Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Zie deel 1

Brabo had met Emile (de eigenaar van de camping Wies-Neu) alles al weer geregeld voor dit weekeinde, zaterdag na sluitingstijd mochten we de pavilioentent gebruiken waar ik op het podium de mannen van de camping kon ontvangen. Het werd dus een professionele gangbang begreep ik hieruit.

Emile had dus ook in de voortent gestaan en genoten van haar trio met Roy en zijn vader Iwan, ik was toch benieuwd of hij ook mee zou doen en een lekkere paal had...

Emile had beloofd dat ik de badkamer in zijn woning mocht gebruiken om mij klaar te maken voor die avond. Met een volle tas en beautycase wandel ik naar zijn huis. Daar aangekomen wijst zijn vrouw mij de weg. Wel vreemd, zijn vrouw vindt dit allemaal goed?

Ik ga mij lekker opknappen voor de avond, en laat het bad alvast vollopen.

Ondertussen dat het bad volloopt zoek ik wat lingerie uit, jeetje wat moet ik vanavond aan. Normaal overleg ik met Irene, maar zij is op vakantie in Italie en heeft al dagen geen bereik op haar telefoon.

Ik zoek een geil setje uit en pak een rood kruisloos stringetje, een rode jarretel, zwarte net kousen, een kwart cup bh zodat mijn 85D tieten lekker omhoog worden gedrukt en mijn tepels er bijna bovenuit steken, en een heel kort jurkje. Ik leg alles op bed neer en ga terug naar de badkamer waar het bad al vol op mij ligt te wachten. Rustig laat ik mij zakken in het bad, mmmm lekkere temperatuur zo, laat mijn lichaam even wennen en begin mijn kutje te scheren want mijn lipjes moeten vanavond heerlijk zacht zijn voor de mannen.
Langzaam laat ik het scheermesje over mijn lipjes glijden, en streel af en toe erlangs om te voelen of het goed is. Ik streel soms wat meer als nodig is maar ik geniet er van, maar ik moet ook verder, ik zeep mijn hele lichaam in en zie dat de tijd maar doorgaat en er rekening mee moet houden. Ik stap uit het warme water en spoel mezelf af onder de douche en ga me snel afdrogen.

Zo nu het opmaken, ik maak mij lekker hoerig op en gebruik felle kleuren make-up zoals rood, mijn haar steek ik op vandaag dat moet wel anders zit het maar in de weg met het pijpwerk vanavond. Nadat ik klaar ben met het opmaken en aankleden van de lingerie draai ik even voor de spiegel en denk bij mezelf ‘je ziet er weer als een gangbanghoer uit Missy.

Het is alweer 20.45 uur en ga snel naar beneden en terug naar de caravan. Brabo is er niet, die zal wel een en ander met Emile aan het voorbereiden zijn.

Om een uur of half tien ga ik naar de feesttent, het muziekfeest is in volle gang en het is lekker druk. Ik zie vele mannen verlekkerd naar me kijken en krijg vele afgunstige blikken van de aanwezige vrouwen.

Drank hoef ik niet te kopen, bijna alle mannen drommen om me heen en vragen of ik wat wil drinken....

Dit gaat zo door tot half twaalf, dan stopt de muziek en zegt Emile, dat het feest is afgelopen. Langzaamaan druipen de meeste stelletjes af, maar een flinke groep mannen blijft achter, die zijn natuurlijk door Emile en Brabo geselecteerd voor de gangbang.
Maar ik zie nergens een spoor van Roy en Iwan, mijn twee bare negers van vorige week! Dat was een enorme tegenvaller.....

Tegen twaalf uur gaan de ingangen van de tent dicht en komt Emile op me aflopen, het gaat gebeuren schiet door mijn hoofd, nu kan ik niet meer terug!

“Tijd om te beginnen”; zei Emile en neemt Missy mee. Hij bracht haar naar het podium waar een groot bed op was geplaatst. Daar aangekomen, begon Emile Missy te kussen en te strelen. Emile trekt metaal al mijn kleding uit, daar sta ik dan op een podium voor een groep geile mannen, poedelnaakt en klaar voor een gangbang! Emile lijkt aangenaam verrast dat mijn tepels keihard zijn. Hij speelt ermee en het gevoel wat dat me geeft, maakt me super geil. Als hij ze een voor een in zijn mond neemt en zachtjes op bijt begin ik te kreunen. Wat een sensatie is dit, overal voel ik zijn, ik denk dat ik gek word. Gek van geilheid welteverstaan. Iemand pakt me nu van achteren vast en ik word omhoog getrokken en de ruwheid waarmee dit gebeurd bevalt mij wel. Ik word min of meer op mijn knieën gedwongen en mijn handen worden achter mijn rug vastgehouden. Ik word omhoog gehaald, op mijn knieën maar rechtop. Emile komt op me af en ik voel een heerlijke grote harde pik in mijn mond gaan. Ik begin gelijk te zuigen, zoals van me verlangd word. Ik besluit extra zuigkracht te geven, wat verwelkomd word met een diep gegrom. Ik word meer op mijn knieën geplaatst. Hardhandig. Deze mannen gaan behoorlijk ruw met me om, maar ik geniet van elk moment, ik vind het heerlijk! De dikke paal van Emile in mijn mond kan ik nu niet echt meer zuigen, Emile neukt gewoon mijn mondje. Hard en diep pompt hij zijn lul in mijn keel en ik heb de grootste moeite om niet te stikken in zijn paal en mijn eigen kwijl.

