Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Mijn fantasie eindelijk werkelijkheid geworden…


Dag ik ben Irene, een vrijgezelle meid van 19 jaar. Heb een beetje mollig postuur, blond half lang haar, niet echt lang 1,68 en 95 kg, cup D, beetje plumper benen, maar vind dat ik een supergeil, maar ook een verzorgd en geschoren lichaam heb. Ik droomde er al een paar jaar van om mij eens echt te laten neuken door veel mannen en ook zowel onder en volgespoten te worden. Ik weet dat er risico´s zijn wat betreft geslachtsziektes en HIV, maar goed dat laatste komt ondanks alles vrij weinig voor in ons land dus lijkt mij maar een klein risico. Andere aandoeningen zijn tegenwoordig makkelijk te verhelpen en ben verder aan de pil dus zwanger worden kan ik niet. Verder moest mij grootste fantasie eens eindelijk werkelijkheid worden.

Zaterdag 19 juli ging het dan gebeuren spontaan toen ik naar een café ging in Breda waar ik ook in de buurt woon. Ik had mij thuis net gedoucht en mooi opgemaakt. Haren netjes opgestoken in een knotje. Wat ik aan had..? Nou een zwart lingerie setje, slipje en BH en daaroverheen een donkere panty en ook een zwarte strakke legging met daaronder zwarte hakschoentjes. Boven had ik over mijn BH een paars strak truitje met half lange mouwen en een zwarte leren jasje er over heen. Gewoon chic gekleed voor het uitgaansleven en niet wetend dat dit zou gaan gebeuren deze avond.

Goed eenmaal binnen in het café in Breda ongeveer 21:30 deed ik alleen mijn leren jasje uit en ging zitten aan de bar en bestelde een wijntje. Ik was alleen gegaan, omdat ik er gewoon effe uit wilde en aangezien mijn vriendin had afgezegd, want het was de bedoeling dat zij mee zou gaan, maar ze was niet lekker die avond dus ging ik alleen. Na twee wijntjes kreeg ik na drie kwartier al aanspraak van een wat oudere man. Hij was namelijk 48, maar toch na wat gebabbeld te hebben gezellig waarbij er later die avond nog een andere man wat jonger 34 jaar er bij kwam staan kletsen. Zij vroegen of ik vaker uitging en zo ja waar…nou na wat bla bla bla kwamen zij allebei met het idee om te gaan stappen in Eindhoven. Daar moest een vette discotheek zijn en ze kenden iemand die ons er naar toe kon rijden met de auto. Ook die man van 48 jaar was van de partij.

Nou ik dacht dat lijkt mij wel vet dus ik besloot mee te gaan. Omstreeks 23:30 vertrokken we met de auto richting Eindhoven waar we ongeveer 00:15 aankwamen.

Na ongeveer twee uur gezellig dansen en drinken boden de twee mannen mij iets aan waardoor ik mij nog lekkerder zou voelen. Ze wilden mij echt niet drogeren, maar vroegen het netjes of ik het wilde uit vrije wil. GHB hadden ze en of ik het eens wilde proberen. Ik had weleens gehoord dat je daar ontzettend geil van moet worden, maar toen begon mijn fantasie weer een beetje op te leven en was ook in de stemming en met GHB zouden nog meer remmen los gaan dus ik dacht dit is misschien mijn kans. Dus ik nam er wat van en een half uur later nou ik ging helemaal los en begon tegen de mannen aan te rijen met wie ik was meegegaan. Zij zeiden dat ze nog meer vrienden kenden en voor ik het in de gaten had stonden er wel acht mannen om mij heen waaronder de twee met wie ik gekomen was. Aangezien ik het prettig vond en mij op mij gemak voelde kan ik mij ondanks de wijn en de GHB nog bijna alles herinneren. Omstreeks 03:30 vroegen de mannen mij of ik nog zin had in een afterparty privé. Dat aanbod sloot ik zeker niet af en voelde mij echt klaar om los te gaan. En toen begon het…!

Eenmaal in de auto met drie knapen reden de andere mannen achter of voor ons mee. We kwamen na ongeveer 20 minuten rijden bij een wat ouder huis in een afgelegen gebied. Er naast stond een schuur waarbinnen ook hooi lag en verder wat matrassen en troep, maar dat was niet alles, want er zaten in die schuur aan een tafeltje nog zes mannen bier te drinken en te feesten. Daarbij kwamen de acht mannen met wie ik uit de discotheek gekomen was ook nog erbij inclusief de twee mannen die ik in Breda in het café al tegengekomen was.
Echter een kwartier later kwamen er nog drie oudere mannen bij. In totaal dus met 17 mannen de schuur in waar ik nog wat wijn dronk en ik was op een gegeven moment zo geil dat ik hen begon te vertellen wat mijn grootste fantasie was. Ze vroegen of ik het echt wilde, waarbij mijn kleren verloren zouden gaan, want voor een echte gangbang wilden de mannen mij vastbinden met mijn eigen kleren.
Ik weet nog dat ik zei: Mannen neem me en gebruik me en ruk alle kleren van mijn lijf. Dat lieten zij niet nog eens zeggen en toen begonnen ze mij te betasten waarna twee mannen mij op een matras gooiden en begonnen mijn leren jasje uit te doen. Vervolgens greep een man mij bij mijn paarse truitje en ik zei: Ruk het los! En zo verscheurde de man mijn truitje aan flarden. Ze scheurden het in drie stukken en deden een stuk daarvan om mijn hoofd voor mijn mond. Drie andere mannen begonnen gaten in mijn legging en panty te knippen en scheurden het in veel stukken en met die stukken werd ik vastgebonden aan mijn polsen en enkels. Mijn hakschoentjes hadden ze inmiddels met gereedschap uit de schuur vernield. Nu had ik alleen nog mijn BH en slipje aan, maar ook dat werd niet veel scheurend van mijn lijf afgetrokken.
Nu lag ik echt poedelnaakt en vastgebonden aan mijn eigen rest stukken van mijn kleding in die schuur met de benen wijd en mijn kutje duidelijk zichtbaar voor 17 mannen van verschillende leeftijden. De oudste was volgens mij 58 jaar en de jongste 31 jaar.

