Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Anke was een geil meisje, altijd al geweest. Waarschijnlijk werd ze al opgewonden van de kwak zaad die haar bevruchting veroorzaakte. Ze was met recht een zaadslet, alles wat met zaad te maken had vond ze lekker. Spugen, slikken, zaad in haar, zaad op haar, ze genoot er allemaal evenveel van en het kon haar niet genoeg zijn. Haar vriendje wist dat en hij wist ook dat hij haar behoeften alleen nooit zou kunnen bevredigen. Ze genoot ervan als hij zijn pik over en in haar leegspoot, maar zo af en toe moest er meer gebeuren om haar totaal te kunnen bevredigen.

Anke heeft weer zaad nodig

Gelukkig vond haar vriendje het heel geil als andere mannen op zijn zaadslet kickten. Hij vond het lekker om te zien hoe zulke kerels wild van haar werden en hun sperma aan haar gaven, terwijl zij uiteindelijk alleen om hem gaf. Van die andere mannen wilde ze alleen hun witte goedje afromen, daarna konden ze weer ophoepelen. En er waren er genoeg die dat maar wat graag wilden! Vandaag was het weer zo ver: Anke moest dringend weer eens een paar flinke klodders krijgen. Haar Bert had via hun vaste vriendennetwerk op internet maar liefst tien hitsige potente kerels opgetrommeld die haar een onvergetelijke dag moesten bezorgen. Speciaal voor dit festijn had Bert de schuur omgebouwd tot kroeg, club annex neukhol: er was genoeg bier om moed in te drinken en zelfs in een snuifje was voorzien. Op de grond een paar grote matrassen, hun oude rode velours gordijnen langs de wanden gespannen en een paar schemerlampjes voor een hoerig broeierig sfeertje.

Zaadslet Anke krijgt haar eerste portie

De heren druppelden binnen en al snel gingen de eerste kleren uit. Anke lag helemaal naakt midden op het matras. Ze was door Bert al een keer geneukt en lag nadruipend met haar kutje te spelen, lekkere webcamsex zeg. Van bovenaf was een lamp op haar gericht, zodat ze lekker in de spotlight lag en iedereen goed kon zien wat er gebeurde. De eerste man was blijkbaar onderweg al zo geil geworden dat hij meteen op haar wilde. Geen gedoe met voorspel, hij trok al zijn kleren uit, kwam bij Anke op het matras en schoof zijn stijve pik in haar kut. Een paar keer stootte hij hard en diep in haar strakke liefdestunnel en zonder een kik te geven stortte hij zijn eerste portie in haar. Een lekker opwarmertje.

Deel 2 over Anke de zaadslet

De volgende kreeg de smaak te pakken: hij draaide Anke om op handen en knieën en stak zijn lul soepel in haar soppende spleet, lekkere sex toch?. Een andere man kwam op zijn knieën voor haar mond om zich lekker te laten afzuigen. En weer duurde het niet lang voor de heren ejaculeerden. Ze trokken hun verslappende lullen uit haar gaatjes en Anke bleef nog even zo staan als een hondje: het zaad begon uit haar sleuf te lopen en glibberde kleverig langs haar dijen. Het zaad dat zojuist in haar mond was gespoten had ze niet doorgeslikt en met een geile uitdagende blik in haar ogen liet ze het in golfjes uit haar mond stromen. Het glibberde langs haar kin en droop zo op de grond.

Boris houdt van het hardere werk

Nu kwam Boris op haar toe, die stond bekend om het hardere werk. Wat zie ik, slik jij dat kostelijke zaad niet door wat je krijgt aangeboden? Dan zal ik je moeten dwingen schatje, want ik laat mijn witte goud niet zomaar verknoeien. En tegen de volgende kerel die al klaar stond: Prik jij haar vast in haar kut, dan zit ze lekker strak vast en spartelt ze niet zo tegen. En zo verdween het vierde stijve mannelijk geslachtsdeel tussen Ankes gretig geopende schaamlippen. Boris pakte haar hoofd stevig beet en stopte zijn dikke eikel in haar mond. Langzaam begon hij haar hoofd over zijn grote lul te bewegen, steeds wat dieper. En toen gaf hij onverwacht een diepe stoot: zijn pik schoot ineens in de volle lengte haar keeltje in. Hij kreunde, bij Anke sprongen de tranen in haar ogen. En nog een keer kreeg ze de pik hard en diep naar binnen in haar keeltje, en nog eens. Boris neukte zijn harde pik tot aan zijn kloten hard haar kokhalzende keeltje in. Even liet hij los en haalde zijn pik uit haar mond.

Wil je hem nog een keer diep in je keeltje?

Is dit dan wat je wil? Nou? Wil je hem nog een keer zo lekker diep? Jaaa, kreunde Anke, terwijl de tranen over haar wangen liepen. Ze kon ook niet anders, want daar kwam het gevaarte alweer. Boris stopte nu niet meer en terwijl Anke kronkelde en braakneigingen kreeg ragde hij zich klaar diep in haar strot. Ze slikte alles door. De man die haar probeerde te neuken was nog niet klaargekomen. Hij haalde zijn pik uit haar kut, trok haar billen uit elkaar en richtte zijn pik op haar aarsopening.

Over twee weken volgt het laatste deel over de gangbang met Anke de zaadslet

Anke is al ongenadig hard genomen tijdens deze gangbang, maar nog iedereen is helemaal klaar met haar.

Het schot trof doel: de hete kwak schoot tegen haar roosje en droop tussen haar
billen door langs haar kut tijdens de sex. Uitgeput liet Anke zich nu achterover op het matras vallen. Ze merkte niet eens dat een man over haar heen kwam staan, zich aftrok en zijn kwak van grote hoogte liet landen op haar nasidderende lijf.

Johan heeft de grootste pik van de gangbang

Maar lang had ze niet om bij te komen. Ze had Johan nog niet gehad. Johan is een donkere god met een werkelijk zeer forse leuter. Hij kondigde aan dat hij speciaal voor deze gelegenheid zijn zaad had opgespaard en dat hij haar zaadvragende neukgaatje wel even af zou vullen. Anke had er nog steeds geen genoeg van en ze trok haar benen hoog op om de zwarte neuksabel te ontvangen. Ze was goed gesmeerd door de vorige porties sperma, maar deze dikke pik kon ze toch maar nauwelijks verwerken. Johan neukte haar vakkundig af en al gauw zag je dat hij begon te spuiten in haar. Toen haalde hij zijn pik al spuitend uit haar kut en liet hem over haar lichaam gaan. Haar kut liep over: stromen zaad bulkten uit haar wijd opengesperde neukgrot. Johan spoot maar door, er zat nog zoveel kracht achter dat de witte vloed met gemak tot in Ankes gezicht kwam. Het kletste in stromen op haar wangen, in haar mond, d’r haar, alles zat onder.

Gangbang wordt afgesloten met golden shower

Toen Johan eindelijk uitgespoten was, kwam hij over haar heen zitten en begon met zijn zijn slapper wordende zware lul haar gezicht te swaffelen: van links naar rechts kletste hij zijn lul over haar gezicht en smeerde zo de troep nog verder uit. Anke kon nu niet meer: met haar ogen dicht, haar vurige afgeneukte kut wijd open lag ze daar. Als uitsmijter kreeg ze van de overgebleven mannen en een paar die alweer op sterkte waren nog een golden shower. Ze knielden met z’n vijven om haar heen en trokken zich boven haar af. De laatste porties zaad kletsten tegen haar dijen, haar kut, haar borsten en in haar gezicht. Badend in een grote plas warm sperma: Anke was tevreden. Voorlopig tenminste…

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!