenkomen. Ik stap iets dichterbij en ik zie van dichtbij hoe zijn eikel heel langzaam in Missy haar kontje naar binnen glijdt. Bij elke stoot gaat die zwarte polsdikke paal een stukje dieper haar darm in. Aan de blik op haar gezicht zie ik dat het erg veel voor haar is. Het lijkt alsof ze niet weet of het nou pijn doet of verschrikkelijk lekker is. Ze heeft nu drie negerlullen in haar hoerenlijf. De slet is nu in al haar gaatjes gevuld en geniet met volle teugen. Ik zie haar regelmatig schokken en haar kutje samentrekken en met een schreeuw komt ze keer op keer klaar. Haar hele lichaam trilt en beeft, terwijl haar kut zo nat is van al het zaad en geil dat ik het hoor soppen. De neger in haar kont begon nu ook te grommen en aan zijn gezicht zag ik dat hij zover was en hij spoot haar opgerekte kont en darmen vol.

Een voor een komen de negers nu vrij snel achter elkaar klaar, ik heb de deur maar even geblokkeerd, het is nu wel genoeg geweest denk ik, in totaal is mijn hoer zeven keer volgespoten. De negers bedanken ons en lopen lachend de toiletten uit, Missy ligt half op haar knieen bij te komen van deze verkrachting, ik help haar voorzichtig omhoog. Terwijl ze gaat staan zie ik het zaad langs haar benen lopen. Op de grond ligt ook al een behoorlijke plas.

“Zullen we gaan”, zei ik. “Of heb je nog niet genoeg gehad?” Ze lacht en trekt me mee het toilet uit richting de bar. Haar bloesje hangt nog open, haar borsten half eruit, haar BH is ergens achter gebleven denk ik, ik zie dat het zaad dat langs haar benen loopt inmiddels haar enkels heeft bereikt. Als we de bar binnenkomen klinkt er gelijk een groot applaus, op het grote scherm boven de bar zie ik de hele gangbang van op het toilet voorbij komen, er hing daar dus een camera!

De eigenaar van de bar vraagt of we volgend weekeinde weer komen voor een gangbang in de bar, hij wil er €500 voor betalen, Missy mompeld dat ze er over na zal denken en het snel laat weten. Of die gangbang in de bar gaat gebeuren weet ik niet, maar mocht het zo zijn zal ik het hier zeker neerschrijven.

Missy was doodop en wilde nu naar huis, ook om de hijgerige mannen die naar de film keken van zich af te houden denk ik, ze had genoeg zaad voor vandaag. Ze beloofde mij wel nog een verrassing en bij thuiskomst heb ik met haar de beste sex ooit gehad...

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
DMC Firewall is a Joomla Security extension!