Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Missy en drie en vijftig jaar oud, getrouwd en elke dag nog super geil
Nu heb ik een zwak voor jonge jongens. Ja ik weet het, iedereen zal wel weeer commentaar hebben maar ik kan er niks aan doen. Ik heb er nog nooit werk van gemaakt en ook nog nooit zo'n jonge knul geneukt.

Maar de laatste paar dagen loop ik de hele dag maar aan dat te denken, ik wil een jonge grote en vooral harde pik in mijn rijpe sappige kutje te voelen....
De hele dag loop ik te soppen en vinger mij veel of gebruik mijn speeltjes, het is een mooie oplossing, maar doet toch wel onder voor een echte pik.
Zelf heb ik twee kinderen die de deur al uit zijn. Maar als ik bij mijn vriendin bent en haar zoon Jordi is er, dan kan ik mijn ogen niet van hem af houden.
Het is een geil ventje en van gluren naar de borsten en tussen de benen van oudere vrouwen is hij niet vies. Als ik hem dan zo ziet en de verdikking in zijn jeans zit ik al met een natte kut koffie te drinken.
Vooral als hij binnen komt en mij een zoen geeft, en dat komt allemaal door mijn man. Die wil dat ik me door zoveel mogelijk vreemde mannen laat neuken, wat hij dan kan filmen en er foto's van maken. We daten regelmatig via Flirtmee of andere datingsite's, maar ik wil ook wel eens zonder camera's en toeschouwers genieten!

Al een jaar of vijf neukt hij mij zelden, omdat ik geil moet blijven voor de dates zegt hij. Maar ik ben nog zo'n geile slet dat ik er elke dag wel wat in wil hebben.

Met Jordi maak ik altijd maar seksueel getinte geintjes zonder dat mijn vriendin het in de gaten heeft. (denk ik) Hij gaat er vaak ook op in en zo gebeurde het dat hij mij een keer aan mijn kont zat. Hij schrok ervan, maar ik zei al gauw dat het niet erg was en er van genoot. Zo gebeurde het dat hij brutaler werd, maar wel zo dat zijn moeder het niet door had, ik vond het spannend en wilde wel kijken hoever hij zal gaan.

Als ik nu ga koffie drinken ga ik op de dagen dat hij thuis is. Ik had al plannen zat met hem en fantaseerde er op los. Ik moest er die middag weer heen en ik bedacht mij ineens dat ik zonder slipje heen zou gaan, zodat die geile knul tussen mijn benen kon kijken. Toch wel wat nerveus ging ik heen, en wilde toch ook wel weer terug. Ik voelde een beetje  ongemakkelijk, stel dat mijn vriendin het zag, en hoe zou hij erop reageren?

Toen ik binnenkwam zat hij op de bank tv te kijken, hij is pas zeventien maar ween genoeg natuurlijk. Ik zat in de achterkamer aan de eetkamertafel en zijn moeder zat tegenover mij aan de andere kant. Na een beetje schuiven ging ik zo zitten dat hij tussen mijn benen kon kijken en zijn moeder niets van dit alles kon zien, ik zou me kapot schamen als ze me zo zag.

De koffie stond op tafel en ik zat toch een beetje zenuwachtig te draaien op de stoel. Besloot om maar net te doen of ik er geen erg in had en deed mijn benen wijd. We praten wat over koetjes en kalfjes en af en toe ging mij blik richting Jordi, ik zag dat hij gebioligeerd naar mijn kruis zat te kijken en voelde me zo geil worden, die ogen van hem op mijn natte glad geschoren kutje. Had hij het al gezien dat ik geen slipje aan heb? Aan zijn gezicht te zien wel, geil zakte ik een beetje onderuit zodat mijn kutje meer op de rand van de stoel kwam. Dat werkte gelijk, ik zag de bult in zijn broek en dat hij zijn pik moest verschuiven in zijn spijkerbroek om dit een beetje te verbergen, dus hij werd er goed geil van.
Zo ging ik nog even door en ik bood hem af en toe iets meer aan, even wat wijder de benen uit elkaar met een vette knipoog, zijn hoofd was ondertussen vuurrood en de TV werdt niet meer bekeken....

Nu hadden we zo,n uurtje de koffie gedronken en dan gaan we altijd even na borrelen.
Ik drink altijd een portje. Als zijn moeder opstaat sluit ik snel mijn benen en loop ze naar de keuken dan mag Jordi heel goed mijn kale spleet zien.
Het was na die middag dat ik er steeds weer aan dacht, mijn kutje sopte gewoon en ik zag nog steeds hoe Jordi zijn pik goed moest doen. Hoe groot zal hij zijn en hoe dik.
Mijn fantasie ging weer op hol en ik wilde net naar boven gaan om op mijn dildo te gaan zitten toen de achterdeur open ging.

Daar stond Jordi in de deuropening.

Hoi Missy zei hij zacht.

Hee Jordi wat brengt jouw hier. "Een geile gloed schoot door mijn lijf en nerveus wachtte ik af hoe dit verder ging. In feitte wilde ik hem gelijk wel bespringen."

