Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Dit was de advertentie die Roelof en Marc in de telegraaf gevonden hadden. Het was nu tien uur in de ochtend, en Roelof besloot om dit nummer toch maar eens te bellen, misschien was er wel een lekker vrouwtje alleen thuis en konden ze met haar wat plezier gaan maken. Roelof nam de telefoon op en draaide het nummer. De bel ging zeven, acht keer over, toen plotseling de hoorn aan de andere kant werd opgenomen. Een vrouwenstem gaf meldde zich met "Moniek". Roelof vertelde dat hij de advertentie in de krant gelezen had en vroeg aan haar of hij ook overdag eens mocht komen kijken, omdat hij 's avonds moest werken. De vrouw aan de andere kant vertelde hem dat hij alleen na 18.00 uur kon komen kijken, omdat haar man, die alle zaakjes thuis regelde overdag moest werken en hij haar verboden had om ook maar iemand overdag te laten komen. Roelof antwoordde hierop dat hij eventueel wel 100 euro meer wilde betalen, omdat hij niet wilde dat hij deze geweldige aanbieding mis zou lopen. De vrouw aan de andere kant begon te twijfelen en bedacht dat ze die extra 100 euro best wel eens zelf kon gaan houden. "Nou vooruit dan maar" antwoordde ze, gaf haar adres door en sprak af dat hij om 11.00 uur kon komen kijken. Ze legden de telefoon neer. Roelof begon een klein vreugde dansje te maken en vertelde Marc dat ze vermoedelijk beet hadden. Haar man was werken!


Ze begonnen met elkaar te fantaseren hoe de vrouw eruit zou zien, en hadden nu al lol van wat er vandaag eventueel kon gaan gebeuren. Roelof en Marc reden met hun auto naar het adres en spraken af dat Roelof eerst zelf eens ging kijken hoe de vrouw eruit zag, misschien was het wel een oudere vrouw en konden ze direct weer naar huis gaan. Roelof zette de auto iets verder door en liep terug naar de woning waar de vrouw woonde. Hij belde aan, en na enkele ogenblikken ging de deur open. Hij kon zijn ogen niet geloven. In de deuropening stond een jonge vrouw van plusminus 35 jaar met een slank figuur en twee enorme joekels van tieten. Ze had halflang gekruld donker zwart haar, en droeg een rood kleed. Onder haar rok kwamen haar lange benen geweldig tot uitdrukking. Roelof wist even niet wat hij moest zeggen, maar vertelde toen dat hij voor de slaapkamer kwam. De vrouw vertelde dat hij op het juiste adres was en liet hem naar binnen. Ze liep met hem naar binnen en zei dat de slaapkamer nog boven opgesteld stond en dat ze met hem naar boven zou gaan.


De vrouw liep voorop de trap op waardoor Roelof haar fantastisch gevormde ronde billen kon zien die als het ware door haar rok heen naar buiten schenen te komen. Jammer genoeg liep de trap niet al te stijl zodat Roelof geen enkele mogelijkheid kreeg om onder haar rok te kijken. Boven aangekomen liepen ze samen de grote slaapkamer in waarin het bed stond opgesteld. Het was een zeer groot bed van zeker twee bij twee meter breed. Aan de andere kant van de slaapkamer was nog een zithoek en een kleine bar. Op een van de twee nachtkastjes stond een foto van de vrouw met naast haar een Indonesisch type. Dat moest haar man zijn dacht Roelof. Moniek liet hem de hele slaapkamer zien, Roelof had echter meer oog voor die knappe meid dan voor de slaapkamer. Om toch een beetje interesse te tonen ging Roelof op de rand van het bed zitten en zei dat de slaapkamer hem wel beviel. Hij bood haar de volle 400 euro als hij de slaapkamer direct mee kon nemen, en vroeg of er soms nog iemand in huis was die mee kon helpen met dragen.

Moniek antwoordde hierop dat ze toch al gezegd had dat haar man werken was en dat ze verder alleen thuis was. Dit was alles wat Roelof nog moest weten. Hij vertelde de vrouw dat hij dan zelf wel zou zorgen dat iemand hem kwam helpen, en dat hij binnen een uur terug zou zijn. Samen liepen ze weer naar beneden en Roelof verliet de woning van de vrouw. Hij liep de straat uit en stapte in de auto waarin Marc met ongeduld zat te wachten. Roelof vertelde hem het hele verhaal waarop Marc voelde dat er in zijn broek iets begon te groeien. Ze wachten vijf minuten en besloten toen om uit te stappen en naar het huis toe te lopen. Moniek was inmiddels zo blij dat ze de slaapkamer had verkocht, en dit nog met 100 euro winst, dat ze direct haar man wilde gaan bellen om het goede nieuws te vertellen. Ze wilde net de telefoon opnemen toen weer aan de deur gebeld werd. Ze liep naar de voordeur en opende deze. Daar stond de man die haar slaapkamer zou kopen samen met een andere man. Marc zag nu ook voor de eerste keer deze vrouw en voelde bij de gedachte wat er allemaal zou kunnen gaan gebeuren de bobbel in zijn broek steeds harder worden. Roelof stelde Marc aan Moniek voor en deze liet hen naar binnen. Moniek vertelde dat ze net haar man wilde gaan bellen om het goede nieuws door te geven toen zij aan de deur belden.

