Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Nog steeds met haar beide handen stevig rond Doeraks hondenpik geklemd, liet Kim haar hoofdje terug in het gras zakken. Verrukt omhoog starend begon ze stevig aan de pik van de herdershond te pompen, haar mondje ver geopend en met uitgestoken tongetje. Ik dacht dat ik erin zou blijven toen de herdershond nogmaals ejaculeerde en toen nog eens. De eerst straal spoot recht Kims openstaande bekkie in en ik kon duidelijk zien hoe haar mondje zich vulde met de enorme hoeveelheid zaad. Toen moest ze haar mond wel sluiten om het geil door te kunnen slikken zodat de volgende straal zaad recht in haar gezichtje spoot. Haar wangen hadden al van het hondensperma gedropen, maar nu spatten de dikke klodders ook op haar voorhoofd en droop het langs haar neus en kin. Ik zag hoe ze even verwoed knipperde om het zaad uit haar donkerbruine ogen te houden, ogen die nu zelfs nog donkerder leken dan anders door haar wellust.

Mijn hond maakte een laatste piepende geluid, terwijl hij nog een laatste keer fel naar het meisje omlaag stootte. Toen was zijn zaadlozing duidelijk voorbij en luid hijgend bleef het dier over het gezichtje van het tienertje heen staan. Weer zag ik die bijna tevreden grijns op zijn snuit, zijn bek halfopen en met zijn lange tong naar buiten hangend. Zijn flanken gingen in een snel tempo op en neer terwijl hij luid hijgend weer wat tot zichzelf kwam. Een hevige rilling leek door zijn hondenlichaam te daveren. Ik richtte mijn aandacht weer op het meisje onder hem.

Kim had haar hoofdje weer wat van de grond geheven en was druk doende om het laatste sperma van de naschokkende en nu felrode hondelul te likken, het dier plagend met haar speelse tongetje. Ik begreep dat haar liefkozingen haast ondraaglijk moesten zijn voor de hond nu hij zo hevig in haar mondje was klaargekomen. Toch bleef het dier gehoorzaam over haar heen staan, tot ze al het geil van zijn indrukwekkende pik gelikt en gezogen had.

"Jeetje, wat een zaad weer, Doerakje!", glimlachte het tienermeisje, met opgewonden pretlichtjes in haar ogen. "Zalig! En je pik is nog steeds helemaal stijf! Oh, wat heerlijk geil allemaal! Vind je ook niet, buum?"



Het was voor het eerst sinds het begin van het buitensporige en perverse gebeuren dat ze het woord weer tot mij richtte en ik had het gevoel alsof ik uit een droom gerukt werd. Ik kon niets anders dan stom knikken, het jonge meisje met het gezichtje dat droop van het sperma van mijn hond vol liefde en verlangen aankijkend. Ze glimlachte liefjes naar mij terug, heel goed wetend wat ze bij mij teweeg had gebracht. Daar was ik zeker van. Ik wist opeens ook zeker dat ze dit van het begin af aan zo gepland had, dat ze mij expres had willen shockeren om mijn reactie te kunnen zien. Dat kon ik ook niet langer voor haar verborgen houden. Ik zag haar naar mijn kruis kijken, naar mijn indrukwekkende erectie die zich daar in mijn korte broek aftekende, en zag haar glimlach nog breder worden.

Ze gleed bevallig onder mijn hond vandaan en stond snel op. Zonder mij nog langer aan te kijken, bracht ze haar handen achter haar rug en toen achter haar nek en opeens zag ik haar bikinitopje van haar lijfje omlaag vallen. Ik ving nog net een glimp op van haar jonge, verrukkelijke borstjes. Toen had ze haar vingers al onder het bandje van haar bikinibroekje gestoken en trok die uit, zich bukkend toen ze eruit stapte, de ene voet na de andere. En toen stond mijn buurmeisje poedelnaakt voor mij. Met grote, verrukte en verlangende ogen bekeek ik haar, elke heerlijke en opwindende ronding van haar tengere, lenige lijfje in mij opnemend. Veel tijd kreeg ik daar niet voor, want voor ik goed en wel begreep wat haar bedoeling was zat ze al op haar handen en knieën in het gras.

Ze had haar kontje hoog in de lucht gestoken en even kreeg ik de tijd om de fraaie, verleidelijke rondingen van haar ronde, stevige billen te bewonderen, hoewel ze schuin voor mij zat en ik meer van haar zijkant kon zien dan van haar achterwerk. Toen besefte ik hoe uitnodigend ze voor mijn hond was gaan zitten, verlangend naar het dier achterom kijkend, terwijl ze haar kontje nog wat hoger omhoog stak, er verleidelijk mee wiegend. Ze klopte even aanmoedigend met een hand op één van haar billen en voor ik het wist had Doerak al een paar passen naar het tienertje gezet, opgewonden kwispelend met zijn lange staart. Mijn pik veerde omhoog in mijn broek en ik durf te zweren dat ik op dat moment een paar kleine straaltjes sperma in mijn onderbroek spoot. Ik had het gevoel alsof mijn ballen op springen stonden en zich elk moment helemaal zouden ontladen.

Stom keek ik toe hoe mijn hond zich op zijn achterpoten verhief en mijn piepjonge, maar adembenemend mooie buurmeisje besteeg.

Het grote dier schoof op haar rug die het meisje in opperste verlangen kromde en sloeg meteen zijn sterke voorpoten rond haar slanke middel. Met een ruk trok het beest het meisje naar zich toe en ik zag hoe Doeraks onderlijf hard haar strakke billen ramde, waarbij zijn nog stokstijve en geheel massieve hondenlul dik en indrukwekkend tussen haar dijen in gleed, dijen die het tienermeisje uitnodigend voor mijn hond had gespreid! Ik zag hoe het jonge meisje meteen haar hoofdje liet hangen, starend langs haar van opwinding en verwachting trillende lijfje naar de enorme hondenlul tussen haar heerlijke dijen.

"Oh! Oh ja!", hoorde ik haar met trillende stem van emotie roepen toen mijn hond zich op haar begon te bewegen. Ik zag zijn onderlijf naar voren en achteren schokken, tegen Kims billen oprijdend. Snel boog ik mij wat opzij, zodat ik zijn pik kon zien die nu duidelijk zoekend tussen de dijen van het tienertje in stootte. Ik hoorde haar een genotsvol kreetje slaken toen de dikke hondenlul daarbij langs haar kutje gleed, ongetwijfeld langs haar stijf opgezwollen genotsknopje strijkend. Haar tienerkutje leek zich verlangend te openen, waardoor haar gezwollen en drijfnatte kutlipjes als een vochtig mondje aan de polsdikke hondenpik leken te zuigen. "Oh! Kom in me, Doerak! Kom alsjeblieft in mij!"

Ze smeekte de herdershond gewoon om in haar geile en hunkerende kutje te komen, ging het vol van verrukking door mij heen. Ze smeekt hem om haar te neuken, om haar te dekken als het eerste het beste teefje! Ik kon mijn geluk nauwelijks op. Ik zou mijn jonge, mooie buurmeisje met mijn hond zien paren! Terwijl ik toekeek hoe Doerak haast op zijn achterpoten danste in zijn pogingen om in haar te komen, kon ik nog steeds nauwelijks geloven dat dit allemaal echt gebeurde, hier in mijn eigen achtertuin en midden op de dag.

Even bleef de herdershond zich wild raggend op het meisje bewegen, vol van verlangen om in haar te dringen. Toen leek het eindelijk tot hem door te dringen dat hij zo nooit in haar kutje zou komen en werden zijn bewegingen minder wild en meer doelbewust. Zijn hondenpik zwaaide een paar keer wild op en neer, terwijl hij met gekromde rug op het jonge meisje lag, zich aan haar vastklampend. Toen leek zijn erectie zich opeens te spannen, stevig drukkend tegen Kims kutje. Even bleef de hond zo staan, zijn grote lichaam gespannen als een boog. Toen bewoog zijn onderlijf zich langzaam wat naar achteren toe en zag ik hoe zijn hondenpik langs Kims uitnodigend geopende kutje gleed, tot de puntige eikel tussen haar lipjes drong. Snel bracht het tienermeisje een hand tussen haar dijen om de hondenlul bij zich naar binnen te kunnen leiden, haar lijfje evenzeer gespannen als Doeraks grote hondenlichaam. Met een hevige schok stootte de herdershond zich diep in het lijfje van mijn buurmeisje.

Kim wierp haar hoofdje meteen in haar nek, haar ogen gesloten en haar mond open om een langgerekte kreet te kunnen slaken. Een huivering leek door haar lijfje te trekken toen de hond haar zo ruw en toch nog onverwachts penetreerde. Ik zag hoe Doeraks geweldige hondenlul tot over de helft in haar strakke tiener kutje was gestoten, een kutje dat zich nu strak rond zijn roede spande. Het dier stond even roerloos over het meisje heen, alsof hij moest wennen aan de grote, vochtige hete druk op zijn dierlijke lid. Toen schokte zijn onderlijf naar voren toe en perste de herdershond nog een paar centimeter van zijn polsdikke lul in Kims kutje. Weer slaakte het meisje een luid gilletje, maar ik kon het verrukkelijke genot en de pure extase in haar stem horen. In haar opwinding en wellust duwde het tienermeisje haar tengere, haast kronkelende lijfje stevig in de richting van de grote hond, zichtbaar verlangend naar zijn grote en vooral dikke hondenlul.

Van waar ik zat kon ik duidelijk zien hoe Doeraks hondenlul dieper en dieper in Kims kutje drong, haar vullend met heet en sidderend hondenvlees. Ik zag het dier korte stootbewegingen maken terwijl hij zijn pik verder en verder in het meisje dreef, blijkbaar vastbesloten om heel zijn hondenpik in haar schede te persen. Eigenlijk dacht ik dat hem dat nooit zou lukken, dat hij gewoon veel te groot en vooral te dik voor mijn jonge en tenger gebouwde buurmeisje was. Daar vergiste ik mij in, want uiteindelijk rustte Doeraks hevig sidderende onderlijf stevig tegen Kims strakke en ronde billen. Zijn hondenpik moest toen echt tot aan de wortel in haar kutje zitten, haar open rekkend en stevig tegen haar kut wanden duwend. En haar kut spieren moesten even stevig in de erectie van het beest knijpen, hem langzaam maar zeker helemaal dol makend.

Even veranderde er niets aan het tafereeltje en lag de herdershond roerloos en zwaar op het jonge meisje, terwijl de twee innig met elkaar verenigd waren. Toen begon Doeraks onderlijf te bewegen, sneller dan ik voor mogelijk had gehouden. Met wild raggende bewegingen van zijn onderlijf bewoog de herdershond zich op het kleine, jonge meisje, haar als dol geworden berijdend. Zijn onderlijf ramde bij elke stoot met een luid, kletsend geluid Kims billen en ik zag hoe het meisje willoos onder de grote hond naar voren en achteren schokte. Ze werd op dat opwindende moment alleen nog overeind gehouden door Doeraks sterke voorpoten die zich als een bankschroef rond haar slanke middel klemden.

"Oh! Neuk me! Neuk me!", hoorde ik mijn mooie, jonge buurmeisje roepen, duidelijk even overdonderd door de harde, felle stoten van mijn hond. Ik had nooit gedacht dat ik het jonge meisje dat ooit nog eens zou horen roepen en zeker niet naar mijn eigen hond. "Oh! Harder, Doerak! Sneller!"

En de grote herdershond neukte haar op dat moment al razendsnel!

Zijn onderlijf vloog als dol geworden naar voren en achteren toe, waardoor zijn hondenlul als een even dol geworden zuiger in en uit haar strakke tiener kutje stootte. Vol ontzag keek ik toe hoe mijn hond tekeer ging op mijn buurmeisje en ik kon alleen maar bewondering hebben voor het jonge tienertje. Ze was echt een speelbal in de voorpoten van de ontketende herdershond en zat geheel willoos onder het grote, onbeheerst stotende beest. De hond kon zijn dierlijke lusten ongestoord op haar botvieren en deed dat dan ook vol enthousiasme en dierlijke energie en wellust. Eigenlijk misbruikte mijn hond het jonge meisje, ging het door mij heen. Maar als dat zo was dan liet het tienertje zich vol passie en liefde door het beest misbruiken, hem daarbij aanmoedigend met luide en genotsvolle gilletjes, afgewisseld door haast dierlijk gegrom dat diep vanuit haar keeltje leek te komen.

Ik had nog nooit eerder een hond zien neuken en keek nu dan ook vol van ontzag toe hoe mijn herdershond mijn jonge buurmeisje dekte. Zijn onderlijf leek wel een werveling van wilde bewegingen terwijl het dier zich in en uit Kims strakke en hete kutje stootte, ongetwijfeld al het ene straaltje voorvocht na het andere in haar buikje lozend. Ik kon zijn fel pompende hondenlul tenminste luide soppende en zuigende geluiden horen maken in de schede van het tienertje. Ze moest wel drijfnat zijn en niet alleen van haar eigen liefdessappen. En het geluid van zijn soppende hondenpik werd bijna overstemd door de luide kletsen van zijn onderlijf tegen haar stevige billetjes. Ik zag haar stevige rondingen sidderen onder de harde inslagen, waarbij ze langzaam wat rood werden.

"God!", hoorde ik mijzelf zeggen, helemaal overdonderd door het bloedgeile gebeuren.

"Oh! Ja! Ja!", riep Kim luidkeels uit, terwijl het meisje moeizaam met mijn hond probeerde mee te bewegen, zich op haar handen en knieën naar voren en achteren gooiend. Ze wist zijn ongelooflijke tempo echter geen moment bij te benen en haar bewegingen leken de herdershond eigenlijk alleen maar te hinderen. Ik begreep echter dat het tienermeisje gewoon niet roerloos onder het raggende dier kon blijven zitten, dat ze wel met hem mee moest proberen te bewegen, aangespoord door haar eigen opwinding, genot en passie. Ik vond het in ieder geval heerlijk om te zien hoe mijn jonge, tengere buurmeisje zichzelf keer op keer letterlijk aan Doeraks fel stotende hondenpik spietste. "Neuk me! Neuk me!"

Kims kutje droop nog van Doeraks sperma toen het meisje zich oprichtte en op handen en knieën naar mij toe kroop.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!