Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit geile avontuur heb ik meegemaakt toen ik 18 was. Toen we naar het Brabantse Tilburg verhuisden, mocht ik van mijn ouders eindelijk gaan paardrijden als het niet te duur zou zijn. Ik had hier en daar wat geïnformeerd maar het bleek toch aardig prijzig te zijn, dat "paardjehobbelen" zoals mijn vader dat altijd noemde.

Bij ons in de buurt, stonden wel een paar paardjes in de wei, dus daar was ik dan ook meestal te vinden. Ik ging dan lekker in de wei zitten en gaf de paardjes allerlei lekkers wat ik had meegenomen. Na een paar dagen kwam er een boer op me af en vroeg wat ik in zijn wei deed. Ik zei dat ik zo graag wilde paardrijden maar dat dat veel te duur voor mijn ouders was.

 

Hij zei dat hij wel wat hulp kon gebruiken met de paarden, hij was tenslotte al 60 en dat ik in ruil op zijn paarden mocht rijden. Hij zou me alles wel leren wat ik weten moest. Dat vond ik natuurlijk een prima deal. Hier had ik al zolang van gedroomd. We spraken af dat ik eerst een weekje zou helpen voor we begonnen met rijlessen. We hadden afgesproken dat ik 2 ochtenden in de week 's ochtends mee zou voeren en 3 middagen mee zou helpen met de stallen uit te mesten. Zo konden de paarden langzaam aan me wennen voor ik op hun ging rijden. 's Middags ging ik na school snel terug om mijn afspraak na te komen.

Pfff dat was wel hard werken hoor, ik kreeg het er warm van. Het stonk ook best wel maar de boer zei dat ik er binnenkort wel aan gewend was. Maar in 1 stal was de geur wel heel erg. De boer zei dat dat kwam omdat die merrie "hengstig" was. Dat betekende dat ze graag gedekt wilde worden en dat hij voor morgen een afspraak had gemaakt met de hengstenboer. Ik vroeg natuurlijk meteen of ik mocht komen kijken ondanks het mijn middag niet zou zijn. "Natuurlijk mag je dat, kleine meid, maar ik weet niet of het goed is voor jou jonge oogjes om dit te zien", bulderde hij.

 

Toen ik de volgende middag bij de stallen aankwam was de hengstenboer al gearriveerd en had zijn hengst al uit de trailer gehaald. De zoon van de boer hield Caroline, de merrie, vast terwijl de hengst flink tussen haar benen zat te snuiven. Ik stond samen met de boer te kijken toen opeens een enorme lange lul uit die hengst naar beneden kwam, hij was zeker een meter lang, ik begon er van te blozen. De zoon van de boer moest lachen en zei: "Ja, zoiets had je niet verwacht he, kleine meid". Hij liep naar de hengst toe toen die op de merrie sprong en greep die enorme paal van de hengst beet om hem in haar te stoppen. De hengst stootte een paar keer diep toen hij er weer uit floepte.

De boerenzoon zei dat ik anders maar even moest helpen en voor ik het wist, had ik die enorme paardenlul in mijn handen om hem bij de merrie naar binnen te brengen. Toen de hengst klaar was, hing zijn pik als een slappe slurf tot de grond, nog flink wat zaad nasproeiend. De 3 mannen moesten behoorlijk lachen, bij het zien van mijn vuurrode hoofd en zeiden dat dit soort dingen er allemaal bij hoorden.

 

Na een week zou ik eindelijk mijn eerste rijles krijgen. De boerenzoon had Fenor aan de lange longeerlijn gedaan en ik moest eerst maar eens zonder zadel leren rijden, zei hij. Dan zou ik pas een stevige "zit" krijgen. Het wiebelde wel heel erg op zo'n paard en ik kon er maar met moeite opblijven. De boerenzoon kwam achter mij op het paard zitten om me vast te houden. Ik moest eerst maar eens wennen aan het ritme. Hij zei dat ik zo ver mogelijk achterover moest zitten om geen last van de "schoft" van het paard te hebben. Nou daar had ie wel gelijk in, de schoft zat heel de tijd pijnlijk tegen mijn kutje aan te stootten. De boerenzoon zei dat ik maar tegen hem aan moest "liggen" en hij legde zijn rechterhand tussen mijn benen.

 

Ik schrok er wel een beetje van, maar om iedere keer zo een klap te krijgen tegen mijn kutje zat ik nou ook weer niet op te wachten. Het voelde meteen een stuk beter aan en de boerenzoon had er volgens mij ook wel plezier in. Hij zei, dat hij het toch wel leuk vond om zo'n lekker jong ding te leren paardrijden. Na een halfuurtje was mijn rijles voorbij en maakten we een extra afspraak voor de dag erna. Toen ik de volgende dag bij de boerenzoon aankwam kon ik bijna niet meer lopen van de spierpijn. Ik moest van hem maar snel gaan zitten dan zou hij mijn pijnlijke benen masseren.

En hij zou dat nog beter kunnen doen als ik even mijn broek zou uittrekken. Dat wilde ik eerst niet doen, maar mijn benen deden echt zo veel pijn dat ik er maar aan toegaf. Zijn grote sterke handen ging op en neer over heel mijn benen, steeds vanaf mijn voeten tot aan mijn slipje. Hij vroeg of ik me even kon omdraaien zodat hij de achterkant van mijn benen onderhanden kon nemen en ik zou ook vast wel last hebben van de spieren in mijn billen. Ik voelde me wat opgelaten maar ik moest zeggen dat het wel hielp.

Ik was gewoon veel te gespannen zei de boerenzoon en dat hij daar wel een trucje op wist, of hij dat mocht proberen.

 

Dat mocht hij wel, want het voelde echt zalig aan die massage en voor ik het wist zat die boerenzoon heerlijk langs achteren mijn kutje te likken. Mmmmmm, dat was zo lekker, dat had nog nooit iemand bij me gedaan, en ik begon zachtjes te kreunen. Zijn snelle tong ging steeds diep in en uit mijn kutje en dan weer langs mijn klitje, mmmm wat was dat lekker. Het leek wel alsof hij er geen genoeg van kreeg zo gretig likte hij mijn kutje, ik werd er helemaal nat van. Toen ging hij ook met zijn vingers over mijn klitje en concentreerde zijn tong zich voornamelijk op mijn kontje. Steeds kleiner draaiende cirkeltjes totdat hij zijn tong in mijn kontje stak.

Ahhh, gillend kreeg ik mijn eerste orgasme.

 

Zo, zei hij, nu ben je wel ontspannen genoeg voor je tweede rijles. Nog iet wat beduusd liep ik mee naar de stallen. Ik ging weer op Fenor zitten en de boerenzoon weer achter mij met zijn grote hand tussen mijn benen. Ik wist niet waar ik meer van genoot, van het paardrijden of die heerlijke hand van die geile boerenzoon. Om diezelfde spierstijfheid van vanochtend te voorkomen zei hij dat ik mijn broek maar open moest laten, zodat hij lekker met mijn klitje kon spelen.

Daar had ik geen enkel probleem mee.

 

Terwijl we heerlijk op Fenor aan het rijden waren, had hij heel de tijd 1 hand tussen mijn benen en 1 hand masseerde hij mijn stijve tepeltjes. Ik kon goed voelen, hoe mijn geile boerenzoon een enorme harde pik in zijn broek kreeg en geil tegen me aanreed. Na een weekje zo gereden te hebben kon ik voortaan ook goed blijven zitten zonder dat de boerenzoon achter me op het paard zat. Ik vond het wel een hele overwinning maar ik miste toch wel zijn lekkere geile handen en ik was toch wel nieuwsgierig naar die harde pik van hem geworden. Op het einde van de les moesten we Fenor even wassen omdat hij helemaal bezweet was.

 

Met de slang spoelden we al het zweet van zijn rug en hals af. Ik draaide de kraan dicht om Fenor af te gaan drogen. Terwijl ik daar mee bezig was begon ik te merken dat Fenor eigenlijk toch wel een mannetjes paard moest zijn, een ruin, omdat hij zijn enorme pik tot de grond liet zaken. Ook die moest ik schoonmaken van de boerenzoon maar wel heel voorzichtig. Die kon ik beter met een zachte spons doen. Ik maakte de spons nat met lauwwarm water en boog voorover om die enorme lul helemaal schoon te maken.

De boerenzoon begon met een stijve tegen mij aan te rijen en begon mijn kutje te masseren. De boerenzoon trok mijn broek naar beneden en begon weer heerlijk mijn kut en kontje te likken. Mmm wat ben jij een lekker geil teefje, hijgde de boerenzoon, je moest eens weten hoe vaak ik me op je aftrek. Hij duwde me op mijn knieën en ik hoorde hoe hij zijn broek uittrok. Hij duwde zijn harde pik tegen mijn kutje aan en vroeg of ik wel eens lekker was geneukt. Ik hijgde dat ik nog nooit geneukt had maar dat ik gek van geiligheid werd.

 

De boerenzoon ramde zijn harde neuklat diep in mijn kutje. Aaaaaaaaaah, hij begon me in een hoog tempo te neuken met lange diepe halen. Goedzo, geile teef, ik pomp die jonge kut helemaal vol, geile hoer van me, hijgde de boerenzoon. De boerenzoon begon nog harder te rammen en hard kreunend en vloekend pompte hij zijn hete zaad heerlijk in mijn kutje. Aaaah, wat was dat geil, ik kwam spontaan weer klaar. De boerenzoon likte heerlijk mijn kutje schoon en gaf me een geile tongzoen. Mmmm het was lang geleden dat hij zo lekker klaar gekomen was.

Toen ik thuis aankwam vroeg mijn vader hoe dat paardje hobbelen me nou beviel en ik zei dat paardje hobbelen bij de boer het beste was wat me ooit was overkomen.

Hi hi, hij moest eens weten.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!