Roelof knipoogde naar Marc om aan te geven dat ze nu vrij spel hadden." Zullen we dan maar naar boven gaan?", vroeg Moniek. De twee mannen wilden niets liever dan dat. Moniek liep weer voorop naar boven. Beide mannen liepen een beetje zenuwachtig achter haar aan. Op de slaapkamer aangekomen ging Marc achter haar staan en plotseling greep hij de vrouw vast. Een hand om haar middel en de andere op haar mond zodat ze niet kon schreeuwen. Roelof had ondertussen een doek uit zijn zak gepakt waarmee hij de mond van Moniek dichtbond. Moniek was zo verrast door deze plotselinge aanval dat ze zich pas begon te verweren toen haar mond al dichtgebonden was. Ze begon nu met handen en voeten te slaan, wat Marc eigenlijk best leuk vond. Marc begon nu toch wel een beetje moeite te krijgen om haar in bedwang te houden. Roelof zag dit en gooide Moniek op het grote bed, nam een stel handboeien en maakte Moniek met haar handen aan de boven kant van het bed vast. Moniek kon nu geen enkele kant meer op, alleen nog met haar benen naar haar belagers proberen te schoppen. Roelof en Marc bleven even rustig staan kijken hoe de vrouw aan het worstelen was om los te komen. Ze zagen haar grote bange ogen uit haar oogkassen puilen. Door het worstelen sprongen haar tieten van links naar rechts op en neer wat de mannen erg beviel.

Plotseling hoorden ze aan de voordeur een gerammel. Roelof beval Marc om de vrouw in bedwang te houden zodat niemand haar geworstel kon horen. Ze hoorden de voordeur open gaan en iemand naar binnen komen. De mannen schrokken zich rot en dachten dat haar man naar huis was gekomen. Roelof liep voorzichtig de slaapkamer uit en keek de trap omlaag. Hij zag niemand. Plotseling hoorde hij een stem. " Mam, ik ben het, waar ben je?". Het was de stem van een meisje, dat moest haar dochter zijn bedacht Roelof. Roelof verstopte zich boven aan de trap.

"Mam, waar ben je?" riep ze weer.

Plotseling hoorde hij het meisje de trap op komen. Hij wachtte totdat ze boven aan de trap was aangekomen en stond toen opeens oog in oog met een donker meisje van ongeveer 18 jaar Net als zij was ook hij volkomen verrast door deze aanblik. Ze had het figuur van haar moeder, ook met twee grote tieten aan boord. Roelof dacht aan de foto op het nachtkastje en begreep nu waarom hij dit mooie halfbloedje voor zich had staan. Hij aarzelde niet langer en greep het meisje met beide handen vast en sleepte haar de slaapkamer binnen. "Verrassing!", riep Roelof toen hij met dit mooie mokkel de slaapkamer binnenkwam. Marc kon zijn ogen niet geloven bij dit aanblik. Ondertussen had Roelof ook haar de mond dichtgebonden en werd ze met haar handen op de rug met behulp van handboeien op een stoel vastgemaakt. Toen het meisje haar moeder op het bed vastgebonden zag begonnen haar ogen te tranen. De moeder werd nu zo wild dat Marc haar benen ook met handboeien aan het bed moest vastmaken. Ze lag nu met haar benen gespreid vastgebonden op bed, en kon geen enkele kant meer op. Roelof ging nu naast Moniek zitten en fluisterde haar in haar oor dat hij de doek van haar mond ging doen, maar wanneer ze ook maar enig geluid maakte dat hij dan haar dochter zou straffen. Hij haalde voorzichtig de doek weg, maar de vrouw begon gelijk te smeken.

"Nee alstublieft, niet mijn dochter, niet Nadal".

Roelof maakte gelijk de doek weer vast en beval Marc om een klein voorproefje te laten zien. Dit deed Marc maar al te graag. Hij liep naar Nadal toe en begon haar de knoopjes van haar blouse te openen. Een voor een opende hij de knoopjes, totdat hij bij haar broek was aangekomen. Langzaam trok hij de blouse uit haar broek, en keek daarbij recht in de bange ogen van het meisje. Hij kreeg er plezier bij om haar zo bang te maken. Plotseling trok hij met een ruk haar blouse geheel van haar lijf. Hij keek nu recht naar haar twee volle borsten die in een roze BH waren opgeborgen. Haar prachtige donkere lijf glinsterde helemaal van de angstzweet. Weer liet Roelof even de doek voor de mond van de moeder weg, maar ook deze keer bleef Moniek jammeren. Hij deed de doek wederom voor haar mond en zei tegen Marc dat hij verder kon gaan met haar te bestraffen. Marc haalde een stiletto uit zijn zak en liet het mes eruit springen. Met de platte kant van het mes wreef hij over de schouder van Nadal totdat hij met de punt onder haar BH bandje was aangekomen. Heel langzaam sneed hij het bandje door, waarna haar andere schouder en bandje volgde. Hierna hield hij het mes voor het gezicht van het meisje en fluisterde dat ze stil moest blijven zitten, omdat hij anders wel eens in haar tieten kon snijden. Voorzichtig ging de punt van het mes omlaag en boorde zich een weg tussen haar tieten door. Het meisje hield haar adem in en voelde het koude mes tussen haar tieten steeds verder omlaag gaan. Met een snelle ruk trok Marc toen het mes tussen haar bollen vandaan, waardoor het roze BH- tje openscheurde en haar beide volle bruine kanjers uit hun netjes floepten. Marc keek met verbazing naar die donkere memmen, en zag dat haar tepels nog donkerder waren, tegen het zwarte aan zelfs. Ze stonden stijf vooruit van opwinding.

