Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vervolg op: De Dekking - (deel 1)

John ziet hoe een reu een teefje neemt. Met de eigenaar heeft hij een goed gesprek, ook over het africhten van de hond. Immers de reu blijft maar ruiken onder haar rokje en dat van haar gasten.

De weken gaan voorbij. John hoopt dat het treffen met Sanne een vervolg krijgt. Hij denkt terug aan de tijd met Sabine en realiseert zich dat zij weken lang zich alleen heeft laten likken. Dat gebeurde allemaal in het geniep. Toen ze samen experimenteerden, ging het steeds een stapje verder. Iets van schaamte heeft hij wel, maar als hij ook nu weer zijn erectie bemerkt, weet hij dat de geilheid nog altijd groter is dan die terughoudendheid, die hij nog steeds een klein beetje voelt. Sabine durfde die stap ook te zetten juist omdat hij het stimuleerde. En hun hond ook tekenen vertoonde om verder te gaan.

Op zijn pc zoekt hij de betreffende folder op waarin hij de opnames heeft. Sabine weet hier helemaal niets van. Hun relatie was eigenlijk al over, dit project bracht hun tijdelijk weer bij elkaar en toen het voltooid was, was er niets meer. Een paar maanden later gingen ze uit elkaar. Als goede vrienden, dat wel.

Hij start de opname. Met haar veertig jaar ziet ze er goed uit, als ze geheel naakt de kamer in komt. Hij had zijn beide laptops opengeklapt en de camera’s gestart en wel zo gericht dat vanuit twee posities het hele gebeuren werd opgenomen. Dezelfde week dat ze uit elkaar gingen heeft hij er een film van gemonteerd. De eerste vijf minuten gaat over de poging die hopeloos mislukte.
Ze laat zich eerst uitvoerig likken en de reu begint al met zijn heupen te bewegen en tegen de knie van Sabine op te rijden. Het rode puntje is duidelijk zichtbaar. Als Sabine in positie gaat, gaat Max meteen op haar kuiten staan. Sabine gilt het uit. John grijpt in, maar als Max haar heupen omklemt maken de lange nagels diepe krassen in haar huid. Ze worstelt onder Max uit, om vervolgens ook op haar bovenbeen een paar flinke schrammen te krijgen. Ze is vooral kwaad en huilt van moedeloosheid. Haar feestje is binnen twee minuten voorbij.

Meteen daarna de succesvolle poging. John had op internet gezocht en ontdekte dat je je hond moet prepareren. Nagels knippen, sokken aanmeten, die dik genoeg zijn en deze vastzetten met ducttape. Ook had hij geleerd wat de juiste hoogte positie voor Sabine was. Meteen krijgt hij een glimlach als hij er aan terugdenkt hoe hij haar zo mocht neuken. Neuken om te oefenen! Zij in de perfecte spreidstand met haar hoofd op de grond en hij erachter, aanwijzingen gevend om iets hoger of iets lager te gaan door het variëren van de spreidstand van haar benen. Het zeil op de vloer en de kussentjes onder haar knieën, het werkte perfect.

Op de opname gaat ze liggen als een loops teefje. Max heeft weinig tijd nodig en bespringt zijn vrouwtje, omklemd haar met zijn voorpoten. In het begin trekt hij haar naar zich toe, maar Sabine blijft op de been en vrijwel meteen richt hij zijn steeds verder uitstekende pik op het doel en penetreert haar. Nog steeds is die scène weergaloos, ook doordat hier de tweede camera positie perfect uit komt. In de montage heeft hij dezelfde scène ook in slow motion zitten. Het gezicht van Sabine spreekt boekdelen: volledige overrompeling en overgave. Door het gelik vooraf had ze al een eerste hoogtepunt gehad maar binnen een minuut komt ze wederom klaar. Uiteindelijk komt ze nog twee keer klaar. Max gaat zo te keer dat ook zijn knot in haar verdwijnt, vandaar dat John ook zo goed weet wat er allemaal gebeurt, maar ook hoe moeilijk het is om dit in je eentje uit te voeren.

Hij weet dat Max, ook nu nog, zeker een paar keer per week Sabine bestijgt. Als ze af en toe bij elkaar buurten hebben ze het er over. Zonder schaamte. Heel af en toe blijft John slapen en hebben ze seks. En ook dan doet de hond mee.

Inmiddels zijn we twee maanden verder. Nog steeds geen reactie van Sanne. Hij had er een etentje op gezet dat ze binnen zes weken zou bellen, maar helaas. Hij rekent nergens meer op, loopt wel vaker weer bij het Afrika museum, maar geen spoor van Boris of Sanne. Maar dan na drie maanden gaat de telefoon en belt Sanne. Ze is heel gehaast in haar woorden, een beetje stotterend ze wil nog eens afspreken. Nee, geen ontwikkelingen in de claim, maar gewoon: ze heeft nog wat vragen.

De volgende ochtend om tien uur belt John aan. Hij begroet Boris in de bench en wacht hoe Sanne met koffie bij hem komt zitten. Het eerste wat hem opvalt is een paar krassen op het bovenbeen van Sanne als haar rokje iets naar boven schuift.

“Komt het van Boris?”

Sanne vertelt dat Boris het heel goed doet, maar dat hij ook steeds actiever wordt in het spel en tegen haar begint op te rijden. Het gevolg is dat ze wat krassen opgelopen heeft. Als ze opstaat en haar rokje helemaal optilt en ronddraait ziet John dat ‘wat krassen’ een eufemisme is.

“Heftig, wat zegt je man er van?“

Kennelijk niet veel, hij is erg druk, vaak weg. Ze vraagt zich af of hij het überhaupt gezien heeft. Even is het stil. John neemt de tijd om over de situatie na te denken.

“Bij mijn ex nam de activiteit ook toe. De opwinding is voor Boris onvoldoende bevredigend, hij kan zijn energie niet kwijt. In die tijd experimenteerde ik samen met mijn vrouw en zag het ook gebeuren.”

Hier houdt John even stil. Sanne kijkt hem aan.

“En toen? Hoe zijn jullie verder gegaan?”

“Onze reu had al een paar keer voorvocht gesproeid en ook zijn pik kwam al steeds meer uit zijn schacht. Mijn vrouw vond het zielig voor Max en heeft hem toen voor het eerst gelikt. Dat klinkt misschien goor, maar de smaak was helemaal zo slecht nog niet”

Terwijl John dat vertelt krijgt hij een rood hoofd.

“Heb jij het ook geproefd, dan?”

John vertelt dat hij en zijn vrouw afwisselend de hond hebben verwend. Dat ging zelfs zo goed dat de hond zelf zijn zaad spoot. Dunner dan menselijk sperma, ook minder bitter. Zoutig, zoet en veel wateriger.

“Dat is bij Boris ook zo, al heb ik alleen nog maar zijn voorvocht geproefd, denk ik!”

De bekentenis van Sanne verrast John niet, dat is ook de reden dat hij zo openhartig tegen haar is. Even valt er een stilte, waarbij Sanne opnieuw koffie inschenkt. John vermoed dat de vraag der vragen nu weldra gaat komen. En inderdaad, als Sanne met twee kopjes in de hand de kamer weer binnenkomt stelt ze terloops de vraag:

“En heeft jullie Max haar ook geneukt?”

Het rode hoofd van Sanne verraadt dat ze weet hoe persoonlijk en hoe intiem de vraag is.
John denkt even na om het antwoord te formuleren, maar hij wist al lang wat hij zou zeggen.

“Ja. En ik moet zeggen dat het goed was dat we dit samen konden doen, want er komt en hoop bij kijken”

Even is Sanne stil.

“Zou je mij willen helpen met Boris?”

Het antwoord van John is niet verrassend. Hij helpt haar graag. Als John uiteenzet hoe lastig het is de eerste keer, ziet hij hoe teleurgesteld Sanne kijkt. Ze had zich zo verheugd om nu door Boris gedekt te worden. Ze begrijpt echter dat als ze dit wil doorzetten een gedegen voorbereiding belangrijk is.

"Kijk naar je huidige striemen, dat kan veel ernstiger worden. Voorlopig kun je van zijn orale kwaliteiten genieten, ik kijk graag hoe jouw vorderingen zijn."

Sanne lacht en haalt Boris uit de bench zodat hij haar kan likken en ze John inderdaad eens zien kan hoe goed de commando’s werken. Ook deze keer komt Boris rustig uit de bench en zoekt zijn plekje bij Sanne. Als Sanne John aangeeft naast haar te komen zitten, neemt John meteen zijn plaats op de bank bij haar in.
Terwijl ze haar blouse open knoopt en John maant zijn broek vast uit te doen komt Sanne met een openhartige boodschap:

“Zelfs als Boris nu met het foei het ruiken in mijn kruis zou hebben afgeleerd, dan nog zou ik het likken wel heel erg missen. Mijn man likt me nooit meer, we hebben amper nog seks!”

Vervolgens trekt ze haar slipje uit en dan:

“LEF”

Meteen springt Boris op en begint zijn vrouwtje tussen haar benen te likken. John begrijpt meteen ook waarom ze haar blouse geopend heeft. Ze schuift haar beha omhoog en begint haar borsten te masseren. John heeft meteen een erectie en neemt ook een borst in zijn hand en kneedt en masseert haar goed gevulde boezem. Hij buigt zich naar haar toe en kust haar. Hun tongen cirkelen om de beurt bij John of bij Sanne in haar mond. Sanne begint steeds meer te hijgen. De stimulatie van haar borsten het gelik van Boris en de geile zoenen van John maken dat ze heerlijk klaarkomt.

“Oh dit was lekker. Dankjewel, want ik hou ook zo van zoenen. Hmmmmm.
Ik heb me ook wel eens omgedraaid, zodat Boris me van achteren kan likken. Zal ik jou dan even pijpen”

Meteen voegt Sanne de daad bij het woord en knielt tussen de benen van John. Boris vindt meteen zijn weg naar haar bilspleet en kutje en begint driftiger dan daarvoor haar te likken. Sanne trekt aan de stijve pik van John en neemt hem in haar mond. Ze likt langs het toompje en John weet amper wat hem overkomt. Voor hem ziet hij hoe hij door deze vrouw gepijpt wordt om dan achter de vrouw Boris zo bezig te zien. Dit gaat sneller dan hij aan kan. Even waarschuwt hij Sanne dat hij al klaarkomt, ze vangt de eerste lading nog in haar mond op, de tweede en derde straal spuiten echter in haar gezicht en over haar hand.
Boris aan haar andere kant springt in eens op en met zijn sterke poten omklemd hij plots haar middel. De scherpe nagels die hij in haar zij zet, doen pijn. In het enthousiasme van Boris trapt hij ook nog eens op haar kuiten. Sanne weet zich uit de omklemming te bevrijden en gaat weer zitten. Meteen likt Boris zijn vrouwtje schoon, zowel hand als gezicht krijgt een deskundige wasbeurt van de tong van Boris. Daarna gaat hij weer door met het likken van het kutje van zijn vrouwtje.

John is onder de indruk van de lengte van de pik van Boris die inmiddels zichtbaar is.
Nu is het John die de schacht vastgrijpt en Boris de mogelijkheid geeft tegen zijn hand op te rijden. John omvat zijn steeds groter en dikker wordende pik en voelt hoe glibberig de pik van Boris in zijn hand op en neer gaat. Steeds meer vocht komt nu vrij, vocht bedoelt om de paring soepel te laten verlopen. De aandacht voor het kutje van het vrouwtje verslapt in plaats daarvan zet Boris een eindsprint in, alsof hij een teefje aan het berijden is. John wijst met zijn vrije hand naar wat er gebeurt en Sanne kijkt met grote ogen hoe de pik van Boris de hand neukt van John. Ze zakt van de bank af en John richt de pik van Boris naar haar mond.
Op het moment dat John zijn hand loslaat hapt Sanne de forse pik van Boris in haar mond en laat ze zich in haar mondje door Boris berijden. John probeert de hond zo goed als kwaad in bedwang te houden, waardoor ze redelijk gecontroleerd haar reu kan pijpen. Tevens masseert John haar borsten weer en knijpt hard in haar tepels. Hij voelt hoe Sanne geniet en ziet hoe ze haar eigen kutje aan het verwennen is. Langs haar kin lopen inmiddels hele slierten kwijl, kwijl gevormd door het zaad van Boris die zijn vrouwtje pompend laat genieten van zijn hondenzaad. Sanne probeert zo veel als ze kan door te slikken, maar meer dan de helft moet ze laten lopen. Haar blouse en beha zijn drijfnat.

"O ja, ja ik kom, ooooooooo heftig"

Meteen laat ze de pik van Boris los en gaat languit op de grond liggen en kijkt John met grote ogen aan.

“Ooh John, ik ben knetterhard gekomen, eerst op zijn tong en daarna door het pijpen van Boris. Ik moest even wennen aan de smaak, maar het is beter dan ik verwacht had. Ik ben drijfnat.”

Ook haar gezicht is nat, van het voorvocht en het zaad van Boris. John die ervaren is, buigt zich naar haar toe en geeft haar een zoen en nu is het John die haar gezicht schoon likt. Inmiddels heeft Boris zijn plekje weer gevonden en ligt voldaan te genieten. Zijn pik is weldra terug in de schacht.

De bank is een zootje, net als de vloer, overal ligt vocht. Gelukkig is het pakket en leer, Sanne hoeft zich er niet druk om te maken. De nieuwe krassen die ze opgelopen heeft vallen mee, maar John legt uit hoe ze Boris gaan trainen dat hij haar zonder schade kan neuken. En ook jij moet getraind worden, vertelt hij Sanne!

John ontvouwt zijn plan, hij zorgt voor sokken en tape voor de poten van Boris en kniebeschermers voor Sanne. Sanne gaat de nagels van Boris controleren en knippen. Ze spreken af voor over een week. En denk er aan, eerst trainen!Volgende deel: De Dekking - (deel 3)

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!