Och ik was in de buurt en dacht, kom ik ga even naar Missy toe, bromde Jordi en hij gaf mij gelijk een zoen op mijn wang.
Nou leuk, krijg niet alle dagen zo'n lieve jongen binnen en gaf hem een zoen terug...

Iets drinken? Ja graag. Nou ga maar lekker op de bank zitten.
Hij zat daar en ik zette het drinken neer en ging tegenover hem zitten.
We raakte verder aan de praat en ik begon al gauw of hij wel eens een meisje had. Ja dat had hij wel, maar hij heeft het niet zo met jonge meiden.
Nou kijk maar uit hoor. Je vrijt dan toch wel veilig, met condoom.

Nee dat niet, daar praten ze niet over.
Maar nu wil je eerst een geile rijpe vrouw vroeg ik. Ja jij bent tenmiste ervaren en ik kan veel van je leren zodat ik later geen flater sla bij die dames.

Tja die zul je eerst moeten ontmaagden, en dan goed neuken zodat ze genieten en wat kunnen wennen en oprekken lacht ik, en dan hangen de lipjes er vuurrood bij spotte ik...

Ja Missy zoals ik het bij jouw zag, mmmmmmmmmmmmmmm.....

O ja en wat zag jij dan wel niet? Iets heel moois. Ik vond het zo mooi, ik werd er echt geil van. Nou, nou zeg, van deze oude vrouw. Ja sorry Missy, maar ik vond het spannend. Ik was nog nooit zo opgewonden.

Nou ik moet je ook eerlijk bekennen dat het mij ook wat deed om je zo te plagen. Ik zag dat zijn glas leeg was en schonk opnieuw wat cola in, liep naar hem toe en zette het glas neer.
Terwijl ik zo naast hem stond het glas neer te zetten streek hij over mijn kont, ik bleef staan en hij begreep gelijk dat ik niet zou weglopen. Nogmaals voelde ik zijn hand iets meer druk geven en half tussen mijn dijen gaan. Oh jongen dat doe je lekker. Je weet toch wel dat dit niet mag, je bent pas 17!

Ja Missy maar om nu te stoppen dat lijkt mij zo rot voor je. Ja jongen daar doe je niks aan. Maar hoe lost u dat dan op? Gewoon met een speeltje he. Maar dat is niet alles, kunst helpt, maar een echte is natuurlijk het beste.

En ik voelde zijn hand stil tussen mijn dijen. Ik was te geil geworden om nog te stoppen en deed mijn benen iets uit elkaar en gelijk schoot zijn hand omhoog. Dat vind jij zeker wel lekker he? Vroeg ik onschuldig, ja jij dan niet kreunde Jordi. Ja het is heerlijk, maar schrik straks niet als je nog hoger gaat, het is daar erg nat. Dat was de uitnodiging die hij nodig had, en floep zijn hand zat gelijk op mijn drijfnatte kutje.
Gelukkig goed geschoren en lekker fris gewassen, hij begon me een beetje onhadig te vingeren en wat te voelen, ik kreunde luid.... O Jordi, je weet nu toch wel dat jij mij supergeil maakt he?

Dat is toch niet erg Missy? Nee niet erg, maar jij gaat zo weer naar huis en dan ik zit hier botergeil na te dromen van een jonge jongen met een stijve lul. Ik weet niet hoe jij er tegenover staat zei Jordi, maar zou ik jou een keer mogen neuken Missy? Neem me niet kwalijk dat ik het zo vraag, maar ik ben zo geil nu.
Welja waarom niet, ik wil het wel hoor ik ben ook geil, en wat zou er kunnen gebeuren.... Een paar jaar gevangenisstraf, och welnee, we willen het allebei op dit moment dus dat kan best......

Kom dan gaan we snel naar boven, mijn mannetje kan zo thuis komen, we hebben een uurtje.
We waren snel boven en ik gooide mijn schaarse kleding uit en zag dat hij ook geen schaamte had. Hij stond zo in zijn slip en ik zag zijn stijve lul boven zijn slip uitsteken. O man wat een geile pik zeg, dikke paarse knop erop, kom snel bij me, ik wilde zelf zijn slip uit doen.

Jordi stond tussen mijn benen en langzaam trok ik zijn slip uit, zijn stijve lul sprong bijna tegen mijn kin aan.
Ik schoof zijn slip verder naar beneden en met twee handen nam ik zijn pik beet, een hand onder zijn zak en die ander om zijn stam heen. Ik moest er eerst even naar kijken, wat een mooie strakke jonge pik zeg. Nou die moet straks zeker lekker diep in mijn rijpe pruim.

Ik trok zachtjes aan zijn lul en Jordi speelde met mijn tepels, God wat jeukte mijn kut, ik moest geblust worden, mijn kutje stond in brand. Ik gaf gauw een paar likjes over zijn dikke eikel en ik liet mij achterover vallen op het bed en trok hem aan zijn pik mee.
Kom neuk me kreunde ik, we hebben nog een half uurtje, Jordi kwam op mij liggen en sabbelde aan mijn tepels terwijl ik zijn vingers in mijn kutje voelde glijden. Oh Missy wat heb jij een lekkere natte kut mmmm.

Ja he, ik ben ook zo geil nu, maar die wordt zo nog natter als je zo doorgaat....

Vind je het niet erg dat we sex hebben Jordi? Vroeg ik nog maar eens om mezelf gerust te stellen. Nee natuurlijk niet, Missy heerlijk kreunde hij.
Als je maar niks thuis verteld. Missy ik ben geen kind meer hoor.

Nee aan je pik te voelen zeker niet, een best formaat, mijn hand gleed naar beneden, pakte zijn pik en zette hem tegen mijn natte kutlippen. Zijn vingers hadden alles al zo glad gemaakt dat zijn dikke eikel er zonder moeite langzaam in gleed.

Jordi begon gelijk te pompen en langzaam voelde ik hem erin steeds dieper naar binnen glijden. Ik zat erop te wachten tot zijn buik de mijne raakte. Wat een genot om zon jonge harde pik er in te krijgen. Hij stopte even toen hij tot zijn schaambeen erin zat. Ik voelde zijn dikke eikel tegen mijn baarmoeder drukken. Wat lekker Missy kreunde Jordi.
Ja vind je het lekker plaagde ik. Ja heerlijk zo lekker warm en zo soepel, hij glijd zo lekker. Kom en nu neuken we hebben weinig tijd, neuk maar lekker hoor, stoot maar lekker hard in die oude kut van mij, ik kan wel wat hebben!

Ik voelde hoe hij probeerde dieper te stoten en dan weer met lange halen mijn kutje martelde, wat een dikke paal had die knul, ik dacht dat mijn kut niet verder open kon, wat een geil gevoel. Na een paar minuten kwam ik schokkend en kreunend voor de eerste keer klaar, Jordi schrok er van en stopte heel even maar zijn geilheid overwon en hij neukte gelijk weer stevig door.
Wat een conditie zo'n jonge knul, mijn oude kut tot het uiterste uitgerekt lag ik te kreunen op zijn heerlijke dikke paal. Jordi kreeg het ritme nu goed te pakken, en met lang harde stoten pompte hij elke keer tegen mijn baarmoeder, ik raakte bijna in een coma, pijn, genot, zo lekker, ik voelde me een echte MILF.

Weer een orgasme, die knul is goudwaard, ik laat me gewoon door een 17-jarige keiharde paal zonder condoom neuken in mijn gapende kut....

Hoelang geil je al op mij? Ik heb je al zo vaak zien gluren, dat bracht me er toe om zonder slipje op de koffie te komen vandaag. Had je dit al eerder willen doen? Vroeg ik hem, ja hoor ik ben al heel lang geil op jou, en wilde je al jaren geleden neuken kreunde hij.

Jammer dan dat we dat niet wisten anders hadden we al eerder seks gehad. Beide nat van het zweet hijgden we ons naar zijn hoogtepunt. Zijn goddelijke lichaam op dat van mij, we plakte van het zweet, zijn stoten werden harder, dieper, ik voelde zijn pik nog dikker worden, het zou niet lang meer duren.....

OHH Missy ik denk dat ik zo kom hoor. Even uitstellen hoor, kreunde ik, even rustig aan. Ja maar ik ben zo geil, ik hou het niet meer....... Ik kan niet meer stoppen.....

Nou laat het maar gaan dan kreunde ik, spuit dan mijn buik maar lekker vol met je geile zaad. Jordi richt zich iets op, steunde op zijn handen en begon hard en wild te pompen, aaaahhh neuk me, kom op neuk me. Ooohhhhhhhhh Jordi kom op ga door neuk me klaar.

Met een paar harde stoten tegen mijn baarmoeder voelde ik dat hij zijn zaad diep in mijn buik spoot. En ik kwam weer klaar, mijn kutje begon te krampen en te knijpen zo kneep ik de laatste druppels zaad uit zijn paal.....

Mijn kut slokte alles op en mijn schaamlippen branden. Ik klampte hem vast op mijn lijf, ik wilde die heerlijke paal erin houden. Met mijn benen om hem heen neukte ik nog iets door en plots glipte zijn verslappende pik eruit.

Jammer ik had nog graag een paar keer geneukt met hem, maar de tijd begon te dringen.

Mijn mannetje komt zo thuis.

Dat was een heerlijke middag en sindsdien neuken we drie a vier keer in de week, ik wil wel meer, maar dat zit er niet in, Jordi moet ook nog naar school.

Ik ben nu zeker verslaaft aan zijn jonge keiharde pik, mijn man heeft er gelukkig geen notie van wat hier af speelt als hij werkt, alle standjes heb ik hem geleerd en hij likt en neukt nu als de beste!

XXX Missy

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:32
  mijn hoer
  ja dat klopt harold
   
 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:30
  mijn hoer
  Ja dat klopt
   
 • Heerlijk om Missy te zien neuken

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:27
  bare neuken
  Deze slet wil alleen maar zonder condoom geneukt worden!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!