Marc ging achter haar staan, legde zijn handen op haar schouders en begon haar daar te masseren. Hij voelde zijn pik weer hard worden toen hij zijn handen langzaam omlaag richting haar tieten liet gaan. Hij voelde het malse jonge vlees tussen zijn vingertoppen en begon haar tieten te kneden. Met twee volle handen melkte hij haar tieten waarna hij haar tepels tussen duim en wijsvinger nam en eraan begon te draaien en trekken. Haar tepels werden kei hard en groeiden uit tot topjes van een centimeter hoog. Marc geilde steeds meer op haar fantastische borsten en begon deze steeds wilder te melken. Hij kreeg nu zin om haar tepels in zijn mond te nemen, ging weer voor haar staan en wilde net met zijn mond richting haar tepels gaan toen Roelof hem tegenhield. "Wacht nou even, we hebben nog tijd genoeg ". Marc gehoorzaamde en liet het donkere meisje verder met rust. Roelof liep weer naar het bed waar Moniek nog steeds lag vastgebonden. Weer haalde hij de doek voor haar mond weg. Nu echter gaf Moniek geen enkel geluid, ze dacht alleen maar aan wat deze twee verkrachters nog met haar dochter zouden kunnen uitspoken wanneer ze weer ging jammeren. "Prima", zei Roelof, "Zo moeten we het hebben".

Ik ga je nu helemaal losmaken en dan ga je voor ons een striptease uitvoeren. En doe het goed en met overtuiging anders is je dochter weer aan de beurt. Hij maakte de vier handboeien los. Moniek was nu weer helemaal vrij. Ze wist dat ze geen keus had, dat ze moest doen wat hij zei, anders namen ze Nadal te grazen. Roelof en Marc gingen vol verwachting naast Nadal op een stoel zitten. "Ga op het bed staan en begin", riep Roelof. Ze ging op het bed staan en begon zenuwachtig aan de knoopjes van haar kleed te frunniken. "Dansen", riep Roelof. Waarop Moniek direct gehoorzaamde. Met een angstige blik in haar ogen begon ze kleine danspasjes op het bed te maken. Haar kleed was nu geheel open geknoopt, waarna dit vanzelf omlaag zakte. Ze stond nu halfnaakt voor hen te dansen alleen nog gekleed in een zwarte doorschijnende BH en een minuscuul klein slipje, dat maar net haar schaamhaar bedekte. "Ga verder !", riep Marc, die steeds ongeduldiger werd.

Hij had ondertussen de rits van zijn broek opengemaakt en zijn lul eruit gehaald, die hij begon te masseren. Deze aanblik deed Moniek even stoppen met strippen en bleef stokstijf op het bed staan. Roelof reageerde meteen door Nadal bij haar tepels vast te pakken, en eraan begon te trekken. Moniek schrok weer wakker en ging verder met strippen. Dansend liet ze de BH op het bed vallen. Haar enorme blanke borsten waren nu voor iedereen zichtbaar. Het waren net met water gevulde ballonnen die op en neer zwiepten in het ritme van haar danspasjes. Roelof had Nadal's tepels nu weer losgelaten en keek enthousiast naar de show die de vrouw opvoerde. Marcs lul werd steeds langer en stijver bij het zien van haar kanjers. Moniek's handen gleden nu richting haar slipje en wilde het gaan uit doen. "Niet doen", riep Roelof. "Niet omlaag stroppen, trek het met een ruk van je eigen lijf af". Moniek was stomverbaasd van deze opmerking, maar wist dat ze moest gehoorzamen, ze pakte het slipje met een hand aan de voorkant vast en begon eraan te rukken. Ze voelde het stof in haar bilspleet doordringen, maar wilde maar niet doorscheuren. Roelof sprong op, pakte haar slipje vast en trok met zulke kracht het slipje van haar kont af dat de vrouw haar evenwicht verloor en op het bed viel. Ze was nu helemaal naakt. Ze moest van Roelof weer opstaan en verder gaan met dansen. Nu konden ze haar kut en kont geweldig zien. Ze had volle blanke billen en haar kutje was bedekt met een prachtig tapijtje van zwart haar. Marc's hart bonsde in zijn keel bij de aanblik van dit wonderschone vrouwenlichaam en dacht aan de dingen die nog moesten gaan gebeuren.

"Speel met je tieten!"