Regelmatig flitste er een telefoon of fotocamera, ik zou dit dus snel weer op het internet terug kunnen zien, ik hoop maar dat Brabo daar goede afspraken over gemaakt had! Nu voelde Emile zijn hand op mijn hoofd, om extra echt kracht bij te zetten en hij drukt zijn lul van minstens 20 centimeter helemaal naar binnen. Ik voel zijn dikke eikel diep in mijn keel en kan amper ademhalen. Dit is voor de rest van de mannen het sein. De mannen die eerst wat afwachtend waren komen nu ook in aktie, ik voel iemand achter mij komen zitten en, verbeeld ik me het nu? Of zijn er echt twee tongen mijn kutje aan het likken? Mijn GOD wat geil, wat een genot, wat voelt dit verschrikkelijk geil. Mijn benen gaan als vanzelf uit elkaar, zodat de heren die mij aan het likken zijn meer ruimte krijgen. Ik voel vingers van meerdere mannen mijn kutje in glijden en ze rekken me behoorlijk op en neuken hardhandig mijn kutje. Een van de mannen weet perfect mijn G-spot te vinden en voor ik het weet ben ik klaargekomen, die heerlijke paal van Emile nog steeds in mijn mond.

Ik zie ook dat inmiddels alle heren zichzelf van hun kleding ontdaan hebben, maar nog steeds staan te filmen en fotgraferen, met hun andere hand staan aan hun lul te trekken en geil naar mij te kijken, met hun heerlijke lichamen en hun pikken fier overeind. “ Ik wil jullie allemaal, wil jullie allemaal voelen” kreun ik half. Ik wist dat ik geil kon zijn, maar dat het zo erg zou kunnen zijn.. Ik voel letterlijk mijn geil uit mijn kut tussen mijn benen lopen. Toch zijn de mannen nog wat terughoudend en ik begrijp nu dat ze wachten tot Emile het teken geeft. Emile gaat nu op het bed liggen, “ Kom op me zitten sletje en laat me maar zien dat Brabo geen ongelijk had” zegt hij. Ik kijk Brabo vragend aan, hij lacht alleen maar. “Genieten jij”, zegt hij. Ik ga over Emile heen staan en laat me langzaam over zijn heerlijk pik heen zakken. Ik beweeg me op en neer en Emile komt me elke keer als ik naar beneden ga tegemoet stoten. Een heerlijke man met een dikke lul neukend, genietend van zijn blik op mij en de begerige blikken van de andere mannen.

Ik zie Brabo een keer slikken, hij geniet duidelijk van wat hij ziet. Een man die ik niet van naam maar wel van gezicht ken komt voor me staan, ik leun voor over en terwijl Emile mijn borsten met zijn mond verwent en ik Emile aan het neuken ben, neem ik de man voor me zijn paal weer in mijn mond. Ik laat mijn tong over zijn eikel glijden en laat dan zijn pik zo diep mogelijk mijn keel in glijden. Dan voel ik handen bij mijn billen, het is Brabo die heerlijk mijn billen streelt. Ik heb een vermoeden wat er nu gaat komen, als ik voel dat Brabo eerst mijn sterretje heerlijk likt. Hij weet wat me gek maakt en hij likt me daar heerlijk. Als ik zijn tong daar voel verdwijnen kreun ik het uit van genot. Zijn vinger glijd nu naar binnen en dit maakt me nog gekker. “Neuk me daar, Brabo” vraag ik smekend en hij lacht.

“ Rustig aan sletje” zegt hij.

Ik wip nog steeds op Emile op en neer en ga steeds sneller. Leon laat zijn pik in en uit mijn mondje glijden en dan, toch voor mijn gevoel opeens, verdwijnt de pik van Brabo in mijn kontje.

“Je kontje is voor mij, sletje” hoor ik hem in mijn oor fluisteren. “Damn, neuk me, neuk me Brabo” schreeuw ik en Brabo beweegt zich in mij. Wat voelt dit heerlijk, het gevoel helemaal gevuld te zijn, ik heb er over gefantaseerd, maar het is nog geiler en lekkerder als dat ik gehoopt had. Alles gaat vanzelf, ik kom in extase. Ik beweeg, de mannen bewegen. De mannen kreunen, ik kreun. Alhoewel kreunen, er komen geluiden uit me die ik niet van mezelf ken, het zijn geluiden diep van binnen, van puur, diep en geil genot.

De man met zijn lul in mijn mond geeft me aan dat hij bijna gaat spuiten, hij heet Leon zei hij net even tussendoor en wil mijn keeltje volspuiten zegt hij. Ik geef hem een knikje met zijn lul diep in mij keel, binnen 10 seconden spuit hij in dikke stralen zijn warme zaad mijn keel binnen en ik slik alles door. “Zo dat had je even nodig of niet?” grap ik en Leon lacht. De volgende stijve lul komt voor mijn mond en ik hap hem naar binnen. Ik laat mijn handen over mijn lichaam gaan en mijn vingers vinden mijn clitje. Het kost me weinig moeite, mijn vingers glijden sneller over mijn clitje, ik voel de golven van een orgasme naderen. Ik probeer het tegen te houden, ik wil hier zolang mogelijk van genieten. Ik voel de paal van Emile schokken en opzwellen, hij gaat komen, en kreunend spuit Emile zijn zaad in ferme stralen tegen mijn krampende baarmoeder. Dit brengt mij ook op het randje, ik kan het niet meer tegenhouden, het gaat gewoon niet, het gevoel dan die twee pikken in mijn neukgaten en de man voor me met zijn lul in mijn mond en die nu met mijn borsten speelt word me teveel. Emile zijn paal blijft gewoon stijf, hij pompt rustig door in mijnkut en het zaad wordt bij elke stoot naar buiten geperst vermengt met mijn geil. Ik beweeg harder, de mannen neuken sneller en harder. Gillend, nee, kermend bijna kom ik klaar, op die twee heerlijke pikken in mijn kut en kont. De man voor mij pakt mijn hoofd, druk zijn paal diep in mijn keel en komt klaar, zijn warme kleffe zaad loost hij in slokdarm.

Ik ben al nat van het zweet, en zak een beetje uitgeput over Emile heen. Zijn lul is nog steeds keihard en in een rustig tempo blijft hij mijn kut neuken. Ik voel ook Brabo nog in mijn kontje bewegen en merk dat hij bijna klaar komt. Maar eerst wil ik nog meer zaad slikken, dat kontje krijgt nog zaad genoeg vanavond.

“Ik wil jullie allemaal klaar zuigen en jullie zaad slikken mannen” zeg ik als ik van de lul van Emile afstap.

Ik ga op mijn knieën op de grond zetten en Leon komt nu als eerste naar me toe. Ik moet lachen. “Haantje de voorste?” vraag ik , maar als antwoord krijg ik zijn pik in mijn mond. Ik heb hem net diep in mijn keel als hij voor de tweede keer grommend in mijn keel klaarkomt. Zijn warme zaad glijd mijn keel binnen en ik slik alles door. “Zo dat had je nog even nodig of niet?” grap ik en Leon lacht. “ Ik wil je tieten volspuiten schatje” zegt Emile en als antwoord trek ik aan zijn paal voor mijn borsten. Brabo en Emile staan nu beiden voor me en terwijl ik met mijn borsten speel trekken beide heren zich boven me af. Ik vertel ze dat ik het geil vond wat ze met me deden en dat ik hun zaad over mijn lichaam wil. Met deze woorden komen Brabo en Emile bijna tegelijk klaar en terwijl Emile zijn zaad over mijn borsten spuit, sluit in mijn mond om Brabo zijn pik en zuig zijn heerlijke zaad uit hem, ik kijk hem geil aan, laat het hem zijn zaad in mijn mond zien en slik alles door.

"Ik zie wel wie van jullie er mans genoeg is.”

De mannen stonden op en Missy kon zien dat ze al een stijve hadden door alleen al haar woorden. Dat beloofde dus nog wat. De mannen liepen op haar af en Missy begon als opwarmertje de heren één voor één te zoenen, recht op de mond, sommige beantwoorden dit met hun tong terwijl anderen terughoudender waren, neuken wilden ze wel maar niet tongen? Ik trok en voelde aan hun pikken maar geen tong. “Het is mooi geweest, genoeg voorspel, laten we lekker neuken,” kreunde ik en ging op het grote bed ziten. Kom dan pijp ik jullie eerst even zei ik met een geile knipoog. De mannen wisten niet hoe snel ze bij me moesten komen en kwamen als een stel verliefde pups op me af. Stuk voor stuk zoog ze ik leuters naar binnen. Mijn tong likte over die gezwollen eikels, en mijn lippen beroerden de huid van hun pik terwijl ze met ik met mijn hoofd heen en weer bewoog, smakkend zuigend aan die natte pikken.

Soms liet ik een lul diep in mijn keel glijden, een soort showtje. Even laten zien wat ik allemaal kon. Ik trok als een wilde aan de leuters die ik niet in haar mond had. Ik had er twee in mijn handen en eentje slurpte ik met het gebruik van veel spuug naar binnen, het speeksel droop van zijn eikel op de grond, iedere keer dat ik die pik uit mijn mond liet glijden om op adem te komen. Maar er was nog één lul over. Die kerel kwam achter me zitten kneep in mijn tepels en tieten hierna tilde hij mij aan mijn billen een beetje de lucht in. Ik ging gelijk op mijn knieën zitten en voelde zijn handen over mijn billen richting mijn kutje glijden. Nu kroop hij met zijn hoofd tussen mijn dijen en begon hij uitvoerig aan mijn toch al bijzonder natte kutje te likken.
Daarna tilde hij mij een beetje op en wist hij op slangachtige wijze onder me te kruipen. Hij liet mijn natte kutje zo over zijn grote stijve lul zakken. Het voelde zalig. Lekker dik, geweldig hard en mijn kutje stond ongelooflijk strak om zijn paal heen. Ik begon te bewegen, ik was zo geil en reed wild op zijn paal, ik stootte mijn opgerekte kut als een machine over zijn dikke paal en kwam al vrij snel klaar.

Ik wilde toch zo graag een gangbang en nu het zover was, ik ze haast niet meer te houden. Een van de kerels die ik aan het afrukken was, kwam achter me staan, zakte een klein beetje door zijn knieën heen en drukte zijn pik, die nog nat was van het zuigen, tegen mijn kontgaatje aan. Ik protesteerde niet, dus hij ging gelijk door en trok mijn billen van elkaar en keek recht in mijn bruine ster. Een heerlijk klein sterretje lonkte naar hem en leek te smeken om genomen te worden. Voorzichtig drukte hij zijn dikke eikel tegen mijn bewegende kontje aan. Langzaam drukte hij door, ik kreunde zacht terwijl zijn eikel me oprekte en probeerde zich een weg naar binnen te banen. Deze was best wel dik, hij kreeg hem nog steeds niet erin. Ik keek om en knikte naar hem, hij pakte mijn heupen vast en drukte door, ik voelde de druk en een vlammende pijn, ineens schoot hij een stukje door, zijn eikel was binnen. Dat was een pijnlijke ervaring, gelukkig had hij dat ook door en wachtte even met bewegen. Het moeilijkste gedeelte heb je gehad sletje bromde hij. Ik had al heel wat palen in mijn kontje gehad, maar het was toch elke keer weer lekker strak bij het beginnen, maar ik verwachtte van tevoren niet zoveel pijn bij deze anale penetratie, maar deze man had een enorme dikke en lange lul en wist duidelijk wat hij aan het doen was.

De man onder mij begon nu harder te stoten en te kreunen, ik was hem door de pijn haast vergeten, ik keek hem aan, gaf hem een tongzoen en fluisterde in zijn oor "spuit me maar vol, pomp je zaad maar in mijn kutje" dat werkte gelijk hij brulde en snoof terwijl hij zijn zaad in me pompte. Ik genoot en kwam weer klaar op deze pulserende paal en viel op de borst van de man en gaf hem een lange natte tongzoen.
De man achter mij vondt nu dat hij lang genoeg had gewacht en trok me wat omhoog, ik zat nu op mijn knieën en het zaad stroomde uit mijn kut. Hij drukte langzaam en beheerst zijn hele pik heel rustig bij me naar binnen, tenminste dat dacht ik, hij begon in een rustig tempo te bewegen zodat ik even kon wennen. Maar na een paar minuten voelde ik hem nog dieper gaan en door zijn lengte schoot hij door de tweede sluitspier zo mijn darm in, dat was behoorlijk gevoelig. Met langzame, lange stoten neukte hij mijn kontje en bij elke stoot drong hij weer haar darmen binnen met zijn dikke eikel, echter bij het terugtrekken voelde ze dat haar binnenvoering haar uit haar anus naar buiten kwam, het was een mix van pijn en genot die haar gek maakte.
De andere mannen keken vol bewondering hoe ik die enorme lul in mijn kont kon hebben en lien me even met rust, nu de man onder me weg was en ik op mijn knieën zat nam de man in mijn kontje het over en begon sneller en diep in mijn darmkanaal te pompen, aan zijn gekreun te horen zou het niet lang meer duren eer hij zijn zaad echt diep in mijn darmen zou spuiten. Ik was ondertussen wel wat gewend aan de de lange en dikke paal en de pijn was overgegaan in een wollig diep gevuld gevoel. Om hem aan te moedigen liet ik me met mijn tieten op het bed zakken en drukte ik mijn kontje nog wat omhoog. Nu ging hij staan en met zijn voeten naast mijn tieten neukte hij mijn kontje nog dieper, zijn balzak kletste tegen mijn kutje, ik zat als het ware vast gespiest aan zijn lul. In lange halen neukte hij m’n kontgat snoeihard door, en ik werd er bloedgeil van en kwam weer schokkend klaar, het geil spuit uit mijn kut! Dit krampen en schokken werkte ook op de lul in mijn kontje en al snel voelde ik zijn lul nog dikker worden en begon hij nog meer te hijgen, ik gilde als een echte hoer kom maar, spuit mijn hoerenlijf vol zaad en met een paar ferme laatste stoten pompte hij zijn ballen leeg in mijn darmen. Toen hij zijn paal uit mijn kontje trok bleef dit dus gewoon openstaan en een straaltje bloederig zaad en slijm droop op het bed, ik was kapotgeneukt!

Ik zakte op het bed en draaide op mijn rug, de volgende man zag z’n kans nu schoon. Hij duwde m’n benen uit elkaar en ik voelde hoe hij z’n vette mega eikel tegen m’n kutlipjes parkeerde. Ondanks het feit dat m’n kut zeiknat van het geil was koste het hem toch wat moeite om me te penetreren. Maar toen hij eenmaal in me was kon hij me soepel pompen. Hij was het levende bewijs dat de dikte van een lul belangrijker voor het sexuele genot van een vrouw is dan de lengte, alhoewel hij daar ook niet over te klagen had. Z’n dikke lul vulde m’n neukgrotje helemaal op. Vooral wanneer hij m’n g-spot passeerde werd ik waanzinnig van genot. Ik had nu geen controlle meer over m’n handelen en lag te kreunen en te hijgen als een nymphomane slet die al een jaar geen sex meer had gehad. De andere mannen stonden allemaal rond ons bed en stonden zich stuk voor stuk af te trekken terwijl ze toekeken hoe ik murw werd geneukt. De man naaide mijn kutje steeds heftiger en ik voelde hoe hij zijn hoogtepunt naderde. Maar toen trok hij z’n lul onverwacht uit me terug.

“Zo jongens, duwen jullie haar benen eens naar achter. Ik wil dat lekkere kontje nu ook wel eens uitproberen.”

Daarvan schrok ik heel erg, want ik was ervan overtuigd dat mijn kapotgeneukte kontje niets meer kon hebben. De mannen kende echter geen pardon, en ja ik had er zelf om gevraagd. Aan elke zijde van me kwam een man zitten die 1 van m’n benen naar achter duwde zodat m’n knie zowat in m’n oksel zat. M’n bilspleet stond nu wijdopen en ik voelde z’n enorme knop tegen m’n brandende nog steeds niet helemaal gesloten bloedende kontgat persen. Ik probeerde m’n kontgat open te duwen, om de pijn te vermijden en ik het hem het beste maar zo eenvoudig mogelijk kon maken, maar voor een groot deel ook omdat ik het in m’n supergeile bui als een uitdaging zag om nog een monsterpaal anaal te verzwelgen. Voor een deel geholpen door het zaad van de vorige penetratie en het geil dat vanuit m’n kletsnatte kut m’n bilspleet in stroomde lukte het hem uiteindelijk om z’n eikel naar binnen te persen. En eenmaal binnen koste het hem niet veel moeite om in langzaam oplopend tempo z’n pik steeds dieper in me te rammen. Al snel voelde ik hoe hij zijn enorme ballen tussen m’n billen kletste. In lange halen neukte hij m’n kontgat snoeihard door, en ik werd er weer bloedgeil van.

Twee van de mannen die zich naast me aftrokken masseerde met hun vrije hand m’n schaamstreek, zowel aan de buiten- als binnenkant. Ik kreeg een volgend heftig orgasme. Dit maakte de mannen nog geiler. Een van hen propte z’n lul in m’n mond en spoot z’n zaad seconden later diep in m’n keel. Ik voelde hoe twee anderen hun sperma respectievelijk op m’n buik en m’n tieten spoten. Ik moest hun slapper wordende piemels schoonzuigen. Ondertussen neukte die dikke paal mijn kontje als een drilboor, en kort na de andere mannen kwam ook hij klaar. Het voelde of er een hoge druk spuit afging in m’n kont. De hoeveelheid sperma die hij in m’n darmen spoot stond geheel in verhouding met de grootte van z’n ballen. Het leek wel of er geen eind aan kwam. Zodra hij z’n lul dan ook uit m’n aars haalde begon er sperma uit m’n wijdopengesperde kontgat te stromen.

De mannen werden nu ook wat grover in de mond: “Pers het zaad uit je hol, hoer”, werd er tegen me gezegd, Ik zette een beetje kracht en voelde en zag hoe een golf bloederig zaad uit m’n reet spoot en stroomde.Wat volgede leek wel een pornofilm, meer dan tien mannen neukten me in mijn kontje en spoten me om de beurt vol, steeds weer afwisselend en ik werd de hele tijd op mijn rug gehouden en mijn benen in mijn nek gedrukt, wat een ervaring. Als laatste kwamen Brabo en Emile ook nog even hun derde lading in mijn kontje pompen en toen de laatste klaar was en ik toch nog een keer klaarkwam hoorde ik een applausje.

Ik hoorde een bekende stem en er keek in de richting van het applaus, het was Roy, hij was dus toch gekomen, gelukzalig keek ik hem geil aan, eindelijk haar zwarte neuker waar ik toch wel verliefd op was was toch gekomen. Maar hij was niet alleen, hij had Iwan en nog vier Surinaamse mannen bij zich staan. Oh mijn god, die gaan mij ook nog neuken en ik was al helemaal kapotgeneukt, als dat maar goed gaat aflopen dacht ik.

Eerst even een pauze zei Brabo en ik keek hem dankbaar aan, ik ging even wat drinken en me een beetje opfrissen. Toen ik weer binnenkwam stonden Roy en zijn negermannen al naakt op het podium op me te wachten.

Wat waren ze groot en gespierd. Echt van die body builder types.

Ik begon langzaam richting het podium te lopen en was toch wel wat bezorgt om wat ging komen. Op het podium ging ik op het bed zitten en meteen cirkelde enorme zwarte lullen om mij heen en ik pakte gelijk maar twee van die joekels beet. Waar ik maar kon kijken, zag ik zwarte super lullen. Het maakte me toch weer enorm geil. Zoveel zwarte pikken voor mij alleen. Ik nam er een in mijn mond en twee hield ik dus vast met mijn handen. Om mij heen hoorde ik opgewonden gepraat. Ik pijpte de een na de ander. En hoe ik me ook draaide, er schoot meteen weer een lul naar mij toe. Van alle kanten prikten grote negerlullen tegen mijn gezicht en hoofd om maar in mijn mond te komen. Ze waren allemaal erg groot. Het was net of een leger zwarte slangen mij wilde aanvallen, maar in dit geval vond ik het heerlijk. De koppen smaakten zo lekker van die zwarte slangen.

Even later kwam een met zijn gezicht onder me. Ik voelde zijn tong tegen mijn clitoris aan. Ik was echte helemaal drijfnat. Zijn tong glibberde in mijn vagina . En nog even later voelde ik zijn tong in mijn kont. Wat een gevoel was dat. Ik glibberde op een tong die in mijn kont draaide en had een leger zwarte grote lullen om mij heen. En zo ging het even door. Roy ging op het bed zitten en dirigeerde mij om boven op hem te gaan zitten. Ik wilde graag zijn heerlijk zwarte paal diep in mijn kut voelen en ik ging zo boven op hem zitten, zakte ik een keer over zijn grote zwarte lul en begon lekker op hem te rijden. Hij stak ook meteen een vinger in mijn kont. De anderen gingen voor de bank staan. Terwijl ik lekker zat te rijden, op de eerste zwarte monsterpaal zag ik al gauw een leger lullen voor me.

Ik kon gewoon niet kiezen welke ik mijn mond wilde nemen. Terwijl ik al geneukt werd door Roy en een lul in mijn mond had, voelde ik nog een lul tegen mijn kont aan drukken. Eigenlijk wilde ik het niet meer en was bang dat mijn hele binnen voering eruitgeneukt zou worden, ik had daar al eens foto's van gezien. Ik keek om en zag dat het Iwan was, Roy zijn vader, en geil knikte ik naar hem dat het goed was, in een ogenblik zonder al te veel pijn zat zijn grote paal diep in mijn kontje en ik dus helemaal vol met negerlullen. Ik werd helemaal opengereten. Wat een gevoel was dat. Ik had gewoon drie grote negerlullen in al mijn openingen en neukte en zoog of ik een machine was. Alle drie kwamen bijna tegelijk klaar en alle gaten werden vol negerzaad gespoten, ik moest drie keer slikken om de laging in mijn mond weg te werken en ondertussen kwam ik zelf ook voor de tigste keer klaar.

Meteen werd er gerolen en kreeg ik de volgende drie negerlullen te verwerken, en zo ging ‘t maar door. Ik kreeg verschillende lullen in mijn kut en kont te verwerken en voor mijn gezicht werd ik ook belaagd door meerdere palen die ik beurtelings toegeschoven kreeg. Ik voelde me inderdaad een pompmachine voor grote negerlullen.

Iwan ging nu op het bed grond liggen. Hij wilde dat ik op hem ging zitten. De andere negers trokken hun lullen uit me en duwde mij naar Iwan en zat ik weer op een grote dikke negerlul. De anderen kwamen meteen ook. Ik pakte twee lullen vast met mijn handen van de mannen die naast me gingen staan en een pik kreeg ik mijn mond geduwd van een die voor me ging staan. En ja hoor, van achter voelde ik al snel een pik tegen mijn kont aan. En die schoof er een seconde later in. Ik bediende nu zes negers tegelijk. Het was net of ik zweefde op lullen. Ik kwam gewoon van de grond en hield mijn lichaam alleen in balans door te glijden op grote negerlullen. De neger die mijn kont neukte trok wat later zijn paal eruit en probeerde drukte nu bij die van Iwan in mijn kutje te persen, dat ging toch nooit passen dacht ik in paniek, ik ga uitscheuren. Maar de neger geeft niet op en perst zijn enorme dikke paarse eikel bij de dikke paal van Iwan. Ik kan niet schreeuwen van de pijn omdat er een helle dikke pik in mijn mond zit. Ik voel de lul van Iwan nu vol op mijn G-spot drukken en merk dat de tweede neger nu dieper probeert te komen, met korte stootjes voel ik zijn monsterlul mijn kut binnendringen en tot het uiterste oprekken, wat zijn deze negers groot geschapen, allemaal minstens twintig centimeter, maar een paar waaronde Iwan en Roy ruim vierentwinig centimeter en we zes centimeter dik. Nu zitten ze beide diep in mijn kut en ik voel me helemaal uitgerekt en gevuld, maar het is ook wel heel erg geil en ik begin mee te bewegen. Niet veel later kom ik schokkend klaar. Dan wordt er gewisseld en komen er weer twee lullen in mijn kut deze zijn net zo groot als vorige en gaan ook erg diep maar binnen.

