Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Zaadslet Missy wil geneukt wordenSinds een paar maanden werk ik als vrijwilligster op de kinderboerderij, de voorzitter een leuke man van 63 en zijn vrouw is iets jonger. Hij werkt nu veel thuis en heeft daarnaast een aantal baantjes als adviseur. Ze wonen naast de kinderboerderij in een mooi ruim vrijstaand huis, met een grote tuin. Ik ben getrouwd, 56 jaar en zie er best goed uit, heb ik een goed lichaam, met een paar mooie D-cup borsten waar ik trots en zuinig op ben. Om een uur of tien zorg ik altijd voor koffie in de werkkamer van Hans. Vaak is zijn vrouw op stap en dan drinken we koffie met z’n tweeën, waarbij we het over van alles hebben.

Net zoals bij Brabo en mij is bij Hans en zijn vrouw het huwelijk eigenlijk een sleur geworden en daarover hebben Hans en ik het af en toe. Een paar weken geleden hadden we het er weer over en Hans vertelde dat de seks nu toch wel teruggebracht was tot een enkel verplicht nummer. Ik vertelde hem, dat bij ons dat ook al een paar jaar zo was, maar dat ik er mee had leren leven. Dat is toch te gek, zei Hans, je bent jong en ziet er toch prima uit. Misschien moeten wij elkaar maar af en toe verwennen. Hij stond op en kwam naar me toe. Ik bloosde en zag een behoorlijke bobbel in z’n broek. Hij stond voor me, maar ik was verward en zei, dat ik daar niets voor voelde. Ik respecteer je te veel, zei Hans, maar ik vind het wel jammer, ik wil je eigenlijk heel graag.

Ik pakte de kopjes en vluchtte naar de kantine. In een roes maakte ik mijn werk af en ging naar huis. Ik rende de trap op en in onze slaapkamer plofte ik op het bed. Ik probeerde mijn gedachten te ordenen en stelde me voor hoe het met Hans zou zijn. Ik had een branderig gevoel in mijn kutje en begon mezelf te vingeren. In gedachten zag ik Hans naakt voor me staan en zichzelf aftrekken. Het wond me zo op dat ik al snel schokkend klaar kwam en mijn geil over mijn vingers glibberde, terwijl ik met mijn andere hand hard in mijn tepels kneep. Die hele week kon ik aan niks anders meer denken en fantaseerde hoe het met Hans zou zijn.

Eigenlijk wilde ik al die forum verhalen uit zijn Penthouse, die ik stiekem altijd las als ze er niet waren, met hem beleven. Hoe vaak ik mezelf naar een orgasme heb gevingerd die week weet ik niet meer, maar ik wist wel dat er geen ontkomen aan zou zijn. Alleen de gedachte aan Hans maakte me al supergeil. Met veel aandacht koos ik die week iets verleidelijkere kleding en kocht zelfs nieuwe lingerie. In een lekker warm bad had ik me een goed geschoren, mijn kutje had ik spiegelglad geschoren. Zo was ik voorbereid op de dingen die zeker zouden gaan komen. Ik durfde hem alleen niets te laten merken en hij sneed tijdens de koffie uurtjes het onderwerp ook niet meer aan. Op een ochtend enige dagen later zei zijn vrouw toen ik binnen kwam, dat Hans heel laat thuis gekomen was van een vergadering aan de andere kant van het land en daarom uitsliep. Zij ging tennissen en vertrok.

Om tien uur zette ik koffie en zat alleen in de kantine met sigaretje, toen Hans in z’n ochtendjas de kantine binnen kwam, zo te zien net onder de douche vandaan. Krijg ik geen koffie meer, vroeg hij. Ik schonk hem snel een kopje in en keek eens goed naar hem. Hij zag er fris en opgewekt uit. zijn vrouw is al weg, zei ik en voelde hoe ik weer begon te blozen. Is er iets, vroeg Hans. Nou, stotterde ik, sinds die ochtend dat je me vroeg of ik met je naar bed wilde, heb ik niets anders meer kunnen denken en eigenlijk wil ik dat heel graag. Vertederd keek hij me aan, zette z’n koffie neer en liep naar me toe. Hij trok me overeind en kuste me voorzichtig. Ik voelde hoe mijn tepels keihard werden en hoe het vocht uit mijn kutje begon te sijpelen, mijn slipje werd helemaal vochtig. Ik trilde op mijn benen van de spanning. Onze tongen dansten om elkaar, terwijl onze handen aan vanzelf aan hun zoektocht begonnen. Hans kneep zachtjes in mijn tepel en een elektrische schok ging door mijn lichaam. Z’n andere hand dwaalde verder af naar beneden en streelde mijn dijen onder mijn rokje. Langzaam ging hij naar boven en voelde hoe nat ik was. Opgewonden, vroeg hij. Dood zenuwachtig, zei ik, laten we hier niet blijven staan.

Hij trok me mee naar de bestuurskamer. Terwijl we de trap opliepen, kon hij niet van me afblijven en ik stopte even. Hij duwde me voorover en schoof mijn rokje omhoog. Het slipje trok hij naar beneden en hij kuste mijn billen. Met z’n tong trok hij een spoor door mijn naad, terwijl hij met z’n handen mijn billen uit elkaar hield. Bij mijn kontgaatje aangekomen, stak hij z’n tong er in en toen hij met z’n vingers hard in mijn klitje kneep, kwam ik meteen gierend klaar. Hans dronk gul mijn sappen daarna op en zei dat ik heerlijk smaakte. We liepen verder naar boven en hij kuste me, waarbij ik mijn eigen sappen proefde.

We stuntelden de bestuurskamer binnen en ploften op de grote driezitsbank. Daarbij viel de ochtendjas van Hans open en ik zag voor het eerst zijn staalharde erectie. Wat zag dat er anders uit dan die van Henk. Henk heeft een lange dunne, maar die van Hans was misschien wel korter, maar beslist ook dikker en hij was besneden. Een druppel voorvocht stond op de prachtige eikel, ik boog me voorover en proefde het heerlijke zoutige nat. Daarna nam ik hem helemaal in mijn mond en begon eraan te zuigen, hij smaakte heerlijk. Voorzichtig likte ik aan z’n zak en zoog aan z’n ballen. Hans werd helemaal gek en begon te kreunen. Ik stopte en kroop omhoog om hem te kussen. Hij deed ondertussen z’n ochtendjas uit en ik kleedde me ook snel uit. Ik stond voor hem en hij keek naar me. Wat heb je een prachtig lijf, zei Hans, mooier dan in alle fantasieën die over je heb.

Hij trok me weer op de bank , deed mijn benen uit elkaar en dook met z’n mond op mijn grotje. Hij likte met lange halen over mijn schaamlippen en zoog zich vast aan mijn klitje. Met z’n vingers gleed hij bij me naar binnen en het volgende orgasme diende zich aan. Mijn kut stond in brand en ik ontplofte, schokkend kwam ik klaar en trok hem aan z’n haren naar boven. Ik heb hier geen condooms kreunde Hans, geeft niet zei ik spuit je zaad maar lekker in je hoertje! Dat hoefde ik niet te herhalen, soepel gleed zijn dikke paal mijn zeiknatte sletten-kut en vulde me heerlijk op. Tot aan z’n ballen ramde hij naar binnen en de spanning bouwde zich alweer op. Ik kneep hard in z’n ballen en pakte daarna z’n tepels, die heel gevoelig bleken. Mijn kut schreeuwde het uit van genot en pijn en al na drie diepe stoten kwam ik gillend klaar.

Hij had me nog steeds stevig bij mijn kont vast en bij ieder stoot die hij me gaf, kneep hij in mijn ronde billen. Hij bleef me maar neuken en ik lag gillend klaar te komen onder zijn het geweld van zijn heipaal. Met een schreeuw pompte hij z’n warme zaad in me. Ik voelde hoe golf na golf me opvulde. Toen hij in mijn tepels kneep ging ik weer af als een raket. We bleven zo stil liggen en langzaam voelde ik zijn lid iets verslappen. Hij gleed uit me en keek me glimlachend aan.

Ik strekte me loom uit en voelde me heerlijk. Tergend langzaam droop zijn lading zaad uit mijn kutje, wat een heerlijk gevoel was. Hans stapte van de bank, stak twee vingers in mijn druipende opening, proefde onze sappen en liet mij ook proeven. Z’n lans was alweer helemaal op oorlogssterkte en hij draaide me om. Ik wil je op z’n hondjes, zei hij, ik wil je in je kontje neuken. Dat had ik nog nooit gedaan en ik was bang dat het erg pijn zou doen.

Nadat hij z’n pik in mijn grotje een paar keer heen en weer had laten gaan, smeerde hij mijn kontgaatje met ons geil. Z’n dikke eikel drukte hij tegen mijn anus en ik voelde een pijnscheut. Ik voelde hoe hij heel langzaam duwde, druk zette, en voelde zijn enorme eikel tegen mijn minuscule sterretje duwen, dat ik plotseling wijder voelde worden, en op het moment dat ik hem “YESSSS!!!” hoorde kreunen, voelde ik zijn eikel naar binnen floepen, de pijn was onmenselijk, dit was te dik, te veel, voor mijn terugknijpende kringspier van mijn mishandelde kontgaatje. Maar Hans ging onverstoorbaar door en langzaam drukte hij zijn eikel helemaal door mijn kringspier en ik kreunde, maar voelde ook de vreemde sensatie van pijn die overging in puur genot.

Hij was heel voorzichtig en nadat ik aan zijn vulling gewend was begon hij in en uit te bewegen. Ik pakte mijn knopje en begon het op te wrijven, terwijl Hans houvast zocht aan mijn tepels. Met mijn andere hand omklemde ik zijn ballen en zette een beetje druk. OokHans voelde de verandering mijn haar lichaam, en toen ik niet meer als een strak verkracht zijn geweld onderging, maar onwillekeurig begon mee te bewegen, kon ook Hans zich niet meer inhouden. Hij genoot met volle teugen van de ongekende strakheid rond zijn pik, en van het feit dat hij nu zo diep kon gaan als hij maar kon. Op het laatst pompte hij keihard en grommend bij elke stoot zijn schacht tot aan z’n ballen in mijn hoerenkont. Hij keek me aan, en ik zei 'kom maar, spuit mijn hoerenlijf maar vol met je hete zaad' we deelden beide de succesvolle ontmaagding van mijn kontgaatje, en dat moest beloond worden. Hans sloot zijn ogen, maakte nog twee diepe halen, en drukte zich vervolgens strak tegen mijn strakke kontje aan, terwijl zijn pik sidderend leegliep diep in mijn buik, wat een zaligeheid, warm zaad in je darmen....

Ik hield het ook niet meer en kwam gierend en gillend klaar, Hans zijn zaad kwam langs z’n pik weer naar buiten en hij floepte uit me. We kusten elkaar nog een keer uitgebreid, waarna Hans zich snel uit de voeten maakte richting zijn huis om te douchen. Ik wilde alle geile sappen zo lang mogelijk bij me houden en kleedde me weer aan, nadat ik me zo goed als het ging gewassen had. Ik snelde me naar beneden, en hoopte maar dat niemand ons had gehoord, maar er was wonder boven wonder nog niemand aanwezig. Toen ik goed en wel weer in de kantine zat , hoorde ik de auto van Hans zijn vrouw aankomen. Gelukkig kwam ze niet naar de kantine, ik zat nog met haar man Hans zijn zaad in mijn kut en kont!

Inmiddels heeft Hans aan mij veel meer dan een vrijwilligster op de kinderboerderij, meer een vrijwillige hoer. Maar daarover een volgende keer meer.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # Grote lulHans 14-07-2019 01:56
Ik heb ook een grote lul, wanneer kan ik komen?
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-1 # HOERHarold 05-07-2019 21:13
VUILS [SPAM] HOER
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
-1 # ZIEKHarold 05-07-2019 21:08
rinus zei:
kom daar vaak op welke dagen kan ik je zien wil ook graag neuken ik heb een grote lul


ALS JE AIDS WIL GEWOON DOEN
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # ik wil je neukenrinus 05-07-2019 16:24
kom daar vaak op welke dagen kan ik je zien wil ook graag neuken ik heb een grote lul
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+2 # graag ook een keerrinus 05-07-2019 13:52
kom daar vaak op welke dagen kan ik je zien wil ook graag neuken ik heb een grote lul
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
+1 # IK WIL OOKHarold 05-11-2018 23:22
MISSY IK WIL OOK
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

 • Missy als bare hoer van de camping (deel 1)

  Karregat 09.04.2020 10:13
  Coke of GHB
  Is niet nodig die slet heeft aan lul en zaad meer dan genoeg Hoop wel dat wij met genoeg mannen zijn ...
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:12
  Wanneer mag ik?
  bin ik er ientje van de Stuejkeraaip?
   
 • Mijn vriendin neukt met twee andere mannen

  Karregat 09.04.2020 09:10
  Hotelkamer
  dat gait deujr van euvigait tot saligait
Our website is protected by DMC Firewall!