Geef ons een liveshow te zien", riep Roelof weer. Haar handen namen haar eigen tieten vast en begonnen ermee te spelen. "Meer overtuiging, of wil je dat je dochter de show moet overnemen". "Nee, dat hoeft niet" stamelde de vrouw met een bange stem. "OK, dan zorg dat we een onvergetelijke show te zien krijgen ". Moniek begon met haar handen over haar borsten te wrijven, pakte haar borsten aan de onderkant vast en drukte ze omhoog. Haar tieten leken zo nu nog groter. Ze klom van het bed af en ging vlak voor hen staan en boog zich voorover. Haar joekels hingen nu recht omlaag vlak voor het gezicht van Marc. Deze begon steeds harder aan zijn pik te rukken. Marc wilde de tieten van de vrouw vastpakken, maar Roelof verbood hem dat. Roelof wou dat zij eerst haar show zou afmaken. Moniek ging nu op de rand van het bed zitten en opende langzaam haar benen. De mannen hadden zo een vrij uitzicht op haar roze schaamlippen. Ze ging achterover liggen, nog steeds met haar tieten spelend. Een hand ging toen richting haar poesje en begon door haar zwarte schaamhaar te draaien. Haar wijsvinger dook nu tussen haar benen in en opende haar schaamlippen.

Dit werd Marc teveel en voelde zijn orgasme opkomen. Hij bleef aan zijn leuter trekken en spoot toen met volle kracht zijn sperma op de grond. Moniek zag dit en voelde nu zelf ook dat haar kutje nat begon te worden. Met haar wijsvinger begon ze haar klitje te masseren waardoor ze vanzelf wulpse bewegingen met haar kont begon te maken. " Ga door, zei Roelof, je krijgt zo een bonus. Je mag kiezen. Wie wil je hebben die je gaat beffen? Moniek wist dat zoiets zou komen. Het maakte haar niets meer uit, ze wist toch dat ze verkracht zou worden, daarom antwoordde ze "Zoek dat zelf maar uit ". Maar wat Moniek niet verwachtte was dat Roelof nu naar haar dochter liep, haar de monddoek verwijderde en haar beval haar moeder te gaan beffen. "Bef haar en hou je stil, anders komt Marc weer met zijn mes en zal dan niet meer zo voorzichtig met je tieten omgaan", zei Roelof. Marc liet haar het mes nog eens zien, waarop Roelof haar de handboeien los maakte. Hij drukte haar met de knieën op de grond tussen de benen van haar moeder. Nu duwde hij haar gezicht tussen de benen van haar moeder. "Zeg haar dat ze je kut likt, anders krijgt ze er spijt van!"

Moniek vond het afschuwelijk wat er ging gebeuren, maar haar verstand zei haar dat ze het maar moest laten gebeuren. Had ze maar voor een van de mannen gekozen, dan moest haar dochter dit niet overkomen. " Kom op meisje, lik mijn poesje maar, dan gebeurt je niets ". Dat hoopte ze althans, want deze mannen waren totaal niet te vertrouwen. Nadal opende haar mond en stak haar tong naar buiten. Ze tipte met haar tong tegen de schaamlippen van haar moeder. " Doe het maar, meisje. Niet bang zijn", riep Moniek. Nadal begon nu met haar tong het klitje van haar moeder te bewerken. Ze was bang, onwetend wat nog allemaal ging gebeuren. Moniek vond het best prettig dat ze gebeft werd, want haar kutje werd steeds natter. Ze voelde de tong van haar dochter verder haar spleet indringen wat haar een ongekend gevoel gaf. Van de ene kant een geil gevoel en van de andere kant een gevoel van afschuw. Nadal proefde met haar tong het geil dat uit haar moeders kut stroomde, wat haar nog dieper probeerde in te dringen in haar vagina. Het was een geil gezicht wat er ontstaan was, dat halfbloedje likkend tussen de benen van die blanke teef. Moniek werd steeds heter en begon haar tieten weer te masseren. Ze was voor een moment vergeten dat die twee mannen stonden te kijken naar hun geile seksspel.

Marc's lul was ondertussen weer tot volle glorie herrezen. Hij trok nu zijn kleren uit en stond naakt in de slaapkamer met zijn pik in de aanslag, maar mocht zich van Roelof niet met het schouwspel bemoeien. Nadal voelde dat ook haar kutje nat was geworden. Plotseling voelde Nadal dat haar moeder klaar ging komen, haar hele kont rilde, en er kwam steeds meer geil uit haar kut. "Lik door", gilde Moniek. Zuig aan mijn klitje, alsjeblieft, zuig stevig door, ik kom! Ze gilde van plezier toen Nadal haar klit tussen haar dikke zoenlippen nam en er als een waanzinnige aan begon te zuigen. Voor het eerst werd ook Roelof opgewonden. Zijn paal in zijn broek begon ook te groeien. Nadal liet zich nu achterover op de grond vallen en bleef uitgeput liggen. De mannen keken recht in de openstaande kut van Moniek waar het geil uitstroomde.

Roelof gaf Marc een tik op Marc's kont, wat voor Marc het teken was voor de aanval. Hij ging tussen de benen van Moniek staan, en stootte in een keer zijn 21 cm lange lul in haar roze genotspleet. Moniek had niet gemerkt dat hij tussen haar benen was komen staan omdat ze bij aan het komen was van haar zojuist gekregen orgasme. Toen ze die paal in haar kut voelde indringen sprong ze opeens recht en keek naar de 21 cm lange staaf die in en uit haar spleet stootte. Dit was de eerste keer dat ze door een andere pik dan haar man's pik geneukt werd. Ze probeerde hem weg te duwen, maar Marc had zich stevig rond haar billen vastgepakt, trok de vrouw nog een beetje met haar kont omhoog zodat ze vanzelf weer achterover viel, en ramde zijn lul in en uit haar kut. De vrouw begon nu wild te schreeuwen zodat Roelof met een hand haar de mond moest dichthouden. "Ik had je toch gezegd niet te schreeuwen", riep hij haar lachend toe.

Hier zal je spijt van krijgen.

Ondertussen stootte Marc zijn lul steeds dieper in haar spleet. Moniek wist dat dit zou komen, maar dacht niet dat ze zo onverwacht verkracht zou worden. Roelof had inmiddels haar mond weer vrijgelaten. Moniek kreunde toen Marc's lul geheel in haar was binnengedrongen. Haar kut stond in vuur en vlam en voelde hoe Marc zijn pik diep in haar genotspleet leeg spoot. Moniek wilde het niet, maar kon niet voorkomen dat ze voor de tweede keer klaarkwam. Marc trok zijn lul uit haar kut en trok Moniek recht op zodat ze met haar mond vlak voor zijn nog half stijve lul zat.

"Aflikken", riep Marc haar toe "Lik mijn lul schoon". Moniek dacht dat dit de straf was die Roelof bedoelde en bedacht dat ze dit maar beter kon doen voordat ze haar dochter iets zouden doen. Ze nam zijn met sperma en geil bedekte lul in haar mond en likte hem helemaal schoon. Moniek merkte dat zijn lul weer stijver werd en probeerde op te houden. Hoho, zei Marc, je wilt me zo toch niet laten staan? Nu je hier toch zit kun je me evengoed klaar pijpen". Moniek wist niet waar die Marc de energie vandaan haalde om voor de derde keer klaar te komen, dacht toen weer aan haar dochter en begon hem te pijpen. Ze opende haar mond en nam Marc's eikel tussen haar lippen. Met haar tong streelde ze over het topje van zijn penis. Marc's lul was inmiddels weer tot volle oorlogssterkte hersteld. Moniek voelde dat Marc neukbewegingen in haar mond begon te maken. Beetje bij beetje stootte hij zijn lul dieper haar mond binnen. Hij zat nu al minstens 10 cm in haar mond en voelde dat de vrouw hem probeerde tegen te houden. Dit zinde Marc niet en probeerde steeds dieper in haar mond binnen te dringen. Het maakte hem steeds geiler dat Moniek hem probeerde te weren. Hij pakte Moniek's hoofd vast zodat zij niet verder achteruit kon gaan wanneer hij stootte. Dit had succes. Zijn lul schoot nog eens 7 cm door tot vlak voor haar keel.

Dit was het geilste wat hij tot nog toe had meegemaakt, een vrouw verkrachten en dan met zijn lul diep in haar mond gepijpt worden. Hij hield haar hoofd stevig vast en riep haar toe, "kijk me recht in mijn ogen, ik wil je in je ogen kijken wanneer ik gepijpt wordt ". Ze verhief haar hoofd een beetje en keek hem met bange ogen recht in zijn ogen. Dit was het teken voor Marc om zijn laatste stuk lul in haar mond te persen. Met korte felle stootjes probeerde hij zijn lul in haar keel te persen waarop Moniek haar ogen sloot. Marc sloeg haar recht in haar gezicht en snauwde haar toe " Blijf in mijn ogen kijken geile teef, denk aan je dochter!" Moniek opende haar ogen weer en keek hem weer recht in de ogen. Ze zag dat Marc er plezier aan beleefde om haar zo te vernederen. Marc begon weer te stoten.

Slikken, riep hij, "Slik hem door in je keel!"

Moniek gehoorzaamde, en met behulp van de stootjes van Marc verdween de pik geheel in haar mond. Nu begon Marc pas echt bezeten te worden. Zo diep had hij nog nooit een vrouw zijn lul in haar mond gestopt. Hij keek haar recht in haar ogen en zag dat ze bijna geen lucht meer kreeg. Hij trok zijn lul een beetje terug zodat ze weer lucht kreeg en vervolgens ramde hij zijn lul weer geheel in haar keel. Hij begon haar nu diep in haar keel te neuken. De volle 21 cm gingen in en uit haar keel. In en uit, in en uit. Steeds sneller neukte hij haar in haar keel, haar recht in haar ogen aankijkende. Plotseling voelde hij dat hij klaar ging komen. Met onvoorstelbare kracht spoot hij zijn zaad diep in haar keel. Moniek moest bij dit gevoel bijna kokhalzen. Haar hele mond zat onder het sperma, om maar nog te zwijgen van het sperma dat ze al had doorgeslikt. Moniek viel weer achterover op het bed, waar ook Marc zich uitgeteld liet neervallen. Roelof kwam nu op Moniek af en maakte haar weer met de hand boeien aan het bed vast. Het maakte haar niets meer uit, wat kon haar nou nog erger overkomen? "Zo, nu is het mijn beurt. Je hebt nog een straf tegoed van daarnet toen je probeerde te schreeuwen", zei Roelof. "En zoals je weet zal die worden uitgevoerd op je dochter".

Moniek protesteerde heftig, maar dat had geen zin, ze wist dat die man zijn zin toch zou doorzetten. " Nou hou je mond, je maakt het alleen maar nog erger voor haar " riep hij haar toe. Roelof pakte Moniek vast en zette haar rechtop op bed. "Zo, nu kun je precies zien wat er gaat gebeuren ". Ze zag Nadal nu rechtop staan met haar handen omhoog. Deze waren met behulp van een stel handboeien en een touw vastgemaakt aan het plafond. Dit moest Roelof hebben gedaan toen zij Marc had zitten pijpen. Haar bovenlijf was nog steeds naakt, gelukkig had ze haar broek nog aan dacht Moniek. Roelof liep naar het meisje toe, ging achter haar staan en pakte haar donkere tieten met beide handen vast. Het meisje protesteerde even, maar Roelof ging gewoon door met haar bollen te masseren. Het meisje begon zachtjes te kreunen, waarop Roelof haar in het oor fluisterde dat wanneer ze niet meewerkte er vreselijke dingen met haar moeder konden gebeuren. Hij ging toen weer door met masseren en draaien aan haar tepels.

Met zijn lul begon hij neukbewegingen tegen de kont van Nadal te maken. Plotseling stopte hij met kneden in haar tieten, zijn handen gingen omlaag en vonden de rits van haar spijkerbroek. Langzaam deed hij de rits open waarna hij met zijn hand naar binnen ging. Hij voelde haar slipje met daaronder haar zachte struikgewas. " Zo, Moniek, jij gaat me nu vertellen wat ik met haar moet doen. en je gaat me aanmoedigen jouw dochter te verkrachten ". " Nee, pak mij dan ", riep Moniek "Laat haar met rust. Je mag mij neuken, ik zal je pijpen, ik doe alles wat je wilt, maar laat haar met rust ". " Je bent het zelf schuld " zei Roelof, " Zeg wat ik met haar moet doen en moedig me aan. Als je het niet doet, dan ga ik mijn eigen gang en daar zul je spijt van krijgen ". Moniek had geen enkele keuze mogelijkheid en bedacht dat ze beter het spelletje kon meespelen dan dat hij zijn eigen gang ging." Ok, maak haar broek los en doe deze uit " zei ze. Dit vond Roelof een goed idee en gehoorzaamde meteen. Hij deed de knoop van haar broek los en trok haar broek naar beneden. " Nu speel met haar borsten" zei ze. " Dat heb ik al gedaan ", riep Roelof. "Bedenk vlug wat anders, anders doe ik mij eigen zin. En gebruik schunnigere taal, des te eerder kom ik klaar en ben je van je straf af ". Vlug bedacht ze wat anders, " Pak een van haar mollige tieten en zuig op haar tepelhof ". Roelof deed wat gezegd werd en begon haar tepels af te zuigen, met zijn tanden beet hij zachtjes op de nippels die keihard waren geworden. Hij voelde het bange meisjeshart in haar borst kloppen. Moniek's kutje begon plotseling ook weer nat te worden bij het zien wat er voor haar ogen afspeelde. " Doe nu haar slipje uit en bewerk haar flamoes met je vingers. Roelof daalde af naar haar slipje, deed het omlaag en spreidde haar benen. Zijn hand dwaalde tussen haar benen in en begon haar klitje te bewerken. Al vlug werd haar kutje vochtig en zijn vinger verdween haar spleet in.

"Goed zo, vinger dat geile wijf, riep Moniek enthousiast!"

Haal je vinger in en uit haar kut en probeer er meerdere vingers in te steken". Ze kon niet geloven dat ze dat zelf gezegd had, maar het scheen Roelof te bevallen, want hij vingerde Nadal eerst met een, toen met twee en daarna met drie vingers tegelijk. Het geil begon uit haar kutje te stromen waarop Moniek zei "Lik haar geile kut, en maak haar met je tong klaar ". Roelof ging gehurkt voor haar zitten en keek nu recht in haar openstaande kut. Het was een wonderlijk gezicht, die rood/roze kut leek wel een vulkaan op dat bruine lichaam. Met zijn tong begon hij haar clitoris te bewerken terwijl hij met drie vingers tegelijk haar spleet vingerde. Met schokkende bewegingen kwam het meisje aan haar eerste orgasme toe. Moniek had gehoopt dat Roelof nu ook klaargekomen zou zijn, maar zijn pik stond nog steeds rechtop in zijn broek, dus moest ze wel doorgaan met bevelen geven. " Doe je kleren uit en maak haar handen los " Zo gezegd, zo gedaan. Nu zagen de dames de enorme lul van hem voor het eerst, hij was minstens 23 cm lang en zo dik als een komkommer. Moniek wist niet wat ze moest doen, of haar dochter laten neuken, of dat ze zijn lul liet afzuigen. Ze besloot voor het laatste.

"Nadal, ga op je knieën voor hem zitten en pijp die enorme lul". Nadal gehoorzaamde, ging vlak voor hem zitten en keek nu recht op zijn enorme lul uit. " Neem hem in je mond Nadal en zuig erop ". Voorzichtig opende ze haar mond. Roelof kon echter niet langer meer wachten, pakte haar hoofd vast en duwde zijn lul in de zachte meisjesmond. "Pijp jij mij of moet ik net als Marc je keel neuken", riep Roelof. "Pijp hem Nadal, doe je best, pijp hem met alles wat je hebt", riep Moniek. Haar dochter gehoorzaamde, als een volleerd pijpslet begon ze zijn lul in te slikken, steeds sneller gingen haar pijplippen op en neer. Dat jonge knappe ding pijpte alsof haar leven er vanaf hing. Roelof voelde dat hij klaar ging komen, haalde zijn lul uit haar mond, trok haar een beetje omhoog totdat haar tieten op dezelfde hoogte stonden als zijn penis. Hij duwde zijn pik tussen haar tieten in, waarna hij haar tieten met beide handen tegen elkaar drukte. Hij begon nu haar tieten te neuken. Het meisje keek ongelovig omlaag naar de lul die haar bollen aan het neuken was. plotseling schoot Roelof zijn zaad recht omhoog in het gezicht van het meisje. Haar hele gezicht, neus, mond en tieten hingen onder het sperma dat langzaam omlaag drupte. Het was een geil gezicht dat witte sperma op dat donkere lichaam.

"Geweldig gedaan meisje", zei Roelof, Maar ik ben gekomen om te neuken, wie wil er vrijwilliger zijn. Moniek reageerde meteen. "Neuk mij maar", riep ze. Mijn kutje is klaar voor jouw dikke lul. Zo wil ik het horen, reageerde Roelof. Hij maakte haar armen en benen weer los en vroeg hoe ze het graag gehad had willen hebben. "Laat mij op je roede wippen, ga op bed liggen en dan ga ik op je zitten ". Roelof ging op het verzoek in, hij ging languit op het bed liggen en zijn nog steeds stijve lul wees recht omhoog. Moniek kwam nu op hem gekropen en opende haar kutje. Ze liet zich nu langzaam met kleine neuk bewegingen op de lange lul neer zakken. Roelof kreunde van genoegen, en ook Moniek had best wel zin in zo'n lekkere lul. Langzaam maar zeker verdween zijn lul voor driekwart in haar spleet. Roelof moest haar nu gaan meehelpen om geheel in haar vagina in te dringen. Hij rolde haar van zich af trok Moniek's benen omhoog en ging er tussen in liggen.

Hij richtte zijn lul op haar flamoes en begon haar te neuken. Langzaam maar zeker verdween zijn lul dieper in haar kut. " Neuk me, stop hem er helemaal in ", smeekte Moniek. Met enkele flinke stoten had hij zijn doel bereikt, zijn lul zat helemaal in haar genotspleet. Met lange diepe halen ging hij door met neuken.

Harder, sneller, neuk me, oh lekker..!

Roelof gaf gehoor aan haar oproep, en neukte haar voor wat hij waard was. Dit neukfestijn duurde minstens 10 minuten voordat Roelof voelde dat hij klaar ging komen. Ondertussen genoot Moniek al aan een stuk door van de diverse orgasmes die hij haar gaf. Roelof voelde dat hij ging spuiten, trok zijn lul uit haar kut en nam hem zelf in zijn hand en begon eraan te rukken. Het sperma spoot over Moniek's hele buik en borsten. Moniek ging nu met haar handen naar haar buik en smeerde het sperma over haar hele buik en borsten uit, waarna ze haar tieten verder masseerde. Roelof was heerlijk klaargekomen en liet zich naast Moniek neervallen op bed. " Marc jij bent weer aan de beurt ", was het laatste wat hij nog kon uitbrengen, zo uitgeput was hij. Marc had inmiddels een fles baby olie gevonden en gaf deze aan Nadal. "Smeer je hiermee helemaal in, zei hij, waarop Nadal meteen haar hele lichaam begon in te smeren. Haar bruine lichaam blonk nu van alle kanten en was hartstikke glad geworden. "Nu smeer mij ook in ", riep Marc. Wederom gehoorzaamde ze en wreef ook zijn lichaam met de vettige olie in. Toen ze klaar was ging Marc achter haar staan, drukte zijn lichaam tegen haar rug en wreef met zijn handen over haar buik en borsten. Dit was een heerlijk gevoel. Hun hele lichamen waren zo glibberig dat haar tieten steeds uit zijn handen floepten. Toen Roelof dit zag nam ook hij de fles met olie en wreef zichzelf en Moniek met dat spul in. Hij riep nu op Marc dat ze naast hen moesten komen liggen om gezellig samen een laatste stoeipartij te houden. Nadal ging naast haar moeder liggen en had nu ook zin in een lul gekregen. Marc ging bovenop Nadal liggen, en Roelof bovenop Moniek. Hun hele lichamen floepten nu over elkaar heen. Dit was zo'n geil gevoel dat Nadal plotseling zei, "Kom op Marc, stop hem erin, neuk me!" Moniek schrok van de opmerking van haar dochter, maar wilde dat eigenlijk ook aan Roelof vragen. De mannen reageerden direct op deze oproep. Marc stopte zijn leuter in het nog nauwe kutje van Nadal en begon met zachte stootjes in haar kut in te dringen. Langzaam maar zeker verdween zijn lul geheel in haar malse poesje. Nadal begon zachtjes te kreunen van het heerlijke gevoel dat Marc haar gaf. Hun lippen troffen elkaar waarop Nadal hem begon te tongzoenen, terwijl Marc haar bleef door neuken. Ondertussen had ook Roelof zijn lul weer in Moniek's nog opgerekte kut gestoten. Hij kon in een keer zijn lange pik in haar kut binnen werken. Ook Moniek begon hem te zoenen. Er volgde een stereo neukpartij. Alle vier kwamen ze ongeveer tegelijkertijd klaar. De mannen spoten hun zaad diep in hun kutjes en voelden hoe ook de vrouwen sidderend klaarkwamen.

Nadal kroop onder Marc uit, draaide hem op zijn rug en begon hem in standje 69 te pijpen. Ze opende haar benen zodat Marc recht in haar geile kut kon kijken. Hij begon haar klitje te likken, waarna Nadal zijn lul steeds dieper in haar mond nam en hem wellustig pijpte. Marc's vinger verdween in haar spleet en terwijl hij haar klitje likte vingerde hij haar kut. Toen trok hij zij vinger uit haar kut en pakte met beide handen haar billen vast en drong met met zijn tong diep haar spleet in. Zijn handen masseerden haar nog steeds glibberige billen. Af en toe verdween hij met een vinger in haar bilspleet en beroerde haar anus. Het meisje reageerde hierop door steeds wanneer hij dit deed zachtjes op zijn eikel te bijten. Marc bleef nu constant ringetjes rond haar anus draaien, waarop Nadal hem steeds wilder begon te pijpen. Plots liet ze zijn lul even uit haar mond schieten en zei tegen Marc

"Steek hem erin, oh ja, steek je vinger in mijn kontje!"

Marc was een beetje verbaast over deze opmerking, maar zette nu iets meer kracht op zijn vinger en voelde dat haar anus open ging. Voorzichtig duwde hij zijn vinger haar poepertje in waarop het meisje wild met haar onderlijf begon te draaien. Het gaf haar een ongekend gevoel, waardoor ze spontaan een orgasme kreeg. Het geil droop uit haar openstaande kut in de mond van Marc die alles oplikte en de zoute smaak van haar geil proefde. Marc op zijn beurt begon haar gat met zijn vinger te neuken. Roelof die dit zag, kroop van Moniek af en ging achter Nadal zitten. Zal ik je kontje eens een goede beurt geven, vroeg hij aan Nadal.

"Ja, stop je lul in mijn gat, doe het maar!"

Marc kroop onder Nadal vandaan en ging voor Moniek zitten die gelijk zijn lul in haar begerige mond nam en hem begon te pijpen. Roelof tilde Nadal's kont een beetje omhoog en hield zijn lul voor de ingang van haar anus. "Stoot je lul in haar gat " hoorde hij de moeder van Nadal roepen die Marcs lul half in haar mond had steken. Roelof's dikke stijve lul stootte tegen de ingang van haar kont maar was te dik om er in door te dringen. Hij sopte nu eerst zijn lul in haar glibberige kut waardoor zijn lul ook glibberig werd. Nu richtte hij zijn genotspaal weer op haar kont en stootte weer toe. Nadal voelde dat zijn lul langzaam in haar indrong. Eerst 5 cm, toen 10, en na een paar flinke harde stoten was zijn hele lul in haar darmen doorgedrongen. Zachtjes naaide hij haar kont en voelde het hele lijf van Nadal sidderen. "Geef mij alsjeblieft ook zo'n beurt, stop hem ook in mijn reet Marc " zei Moniek. Dit liet Marc zich geen twee keer zeggen, ging achter Moniek zitten en begon ook haar kont te naaien. Roelof en Marc stootten steeds wilder op hun konten in. Marc kwam als eerste klaar, trok zijn lul uit Moniek's kont en spoot zijn sperma over haar rug, waarna beiden uitgeput naast elkaar op het bed vielen. Toen voelde ook Roelof dat zijn lul begon te spuiten. Hij bleef echter haar kont door naaien waardoor hij zijn zaad diep in haar darmen spoot. Nadal voelde zijn warme zaad in haar kontje spuiten en kreeg spontaan haar zoveelste orgasme. Ook Roelof en Nadal lieten zich op het bed vallen en bleven daar minuten lang zonder te bewegen liggen.

Na 20 minuten stond Roelof op, liep naar de douche en spoelde zijn lichaam weer schoon. Marc volgde zijn voorbeeld waarna beide mannen zich aankleedden. Moniek en Nadal hadden schijnbaar nog niet genoeg seks gehad want toen beide mannen zich aankleden lagen zij alweer in standje 69 elkaar te beffen. De mannen vonden het mooi genoeg geweest en verlieten het huis na eerst nog afscheid genomen te hebben. De dames vonden het schijnbaar niet meer zo erg dat ze verkracht werden, want ze vroegen of ze nog eens terug wilden komen. "Misschien doen we dat wel", antwoordde Roelof, en verliet het huis.

Enkele weken later ging de bel van de voordeur weer. Moniek opende de deur. Daar stonden Roelof en Marc. Kom binnen, zei Moniek, we hadden jullie al eerder terug verwacht. Nadal is er ook!

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd