Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Els even buiten schot.

Nel stond nog steeds als vastgenageld tegen de muur, ze voelde de druppeltjes bloed langs haar onderlichaam sijpelen, de punaises hadden hun werk gedaan. Ze kreeg het een beetje koud en een onbehaaglijk gevoel bekroop haar voor de zoveelste keer.

 

Zo, geil klein prikkelbaar sletje, merkte John cynisch op naar Nel, toen hij samen met Petra weer haar kant op kwam gelopen. John greep haar bij een van de borsten en kneep er eens flink in. Die tetters van jou maken me elke keer weer geil, ik zou je eigenlijk eens flink moeten neuken, snauwde hij Nel toe. Nee, knulletje, zei Petra, je wacht maar even, eerst nog even een leuk spelletje voorbereiden voor die knul die we er nu bij hebben gekregen. Trouwens we willen toch een leuke video maken van zijn optredens hier?

Heb je al iets in gedachten? Vroeg John aan Petra. Nou, wat dacht je van een leuk spelletje met de stroomdraadjes, eens kijken of stijve lullen ook zo goed reageren op een flinke stroomstoot. John grijnsde, natuurlijk zal dat best leuk zijn, een stijve elektrische pik, lijkt me wel een sensatie! Weet je wat, zei Petra, we gooien deze slet daar over die lage houten bank daar en knopen haar met het kontje omhoog vast.

John keek naar de bank. Ja, dat is een mooie hoogte voor een diepe ram in haar sleuf!

Daar heb je meneer geil weer, jij denkt alleen maar aan neuken, maar dat laten we voorlopig even aan onze kersverse slaaf over, die mag zo dit teefie lekker naaien.

De beide sadisten begonnen het gepijnigde lichaam van Nel los te maken. Nel zakte hierbij door haar slappe benen en zou onherroepelijk zijn gevallen als John haar niet had ondersteund. Natuurlijk kon hij het hierbij weer niet laten om haar op de meest intieme plekken te betasten. Ze sleurden Nel naar het bankje en wierpen haar er voorover op. Een paar dikke jute zakken werden onder haar onderlijf gepropt zodat ze met haar kontje fier omhoog kwam te liggen.

Nadat de twee sadisten haar helemaal vast hadden gebonden kon Nel zich amper nog bewegen. Ze voelde hoe de twee een prachtig gezicht moesten hebben op haar omhoog gerichte billen en haar gemartelde kruis.

Petra spookte wat uit, maar John kreeg er niet direct hoogte van. Ze rommelde wat in een van de kasten en kwam even later terug met een tweetal stukken koperdraad. Wat wil je daar nou mee, vroeg John. Nou knul, ik heb een heel klein beetje verstand van elektriciteit en daarom heb ik een idee gekregen voor het ultieme spel van een dame en een heer, merkte ze sarcastisch op.

Zonder dralen begon Petra een koperdraad om een bovenbeen van Nel te leggen en schoof, terwijl ze de uiteinden ineen twistte, deze naar haal lies. Ze begon vervolgens de draad behoorlijk strak aan te draaien waardoor Nel begon te kermen van pijn.

Petra kon slechts lachen om het gekerm van Nel, het wondt haar eerder op dan dat ze er van onder de indruk raakte. Zo, John, nu onze nieuwe aanwinst er bij en we gaan genieten van een ongelooflijk schouwspel.

Petra en John liepen naar Jack die nog steeds aan de takel hing. Zo knaapje, we hebben je nodig en vooral je knuppel, die gaat een hoofdrol spelen in ons mooie plannetje.

Jack voelde zich onbehaaglijk, hij was best avontuurlijk maar wilde toch wel graag weten wat er ging gebeuren. Hij wilde wat vragen maar al bij het eerste geluid had hij een ferme klap in z'n gezicht te pakken. Muil dicht gore geile slaaf, ik heb je niks gevraagd! Met deze woorden liet Petra duidelijk weten niet van commentaar gediend te zijn.

John begon aan de takel te trekken en liet de loopkat, waarover de takel aan een stalen balk hing, in de richting van Nel lopen, hierbij trok hij het machteloze lichaam van Jack mee. Jack probeerde zo goed mogelijk met zijn tenen nog net op de grond mee te lopen. Vlak achter Nel stopte de takel en Jack zag hoe onder hem een vrouw op een bankje was vastgebonden. Hij scherpte zijn ogen en zag dat het Nel was. Jullie moeten haar laten gaan, floepte hij er snel uit. Wham, weer had Jack een stevige mep van Petra te pakken. Ik zei dat je je smoel moest houden! Terwijl John de beide enkels van Jack stevig aan elkaar knoopte met een dik touw, liet Petra de takel alvast een beetje zakken.

Langzaam voelde Jack hoe hij door de knieën zakte en liet het maar begaan, tegenwerken zou hem niet meer helpen. John maakte de haak van de takel los waardoor Jack even zijn armen kon strekken, voor zover dat kon vanwege zijn samengebonden handen. Zo nietig wormpje, vervolgde John, even een stropje om je halsje doen. Jack schrok, een strop? Maar het leek erger dan het was. John knoopte een touw om de hals van Jack maar liet voldoende ruimte om goed adem te kunnen halen. Strek je uit, omhoog met die reet, snauwde John tegen Jack. Jack begreep het en ging rechtop op z'n knieën zitten. John liet de takel omhoog gaan en haakte deze in de lus van het touw om de nek van zijn slachtoffer. Hij liet de kat van de takel iets naar achteren gaan waardoor ook Jack enigszins achterover moest buigen om niet te stikken. Jack zat nu op zijn knieën achter de billen van Nel maar kon dit vrijwel niet zien doordat hij zijn hoofd omhoog moest richten vanwege het touw. Zijn stijve knuppel was wel wat minder fors geworden maar kennelijk voldeed deze nog aan de eisen van Petra, want ze maakte er geen amok over. Fier stak zijn geslachtsdeel naar voren, dat was geheel in overeenstemming met de wens van de twee comapanen in de misdaad, John en Petra.

Zonder wat te zeggen begonnen de twee sadisten de tafel waarop Nel zo onfortuinlijk was vastgeknoopt naar Jack te schuiven.

Doe je kont naar achteren slaaf, snauwde Petra tegen Jack. Jack ging met zijn onderlichaam zover als mogelijk naar achteren, maar dit bleef beperkt vanwege zijn precaire houding.

Even wachten zei Petra tegen John. John staakte het gesleep met de tafel en keek wat Petra ging doen. Ze pakte een stuk overgebleven koperdraad en hurkte bij het kruis van Jack. Ze grijnsde naar haar slachtoffer en begon ondertussen het draad om de wortel van zijn knuppel te slaan. Ze bond de beide uiteinden in elkaar en achter de ballen twistte ze de zaak stevig vast zodat Jack een gil van pijn slaakte. Zo, slaaf, nu heb je een stijve en nu zal je een stijve houden ook! Het is bekend dat door deze afbinding het bloed uit de penis moeilijk terug kan vloeien dus blijft stijf ook stijf! ( doe dit niet na, gebruik hiervoor altijd materialen die in de sekshandel normaal te verkrijgen zijn)

Jack voelde de draad stevig om z'n pik heen zitten maar had geen benul wat Petra nog meer in de zin had. Zonder dat hij het zelf kon zien maakte ze een draad vast aan het koper om zijn lul.

John stond te genieten en wachtte met spanning de dingen af die zouden komen. Petra legde de draad naast haar slaaf neer, die er geen benul van had dat deze er was.

Kom John, we gaan even verder met het inbrengen van zijn knuppel in het holletje van onze stoeipoes. Ze schoven de bank met Nel daarop verder naar Jack en ze hadden het goed berekend, de stijve knuppel van hem kwam precies voor de kut van Nel uit. Nog een klein beetje John, hij moet er net een stukkie in, zei Petra terwijl zachtjes meehielp de bank met Nel er op naar Jack te schuiven.

