Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mocht je denken ‘wat is in godsnaam voyeurisme?’ Dat ga ik je hier vertellen, voordat ik je alle details vertel over mijn eerste ‘voyeur’ ervaring gedurende mijn vakantie. De gedachte om seksueel geprikkeld te voelen bij het zien, bespieden of begluren van andere mensen in het openbaar, vond ik eerst maar raar. Maar gek genoeg, dat is wat ik regelmatig ervaar. Ongetwijfeld dat jij deze gevoelens ook kunt hebben. Het is tenslotte een gevoel. Je kan een gevoel niet aan of uit schakelen. Wel kan je bepalen wat je er mee doet.

Voyeurisme is het (on)bewust ervaren van seksuele lustgevoelens bij het zien, begluren of bespieden van andere mensen in het openbaar.

Het klinkt gek, maar denk maar eens na hoe vaak mensen zich opgewonden voelen als ze zien dat hun vrouw met jouw toestemming geneukt wordt door een ander of sterker nog… Mensen kijken naar andere mensen in het openbaar vol opwinding. Eigenlijk is het gewoon heel normaal. Voyeurisme is dan wel een extreme variant of misschien wel een lifestyle…

De meeste mensen zullen een opwindende gedachte meenemen naar huis. In dit verhaal bleef het daar niet bij. Mijn eerste echte ervaring als voyeur was in het bos, daar waar ik een jong stelletje in de Belgische Ardennen zag neuken. Het trok mijn aandacht. Ik liet me volledig leiden door mijn gevoelens. Mijn gevoelens van lust, opwinding en geiligheid. Hier vertel ik je mijn waargebeurde voyeur sexverhaal tijdens mijn vakantie.

Mijn voyeur verhaal

Op vakantie in de Belgische Ardennen. Het was donderdagochtend om 09.00 uur. Mijn auto geparkeerd bij een parkeerplaats aan de Ardennen. Ik ga te voet verder voor een lange wandeling in het bos. Het is verdacht stil. De zon schijnt. Lekker temperstuurtje, z’n 19 graden. Er is werkelijk niemand te bekennen in het bos. Omringd met bomen. Ik hoor het gekraak van het zand, bladeren en steden onder mijn voeten. Plotseling hoor ik een luid aanhoudend gekreun vanuit de verte. Ik besluit richting het gekreun te gaan. Net zoals jij weet jij precies wat dit is. Mijn lul wordt direct keihard bij de gedachte alleen al.

Als een voyeur stond ik erbij, net alsof ik VIP tickets had ontvangen voor de theatervoorstelling van Mary Poppins.

Ik loop z’n 3 minuten verder en ga als een ware spoorzoeker achter het geluid aan. Eindelijk, daar zie ik ze… een jong stelletje van rond de 20. Ze neuken in het bos. Ik stel me verdekt op achter een struik en besluit wat dichterbij te komen, want ik moet het beter zien. Ik stel me weer verdekt op achter een volle struik. De perfect plek, alsof ik VIP plekken zit van een voorstelling bij Mary Poppins.

Met haar mini rokje over haar kont zie ik precies hoe het topje van zijn eikel verdwijnt in haar kaal geschoren kutje.

Ik sta slechts z’n 15 meter verwijderd van het geneuk van het jonge stel. Beide zijn volledig naakt. De slanke lange blondine heeft wel een (mini) rokje aan. Haar rokje is volledig opgetrokken over haar kont. Ze leunt voorover gebogen met haar beide handen tegen een dennenboom. Met een voet op de grond en de andere op een dikke boomstronk, zodat ik een prachtig beeld heb hoe hij zijn lul in haar kut zie voortbewegen. Harde stoten. Bij elke stoot kreunt ze flink. Het gekreun blijft aanhouden. Ze doet niks tegen het geluid, ongegeneerd. En hij… Hij blijft maar pompen met lichte zuchten die nauwelijks hoorbaar zijn.

Als een torpedo schiet mijn lul uit mijn broek.

Ik besluit mijn broek naar beneden te doen. Mijn lul schiet direct uit mijn broek als een torpedo en moet eerlijk bekennen dat ik voel dat ik eigenlijk al bijna moet klaarkomen. Ik spuug een flinke klodder in mijn handen wrijf het over mijn eikel. Ik grijp mijn lul stevig beet en begin te rukken. Je hoort het geklots van mijn spuug tussen mijn handen en eikel. De jongen kijkt op en stopt even. Fuck, ze hebben me gezien… Denk ik. Ik stop even. Ik hou me stil. Gelukkig, ze gaan verder. De kust is veilig. Ik ga op gepaste wijze weer verder, deze keer rustiger aan.

Als een virusscanner scan ik het stelletje terwijl ze aan het neuken zijn. Onbewust ben ik mezelf steeds hardhandiger aan het masturberen. Bijna als een hongerige hyena dat zijn prooi aan het besluipen is…

Terwijl ik aan het masturberen ben, kijk ik volledig gefixeerd naar haar lichaam. Gefixeerd met mijn ogen scan ik haar lijf als de meest betrouwbare virusscanner ooit. Haar borsten, Haar strak en kaal geschoren kutje en zijn lul die op bijna barbaarse wijze alsmaar door blijft pompen. Ik voel dat ik klaar kom…

Klaarkomen tijdens het begluren

Voordat ik het weet voel ik de schokken door mijn lijf als ik klaarkom. Sperma over mijn handen en broek. Nog nooit heb ik zoveel gezien. Ik overweeg te vertrekken, maar voel me nog steeds geil, vooral als ik zie dat zij op haar knieën gaat om zijn lul diep in haar keel te duwen. Het is zeker 19 cm. Ongelofelijk groot. Ik zie een bult in haar keel van zijn eikel, zo diep. Hij drukt haar hoofd stevig op zijn lul met haar rode lippen net tegen haar balzak. Voordat ik het wist was ik onbewust weer aan het masturberen.

Als een zaadlustige tiener meid probeert ze zijn lul in haar mond te nemen, maar dat laat hij niet toe…

Met nog sperma in mijn handen, van mijn vorige lading sperma, glijden mijn handen soepel over mijn eikel. Hij neemt zijn lul uit haar mond. Hij pakt haar staart hardhandig beet en begint met zijn andere hand te mastruberen. Als een zaadlustige tiener meid probeert ze zijn lul in haar mond te nemen, maar hij laat het niet toe. Hij wilt duidelijk spuiten in haar Ik zie de spanning opbouwen in zijn gezicht, hij komt nu klaar….. Dit is het moment. Ik kom ook bijna klaar. Perfecte timing. Ahhhhhh! Hoor ik hem. Terwijl hij kreunend als een hengst klaarkomt en zijn sperma spuit in haar mond en over haar jonge gezicht, spuit ik mijn tweede volle lading weer over mijn mijn hand. Misschien iets te luid kreunde ik ook, alsof ik echt met haar aan neuken was. Ongelofelijk. Wow! Gelukkig hoorde ze niks.

Voyeurisme, voor mij niks anders meer!

Ik kijk nog even toe hoe zij zijn sperma van haar eigen gezicht af likt met haar tong en nog even zijn half harde lul in haar mond neemt om te genieten. Daarna bleef ik nog een paar minuten toekijken hoe zij zat te genieten van zijn lul in haar mond.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!