Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Een soort vervolg op KLIK

Ik wilde net naar bed gaan maar hoorde in de tuin van de buurman mijn naam vallen. Ik liep snel achter het huis om verder te luisteren en ving op dat Werner (de buurman) in geuren en kleuren stond te vertellen dat hij mij al een paar had geneukt, en ook nog zonder condoom...

Die slet laat zich gewoon vol zaad spuiten hoorde ik hem pochen.

Tegen wie hij dit allemaal vertelde kon ik zien, maar ik besloot om Werner eens te verrassen. Ik stapte voorzichtig over het hekje en liep zachtjes zijn tuin in, hij was nog steeds aan het vertellen over mijn grote borsten en zijn zaad in mijn kut.

Ik zag ze nu staan, hij had gewoon een stijve lul nu hij over mij stand te vertellen, hij had wel een spijkerbroek aan maar die kon zijn enorme lul niet verhulde. Alle vormen waren duidelijk te zien. En naast hem stond een man die ik niet kende. Ik was al weer een poosje aan het staren naar die omtrekken in de broek van Hans. 

Ik hoorde de andere man vragen; zou ik die slet ook kunnen neuken? Dat zul je haar zelf moeten vragen, grijnsde Werner gemeen, maar van mij mag je. Hij bood me gewoon aan. Ik moest nu even ingrijpen en riep vrij hard; Ja dat moet je zelf maar vragen, Werner keek me verschrikt aan. Sta je hier al lang vroeg hij, lang genoeg lachte ik. Dat doe je toch niet mompelde ik quasi boos, ik ben je hoer niet....

Werner ging echter onverstoorbaar verder alsof hij mij niet had gehoord. Ze heeft heerlijke borsten prees hij mij aan als de beste verkoper op de markt. Hier voel maar eens goed en hij greep mij vast en draaide mij richting de anderen man toe zodat hij mijn borsten kon bepotelen. De man die Hans streelde mijn borsten en rolde met mijn inmiddels keiharde tepels, wipte mijn BH opzij en zoog aan mijn tepels tot dat die helemaal diep rood waren. Zijn hand verdween onder mijn rokje en ik voelde hoe zijn vingers mijn slip opzij drukte om vervolgens mijn inmiddels drijfnatte kut te bepotelen. Het voelde heerlijk en ik werd als maar geiler. Ik was vandaag al meerdere malen klaargekomen maar wilde meer en meer.

Werner bromde; pijp jij de lul van Hans maar eens stijf sletje. Ik boog me voorover en haalde hans zijn inmiddels al bijna stijve lul uit zijn broek. Werner zag zijn kans schoon en drukte (nu ik voorover met de lul van Hans in mijn mond stond) zijn lul langs mijn sting in mijn zeiknatte kutje. Hij greep me stevig bij mijn heupen en trok me op en neer op z’n pik. Hij stootte hard en diep in me en ik kon alleen maar jankend kreunen bij elke stoot. Het leek wel, alsof hij me telkens opnieuw open spleet, alsof zijn pik elke keer weer voor het eerst in me drong. Ik hed even wat minder aandacht voor de lul van Hans in mijn mond.....

Vergeet je Hans niet bromde Werner, en hij stootte hard naar voren en trok gelijk mijn kut over zijn grote paal heen, een pijnscheut schoot door mijn baarmoeder, maar wegkomen was kansloos, hij had mijn heupen stevig vast en pompte zijn paal in mijn buik of zijn leven er vanaf hing. Hans haalde zijn eikel tussen mijn lippen door en begon me nu ook dieper in mijn mond te neuken, ik leek wel een varken aan het spit, aan beide kanten een flinke lul in mijn lijf en ik kon geen kant meer op. Werner neukte me heerlijk, en de pijnscheuten werden minder, zijn pik vulde me helemaal, dat ging niet lang meer duren, en een paar harde stoten van de dikke paal verder was het zover, ik voelde mijn geile sap vloeien en kwam spuitend klaar over hem heen.

Zo dat gaat mooi, sletje bromde Werner. Hij greep mijn billen beet en kneedde ze. Vinger jezelf nog een keer klaar slet, laat jezelf eens gaan. Hij duwde z’n onderlijf hard tegen me aan en zijn eikel drukte gemeen tegen mijn baarmoeder, ik hield me aan de lul van Hans vast om die niet uit mijn mond te verliezen en probeerde zo goed en kwaad als het ging het ritme van beide mannen te ondersteunen. Hans zijn handen zochten mijn borsten en streelden die zacht. En ik, ik vingerde mezelf zoals mij was opgedragen. Al heel snel voelde ik weer een orgasme opwellen. Oh ja.. ik ga komen.. hijgde ik. Werner duwde z’n vingers tussen mijn billen en een ervan drong mijn kontgaatje binnen. Daar schrok ik van en het deed haar een beetje pijn. Van de schrik en de pijn, zakte mijn orgasme weer weg. Maar hij bewoog zijn vinger tegen me, duwde hem diep in mijn strakke kontje en bewoog met zijn neuken dikke lul mee. Na een paar keer was ik er aan gewend en kwam mijn orgasme weer opzetten. Hij voelde me reageren en duwde nu 2 vingers in m’n kontje en duwde me met zijn andere hand verder voorover, Hans pakte mijn hoofd en drukte naar voren, de lul van Hans kwam nu in mijn keel. Ik stikte zowat, maar veel kans en tijd om te klagen had ik niet, ik voelde nu 3 vingers in mijn kontje en Hans neukte mijn keel, beide mannen hadden me stevig tussen hen in en hadden alle controle.....

Ik viel min of meer voorover en steunde op een hand. Mijn kutje was nu zeiknat van mijn geil, en met dat geil vingerde Werner mijn strakke sterretje. Mijn orgasmes bleven komen. Ik vingerde verder en voelde de golven komen. Hmm geil teefje, klaarkomen met een mijn vingers in je reetje he? Ik wist je wel dat je dat kon, gromde Werner. Het maakte mij even niet meer uit, ik was als een lappenpop, alles wat ze wilden deed ik. Ik begon nu voor de 5e keer te komen, dat was best bizar in zo'n korte tijd, en die vingers…

Ik jankte een beetje toen ik uiteindelijk klaarkwam. Pijn in mijn kontje en toch was het…lekker. Als een geile teef slikte ik Hans zijn lul diep in mijn keel, ik wilde zijn zaad in me. Werner bleef me als een wilde neuken, mijn lichaam schreeuwde van pijn, maar ook om geneukt te worden. Dat was ook het enige wat door mijn hoofd ging, ik moest zijn zaad in mijn kut hebben. Moest hem voelen diep in me en ik wilde zijn zaad diep in me voelen. Voelen hoe zijn pik pulseerde als hij in me klaarkwam. Dat wilde ik nu, dus draaide met mijn kontje en drukte mijn kut zo ver ik kon naar achteren over zijn dikke lul.

Hans keek mij verbijsterd aan, staarde naar mijn openstaande mond, geef me je zaad, ik slik alles door kreunde ik. Kom op siste ik, pomp je zaad in mijn keel, en ik wil harder en dieper geneukt worden door je. Neuk me met die grote lul van je, ram hem diep in mijn natte kut.

Hans haalde zijn eikel weer tussen mijn lippen door, ik kon een kreun echt niet onderdrukken en helemaal niet toen hij zijn dikke eikel langzaam naar binnen drukte en mijn mond geheel vulde. Kijk, hijgde hij, kijk dat wilde je toch zo graag, ik neuk je keel geile slet. Ik zal mijn zaad tot in je maag spuiten geile hoer begon Hans te kreunen. Ik zie hoe hij je neukt met zijn enorm dikke lul en ik ga zo komen hoer..... Ik greep Hans met beide handen aan zijn kont en trok zijn lul diep in mijn keel, zijn ballen kletsten bij iedere stoot tegen mijn kin en ik genoot van deze geile mishandeling. Ook ik voelde mijn orgasme weer komen, drukte mijn bekken tegen Werner om zijn pompende lul zo diep mogelijk in me te voelen.
Alsof ik in een roes kwam, voelde hoe ik achter elkaar tot een orgasme kwam en plots voelde ik die massieve pik in mijn kut dikker worden en voelde hoe Werner brullend met een paar ferme stoten zijn hete zaad mijn buik vulde. Op dat moment kwam Hans ook klaar en trok mijn hoofd nu helemaal over zijn lul heen, ik zat met mijn neus in zijn schaamhaar, zijn balzak bijna in mijn mond en schokkend en pompend spoot hij zijn zaad rechtstreeks in mijn slokdarm, ik hoefde niet meer te slikken, het liep zo mijn maag in..... en weer kwam ik schokkend en spuitend klaar, mijn kut liep leeg.....

Ik lag op de grond, als een gebruikte lappenpop. Zo voelde ik mezelf ook, gebruikt! Maar ozo lekker, dit was een geweldige ervaring. Zo enorm geil.

Heerlijk om zo door 2 mannen te worden geneukt schoot het door me heen, dom zonder condooms maar zo geil..... En ik wist drommels goed dat ik vooral het geile neuken met Werner vaker wilde. Wat was die man lekker om seks mee te hebben en hij wilde mij graag ook graag neuken, dat had ik daarstraks al afgeluisterd.

Een klein half uurtje later wilde Hans die op krachten was gekomen ook neuken, en och ik was toch al een slet, dus liet ik me zonder condoom neuken door hem. Hij hield het ook nu weer redelijk lang vol en na een minuut of 10 voelde ik zijn paal dikker worden en spoot hij zijn zaad in mijn buik. Ik was echter niet klaargekomen op zijn lul, dus moest Werner me nog even bevredigen. En even later lag ik weer op mijn rug, Werner neukte me weer diep en hard. En ik, ik genoot er zichtbaar en hoorbaar van terwijl Hans toekeek. Ik was wellicht verslaafd aan die enorme dikke lul die mijn kut zo heerlijk vulde. Ik voelde mijn sappen tussen mijn billen lopen en kwam weer ongenadig klaar, volgens mij kon de hele straat meegenieten zo gilde ik het uit, het geil spoot uit mijn kut, Werner gromde en begon wild te pompen, hij kon het ook niet meer houden en pompte zijn zaad bij zijn eerste lading en dat van Hans, een mengsel wat nu vermengt met mijn geil uit mijn kut gutste en tussen mijn billen door op het gras liep.

Ik was kapot en wilde nu douchen en naar bed, gaf de mannen een zoen en zei geil; tot morgen...... en droop af..... Ja, ik was een slet geworden wist ik, liet me neuken door vreemde mannen, zonder condoom. Hoe moest dit nu verder? Maar Werner is een blijvertje, hij neukt heerlijk en heeft een lekkere grote dikke pik. Met die gedachte stapte ik onder de douche en even later viel ik als een blok in slaap.

Ik begon verslaafd te worden, ik had Werner de afgelopen week bijna dagelijks gezien en telkens was de seks heerlijk. Hij had me steeds weer laten komen en ik was na een poosje naar huis gegaan met een brandende kut vol met zijn zaad. Hans kwam ook bijna elke dag wel even langs om zijn zaad in me te pompen en opperde zelfs dat er nog meer mannen waren die me wel wilde neuken.......

Ik kon mijn oren niet geloven, ik werd gewoon verhuurt volgens mij, nu was ik geen slet meer maar een hoer.......

Maar dat is voor een andere keer.

XXX Missy

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # Gaat weer lekkerJoseph 04-08-2019 20:12
Gaat weer lekker joh
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+20 # VakantieCowboy Henk 31-07-2019 16:55
Dus dat is jouw idee van vakantie, tja
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # Nu ik nogFrits 31-07-2019 06:20
Wat zou het toch heerlijk zijn als ik mijn zaad in als je gaten mocht schieten
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!