De mannen gingen nog wat drinken en lieten mij daar bloegeil en vastgebonden liggen. Ik riep ze en vertelde dat ik dorst had. Meteen kwamen er vier mannen op me af en begonnen te plassen over mij heen en in mijn mond. Ik vond dat zo geil en dronk ook hun plas zoveel mogelijk op. Ik was nu niet alleen naakt, maar ook kletsnat.
Toen haalden de mannen mijn haar uit het knotje los en begonnen met hun penis door mijn haren te strijken. Even later werd ik weer losgemaakt van de kapotte stukken van de legging en het truitje en begon de eerste man mij te neuken terwijl ik de andere aan het pijpen was. Ik werd om en om door verschillende mannen in meerdere standjes genomen. Vervolgens zei een man van we gaan haar ook anaal nemen. En zo gebeurde het ook, waarna ik daarna ook een dubbele penetratie onderging met daarbij ook twee lullen in mijn mond. Vervolgens kwam er een penis in mijn kont klaar en daarna ook gelijk een penis in mijn kut. Om en om gebeurde het nog een keer. Even later had ik al 4 ladingen sperma in mijn kut en 3 in mijn kont. Nog 6 ladingen ontving ik in mijn gezicht en mond waarvan ik ook het meeste probeerde door te sliken. Ook kreeg ik nog 3 ladingen sperma in mijn haren en een flinke lading over mijn buik en tieten. Daarna bonden de mannen mij weer vast aan de kapotte kledingstukken van mijzelf en gingen weer bier drinken. Om de beurt gingen de mannen als ze moesten plassen over mij heen plassen en ook in mijn mond als ik weer effe dorst kreeg.

Het was al na 06:00 en ik lag er nog en was ook al in slaap gevallen een beetje toen de mannen mij weer wekten om nog eens om het af te sluiten mij nog onder te spuiten. Ik kreeg nog 2 ladingen sperma in mijn kont en nog 6 porties zaad in mijn kut. De rest spoot mijn hele lichaam onder inclusief mijn haren en gezicht. Vervolgens likte ik alles op wat ik over mijn lichaam had en ook nog het zaad wat uit mijn vagina en kont liep. Vervolgens hebben ze mijn verscheurde kleding en vernielde schoentjes weggegooid in de vuilniston naast de schuur. Alleen mijn leren jasje was nog heel en had ik nog met mijn belangrijkste dingen zoals geld ID, telefoon en sleutels. Dat namen de twee mannen mee in de auto waarbij ik zelf ook mee ging met een handdoek omgeslagen, want kleren had ik immers niet meer en kon ook niet zo vies naakt in de auto gaan zitten want ondanks dat ik veel sperma heb opgelikt was ik toch overal nog best wel nat en douchen kon daar echt niet. Ik zag er zelf helemaal niet meer uit, want ook in mijn gezicht kon je nog wat sperma sporen zien. De make-up dat helemaal was uitgelopen van al dat pis en zaad. Mijn haren zagen uit als stro waar nog wat zaadklodders in hingen. Mijn anus en kut waren zo rood van het neuken en liepen ook naderhand toch nog wat uit met sperma langs mijn plump benen. Striemen over mijn lichaam door het vastbinden met mijn kapotte kleren en het opwindende pak slaag wat ik kreeg tijdens de gangbang. Verder was ik ook echt totaal op en vermoeid.

De twee mannen uit Breda waarmee ik ook in eerste instantie gekomen was brachten mij vervolgens met een omgeslagen handdoek in de auto wel weer netjes thuis. Daar ben ik afgezet en zag toen ik uit de auto stapte nog wel wat buren kijken van wat is er met haar gebeurd. Ik was niet naakt, maar had alleen een handdoek om mij heen geslagen. Maar goed, de mannen reden weer weg en ik ging snel naar binnen. Thuis omstreeks 09:30 ben ik mij eerst gaan douchen en ben daarna gaan slapen. Na een paar dagen was ik weer bijgekomen en heb ik voor de zekerheid toch een bloed- en urinetest gedaan via de huisarts voor het geval dat. Maar gelukkig waren de uitslagen na een paar dagen allemaal negatief, dus goed nieuws.
Ik besef natuurlijk wel dat ik geluk heb gehad en toch mijn fantasie een keer heb waargemaakt en heb er ook zeker geen spijt van na alleen de schade wat betreft mijn kleren die ik wel kwijt was, maar goed gelukkig heb ik een behoorlijke garderobe thuis, ja ik ben een vrouw dus valt dat weer mee. Het duurste ding namelijk mijn leren jasje had ik nog en was niets mee gebeurd. Wel is het gefilmd door bepaalde mannen met de telefoon en zal ook wel op internet staan her en der, maar dat boeit mij niet. Beter om op te geilen dan om te treuren toch?….JUH ik ben geneukt, vol en ondergespoten en gebruikt en heb echt heerlijk mega veel zaad gehad….hmmmmmm….! Contact voor gangbang ben ik altijd weer voor in. X Irene

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!