Nel voelde zich ellendig, ze voelde hoe de schurken haar verschoven. Plotseling voelde ze iets warms tegen haar schaamlippen duwen. Ho maar John, zo staat hij er goed voor, riep Petra lachend naar hem, toen ze zag dat de stijve knoert van Jack tegen de half geopende kut van Nel duwde.

Nou, slaafje, neuk dit slavinnetje maar eens goed, ze heeft er volgens mij wel trek in, riep Petra tegen Jack. Jack aarzelde, hij kon in deze omstandigheden toch niet neuken? Maar lang kon hij niet wachten want Petra pakte een stuk touw en sloeg dit dubbel. Met een ferme uithaal sloeg ze genadeloos op de blote rug van Jack. Neuken klootzak, neuk haar kapot verdomme! Jack begon voorzichtig neuk bewegingen te maken en hij voelde hoe zijn lid in en uit de warme kut van Nel gleed.

Sneller slaaf, riep Petra tegen haar slachtoffer.

John keek haar aan en knipoogde. Ze waren vast meer van plan.

John liep naar de videocamera en begon het ding zo op te stellen dat de twee slachtoffers duidelijk in beeld kwamen met hun actie. Zo, riep hij lachend, dat worden mooie en goed verkoopbare plaatjes.

Jack wilde wat zeggen maar een snauw van Petra weerhield hem er van. 
En dieper slaaf, schreeuwde Petra, neuk haar dieper klootzak, naai haar kapot! 
Jack probeerde uit alle macht zijn onderlichaam zo dichtmogelijk tegen de billen van Nel te duwen, het lukte maar ten dele.

Petra liep rond de twee en keek naar de draadjes op de grond. Nel was al aangesloten op een van de elektrische draden, maar die van Jack waren nog los. Petra knikte naar John en die begreep haar direct. John maakte de draad die naar de draad om de penis van Jack was bevestigd vast aan de draad naar de stroombron. Nu waren de twee ongelukkigen aangesloten op de stroombron, bij Jack om zijn knuppel en bij Nel om haar beide dijen. Grijnzend liep Petra naar het schakelkastje, daar bleef ze staan kijken naar het wippende stel. John keek haar aan en zijn ogen verrieden dat hij met smart stond te wachten op het moment dat Petra de stroom er op zou zetten.

Maar Petra wachtte, ze wilde het goeie moment bepalen, wanneer dat zou zijn wist ze ook zelf nog niet.

Nel voelde ondertussen hoe de stijve knuppel van Jack in haar kut ramde en eigenlijk voelde ze ook wel enige opwinding. Maar haar ongelukkige houding en de strakke draden om haar dijen wierpen haar steeds terug naar de werkelijkheid, wilde ze dit nu echt?

Jack voelde eveneens de opwinding opkomen, het kon ook niet anders, want ondanks de ellendige toestand voelde hij het zachte vrouwenvlees om zijn knuppel en ook hoe die steeds natter werd.

Rammen slaaf, schreeuwde Petra hem nog eens aanmoedigend toe. En nou gaan we voor de grote klap slaaf, gooi alles er in en neuk haar als een wilde, je mag nu spuiten geile slaaf, kom!

Jack voelde hoe het moment van klaarkomen naderbij kwam. Zijn tempo verhoogde zich en de krampen in zijn kruis namen sterk toe, het kon nu ieder moment gebeuren!

Petra hield haar hand bij de knop van de schakelkast en op een afstandje stond John met een enorme bobbel in z'n broek lachend te kijken naar het geheel.

Jack hief zijn hoofd op en begon, voor zover de bondage dat toeliet, helemaal te schudden en zijn gezicht vertrok, hij voelde hoe zijn sperma onderweg was naar zijn keiharde lul en het zou weldra met een enorme vaart in de warme gleuf van Nel knallen. Petra klikte aan de knop en draaide die maximaal omhoog!

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd