Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ze kwam voor het eerst langs. De collega van mijn vrouw. De kinderen waren allebei niet thuis en het was leuk om weer eens visite te hebben en met alleen volwassenen te zijn. Het zou een rustig avondje worden. De collega zou een spelletje komen doen. Ze hield van eigenlijk alle soorten zei mijn vrouw en we hadden er wat klaar gelegd.
De deurbel klonk. “Doe jij open?” vroeg ze. “Dan zet ik alvast een kopje thee.”
Ik zag haar toen voor het eerst. Mijn vrouw had het al vaak over haar gehad. Ze werkte de laatste tijd veel met haar samen en praatte veel over haar. Een lange slanke vrouw stak haar hand naar me uit en stelde zich voor. “Hoi... Maria...”

Ik vond haar prachtig. Ze was een jaar of vijftien jonger dan ik, ze droeg een rokje en een zwarte dikke panty. Het was koud buiten voelde ik.
Ik stelde me ook voor en vroeg haar naar binnen. Ik ging haar voor naar de woonkamer en zag dat mijn vrouw de thee en de kopjes op de grote eettafel had klaargezet. “Hé Maria!” hoorde ik haar zeggen. Het viel me op dat ze een beetje bloosde. Dat deed ze vaker als ze over haar sprak. Ik heb weleens gezegd dat het me opviel, maar ze reageerde dan altijd een beetje defensief.

We gingen zitten en praatten over van alles en nog wat. Werk, privé, de kinderen, haar ouders en haar vriendin. Ze woonde al een tijdje samen maar het liep allemaal de laatste tijd niet zo lekker.
We deden een bordspelletje dat zij had meegenomen en ze zat tussen ons in. “Kom allebei naast me zitten,” had ze gezegd, “dan kan ik uitleggen hoe het werkt.” 
Het werd later en we dronken een wijntje. Het was een rustige, gezellige avond. Ik voelde af en toe haar been tegen het mijne en ik genoot ervan. Ze hield van dubbelzinnige opmerkingen maar ze waren subtiel en naarmate de avond later werd en ze haar derde wijntje op had werd Maria lacheriger en voelde zich vrijer. Ik merkte aan mijn vrouw dat ze het leuk vond. Ze genoot van de aanwezigheid van Maria. En ik ook. Maria ging even naar het toilet en toen ze terug kwam zag ik dat ze haar panty had uitgedaan. Het was best warm bij ons in huis en ik sloeg er verder geen acht op.
We speelden verder. We lachten en maakten plezier. Er viel toen ineens een figuurtje van het bordspel van tafel, in mijn schoot. En voordat ik het kon pakken en er erg in had voelde ik de hand van Maria tussen mijn benen. 

“Zal ik het pakken?” vroeg ze. Ik voelde dat ze haar hand hoog tussen mijn dijen had en hoorde haar zeggen, “meestal valt het dan helemaal naar onder...” 
En ik merkte hoe haar hand tussen mijn dijen zocht, onder mijn achterwerk en haar duim tegen mijn kruis. Ik deed mijn benen een beetje van elkaar en ik keek naar mijn vrouw. 
“Hulp nodig Maria?” vroeg ze. 
“Dat kan geen kwaad, ik vind het nergens...” was het antwoord. 

Mijn vrouw stond op en ze liep om. Ze ging aan mijn andere kant zitten en ik keek haar een beetje schuldig aan. Maria maakte een knoop van mijn spijkerbroek los en ik keek mijn vrouw nu zelfs een beetje hulpeloos aan. Ze boog zich naar me toe en fluisterde in mijn oor, “ik weet dat je dit wil... ik wil dit ook... blijf lekker zitten en geniet.” 
Ze beet in mijn oor. Ze likte aan mijn oorlel en Maria boog over me heen. Haar borsten waren voor mijn gezicht en ik zag hoe ze mijn vrouw kuste... hoe hun monden open gingen en hoe zij elkaar zoenden. Ik werd ontzettend heet. Ik merkte dat mijn hart sneller en harder ging kloppen en ik werd binnen een mum van tijd keihard.
De tweede en derde knoop gingen open. Mijn vrouw hielp en pakte hem uit mijn broek. Maria was op tafel gaan zitten en had haar rokje een beetje omhoog getrokken. Ze deed haar benen wijd en ik zag hoe ze zich langzaam begon te vingeren. Ze wreef met een vinger tussen haar schaamlippen, en daar waar ongeveer haar klit zich moest bevinden. Ik hoorde dat ze zacht kreunde. Mijn vrouw stond op en deed haar broek uit, en haar string. Ze kwam bij me op schoot. Haar buik naar me toe, haar benen aan weerszijde van de mijne. 

“Ik ben al nat,” hoorde ik haar zeggen en ze schoof over me heen. Maria zat achter haar op tafel met haar benen om mijn vrouw heen en deed van achteren haar shirt uit over haar hoofd. Ze maakte haar bh los en ik zag hoe de handen van Maria de borsten van mijn vrouw vasthielden terwijl mijn vrouw op me reed. Ik greep om mijn vrouw heen Maria tussen haar benen en voelde haar natte kut. Ik voelde dat haar hand ertussen zat en ik stak twee vingers in haar. Ik hoorde haar kreunen en mijn vrouw reageerde. Ze deed haar hoofd naar achteren en ik zag hoe Maria aan haar oren likte en haar in haar hals zoende. Mijn vrouw stapte af en stond naast de tafel. 

Ik wil dat je me neukt,” zij ze tegen me. Ze keek naar Maria en zei, “en ik wil dat JIJ me likt... ondertussen.”

Ze ging op tafel liggen en haar onderbenen hingen over de rand naar beneden. Ik ging tussen haar in zo dicht mogelijk tegen haar aan staan en ging langzaam in haar. Ik bewoog heen en weer, tot ik niet dieper kon. Haar borsten gingen heen en weer en ze greep ze vast. Ze wreef over haar klit terwijl ik zag dat haar schaamlippen nat waren en strak om mijn harde lul heen grepen. Maria stapte van de tafel en zoende mijn vrouw. Ze likte haar borsten en ik zag dat haar hoofd via haar buik naar beneden ging. Terwijl ze met haar mond ter hoogte van de plek kwam waar ik en mijn vrouw in en om elkaar heen waren draaide ze even haar gezicht naar me toe en glimlachte. Ze draaide zich naar het lichaam van mijn vrouw en ik zag dat ze haar buik een beetje omhoog trok waardoor haar klit zichtbaar werd.

Maria begon haar te likken terwijl ik in haar was. Ze stond met haar achterwerk naar me toe en ik wreef over haar rug, naar beneden en ik deed haar rokje wat omhoog. Ik voelde tussen haar prachtige billen en ging tussendoor, achterlangs bij haar naar binnen. Kletsnat was ze. Ik voelde haar hand aan de voorkant. Ze wreef over haar klitje.
“Ik wil dat je in haar spuit,” zei Maria. “Als jij komt, kom ik ook,” vervolgde ze. “Ik ook!” kreunde mijn vrouw. Ik ging sneller, en ik voelde het aankomen. Ik ging zover mogelijk naar binnen en ik kwam klaar. Ik zag dat mijn vrouw haar rug kromde en ze greep het hoofd van Maria beet en drukte het in haar kruis terwijl ze hard kreunde. Maria haalde snel adem en zei, “ik ook... vinger me diep...,” en ik voelde dat ze me om mijn vingers kneep en dat ze strakker werd. Ze schokte en zocht steun tegen de tafel. We hadden tegelijkertijd een heerlijk orgasme.

We keken elkaar aan en lachten... we kusten elkaar... alle drie.

De rest van de avond was gezellig, ontspannen en het zou niet de laatste keer zijn...

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Mijn vrouw met 2 negers

  Dino 08.01.2019 19:27
  Geile slet
  Wat was dat lekker, jammer dat we het contact hebben verloren. Zou graag weer eens wat zaad diep ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Remco 06.01.2019 22:31
  Geile hoer
  Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen ...
   
 • Missy als bare hoer van de camping (deel 2)

  Judas 06.01.2019 09:00
  RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)
  Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy? Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen ...
DMC Firewall is a Joomla Security extension!