Roy kwam ging vlak achter mij staan en zo voelde ik zijn hete dampende staaf van achter mij langs mijn wang glijden. Zijn ballen lagen helemaal in mijn nek. Ik pakte zijn zwarte worst beet en drukte zijn eikel in mijn mond terwijl zijn paal gedraaid was om mijn rechterwang heen. Ik voelde zijn eikel meteen kloppen en een lading negersperma spoot een tel later diep in mijn keel. De andere negers voor mij begonnen hevig te trekken en ik kreeg de ene lading naar de andere in mijn mond gespoten. Ook voelde ik weer een paal in mijn kont schieten. Ik werd door twee zwarte palen tegelijk geneukt terwijl ik de ene zaadexplosie na de andere in mijn keel gespoten kreeg. Wat was dit geil en goor tegelijk. De neger onder me en de ander die in mijn kont zat te neuken voelde ik ook met harde stoten klaarkomen.

In al mijn openingen werd tegelijk zaad gespoten. Mijn lichaam zat helemaal vol met hun zaad. En toen ging ik op mijn knieën zitten en ik wilde de zes spermapikken die inmiddels weer om mij heen draaiden nog eens heerlijk schoon likken zodat ik geen druppel kon missen. Ik vond ‘t gewoon heerlijk om elke druppel zaad er uit persen en over mijn tong te laten rollen. Het leek wel of ik een liter zaad in mijn lichaam had genomen.

Wat was dat allemaal lekker verlopen, ik was helemaal afgepeigerd, kapotmoe viel ik op het drijfnatte bed en lag in het zaad en geil na te geieten.

Wat voelde ik mij eigenlijk een vieze blanke slet.

Ik was helemaal kapot en doezelde weg maar werd al snel weer overeind getrokken door Roy, Missy wakker worden, je bent er nog een vergeten! Vergeten vroeg ik half slaperig? Ja mijn vriend Musa moest nog werken dus hij is wat later maar hij heeft wel een verrassing voor je.

Een verrassing, ik wilde naar de caravan en slapen, douchen had ik zelfs de fut niet meer voor. En toen zag ik Musa, zeker twee meter lang en een enorme lul, daar viel die van Roy bij in het niets en die was al vierentwintig centimeter. Wat is dat kreunde ik, hoe groot is die paal wel niet, rond de dertig centmeter en acht centimeter dik lachte Roy. En die gaat jou nu neuken! Dat ze geen tegenspraak dulden was me wel duidelijk, Musa nam plaats tussen mijn benen en drukte zijn enorme dikke paarse eikel, echt formaat paardenlul, langzaam tussen mijn lipjes en plopte al snel in mijn kut. Musa begon gelijk te stoten en liet zijn inmiddels keihard geworden paardenlul, centimeter voor centimeter, in mijn buik verdwijnen. Na ongeveer 20 cm begon hij heel rustig te pompen en drukte zo telkens iets meer van zijn paardenlul in mijn kut. Het was maar goed dat ik door die dubbele pentratie van mijn kut eerder op de avond goed was opgerekt en dus voorbereid op deze verkrachting. Mijn geile kut werd weer tot het uiterste opgerekt en ik kreunde van genot, elke keer als hij terug trok kwam zijn eikel langs mijn G-spot, dit zou niet lang gaan duren voor ik klaar zou komen, de hoeveelste keer kon ik niet meer tellen. Mijn vermoeidheid was ook compleet verdwenen en ik begon voorzichtig mee te bewegen en tegen die enorme lul omhoog te bewegen.

Musa kreunde en lachte, hij begon nu ook door te pompen en stukje bij beetje verdween de volle dertig centimeter zwarte paardenlul in mijn buik. Toen hij er tot mijn verbazing helemaal in haar zat, begon hij harder te pompen en tilde me op aan mijn billen, ow dat was heftig, zijn dikke eikel drukte mijn baarmoeder diep naar binnen en ik gilde het uit, kwam klaar en bleef kreunen en gillen, maar ook meerdere keren klaarkomen. Musa zweette als een otter en pompte in hoog temp zijn paal in mijn buik, ik woelde aan zijn stoten dat hij ook ging klaarkomen.

Mag ik in je spuiten? Vroeg hij ook nog heel beleefd!!!

Jaaaa gilde ik je hebt me totaal kapotgeneukt nu wil ik ook je negerzaad in me hebben. Dat was niet tegen dovemansoren gezegt en Musa zette een tandje bij, Zijn stoten werden wilder en nog sneller en met een oerbrul perste hij zijn eikel voor mijn baarmoedermond en spoot minstens vijf of zes stralen negerzaad in mijn baarmoeder. Het kon nergens anders heen en ik kon het ook gewoon voelen dat zijn zaad diep in mijn buik aankwam. Dit was zo'n geil gevoel dat ik nu ook weer klaarkwam en totaal van de wereld raakte, Ik voelde nog dat Musa zijn paal met plop uit mijn kut trok en zakte weg is een heerlijke roes, en kon alleen maar kreunen. Terwijl Musa zijn negerzaad langzaam uit mijn kut begon te stromen lag ik heerlijk na te genieten, de tranen stonden in mijn ogen van genot. Ik moest Musa zijn telefoonnummer hebben, dit wilde ik wel elke dag dacht ik als een geile negerslet. Mijn kut en kont waren totaal beurs en uitgerekt maar wat was dat genieten.

Een minuutje of tien later brachten Brabo en Roy mij naar de caravan en stopten me in bed, hoe lang ik geslapen heb weet ik niet, maar toen ik wakker werd was het donker en hoorde ik Brabo lachen en praten met een aantal mannen in de voortent. Mijn kut was beurs, dus bleef ik lekker in bed, als ik nu de voortent in zou gaan wist ik al waar het op uit zou draaien en ik had voor even genoeg......

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+2 # SorryHarold 31-07-2019 14:08
Harold zei:
AIDS HOER

Het spijt me Missy, bericht verwijderen A.U.B.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # SorryHarold 31-07-2019 14:06
Harold zei:
IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY

Het spijt me, bericht verwijderen A.U.B.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+19 # In de vakantieMusa 05-07-2019 21:29
In de vakantie kom ik weer een paar dagen logeren :D
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+18 # Grote paalHarold 05-07-2019 17:34
Missy zei:

Sorry Harold maar wij zoeken jonger en slank.
XXX Missy

Dus mijn 24 centimeter mag niet in je kut spuiten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # 24 cm van HaroldJudith M 01-11-2020 14:55
Harold zei:

Dus mijn 24 centimeter mag niet in je kut spuiten?24 cm is hier altijd meer dan welkom. Echter je ziekelijke gedrag niet!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+11 # Ik heb 24 cmHarold 03-07-2019 20:54
Harold zei:
[quote name="Harold"]IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY

Missy zei:
Sorry Harold maar wij zoeken jonger en slank.
XXX Missy

Dus mijn 24 centimeter mag niet diep in je geile slettenkut spuiten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # 24 cm van HaroldJudith M 01-11-2020 14:56
Harold zei:
Harold zei:
[quote name="Harold"]IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY

Missy zei:
Sorry Harold maar wij zoeken jonger en slank.
XXX Missy

Dus mijn 24 centimeter mag niet diep in je geile slettenkut spuiten?


Nee
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+14 # Gaat niet gebeurenMissy 03-07-2019 17:45
Harold zei:
Frits zei:
Wat zou ik je graag eens keihard neuken, zie je vaak bij de Plus en op het zwembad, je geile lijf vraagt gewoon om zaad, mag ik aub ook eens genieten van je heerlijke kut?

Hoi Frits kunnen we niet eens afspreken en Missy samen op het zwembad neuken?

Mag ik daar ook zelf nog over beslissen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+14 # Gaat niet gebeurenMissy 02-07-2019 17:44
Harold zei:
IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY

Sorry Harold maar wij zoeken jonger en slank.
XXX Missy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-7 # LEKKERE SLETHarold 02-07-2019 06:39
IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # 24 cm van HaroldJudith M 01-11-2020 14:58
Harold zei:
IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY


nee harold
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+12 # Samen slet Missy neukenHarold 30-06-2019 17:36
Frits zei:
Wat zou ik je graag eens keihard neuken, zie je vaak bij de Plus en op het zwembad, je geile lijf vraagt gewoon om zaad, mag ik aub ook eens genieten van je heerlijke kut?

Hoi Frits kunnen we niet eens afspreken en Missy samen op het zwembad neuken?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+36 # Heerlijke sletFrits 28-06-2019 16:37
Wat zou ik je graag eens keihard neuken, zie je vaak bij de Plus en op het zwembad, je geile lijf vraagt gewoon om zaad, mag ik aub ook eens genieten van je heerlijke kut?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+24 # Dat was een geile toestandNol 29-05-2019 04:26
Waar en wanneer kan ik ook eens meedoen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+25 # Toen was ik er zeker niet?de buurman 27-05-2019 22:33
Had graag meegedaan buufje!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-17 # HOERHarold 27-05-2019 14:49
[SPAM] [SPAM] HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-5 # SorryHarold 31-07-2019 14:07
Harold zei:
[SPAM] [SPAM] HOER

Harold zei:
AIDS HOER

Het spijt me, bericht verwijderen A.U.B.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+22 # Kan nu wel even langskomende buurman 27-05-2019 14:27
Ze buufje kan ik je nu niet even komen neuken? Heb een grote dikke paal en heel veel zaad voor je geile kutje!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-20 # ZIEKHarold 18-05-2019 06:37
AIDS HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-92 # AIDSHarold 17-05-2019 17:37
[SPAM] VIER HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+20 # Heerlijke verhaalWim 15-05-2019 14:44
wat een geile verhalen ik heb genoten bedankt
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+16 # Wat een geile sletJaap 13-05-2019 11:48
Lijkt me heerlijk om die geile slet vol zaad te neuken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-20 # HOERHarold 12-05-2019 15:49
AIDS HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-16 # AIDS HOERHarold 08-05-2019 18:05
LAAT JE MAAR GOED VOL AIDS NEUKEN DOOR DIE ZWARTE AIDS NEUKERS [SPAM] HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+16 # Lekkere sletRoger 04-05-2019 23:56
Bare is altijd plus 5
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-104 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 04-05-2019 05:17
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-15 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 02-05-2019 09:09
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-15 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 01-05-2019 18:03
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-15 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 01-05-2019 13:29
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-15 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 29-04-2019 08:10
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+19 # Sorry maar helaasMissy 26-04-2019 22:35
Harold zei:
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?

Sorry Harold maar wij zoeken jonger en slank.
XXX Missy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+21 # Sorry maar helaasMissy 26-04-2019 22:12
Harold zei:
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?

Sorry Harold maar wij zoeken jonger en slank.
En je taalgebruik na onze afwijzing is ook nergens voor nodig, of wil je een ban?
XXX Missy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+21 # MeedoenHarold 26-04-2019 19:28
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+13 # MeedoenHarold 18-04-2019 12:10
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+16 # Beste verhaal sinds lange tijdGerard 20-03-2019 11:02
Wat een heerlijke slet is die Missy, zou er wel wat voor over hebben om mee te mogen doen, mail me maar als je wil.
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # Judith neukenTinus 08-03-2019 15:58
Toch maar weer eens op de koffie komen bij jullie :)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-8 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 07-03-2019 11:35
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-10 # [SPAM] [SPAM] BARE HOERHarold 04-03-2019 14:58
[SPAM] [SPAM] BARE HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+15 # Hoeren neukenCowboy Henk 04-03-2019 14:47
Geile milfs en hoeren neuken is geil
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+16 # Wanneer weer op de camping?Gerard 28-02-2019 04:47
Hee Missy, wanneer ga je weer naar die camping? Ik neem dan graag een paar dagen vrij om mijn zaad in je geile kut te spuiten.
Mail me aub
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+16 # hallo uit bredaBrian 23-02-2019 03:06
mag is deze hoer ook een keer neuken, ik kom uit breda dus dat is dichtbij en heb een grote lul en echt veel zaad wat in haar kut wil spuiten
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+17 # geil sletjefreek 21-02-2019 10:51
zou graag meedoen bij een volgende gangbang
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+20 # Heerlijke bare milfJoseph 20-02-2019 23:01
Wat zou ik graag eens keihard neuken
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+14 # Lekkere campinghoerJoseph 20-02-2019 07:30
Wanneer weer een bare gangbang op die camping, ik ga in die regio ook op vakantie en wil graag meedoen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+13 # MeedoenHarold 19-02-2019 20:13
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+14 # Heerlijk verhaalMario 19-02-2019 15:53
Wat een heerlijke milf, zin in mijn grote paal?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+13 # Graag meedoenHarold 19-02-2019 05:50
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # 24 cm van HaroldJudith M 01-11-2020 14:59
Harold zei:
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?


Nee helaas
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+171 # Mag ik je uitnodigen?Dirk de Lange 10-01-2019 21:59
De poten van de tafel kwamen al los van de vloer zo groeide mijn lul, stik leuk verhaal.

Moch t je meer willen van dit soort avontuurtjes? Ik ben 36 jaar, slank, gespierd, intiem geheel geschoren, ik kan goed en ruim ontvangen en heb een sling en spiegelkamer, ik ben ook goed bedeeld, (24x7cm) en heb vrienden met dezelfde interesses en daar zitten ook een paar ferme (ook donkere) knapen bij!

Laat maar weten of je wil, hoeveel er dan in je komen bepaal je natuurlijk zelf ter plekke of van tevoren.

Maar ook 1 op 1 lijkt me heerlijk met jou schatje.
Mocht je een vergoeding willen is dat ook te regelen.

€ 100 p.p. voor bare is geen probleem voor ons.

Ik hoor graag van je.

XXX Dirk
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # 24 cm van DirkJudith M 01-11-2020 15:03
Dirk de Lange zei:
De poten van de tafel kwamen al los van de vloer zo groeide mijn lul, stik leuk verhaal.

Moch t je meer willen van dit soort avontuurtjes? Ik ben 36 jaar, slank, gespierd, intiem geheel geschoren, ik kan goed en ruim ontvangen en heb een sling en spiegelkamer, ik ben ook goed bedeeld, (24x7cm) en heb vrienden met dezelfde interesses en daar zitten ook een paar ferme (ook donkere) knapen bij!

Laat maar weten of je wil, hoeveel er dan in je komen bepaal je natuurlijk zelf ter plekke of van tevoren.

Maar ook 1 op 1 lijkt me heerlijk met jou schatje.
Mocht je een vergoeding willen is dat ook te regelen.

€ 100 p.p. voor bare is geen probleem voor ons.

Ik hoor graag van je.

XXX Dirk


Graag app of SMS me, je hebt mijn nummer, en bare is altijd lekker, zeker zaad van meerdere mannen achter elkaar.....

Xxx Missy
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+31 # Geile hoerRemco 06-01-2019 22:31
Ja dat was heerlijk, denk er nog vaak aan terug, jammer dat jullie al jaren niet meer op de camping komen, maar zo te lezen kom je niets tekort.
Zou graag in contact komen voor een herhaling als jij dat ook wil?

Kusje op je kutje, Remco
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+30 # RE: Missy als bare hoer van de camping (deel 2)Judas 06-01-2019 09:00
Wanneer heb je eens tijd om mij te ontvangen MIssy?
Zou graag eens mijn diep in je slettenkut pompen als dat mag?

XXX Judas
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # Judith neukenTinus 02-12-2018 10:39
Toch maar weer eens op de koffie komen bij jullie :)
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+118 # Gefeliciteerd met je verjaardag sletjeHarold 14-09-2018 21:47
Missy zou graag eens met je afspreken, woon in de buurt ben 51 jaar, 184 lang en 92 kilo en ben groot geschapen, wil je me?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+135 # Mooie foto'sCowboy Henk 29-11-2010 09:49
Toppie !!!
Wat een geile foto's Juut, doe je goed, heel het dorp geniet van je !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+131 # Foto'sKarregat 12-12-2010 22:14
Cowboy Henk zei:
Toppie !!!
Wat een geile foto's Juut, doe je goed, heel het dorp geniet van je !!!


Henk ik zou die foto's nog van je krijgen, ben je me vergeten?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+128 # Foto'sKarregat 13-12-2010 02:05
Cowboy Henk zei:
Toppie !!!
Wat een geile foto's Juut, doe je goed, heel het dorp geniet van je !!!


Henk denk aan de foto's
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+124 # De foto's van JuutKarregat 21-12-2010 07:31
Cowboy Henk zei:
Toppie !!!
Wat een geile foto's Juut, doe je goed, heel het dorp geniet van je !!!


Henk waar blijven de foto's?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Sorry, ik ben gewoon een vuile slet....

  Harold 17.11.2020 13:13
  Ik wil je neuken slet Missy
  Waar zijn je foto's? Wat is je telefoonnummer? Waar woon je?
   
 • Missy smeekt om zwart zaad!

  leroy 17.11.2020 05:38
  Negerslet uitwonen
  Kom maar langs sletje dan zullen we jou een flink uit elkaar trekken en je baarmoeder en eileiders ...
   
 • Een jonge vent neukt mij op het strand

  D007B 17.11.2020 04:44
  Slet Missy bare neuken
  Gewoon een lekker kort verhaal, recht op het doel af, geen lang voorspel, gewoon hup in de kut en dan ...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd