Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Al geruime tijd kom ikSlet Missy is klaar voor gebruik hem bij de kinderboerderij tegen. Hij is fotograaf, lang en enorm sexy. Gespierd, hij speelt waterpolo. En vanaf het eerste moment dat ik hem zag ben ik smoorverliefd op hem. Hij is mijn geheime fantasie. Tot die fantasie opeens werkelijkheid werd.

Ik had al eens een balletje opgegooid of hij geen oude digitale spiegelreflex camera voor me had, en daar zou hij op terugkomen, maar niet voor niets had ik geroepen.
Nee je moet er wel wat voor over hebben lachte hij toen.

Nu kwamen we elkaar de laatste avond tegen bij de jaarlijkse BBQ. We hebben afgelopen week een paar keer gepraat maar hadden eigenlijk beide niet veel tijd. Hij ziet me staan en komt recht op me aflopen met een wijntje. We raken in gesprek. Ik hang aan de lippen van deze blonde god.

Ook hij ziet mij wel zitten, met mijn 1.78m, kort blond haar en mooie volle D-cup. Dat merk ik aan alles. De hele week had ik al het vermoeden, maar nu is de spanning voelbaar.

De een na de ander van de vrijwilligers gaat richting huis, ik merk het amper. Door mijn hoofd schieten duizenden gedachten, wat nu, zal ik het echt doen. Mijn hele lijf is er klaar voor. Tussen mijn benen kriebelt het en een hevig verlangen komt in mij op.

De avond vordert en we raken steeds dieper in gesprek. Opeens zie ik hem langzaam aan dichter bij komen. De spanning was voelbaar. Zou ik... die mond, heerlijk. Zijn borst raakt mijn borst en nog verbreekt hij het oogcontact niet. We weten allebei waar dit gaat eindigen, maar ik heb de wil niet om hem te stoppen. Nog niet eerder was de dierlijke aantrekkingskracht tussen twee mensen zo groot.

Zijn lippen raken mijn mond, hij kust me zachtjes en bijt zachtjes op mijn lip om mij te dwingen mijn mond te openen. Langzaam voel ik zijn tong naar binnen glijden. Jezus, wat kan hij zoenen zeg. Ik voel meteen mijn knieën knikken. Hij heeft dit ook gevoeld en pakt me stevig vast. Rustig duwt hij mij met mijn rug tegen de muur, zodat ik klem sta.

Zijn handen beginnen mijn lijf te verkennen. Hij streelt de achterkant van mijn nek en zakt af naar mijn borsten. Meteen voelt hij dat ik geen BH aan heb. Shit, vergeten, ik draag geen ondergoed... Nu is er geen stoppen meer aan. Mijn gevoelige tepels steken uitdagend naar voren, ze smeken om aangeraakt te worden. Hijgend maakt hij zich van me los en kijkt me aan. Hij wil wat zeggen:"Weet..." Snel kus ik hem. Ik weet wat hij wil gaan vragen en ja ik weet het zeker. Langzaam verdringende de beelden aan mijn eigen vriend zich uit mijn hoofd. Het enige wat er nog bestaat is mijn fotograaf!

Weer gaan we op in een geile kus, ik wil deze man, nu meteen. Als iemand tegen ons oploopt besef ik opeens waar we zijn, we staan in een kantine van de kinderboerderij op een BBQ waar we een paar uur geleden nog gewoon aan het werk waren. Dit kan niet, niet hier. Hij ziet mij kijken en begrijpt mijn vragende blik. Zwijgend pakt hij mijn hand en leidt me naar buiten. Daar stapt hij op een fiets en trekt me achter op. Langzaam fietst hij de nacht in. Praten doen we niet. Achter op de fiets kan ik hem goed bekijken. En dat bevalt me. Onder zijn T-shirt zie ik zijn spieren en voor ik het weet heb ik mijn handen onder zijn shirt.
Na 5 minuten achterop gezeten te hebben, vraag ik waar we heen gaan. Naar huis, antwoord hij. Je wil toch die camera nog hebben? Eh welke camera vraag ik een beetje geschrokken, waar je laats om vroeg, een digitale spiegelreflex.
Ja die zoek ik nog een, maar heb geen geld bij me nu, is dat erg vraag ik? En wat kost dat? De prijs is al bepaald, en dat rekenen we gelijk af grapt hij! We stoppen bij een appartementencomplex in ons stadje.

