Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

“He Lullo, dat is niet volgens de regels,” bromde Ilja.
“Hoezo niet, ik mag toch drie beurten overslaan als ik de joker gebruik,” zei Pjotr verontwaardigd. 
“Jij probeert vals te spelen Pjotr, zo kan ik nooit winnen. Nog twee slagen en jij mag er op uit vanavond.” Ilja lachte. “Met genoegen hoor lieverd.” 
Ilja boog zich over het spel en liet de pionnen een voor een sneuvelen. Ze was in een boefjes-stemming en vond het niet erg te verliezen. Pjotr maakte het spel uit door haar laatste leger te verslaan en triomfantelijk stak hij zijn armen omhoog. “Veel plezier schat, ik zet het bad aan en bid voor een goeie oogst.” 
Theatraal sloeg Ilja haar handen voor haar gezicht en kreunde klagelijk. Met een luide klapzoen nam ze afscheid en liep de kamer uit. In de hal van het oude herenhuis stond haar fiets en ze sleurde het ding naar buiten. Op straat was het rustig. Uit haar mond kwam na elke ademhaling een streepje witte lucht vrij. Ze trok de sjaal strak om haar keel en begon te fietsen. Des te dichter ze het centrum naderde hoe drukker het werd. Groepjes jongeren stonden verveeld bij elkaar en soms werd ze nagefloten. Voor de disco hield ze in en zette het verroeste vehikel tegen een stek. Zenuwachtig drukte ze op de deurbel. Het duurde een paar seconden voordat met een woeste zwaai de grote groene deur zich opende. Luide muziek en een klamme lucht verwelkomden haar. De portier was een klein iel mannetje, maar naar verluid beresterk. Behoedzaam liep ze de eerste dansvloer op waar een paar mensen op lounge muziek stonden te dansen. Ilja liep door en stopte bij een lange bar. Een barkeeper waste de glazen en keek Ilja ondeugend aan. 
“Zo, wat kan ik voor deze charmante dame betekenen?” vroeg hij. 
“Een dubbele whisky zonder ijs graag,” antwoordde Ilja. 
“Zo, jij weet nog steeds van wanten,” zei hij. 
“Ach, even slikken en weer doorgaan toch,” zei Ilja lachend. De barkeeper zweeg en overhandigde haar een goed gevuld glas. Met twee teugen leegde Ilja het bruine levenswater in haar keel en keek brutaal de zaal in. 
“Ben je weer op roverstocht?” vroeg de barkeeper. 
“Ja, weer verloren,” antwoordde ze. 
“Ben jij nog steeds Homo?”
“Ja helaas wel lieverd,” zei hij. “Maar heb een nieuwe vriend. Een lekker jong ding van 18.”
“Hm goed gescoord dus, en is hij Bi?” vroeg Ilja. 
“Ja helaas wel.” 
“Komt zo meteen ook.”
“Wie weet,” zei Ilja en draaide zich om. Naast haar was een lange slungelige jongen komen staan. 
“Hoi,” zei ze brutaal. “Ook een liefhebber?” vroeg ze hem. 
“Waarvan?” vroeg de jongen nieuwsgierig. 
“Aardappelen,” antwoordde Ilja en liep weg. Ze ontdekte een gespierde gozer in de hoek van de zaal. Ze stak een sigaret op en ging naast hem staan. Hij was niet zo groot maar het strakke shirtje om zijn sexy bovenlijf intrigeerde haar. 
“Je bent mooi,” zei ze tegen hem. 
Hij zweeg, negeerde Ilja en keek strak voor zich uit. Ze gooide de sigaret weg en pakte een nieuwe uit het pakje. 
“Heb je een vuurtje?” vroeg ze. 
Hij zweeg nog steeds en draaide tergend langzaam zijn hoofd opzij. Ilja volgde zijn hand die zich oprichtte en uiteindelijk op hoogte van haar borsten stopte. Ilja kreeg een kleur. Zijn wijsvinger ontrolde zich en wees naar een tepel. Ze wilde wat zeggen, op verontwaardigde toon, hem laten schamen om daarna het initiatief over te nemen. Haar ogen gleden over zijn arm en eindigden bij de punt van zijn wijsvinger. Die wees niet alleen naar haar tepel. De nagel tikte bijna tegen de plastic aansteker aan die nog uit haar blouse stak. Inwendig vloekte ze en knikte naar hem. 
“Een nul voor jou, ik ben gezien,” mompelde ze. 
Bij de bar bestelde ze nog een whisky en bekeek de mensen die langs haar heen liepen. De barkeeper had het druk maar kwam snel even bij haar staan. 
“En al iets leuks getroffen?”
“Ja en nee. Ik ben net vreselijk afgegaan.”
“Vertel,” vroeg hij. 
“Vroeg een jongen om vuur. Maar viel door de mand.” 
“Pijnlijk,” oordeelde de barkeeper lachend en liep weer weg. 
“Hoi Ilja,” zei een vrolijke vrouwenstem vanuit het niets. Het was Roos. Roos gaf haar een zoen en begon te vertellen over haar studie. Ilja was afwezig en luisterde maar half. De gespierde gozer kwam op haar af lopen. Ilja draaide zich om gaf Roos zomaar ineens een zoen op haar mond. Verbaasd keek Roos haar aan, maar zei niets. De gozer kwam bij hen staan en gaf Roos ook een zoen. 
“Hoi, ik ben Johan. Stel je me niet even voor?” zei hij plagerig tegen Roos. 
“Dit is Ilja,” zei ze. “En dit is dus Johan, mijn nieuwe vlam.” Ilja zakte door de grond van schaamte, maar wist het snel weg te praten. Johan bestelde een drankje en kwam weer naast hen staan. 
“Hoe is het met Pjotr?” vroeg Roos. 
“Die zit in bad,” zei Ilja. 
“Verloren?” vroeg Roos. 
“Ja, dik.”
“En jij?”
“Gelijk geëindigd.”
“Ik dacht het al,” zei Ilja melig. “Al een leuke winstpremie gezien.?”
“Ja, hij,” zei Ilja en knikte naar Johan. 
“En jij?”
“Hm, niet veel bijzonders.”
“Zullen we dan maar gaan?” stelde Ilja voor. 
“Is prima,” antwoordde Roos en trok Johan naar zich toe. Ze fluisterde iets in z’n oor. Toen ze uitgesproken was keek Johan Ilja verbouwereerd aan. Zonder nog een woord te wisselen liepen de beide meiden de zaal uit. Johan volgde zwijgzaam. Ook tijdens de fietsrit werd niets gezegd. Ilja draaide de sleutel om en de deur draaide krakerig open. In de hal hingen ze hun jassen op en de drie liepen de woonkamer binnen. In het zachte licht van een kleine schemerlamp pakte Roos hem bij zijn hand en zette hem op de bank. Ze fluisterde weer iets in zijn oor. Ilja ging achter de bank staan en bond Johan een blinddoek voor. Gewillig liet hij alles toe. Zelfs tegen de handboeien die Roos hem omdeed protesteerde hij niet. Ze kleedden hem uit en lieten Johan naakt achter. In de hal smoesden ze even tegen elkaar en liepen de trap op. Pjotr zat nog in bad. Ilja liep naar binnen kwam een paar minuten later er weer uit met Pjotr die ook een blinddoek en handboeien droeg. Ze namen hem mee naar de woonkamer en zetten Pjotr naast Johan op de bank neer. Nadat Ilja de muziek redelijk hard had aangezet ontdeden ze elkaar van alle kleding en begonnen met elkaar te zoenen. Ze streelden elkaars lichaam en tongden met elkaar tot ze beide in een opgewonden stemming waren geraakt. Ilja pakte Johan zijn pik, die al een paar minuten hard omhoog priemde. Haar mond zoog zich over zijn eikel heen en met lange sensuele halen begon ze hem heerlijk te pijpen. Roos volgde haar voorbeeld en zoog luid slurpend aan Pjotr zijn stijve pik. Ondertussen speelden ze met elkaar. Hun handen voelden aan elkaars klitje terwijl de beide jongens steeds harder begonnen te zuchten. Om de zoveel tijd wisselden ze van pik. Zo nu en dan zogen ze gelijktijdig aan een pik. Zowel Pjotr als Johan dreigde een paar keer vroegtijdig klaar te komen. Voor straf lieten ze hen dan alleen en begonnen met z’n tweetjes te vrijen. Maar ook de beide meiden begonnen over te koken en kropen gelijktijdig op de beide pikken. Met hun blote lichamen gingen ze beide gehurkt boven een pik hangen en tongzoendend zakten ze zo traag mogelijk naar beneden. Ilja voelde Roos haar adem schokken toen ze Pjotr z’n pik naar binnen voelde schuiven. Ook Ilja raakte in ademnood toen ze de stevige knuppel van Johan tussen haar lippen voelde verdwijnen. In een rustig tempo begonnen ze de jongens te neuken. Ilja liet een vinger langs Roos haar venusheuvel glijden en begon haar te vingeren. Pjotr’s pik schuurde langs haar middelvinger mee in het ritme. Roos streelde over Ila’s billen. Ze wist dat ze erg gevoelig kontje had en vingerde Ilja voorzichtig in haar gaatje. De twee verhitte lijven gingen in een steeds sneller tempo op en neer. Ilja voelde hoe Roos haar kutje steeds natter werd. Haar spieren trilden van de spanning. Drie keer wisselden ze van pik en neukten de jongens onafgebroken door. Elke keer als er een van de twee jongens begon te kreunen hielden ze zich stil en vingerden alleen elkaar maar meer. 
“Ik ga zo komen,” fluisterde Roos in haar oor. Die opmerking raakte Ilja recht in haar kruis en voelde ze spontaan het orgasme opkomen. 
“Met z’n vieren,” gilde Ilja ineens en begon steeds harder op en neer te dansen op Johan zijn pik. Beide jongens konden het al snel niet meer houden en kwamen luid hijgend klaar. Roos en Ilja reden als wilden met hun volgespoten kutjes op de stijve knuppels. Ilja kwam eerst. Schokkend, kreunend liet ze zich gaan en slaakte korte geile gilletjes. Uitgeput liet ze zich zakken en bleef op Johan zijn pik zitten. Roos hijgde, kwijlde en drukte haar middelvinger in haar eigen kutje. Ze was nu volledig gevuld met twee vingers en een stijve pik. Ook zij kwam spetterend klaar. Het sap van Pjotr en haar eigen geile vocht drupten op de bank. Uitgeteld lagen alle vier even later onderuit op de bank. 
“Dus dit bedoelde je met de woorden dat je soms beter kan verliezen,” zei Johan lachend. 
“Tja, it’s a lady’s game,” zei Roos lachend. 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!