Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ben Hilde en ben een gelukkig getrouwd de vrouw. Mijn man werkt als vertegenwoordiger van een Italiaans bedrijf. Hij is veel op zakenreis, in het begin ging veel wat mee maar ik kan eigenlijk op die reizen niet veel doen. We hebben samen een dochter van 17 jaar. Het verhaal speelt zich vorige zomer af. Mijn man moest weer is weg voor zaken. Mijn dochter ging op sportkamp met de korfballers. Ik zelf heb ook een hobby dat is paardrijden. De paarden van me staan op een manege. Want mijn man Koen is allergisch voor paarden. Zoals elk jaar werkte er wel een student op de manege als stalknecht. Dit jaar was het een jongeman van 19 jaar. Hij hete Joshua. Het was een verlegen jongen die wel steeds goedendag zei en ons hielp bij het zadelen van het paard. Op een maandag namiddag in juli waren alle paarden van de andere eigenaars weg. Ik kwam de stallen binnen, Joshua was bezig met de een van de paardenstallen op te ruimen. Hij had me niet gehoord, ik ging de stal verder in. Joshua had een kort beige broek aan en had zijn T-shirt uit gedaan. Ik kon hem langs achteren goed zien. Hij was mooi bruin gekleurd had stevige rug spieren en had kort geschoren haar.

 

Ik voelde een warm gevoel over me komen. Iets wat ik nog nooit gevoeld had. Ik voelde me opgewonden op een jonge gast van 19, die mijn zoon kon zijn. Joshua kwam uit de stal ik schrok even. Joshua zei heb je een slecht geweten ofzo. Nee zei ik, Waarom dat? Omdat je zo had schrok. Neen, zei ik en ik vroeg hem of hij me wilde helpen met het zadelen van mijn paard. Ik ging voor een paar uur rijden met Frans (zo heet mijn paard). ’s Avonds ik mijn bed begon ik mezelf te verwennen, meestal denk ik dan aan mijn man Johan. Maar vandaag begon ik te fantaseren hoe het zal zijn seks te hebben met Joshua de stalknecht. Ik geraakte heel geil met die gedachten. De volgende ochtend stond ik op en mijn lakens waren nat van mijn geil dit had ik nog nooit gehad toen ik aan mijn man Johan dacht toen ik mezelf vingerde. Ik trok mijn bed af en stak de lakens weg ik de wasmachine. Als ik alleen thuis ben kleed ik mij niet aan ik loop graag naakt. Ik wilde is voelen hoe het was seks te hebben met iemand anders dan Johan die gedachten laten me niet los. Ik at wat ontbijt granen en ging me douchen. Na de douche ging ik naar mijn dressing om mijn aan te kleden voor het paardrijden.

Vandaag ging het 32°C worden. Ik ging voor de spiegel in de dressing staan.Ik ben ongeveer 1m69 groot, ik heb zwart haar tot op mijn schouders. En heb groen/grijze ogen. Mijn borsten zijn een C cup en vorig jaar heeft mijn man mij cadeau geven om mijn borsten terug recht op te zetten. Nu deze zijn echt prachtig van vorm. Mijn buikje is mooi plat en mijn kutje is mooi geschoren. Ik deed de kast van mijn lingerie open en nam daar een open rode slip uit. Ik trok de slip aan en keurde me voor mijn spiegel. Deze had ik eens van gekocht. Maar nog nooit aangedaan. Ik nam een oude jeansbroek en knipte deze kapot. Ik deed ze vervolgens aan en ging voor de spiegel staan ik zag dat mijn billen juist volledig onderstop waren. Ik nam een stoel en ging zitten voor de spiegel en mijn billen kwamen bloot. Ik nam een kort rood topje en deed het aan. En trok dan mijn paardrijbotten aan.Ik nam de wagen en reed naar de manege maar passeerde eerst bij de winkel voor een groot pakje condooms. Aangekomen op de manege wachtte ik tot iedereen weg was. Ik kreeg een berichte van mijn vriendin Els ze vroeg of ik vandaag kwam rijden. Want het was vandaag de grote avondurendag toch en ieder lid ging mee zo ook Els de uitbaatster van de manege.
Ik belde haar op en zei dat ik het vergeten was en richting zee was aan het rijden. Nu iedereen vertrokken was en de manege tot deze avond 8 uur leeg ging zijn. Reed ik het erf op. Ik stapte uit en ging de stallen binnen. Ik hoorde dat Joshua in de stallen. Ik ging achter hem staan en mijn hand glijd naar zijn ballen af. Ik kneep er is goed in, hij draaide zich om en ik kuste hem meteen op zijn mond mijn tong ging bij hem binnen. Hij duwde me van zich af en ik belandde in het stro. Hij gaf me de hand en trok me terug recht. Héllo Hilde ga gij zo paard rijden! Ik liep rood aan. De rest is al vertrokken hoor. Zei Joshua. Ik … Ik… ik vond geen andere kleren. Ge ziet er goed uit Hilde ik wist niet dat gij zo’n prachtig lichaam had want anders heb gij toch losse kleren aan ge moet zo’n prachtig lichaam niet verstoppen hoor. Ik mag van mijn man niet paraderen met mijn lichaam. Is wat schoon is mag gezien worden ze. Zei Joshua. Mijn ogen dwaalde af naar zijn midden toen hij mij aan het keuren was ik zag iets hard zitten. Hij zag da ik keek en deed vroeg of ik hem helemaal wou zien? Ja en hij deed zijn korte broek uit hij had geen ondergoed aan want dat plakt veel te hard aan zijn lijf. Er kwam een halve harde piek te voorschijn. Ik zette een stap naar voren en deed zijn T-shirt uit.
Nu stond Joshua naakt voor me met alleen botten nog aan. Ik ging op mijn hurken zitten en nam zijn pik in mijn mond. Ik pijpte hem keihard met lange halen hij nam me bij mijn hoofd en versterkte zo mijn bewegingen. Ik slikte al zijn sperma in. Het was al heel lang geleden dat ik nog eens zoveel sperma in mijn mond dat gekregen: ik slikte alles door. Op mijn jeans was een hele grote natte plek. Ik had in jaren niet meer zo geil gestaan. Joshua duwde me in het stro zo dat ik ging zitten hij kwam voor me zitten en trok me op zijn schoot. Met zijn handen ging hij onder mijn topje hij betaste mij borsten zeer seksueel. Hij nam zijn handen uit zijn topje en ging naar mijn hals. Hij kuste me in de hals, hij trok mijn topje kapot zodat zijn tieten vrij waren hij kneep er in beide is goed in. En zoog aan mijn rechter en linker tepel. Mijn handen lagen achter me. Ik was enkel al opgewonden wat hij deed zonder dat hij in met zat. Hij knopte mijn jeans open. Met zijn hand ging hij naar mijn natte kut. Hij duwde met zijn vingers zijn lippen open en begon me te vingeren. Aan zijn bewegen te voelen had hij het al meer gedaan. Ik riep het uit van genot. HARDER HARDER !!!! Hij fluisterde in mijn oor of ik iets bij had. Ik zei ja in mijn zakje van mijn broek.
Hij trok me recht en deed mijn jeans uit en nam het bakje condooms eruit en gaf me er een. Ik deed de verpakking open en schoof de condoom over zijn harde pik van 17cm. Ik ging op mijn hurken zitten en liet zijn harde piek in mijn natte kut glijden. Ik berijd hem erg wild en Jos zei dat ik vandaag wel een paard bereed. Maar dan wel een erg wild paard. Ik kreunde van genot en ik kwam een het geilste orgasme dat ik ooit had beleefd toen ik klaar kwam. Hij spoot ook erg lang. Ik vroeg we af waar hij het sperma vandaan haalde. Hij nam zijn pik uit mijn kut en stond recht en hij trok me recht. Deed mijn natte slip uit en pakte me op. Ik sloeg mijn benen rond hem en mijn armen in zijn nek. Hij nam een nieuw condoom en plaatste die over zijn pik. Hij duwde hem weer in me en ging een paar stappen vooruit zodat ik tussen hem en de stal inzat. Ik zag hem een tongzoen en zijn tong kwam in mij mond. Met zijn hand masseerde hij mijn tieten. Ik had nog nooit me iemand gevreeën die zo’n sterk uithoudingsvermogen had. Ik vroeg me af of ik met Johan al ooit zo hard gevreeën had. Bij Johan lag ik meestal van boven OOOOOOOOOOOOOO Joshua en verder kwamen we niet. Met zo’n jonge gast is alles veel intenser.
Het was ondertussen al 7.30 dus we kleden elkaar terug aan maar ik had een probleem: ik had geen topje meer. Hij zei: Ga in je auto zitten en rij hem in het bosje in kon dan straks naar je toe. Ik gaf men nog een stevige zoen en hij gaf me de condooms aan. Ik stapte in mijn wagen en wachtte in het bos. Els kwam tegen Joshua zeggen dat hij morgen niet moest komen en dat de manege gesloten zou zijn maar dat hij wel betaald zou worden. Hij kwam te voet naar mijn wagen in het bos en vroeg dat of hij even mijn mobieltje mocht gebruiken. Ja zei Ik. Hij belde naar huis en zei dat hij vanavond niet naar huis kwam dat hij een maat was tegen gekomen en bij hem na een avondje uit ging blijven slapen. Zijn moeder vond dat oké wat ze niet wist dat hij bij mij zou zijn. Hij gaf mijn mobieltje terug en zei dat ik best op zijn schoot ging liggen als ik haar naar huis bracht. Ik deed nog iets meer ik deed zijn broek open en pijpte hem op de terug weg naar huis. De kans om gezien te worden maakte voor ons beide het nog wat spannender. Ik deed bij mij thuis de garagepoort open via afstandsbediening. Hij parkeerde de wagen ik maakte mijn mond schoon en de telefoon ging. Het was Johan om te zeggen dat hij nog een week langer moest blijven. Joshua kneep in mijn stevige kont en ik moest mij sterk houden om me zelf niet ter verraden tegen Johan. Tegen Johan zei ik dat ik van hem hield en zei dat hij ook van me hield.
Ik legde de telefoon ik en gaf Joshua een stevige zoen. Maar ik dacht in mezelf ik hou van Johan maar de SEX met Joshua is duizend keer beter dan met mijn Johan. Hé, Hil waar kan ik mij wassen want ik stink naar de paardenmest. Ik wees hem de weg naar de badkamer waar een groot bad stond ik liet het water lopen terwijl Joshua zich uitkleedde. Hil kun je blijven om mijn rug te was. Alleen als ge mij een nieuw topje koopt. Ik stak onze kleren in de wasmachine. Ik ging bij het bad zitten en zette de masseer functie aan. En we kropen er beide in. We gingen tegenover elkaar zitten zodat we elkaar konden wassen. Langs voren mijn tepels waren weer hard geworden Joshua draaide zich om: zo kon ik zijn rug wassen. Nadat ik zijn rug had gedaan deed hij mijne. Hij zette me op zijn schoot en met een condoom uit mijn zakje stak hij zijn lul in mijn kont. Ik trok de stop uit bad en het bad begon leeg te lopen. Toen het bad leeg was kwamen we klaar. We droogden elkaar af. En liepen naakt naar de keuken om wat te eten: na al dat seks hadden we honger. Ik bakte 4 eitjes en we voederden elkaar en morsten op elkaar en likte elkaar schoon. Na het eten vroeg Joshua of hij het huis mocht zien. Ik en Johan hadden een groothuis en elke kamer zegende ik met Joshua in. Uiteindelijk in mijn slaapkamer vielen we in een diepe slaap. De volgende ochtend maakte ik Joshua wakker om te zeggen dat hij moest gaan werken.
Joshua zei dat hij vandaag niet moest en dat hij met mij heel andere plannen had.Ik vroeg wat en hij zei laat dat maar aan mij over. Hij blinddoekte mij en gaf ik mijn hand het pakje condooms en droeg me naar buiten. Vannacht had het goed geregend en legde me op de natte gazon. Hij kuste me nam een condoom en neukte me. Ik moest onder tussen raden waar we waren. Ik dacht dat we in een vochtig bad lagen zolang ik het niet raadde bleef hij me neuken ook al was ik al lang klaar gekomen mijn had gleed over iets zacht en nat ik wist het we lagen op de gazon en de kans dat we gezien waren was groot want Mark de buurman ging steeds langs de tuin naar de garage. Deze gedachte maakte me geil. Nu blinddoekte ik Joshua. Ik bracht hem naar de kamer van het bureau van Johan waar in hem op het bureau pijpte. Ik deed mij uiterste best om hem zo snel mogelijk te laten klaarkomen en dan te blijven pijpen tot hij het wist waar hij was. Ik speelde wat vals want deze kamer had ik hem gisteren niet laten zien. Hij zei: Een bureau. Ik haalde zijn pik uit mijn mond en zei: "Half juist" en nam hem terug. "Het bureau van Jou, Nee Van je dochter, NEEN van je man" "Ja!" We stopten en gingen ons aan kleden. Ik beveel Joshua om voor mij kleren te kiezen en me aan te kleden. Hij deed de lingerie kast open en nam daar een kantje bordeaux BH uit en deed ze over mijn borsten maar eerst kuste hij ze en zoog mijn tepels hard. Hij nam een zwarte kante slip en vingerde eerst mijn kutje en kontje. Daarna nam hij een paar kousjes en deed deze over mijn gladde benen. Hij deed mij voor de rest een extra kort wit mini rokje (dat ik enkel droeg thuis voor Johan) en een blauw topje. Hij nam we bij de hand en zei dat ik vuur rode lipstick moest aandoen en wat andere make up.
Nu ben je klaar. Ik ging voor mijn spiegel staan en ik moet zeggen ik was echt bloedgeil gekleed. Nu vond Joshua dat ik hem moest kleden in kleren van Johan ik deed met een slipje aan en zoog eerst nog eens haar zijn mooie pik. Ik deed hm geen sokken aan daar was het te warm voor. Liet hem een blauwe bermuda aandoen die tot juist boven zijn knieën kwam en een witte T-shirt. We liepen verder naar de schoenkast en ik deed bij hem zwarte sandalen aan. Hij deed bij mij open schoentjes aan met hoge hakken. We waren nu opgekleed en reden naar een park we zetten ons op een bank en neukten elkaar er op. Het gaf ons een zalig gevoel dat we werden bekeken door de voorbijgangers. Vervolgens reden we naar zee, parkeerden de wagen (mijn Saab 9 ³ cabrio) aan de duinen, lieten onze schoenen achter in de wagen en kleedden ons in de duinen uit en vreeën in de duinen.
Na onze hevige stoeipartij gingen we naakt afkoelen in de zee. Terug uit zee gingen we terug in de duinen. We vreeën tot we honger kregen. Ik wist een geschikt restaurant waar we gingen eten. We kropen in een hoekje, bestelden ons eten en aten het op. Na het eten gingen we een winkel binnen en Joshua kocht me daar een mooi doorzichtig topje wat ik meteen aandeed. Op een parking van de autosnelweg op weg naar huis neukten we nog even. De camions chauffeurs zagen ons liggen en tutte ons goedendag. Ik kuste Joshua goede dag en zei tot morgen op de manege. Joshua reed naar huis maar plots stond hij terug voor de deur hij had de kleren van Johan nog aan. Ik liet hem binnen hij kleedde zich uit ik pijpte hem nog eens in de keuken we maakte nog snel een vluggertje. Hij kleedde zich aan en reed naar huis. Sinds die dag had ik in de vakantie goede sex. Tijdens het schooljaar nu vreeën we bijna elke woensdag en zaterdag op de manege.
Mijn Johan weet niet dat ik bij hem steeds een vrijpartij een orgasme moet faken sinds ik bij Joshua meer dan aan mijn trekken kom. Als ik met wat vriendinnen praat over seks willen ze het allemaal wel is doen met een jongere gast maar ze durven het niet. Ik zit er bij: Dat is niks voor mij, ik heb genoeg aan Johan. Maar in werkelijkheid ga ik nu al maanden vreemd met een jonge geweldige seks partner. Ik raad het elke vrouw aan om is van pik te wisselen. Mijn huwelijk is er beter op geworden. Ik hoef niet meer te klagen over seks,  en mijn man denk dat eenmaal in de maand een “goede” beurt wel goed genoeg is. En als hij zegt je klaagt niet meer, zeg ik het zal met de “leeftijd” te maken hebben hé.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!