Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Even voorstellen, Missy, kort blond haar, 85D tieten zoals jullie als eerste vragen en een altijd bedrijfsklaar glad geschoren kutje, op het moment van dit verhaal 41 jaar, chronisch geil en "single ;)" en altijd in voor een geile date. Dit speelde zich af in de zomer van 2002, dus al even geleden, maar toch de moeite van het vertellen waard.

De tieten van slet MissyIk had Herman via een dating site leren kennen, een strakke vent van een jaar of veertig aan de foto's te zien, en onze eerste date zou een zeiltochtje op het IJsselmeer of zoals wij zeggen "de zee" worden. Het was een warme dag dus ik had mijn witte bloesje onder mijn stevige borsten geknoopt en mijn korte rokje aangetrokken.

We gingen aan boord en hij stuurde 8 meter lange boot behendig naar open water, gezellig pratend en lachend om kennis te maken met elkaar. We dronken een paar biertjes. Niet dat ik dat lekker vind, maar het was het enige wat aan boord was. Na 3 biertjes moest ik dus al enorm plassen.

Toen ik opmerkte hoe warm ik het vond, gooide hij mij plagerig nat. Mijn bloesje was echter zo dun dat mijn tepels stijf werden van de kou en prompt door mijn dunne bloesje prikten, wat niet onopgemerkt bleef door mijn date, die geil grijnzend naar mijn tieten staarde. Ik bloosde en lachte verlegen. Ik dacht al dat je geen bh aan had, zei hij, volgens mij vind je het wel leuk om me een beetje op te geilen.. dat is gevaarlijk hoor, mannen opgeilen midden op de Gouwzee... je hebt er geen controle over he... het is een heel eind zwemmen terug naar de kant ... en als ik eenmaal geil ben, maak ik hier toch de dienst uit.

Hij grijnsde erbij en gaf me een dikke knipoog..

Geintje... grijnsde hij. Ik was toch wel een beetje opgelucht. Midden op het meer liet hij de zeilen zakken, en we dobberden relaxed wat rond, ver van alles en iedereen en de kant verwijderd.

Ik zal je wat zeemansknopen leren, stelde Herman voor, terwijl hij naast me kwam zitten. Kijk, platte knoop... oude wijvenknoop... Ik deed hem geduldig na. En dan nu de jonge wijvenknoop. Net toen ik hem vragen wilde aankijken, draaide hij mijn polsen op mijn rug, en bond ze met een noodvaart aan elkaar! Ik was er in getrapt!

De geile tieten van slet MissyHPIM1684bHm... gromde hij... ik ga nu eindelijk met die grote geile tieten van je spelen...

Met een ruk trok hij mijn bloesje stuk en mijn tieten vielen naar buiten. Tegen beter in probeerde ik weg te draaien van zijn graaiende handen, maar het gewiebel en geschut wond hem alleen maar meer op.

Ik wil rustig van je genieten... zei hij een beetje dreigend.

Hij trok me overeind aan een elleboog en duwde me naar de voorplecht van de boot, en legde me ruw op mijn rug.

Wat ga je doen.?? piepte ik bang.

Alles waar ik zin in heb, zei hij, en ik heb vooral zin om je enorm te misbruiken, jij geil sletje met je grote tieten... doe maar niet of je het eigenlijk niet wil... ja spartel maar kreng, ik heb je in no time met je geile blote kut wijd open voor me liggen..

Ruw trok hij mijn slipje en rokje uit.

Toen ik weigerde mijn benen wijd voor hem te doen, sloeg hij een touw om mijn rechter enkel en bond het andere eind aan een boldertje op de rand van de boot. Hetzelfde deed hij met mijn andere been, zodat ik hulpeloos voor hem lag met mijn kutgaatje open.

Hij trok ook zijn broek uit en een grote pik steigerde vooruit.

Het glad geschoren kutje van slet MissyO kijk, zei Herman goedkeurend, je hebt je kut al helemaal kaal voor me geschoren.. je bent echt een sletje he.. En dat klopte wel, ik had me voor deze date nog zorgvuldig geschoren. Herman begon me nu uitgebreid te betasten... sloeg met vlakke hand mijn tieten... en tegen mijn dikke kale kutvlees... Hij ging op zijn knieën tussen mijn benen zitten, en duwde zijn vingers in mijn kut.

Hoe vind je dat nou, om er zo lekker hoerig bij te liggen, met je neukspleet helemaal open? Hijgde hij in mijn oor. Dat is een echte vrouwenfantasie, he... lekker hoerig en sletterig zijn terwijl je er zogenaamd niets aan kunt doen... zogenaamd wild verkracht worden... lekker je zaadspleet laten zien... je benen wijd en de wind die tegen je kutgat waait... ja, je wordt al natter he, sletje... laat je maar gaan...

Slet Missy krijgt een bierfles in haar kutHerman likte een paar keer over mijn klitje en beet in mijn lipjes, ik kreunde en gilde, ja schreeuw maar slet, niemand komt je redden, ik zal je eens een lesje leren. Hij pakte een bierflesje en drukte dat met de bodem tegen mijn kutje, dat past niet gilde ik, moet jij eens opletten lachte hij. Nu hield hij het flesje iets schuin en draaide het tussen mijn natte kutlippen door en voerde de druk op. Dit was wel een enorm geil gevoel, ik kreunde een beetje en dat was voor hem het sein om door te drukken. De pijn was onbeschrijflijk, het flesje ging met mijn lipjes mijn kut in, en hij bewoog het op en neer elke keer wat dieper mijn buik in. Ik voelde de bodem van het flesje nu bij elke stoot tegen mijn baarmoeder, oh mijn god ik ging klaarkomen, dit was onbeschrijflijk geil.

Hij begon een bierflesje wild in mijn kut op een neer te pompen, en ik kwam weer klaar, als een slappe vaatdoek hing ik in de touwen. 

Ik moet plassen! gilde ik wanhopig.

Laat maar eens zien dan...dat geile piskutje van je. Hij haalde het in een ruk het flesje met een plop uit mijn opgerekte kut, en bulderde: Maak maar een mooie straal voor me... kom, pers je pis maar uit je kutje... ja lekker... ik zie je kutje werken... je kutgat open en dicht gaan... god wat maak je me geil.. oh ja, daar komt ie...

Ik was niet meer te stuiten... met een grote boog kwam mijn pis uit mijn kut terwijl hij geil tussen mijn benen staarde... en ik op een gegeven moment in een grote plas lag..

Hij maakte mijn handen los, maar ik lag nog steeds stevig met mijn benen wijd vastgebonden. Ik ga straks lekker over je kut en tieten zeiken...en dan moet jij ondertussen lekker op die dikke tieten en dikke kut van je slaan, dat het lekker spettert..

Hoog stond hij boven me, zich concentrerend om zijn enorme grote en dikke lul iets slapper te laten worden, en toen voelde ik het... een warme dampende straal... tot ik helemaal nat was van het zeik, en mezelf ultiem vernederd had door mezelf hard op mijn klit te slaan... maar god, wat was ik onderhand geil... neuk me.. kreunde ik... verkracht me.. ik wil die dikke lul passen, die gaat er nu wel in na dat flesje!

Hij schepte een emmer water uit de Gouwzee en hoosde me helemaal schoon... brrrr dat was koud!

Wil me mijn lul in je? plaagde hij...

O ja, neem me neuk me, kon ik alleen maar kreunen..

Alleen als je volgende week weer mee gaat... grijnsde hij...

Ja ik ga volgende week mee, kom neuk me, maar me je slet, ik doe alles als je me maar neukt. Zijn ogen begonnen te glimmen, die je echt alles voor me? Ja ik doe alles wat je wil maar nu wil ik je warme zaad in mijn kut kreunde ik. Oke, maar dan ga je volgende week zonder te zeuren mee, en ik ga je dan verder oprekken, dan weet je dat vast.......

Ik beloof het Herman kreunde ik, kom neuk me nu, neuk mijn geile kut en spuit je zaad in mijn buik.

Herman kwam nu op me liggen en kuste me toch weer liefdevol, met een hand tussen ons in had hij zijn lul vast en duwde zijn eikel tussen mijn schaamlippen. Automatisch deed ik mijn benen verder uit elkaar zover de touwen dat toelieten Herman duwde zijn grote stamper harder tussen mijn schaamlippen. Ik voelde de druk toenemen en voelde mijn kutlippen helemaal oprekken, zachtjes begon Herman te stoten, alleen met zijn eikel tussen mijn zeiknatte mishandelde kutlipjes.
Ik wil je geen pijn doen zei Herman. Nou dat is een gepasseerd station dacht in nog, mijn kutje begon al aardig te wennen aan zijn dikke eikel. Herman zat op zijn knieën tussen mijn dijen en drukte voorzichtig zijn monsterlul stukje voor stukje in mijn geile slettenkut. Ik zei, duw hem dieper, ik kan hem hebben, na dat flesje moet dat passen.

Herman pakte mijn benen vast zodat ik niet weg kon en drukte nu zijn enorme stamper verder. Weer een centimeter dieper. Ik keek tussen onze buiken door naar mijn kut en zag deze enorme leuter nu voor een centimeter of 5 in mij zitten. De druk werd groter en de spanning van mijn kutspieren nam toe. Herman nam niet meer de moeite om eerst terug te halen en voerde de druk op. Ik voelde zijn ongeduldheid en geiligheid toenemen. Zeker ook omdat hij vol zicht had op het binnendringen in mij.

Weer drukte hij verder en gelijk ook iets harder. Mijn kut rekte verder op, het deed mij denken aan mijn bevalling en instinctmatig begon ik zachtjes te puffen. Wat nam de spanning toe. Het werd Herman blijkbaar te veel en ik zag dat hij aanzette om nu flink door te drukken. Maar voordat ik wat kon zeggen, stootte hij door.

AAAAAHhhhhhhhhhh, ik scheur uit, mijn kut brandde als hel en het leek wel of ik in 2e gespleten werd. Ontzet keek ik naar mijn kut en zag zijn leuter verder en verder naar binnen dringen zonder enige vorm van meelij voor mij meer.
Ik kon nog net mijn hand om de rest van zijn stam pakken om op adem te komen.

Herman keek met grote geile ogen mij aan en hijgde. PPPfffff , bracht hij uit en zei dat het een beetje pijn aan zijn eikel deed. Zo strak stond mijn kut om zijn lul heen. Nu was hij denk ik zo'n 18 centimeter diep in mij. Sorry, ik liet me een beetje gaan, maar zover heeft mijn lul nog nooit in een kut gezeten, maar we zijn nu op de helft lachte hij. Heel voorzichtig trok Herman wat terug en begon beheerst mij te neuken.
Mijn hand hield ik om zijn lul vast om zijn enthousiasme wat in te dammen. Voor het eerst in mijn leven was ik echt 'opgevuld' door een pik.
En wat voor 1. Het voelde een beetje pijnlijk maar ook gelijktijdig heerlijk aan. Mijn kutje was heerlijk nat en rekte goed om deze grote leuter heen.
Het ging steeds soepeler. Herman draaide met een vinger over mijn clitoris wat het vocht sneller en ook mijn bloed deed stromen.

Herman begon nu ook harder te neuken en ik had moeite om mijn hand er tussen te houden. Zijn vingers gingen steeds sneller over mijn klit en ik voelde een orgasme opkomen. Herman merkte dit blijkbaar en stopte met neuken om zijn vingers sneller te laten werken over mijn klit. Op dat moment dat ik klaarkwam spande mijn kut nog strakker om deze enorme vleesstaaf. En elke vierkante centimeter van mijn kut melkte aan dit apparaat. Zachtjes ebte mijn orgasme weg en voelde ik dat Herman dieper in mij wilde.

Hij was over mij heen gevallen zodat ik er met mijn hand niet tussen kon. Nu voelde ik hem dieper en dieper gaan. Hij neukte me steeds iets verder en zo nu en dan stootte zijn eikel tegen mijn baarmoedermond aan. De druk op mijn baarmoeder werd groter en groter. En van neukbewegingen kwam weinig meer, ik zat echt vol. Herman duwde nu meer dan dat hij aan het stootten was. Hij begon steeds harder te hijgen waarbij zijn neukbewegingen ook weer toenamen. Elke stoot voelde ik door mijn hele lijf. Sneller en sneller neukte hij mij en ik moest steeds meer naar adem happen. Het leek wel of hij in mijn keel weer bovenkwam. Mijn kut stond nu echt op maximaal om dit gevaarte te verwerken. Herman werd steeds wilder en wilder, steeds harder. De pijn in mijn kut nam toe maar de zaligheid ook.

Opeens verkrampte Herman en stootte nog dieper in mij. Aaaaahhhh dat deed echt zeer, maar gelijktijdig voelde ik een warme straal zaad in mijn buik spuiten. Herman ontlaadde en zakte ontspannen op mij neer. Met een tiental keiharde diep stoten kwam hij kreunend klaar, en pompte zijn zaad rechtstreeks in mijn baarmoeder.

Hij bewoog nog een beetje na en greep zijn paal bij de stam en wreef van beneden naar boven over zijn pisbuis, de laatste druppels in mijn al overvolle kut persend. Ik voelde zijn lul slapper worden en langzaam trok Herman zich terug, toen zijn eikel uit mijn kut kwam was dat een vreemd gevoel, mijn kut brande en het zaad en mijn geil golfde gewoon eruit!

Dank je wel Missy, dat is me niet vaak gelukt om de volle 30 bij 8 centimeter in een kut te krijgen, volgende week is je kontje aan de beurt. Mijn kontje kreunde ik geschrokken? Ja beloften maken schuld Missy, je hebt me iets beloofd..... Ik knikte ja, ik had het beloofd en zou het moeten ondergaan, maar dat is voor deel 2.

XXX Missy

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # FISTENHarold 05-07-2019 22:40
Cowboy Henk zei:
Flink uitrekken, had ik ook moeten doen

MET JE VUIST DIEP IN DIE HOERENKUT
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # Goed zoCowboy Henk 02-07-2019 06:47
Flink uitrekken, had ik ook moeten doen
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-3 # LEKKERE SLETHarold 02-07-2019 06:43
IK WIL JE BARE NEUKEN SLET MISSY
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+8 # Vaak aan je gedachtErwin 16-06-2019 21:37
Hee lekker sletje, geheel uit het oog verloren, wat hebben we een geile tijd gehad op het callcenter, hoop je snel weer een aan mijn paal te schuiven.

XXX Erwin, je weet het wel!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+8 # Vaak aan je gedachtErwin 16-06-2019 21:12
Hee lekker sletje, geheel uit het oog verloren, wat hebben we een geile tijd gehad op het callcenter, hoop je snel weer een aan mijn paal te schuiven.

XXX Erwin, je weet het wel!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:32
  mijn hoer
  ja dat klopt harold
   
 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:30
  mijn hoer
  Ja dat klopt
   
 • Heerlijk om Missy te zien neuken

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:27
  bare neuken
  Deze slet wil alleen maar zonder condoom geneukt worden!
Our website is protected by DMC Firewall!