Slet Missy wil je zaad Hij trekt mij mee naar binnen en duikt op me bij de lift. Weer heeft hij binnen no time mijn borsten in zijn handen en zijn tong in mijn mond. Met zijn vingers beroerd hij mijn tepels. Een kreun ontsnapt uit mijn mond. De enorme erectie die in zijn broek zit is niet meer te negeren. Hij duwt zijn heupen tegen mijn kutje aan. Wederom kreun ik.
Hij maakt zich van me los en grijnst naar me:"Ik wist dat je op me geilde... Ik wist het vanaf het eerste moment dat ik je zag" en lachend trekt hij mij de lift in. Hij pakt mijn hand en legt die op zijn enorme lul. Als ik zijn enorme lul bijna heb bevrijd stopt de lift en stappen we uit.

OMG! We lopen regelrecht een geweldig penthouse binnen. Maar dit wist ik nog niet. Voor me staat een enorme bank en op het balkon een gigantische jacuzzi.

"Kleed je uit" hoor ik achter me. Twijfelend kijk ik hem aan, "nu" beveelt hij en grijpt mijn shirt. Met één ruk trekt hij het kapot en duwt me achterover op de bank. Snel maakt hij zijn broek los en voor ik het weet heb ik zijn lul in mijn mond.
Wauw, die weet van aanpakken, ik wordt graag gedomineerd in bed! zijn lul is al op volle sterkte en ik heb echt moeite om hem in mijn mond te krijgen. Die van mijn man is niet zo groot dus dit is pure verwennerij. Al snel pakt hij mijn hoofd tussen zijn handen en neukt hij me in mijn mond. Steeds gaat hij een stukje dieper. Hij ziet dat ik het moeilijk heb en lachend kijkt hij op me neer.

"Jij gaat nog heel wat beleven vanavond sletje" en die camera kun je nu verdienen zegt hij met die ondeugende lach van hem! Dan trekt hij zich opeens terug. Hij tilt me op en legt me op de eettafel. Voor ik het weet zitten mijn polsen en benen vastgebonden en heeft hij mij een blinddoek omgedaan. "Zo en nu is het jou beurt, nu ik je heb wil ik ook elk plekje van je ontdekken" belooft hij mij. Ritselend geluid, hij knipt mijn broek gewoon kapot. Dan lijkt het wel of hij overal tegelijk is. Mijn tepels worden flink door hem bewerkt. Eerst likt hij ze, vervolgens bijt hij er zachtjes in en neemt ze tussen zijn vingers. Dan knijpt hij flink en rolt ze heen en weer. Ohhh mijn god, wat is dit lekker. Ik zou al bijna op mijn tepels klaar kunnen komen. Hij weet dit, hij voelt dit. Hij is overal tegelijkertijd. Langzaam voel ik hem richting mijn gladgeschoren kutje gaan.

En dan niets... Wel 10 minuten lig ik daar en ik begin een beetje bang te worden. Dan opeens voel ik iets diep in mij. Mijn fotograaf ramt zijn hele 25 cm lange lul in één keer tot aan de wortel in me. Een luide schreeuw ontsnapt me. Shit hij raakte me vol op mijn g-spot. Hierdoor wordt mijn kutje meteen drijfnat. Mijn sappen stromen langs zijn lul naar buiten. Mijn hele kut staat strak van die enorme paal die in me zit. Grommend probeer ik mijn armen los te krijgen, ik wil hem aanraken, ik wil hem in me voelen, nog dieper en nog sneller, ik wil mijn benen om zijn middel slaan, maar ik kan niks. Langzaam trekt hij zich terug en als hij er bijna uit valt, ramt hij zijn staalharde lul weer in me. Dit spelletje houdt hij wel een minuut of 5 vol. Ondertussen schreeuwt mijn klit om aandacht. Ik ben zo geil dat mijn klitje al ver tussen mijn lippen uitsteekt, hij moet dit toch zien!
Opeens trekt hij zich weer terug. Zijn handen beginnen een zoektocht tussen mijn benen. Opeens voel ik zijn mond op mijn klit. Eindelijk!Het is alsof mijn hele lijf ontploft! Likkend en zuigend op mijn klit maakt hij me helemaal gek. Ondertussen steekt hij 2 vingers bij me naar binnen en begint me heerlijk te vingeren. De twee vingers worden al snel vervangen door drie.

Als zijn hand zeiknat is van mijn kutsappen, voel ik langzaam een vinger over mijn sterretje gaan. Ik verstijf, anaal is herlijk, maar met zo een grote paal heb ik het nog nooit gedaan. Hij voelt mij verstrakken en ik hoor hem lachen. “Ah nog een maagd, nou ik zal dat kontje eens flink verwennen” En meteen voegt hij daad bij woord. Zijn tong is al op onderzoek in mijn sterretje. Opeens voel ik iets tegen mijn kontgaatje drukken. O nee he, hij is zo dik ik krijg hem er nooit in. Langzaam wordt de druk opgevoerd. Ik voel iets naar binnen geperst worden maar zijn lul voel ik op mijn been. “ een butplug, schatje, dan kan je vast een beetje oprekken. Ik ga je namelijk in je kont neuken, of het past of niet!” O heerlijk, hij stort zich weer op mijn hunkerende kutje en klit. Ik hoor iets trillen en een paar seconde later vult een enorme kromme dildo mijn kut. Langzaam beweegt hij de dildo in en uit en likt mijn kutje. Ik ga komen, ik hou het niet meer.

Slet Missy laat haar kutje oprekken voor de grate paal haar gaat vullen met zaadIk begin luid te kreunen en mijn fotograaf moedigt mij aan! “Kom maar schatje, laat je gaan, roep maar hoe graag je geneukt wil worden door mijn dikke staaf” Hij voert het tempo van de dildo en butplug flink op.
Ja jaaaa jaaaa, ik kom ik wil je! Na dat ik bijgekomen ben maakt hij mij los. De blinddoek laat hij zitten. Hij trekt mij overeind en ik val in zijn armen. Meteen draait hij zich om en ploft op een stoel en trekt mijn hoofd naar zijn kruis. Wild grijpt hij in mijn haar. “Zo en nu pijpen sletje, ik weet dat je daar op geilt” Hij trekt mijn hoofd hard omhoog aan mijn haar en ramt zijn lul in mijn keel. Meteen moet ik kokhalzen. Hij lacht en herhaalt dit een paar keer. Na eventjes ben ik er aangewend en begin hem met lange halen diep te pijpen.

Hij begint steeds meer de regie over te nemen. Langzaam staat hij op uit zijn stoel en neukt me hard in mijn mond.
Tranen schieten in mijn ogen, maar het maakt me ongelooflijk geil om zo gebruikt te worden. Met zijn enorme lul in mijn mond buigt hij zich over me heen en slaat mij hard op mijn billen. Een kreun ontsnapt en hij ziet dit als een teken van goedkeuring. Wel 20 keer slaat hij me op mijn billen ondertussen zijn lul diep in mijn keel stekend. Dan hoor ik een brul en hij schreeuwt het uit. Ongecontroleerd komt hij klaar. Ondertussen houdt hij mijn hoofd vast op zijn lul. Ik slik uit alle macht, maar de helft van zijn sperma loopt langs mijn kin en land op mijn borsten.

Tot mijn verassing blijft zijn lul keihard. Ik kijk naar hem omhoog. “Verassing schat, ik moet en zal ik je in dat lekkere strakke kontje nemen”. Meteen trekt hij me omhoog en gooit me over de leuning van de bank. Langzaam duwt hij die dikke lul bij me naar binnen. En begint meteen in hoog tempo op me in te beuken. Lange en diepe halen. Hij gijpt mijn borsten vast en trekt aan mijn tepels. Dit is te veel, luid schreeuwend kom ik weer klaar. Met het vocht uit mijn kut en uit zijn lul bevochtigd hij mijn sterretje.
Ik lig nog bij te komen en besef niet goed wat er gebeurt. Langzaam wordt de druk op mijn sterretje groter. Zijn kloppende eikel komt mijn kont niet in. Hij trekt me wat meer overeind richting zijn schoot en geeft een ferme zet met zijn heupen. In één beweging schiet zijn dikke eikel bij me naar binnen. Ik slaak een kreet van pijn en schrik. Ondertussen trekken en knijpen zijn vingers aan mijn tepels, dit heerlijke gevoel leidt me af van de pijn tussen mijn billen. “Oh wat ben je heerlijk strak, en je hebt zo’n geile kont” kreunt mijn fotograaf.

Na even zo gestaan te hebben duwt hij me weer over de leuning van de bank en glijdt verder bij me naar binnen. Centimeter voor centimeter verdwijnt zijn hele dikke lul in mijn kontje. Mijn sluitspier geeft het op en ontspant. Dit is het teken waar hij op heeft gewacht. Meteen begint hij met lange stoten mijn kontje te neuken. De volle lengte van zijn 25 centimeter gaat als een heilpaal geheel mijn buik in!
De dildo heeft hij ook weer ergens vandaar gehaald en schuift hij in mijn wijd open staande kut. Ik voel de beide palen aan de binnenkant langs elkaar schuren. O wat is dit geil. Mijn fotograaf neemt me gewoon in twee gaten. Plots draait hij zich om en gaat op de bank zitten en trekt mij op schoot. Ik voel zijn dikke lul doorstoten tot in mijn darmen. Hij tilt me in mijn knieholte op en trekt mijn benen uit elkaar. Ik kan nu geen stoot meer tegen houden. “Pak de dildo” beveelt hij mij. “neuk jezelf op me klaar” Woest begin ik met de dildo in mijn kutje te pompen, hij volgt mijn ritme met zijn dikke lul. Hijgend gooi ik mijn hoofd in mijn nek en vind zijn mond in een heerlijke tongzoen. Met zijn tong in mijn mond, een dildo in mijn kut en zijn kloppende dikke lul in mijn kont komt ik onbeheerst klaar.
Uitgeput val ik op hem neer. Een paar seconden later voel ik hem spuiten, diep, heel diep in mijn darmen.

Jezus, ik ben al zo vaak in mijn leven vreemd gegaan, heb meer geneukt dan de gemiddelde hoer, maar mocht dat er nooit meer van komen dan hoop toch dat ik met mijn fotograaf wekelijks een herhaling van bovenstaande mag beleven…

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # Heb ook nog wel wat spullen in de aanbiedingbuurmanjan 31-10-2020 02:26
Heb geen geld, maar wel een dikke lul en veel zaad voor je.
Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
(Soms hoor ik je kreunen als de buurman je neukt, dan wil ik dus ook meedoen, wanneer gaan we dit uitvoeren?)

Mazzel en tot morgen
Jan
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+10 # Toch een hoerCowboy Henk 07-11-2019 16:34
Wel dat lijkt me echt betaalde sex, wat vraag je per uur?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # ZaadsletCees 27-10-2019 22:47
Ik zoek al een tijdje naar een bare hoertje in de regio, wat kost het?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+5 # AfsprekenMissy 05-07-2019 21:51
rinus zei:
kom daar vaak op welke dagen kan ik je zien wil ook graag neuken ik heb een grote lul

Klinkt goed, wat zijn je stats?
Mail me met je gegevens en een foto.
XXX Missy

Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # Kom snel eens kijkenMusa 05-07-2019 21:50
Lekkertje ik kom snel eens bij je kijken :lol:
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+7 # dat is dichtbijrinus 05-07-2019 13:50
kom daar vaak op welke dagen kan ik je zien wil ook graag neuken ik heb een grote lul
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+3 # Neuken voor spullenGerard 14-03-2019 09:04
Ik heb nog heel wat hardware in de aanbieding, gratis af te halen als je even met je geile kut over mijn lul zakt en ik je vol mag spuiten!......
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+4 # Wat zoek je nog meer?Gerard 14-03-2019 08:19
heb ook nog wel wat hardware in de aanbieding als ik je mag neuken en vullen met zaad!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Sorry, ik ben gewoon een vuile slet....

  Harold 17.11.2020 13:13
  Ik wil je neuken slet Missy
  Waar zijn je foto's? Wat is je telefoonnummer? Waar woon je?
   
 • Missy smeekt om zwart zaad!

  leroy 17.11.2020 05:38
  Negerslet uitwonen
  Kom maar langs sletje dan zullen we jou een flink uit elkaar trekken en je baarmoeder en eileiders ...
   
 • Een jonge vent neukt mij op het strand

  D007B 17.11.2020 04:44
  Slet Missy bare neuken
  Gewoon een lekker kort verhaal, recht op het doel af, geen lang voorspel, gewoon hup in de kut en dan ...
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd