Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik vloog hoog boven de wolken. De stewardess kwam langs met drinken en ik nam cola. Ik keek uit het raam en dacht aan het zonnige strand op mijn vakantiebestemming.

Na een half uurtje moesten we onze gordel omdoen en de daling werd ingezet. Opgelucht haalde opgelucht adem toen het vliegtuig aan de grond stond, ik was in het zonnige Turkije. Ik reisde alleen en hoopte gauw vrienden te maken.

Net 19 en voor het eerst helemaal alleen naar een onbekend land. Eindelijk had ik mijn koffer gevonden en moest nog even langs de douane. Bij de doorgang stond een Nors kijkende man met van die behaarde armen.

Toen ik onder de detector door liep ging de pieper af en ik wilde mijn zakken al nakijken. In gebroken Engels werd mij duidelijk gemaakt met de man mee te gaan. We kwamen in een afgesloten ruimte zonder ramen en de deur werd achter mij op slot gedaan. Er stond een stoel en een tafel in de ruimte die met tl lampen verlicht werd. In het zelfde gebroken Engels vertelde de man dat ik mijn handen wij uit elkaar op de tafel moest zetten en ook mijn benen uit elkaar moest doen. Voor over leunde ik op de gevraagde manier op de tafel, Hij kwam achter me staan en begon me te fouilleren. Eerst onder mijn armen naar beneden in mijn zij.

 

Het was een beangstigend moment en ik stond verstijfd. Zonder schaamte voelde hij aan mijn borsten en buik en weer over mijn borsten. Hij knielde en voelde langs mijn benen maar ook over mijn kont en zelfs tussen mijn benen. Hij voelde zelfs in mijn broekzakken. Het was zeer onaangenaam maar hij was alleen en wat kon ik hier tegen doen. Hij verzocht me om me uit te kleden. Ik keek hem wat ongeloofwaardig aan maar hij zei me op te schieten.

 

Bevend trok ik mijn kleren uit en stond in mijn ondergoed. Alles moest uit van hem en hij inspecteerde mijn kleren en rook ook nog even aan mijn slipje. Ik moest weer in de fouilleer houding gaan staan van hem. Weer werd ik gefouilleerd. Zijn grote handen betasten mijn blote lijf eerst onder mijn armen en mijn borsten werden uitvoerig betast. Hij knielde weer en gleed langs mijn benen met zijn handen.

 

Hij stond op en haalde uit een kastje aan de muur latex handschoentjes. Hij kwam terug en ging geknield achter me zitten. Hij duwde ruw een vinger in mijn poes en voelde echt aan alles in me. Dit was geen fouilleren meer ik werd gewoon op gevingerd. Wel een kwartier lang bewerkte hij me met zijn vinger. Hij haalde zijn vinger weer uit me en stak hem nu in mijn kontje. Dit deed pijn dit was mijn kleine poepgaatje niet gewend.Hij kwam dan ook niet veel verder dan zijn vingertopje.

 

Hij had overal op gerekend want hij pakte een pot met vet en doopte zijn vinger hierin. Nu voelde ik zijn hele vinger in mijn kontje verdwijnen en rond woelen in mijn gaatje. Met zijn andere hand begon hij mijn poes te bewerken en ik werd als het ware dubbel gepenetreerd met zijn vingers. Na een tijdje stopte hij en trok zijn handschoentjes uit. Hij kwam weer achter me staan en ik hoorde de gesp van zijn riem.

In een keer stak hij zijn stijve douane pik in me en begon me zonder pardon te neuken. Onder het neuken pakte hij mijn borsten en kneep erin. Hij kwam gelukkig snel klaar en liep daarna de kamer uit mij naakt achterlatend.

 

De deur zwaaide weer open en een andere man kwam binnen met een papier en een pen. Ik moest lezen wat er stond. Ik las een verklaring dat ik uit veiligheidsoverwegingen was gecontroleerd en naar behoren was behandeld en er niets verontrustends was gevonden. Hij gaf me en pen en ik moest dit ondertekenen. Ik tekende in de hoop weg te mogen.

Eenmaal getekend kwam hij naar me toe en trok me aan mijn haren naar beneden en dwong me hem te pijpen. Ik maakte zijn broek los en liet zijn stinkende ongewassen pik in mijn mond en zoog aan het vies smakende ding.

Ook hij was in een mum van tijd klaar gekomen en eindelijk mocht ik me aankleden.

 

Even later reed huilend in een taxi naar mijn hotel en had de ergste vakantie van mijn leven.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!