Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Even voorstellen ik ben Leo 48 jaar en woon al 14 jaar samen met mijn partner. Zij had 2 dochters die toen nog thuis woonde en mijn kinderen kwamen om de 14 dagen het weekend bij ons.


Met de oudste dochter van mijn vrouw had ik niet zo een goede band maar de jongste zij was toen 11 jaar, daar kon ik het wel mee vinden. Zij zou alles voor mij doen en nu zeker. Maar ik wel even vertellen dat de relatie nu 13 later tussen mijn partner en mij zeer goed zit maar dat op het gebied van seks, was het toch dat niet meer en haar jongste dochter had een vermoeden want zij was zeer close met mij. Zij kon alles vertellen tegen mij en ik tegen haar en op een gegeven moment vroeg ze mij hoe het ging daar ik meer en meer naar de whisky greep. We deden alles van zacht tot hard en ja zelfs Sm maar nu bijna niets meer. Dus daar zat ik wat kon ik haar zeggen en ik zij dat het een slechte gewoonte was geworden en dat er niets was, ze was wel al een paar jaar het huis uit maar toch hadden we goede gesprekken.


Zo moest ik op medische controle gaan en omdat mijn vrouw niet mee kon ging zij mee om me te vergezellen daar ik niet alleen zou zijn. En ja wat dacht je ze begon me weer vragen te stellen waarom en ik dacht laten we het maar zeggen nu we alleen zijn. Ik zei haar dat de relatie tussen mij en haar moeder goed was en dat we veel van elkaar hielden maar dat er op gebied van seks niet veel meer gebeurt en dat dat de reden was waarom ik dronk.


Ze vroeg mij hoe dat kwam, en ik zei dat haar moeder geen behoefte meer had aan seks, maar ik wel en dat we vroeger veel deden en dat op foto en video was vast gelegd. Ze vroeg na even stilte of ze die foto’s mocht zien, waarop ik zei dat dat niet kon daar we naakt waren en zij mijn stiefdochter was, en wat was haar antwoord, pa we gaan toch niet preuts zijn hè want ik heb al meer dan een lul gezien! (Zij is ondertussen al 24 jaar oud), en nu bleef het weer even stil van mijn kant.
Ik zij oké maar dat blijft wel onder ons en jouw moeder mag hier niets van weten hè.
Oké was het antwoord.


Thuis gekomen startte ik de pc op, de foto’s waren daar opgeslagen en omdat haar moeder niet thuis was liet ik foto’s zien van zacht tot hard en ja er zaten er tussen van Sm.
Ik zal je helpen was haar antwoord, maar er verliepen vele weken dat ik dacht dat ze het vergeten was.
Toen ze samen met een vriendin bij ons binnen kwam en wij nog in badjas zaten, we moesten nog douchen want het was nog maar negen uur in de morgen, toen vroeg ze met een knipoog naar mij hoe het ging en ik antwoordde zoals gewoonlijk. De vriendin die bij haar was vroeg of ze een speciale vraag mocht stellen en mijn vrouw antwoordde op dit moment van de dag kan er nog niet veel raars aan zijn niet vraag maar.


Ze vroeg of ik besneden was en ze het eventueel even mocht zien daar ze voor verpleging studeerde. Ik keek haar en mijn dochter aan zo van wat krijgen we nu wel. Mijn vrouw keek even naar de vriendin en vroeg toen waarom ze dat wou. Ze zij dat ze er een soort eind werk van ging maken en dat ze het ging beschrijven hoe en waarom en indien het kon enkele foto’s ging toevoegen ze had haar camera bij.
Ik antwoordde dat het niet kon want ik kon haar vader zijn, gezien het leeftijds- verschil.


En ja daar was de dochter weer zo van pa je gaat toch niet preuts zijn hè, met weer een knipoog erbij.
Ik keek mijn vrouw aan, en zij ja dat ben ik niet, maar je bent mijn stiefdochter, dat kan toch niet. Ja pa ik heb al meer lullen gezien dan je denkt hoor en, een meer of minder wat maakt het nou uit, toe nou doe je het.
Ja wat kon ik daar op zeggen hè, het is goed op een voorwaarde dat niemand mocht weten wie het was op de foto’s.


Oké zei de vriendin dat is een deal die ik aanvaard. Ik stond op en opende mijn badjas en aangezien ik er niets onderaan had stond ik direct naakt voor de dames, mijn vrouw kon het niet geloven dat ik dat deed.
De vriendin begon een paar foto’s te nemen en vroeg of ik hem stijf wilde maken voor een aantal foto’s, maar ik was al goed geil geworden door de knipogen van de dames, dus antwoordde ik: Indien je dat wil moet je hem zelf hard maken.


Zinder te verblikken of te verblozen begon me voorzichtig af te trekken, en mijn stiefdochter kirde en zei dat ze me moest pijpen en ook zij kwam dichterbij zodat ze mijn ballen kon verwennen. Ik kon mijn ogen niet geloven, mijn vrouw keek toe, maar was met stomheid geslagen volgens mij, geen woord sprak ze, dus ik liet de dames maar begaan.
Natuurlijk bleef er niet onberoerd onder en begon door hun shirtjes met hun borsten te spelen, mijn paal klopte en stond keihard recht vooruit. De dames stonden weer rechtop en terwijl ze weer foto’s nam, nu van mijn keiharde natte stijve lul, deed mijn dochter al haar kleding uit. En daarna die van haar vriendin die neg steeds foto's maakte.

Daar stonden we met z’n drieën volledig naakt, ik ging toen nog verder met de vraag hoe ik hem weer naar beneden kon krijgen? Gezamenlijk als ik koor antwoordde de dames: Door ons een voor een te neuken!
Ik was mijn vrouw al leng vergeten, wat een geweldig geil wijf was mijn stiefdochter geworden. Langzaam pijpte ze mij nu terwijl ik het kutje van haar vriendin likte.

Na een tijdje wisselde ze van plaats zodat ik voor het eerst het heerlijke gladgeschoren kutje van mijn stiefdochter likte. Mijn vrouw had nog geen woord gesproken, maar bleef niet zitten en kwam nu meedoen. Daar ze ook enkel gekleed was in badjas was ze snel volledig naakt, en was ik samen met drie vrouwen aan het seksen.
Als eerste begon ik de vriendin van mijn stiefdochter te neuken, na vijf minuten mijn stiefdochter en weer vijf minuten later mijn vrouw. Terwijl ik mijn vrouw lag te neuken zag ik dat de twee meisjes elkaar aan het verwennen waren, even later vroeg mijn stiefdochter om bij haar te komen staan, ze wou me opnieuw pijpen en ik moest in haar mond klaarkomen.


Langzaam begon langs de schacht van mijn lul te likken en aan mijn ballen te sabbelen. Toen nam ze liefdevol mijn eikel in haar mond en ging steeds dieper pijpen tot hij volledig in haar mond en diep in haar keel zat. Haar vriendin zat tussen mijn benen aan mijn ballen likken ik kreunde dat ik ging komen, mijn stiefdochter haalde mijn paal uit haar mond, ik begon te trekken en de meiden opende hun mond en zelfs mijn vrouw was er ook bij komen zitten. Brullend en kreunend spoot ik dikke stralen heet opgespaard zaad in hun mondjes.

En wat was het een geweldig toen ze het alle drie doorslikte.

Dit hele voorval was natuurlijk in scene gezet door mijn stiefdochter, toen ik erover begon bekende ze gelijk. Maar lachte er ook gelijk achteraan dat moeten we meer doen.
Ik wilde niets liever, en zoals gezegd een paar weken later was het weer raak, nu kwam mijn stiefdochter zonder haar vriendin onverwachts langs.
Haar moeder was niet thuis, die was een weekeinde naar haar zus, dus we waren het rijk alleen. Dit moet ze geweten hebben, want ze begon gelijk zonder te vragen waar haar moeder was naar mijn lul te graaien.


Super pap, je heb een al lekkere harde dikke lul, klaar om te pijpen kreeg ik te horen. We vlogen naar boven en doken op het grote tweepersoons bed, namen niet eens de moeite om de gordijnen te sluiten. We waren boven aan de trap al naakt, onze kleding lag over de trap verspreid. Meteen ging ze voor vol op mijn paal, ze maakte met echt gek, zo geil was ik nog nooit gepijpt, en de hele spanning er om heen, maakte mij ook losser. Ik begon voorzichtig met mijn vingers tussen haar benen te strelen, maar dat vond zij kennelijk niet genoeg en draaide zich met haar warme lichaam helemaal over mijn heen.


Ze liet mij haar mooie kutje zien, glad geschoren met mooie dikke volle schaamlippen, ja toen kon ik toch ook mijn instinkt als seksueel geïnteresseerde man, niet meer tegenhouden. Ze wilde dit zelf, lag mij heel geil te pijpen en af te trekken, toen ik mijn tong zo diep ik kon, in haar kutje likte. Ze was op dat moment al heel nat, ik ging ook met mijn tong over haar keiharde klitje en ging er helemaal in op. Likken heb ik altijd heerlijk gevonden en graag gedaan bij mijn vrouw, maar zoals mijn stiefdochter daarop reageerde had ik nog nooit mee gemaakt.
Lik mijn kut begon zij uit te hijgen, mijn lul zoog zij heel diep telkens weer haar mond in, het werd mij toch allemaal wel te heftig. Dit ging in niet lang volhouden, ik vocht tegen mijn orgasme, en wilde natuurlijk niet te snel klaarkomen. Mijn stiefdochter had daar zelf echter geen enkele moeite mee, o pa ging zij steeds harder kreunen, ik ga komen, ik ga komen schreeuwde zei toch wel heel luid uit.


Ik voelde haar lichaam aanspannen, wij lagen hooguit tien minuten in bed, toen ik haar kut vocht letterlijk in mijn mond gespoten kreeg, heel veel kut vocht spoot zij mijn mond in. Ik kon het toen ook niet meer houden, ze lag mij zo heftig te pijpen en met haar vinger ook nog eens geil over mijn anus te strelen, dat ik ook ging spuiten.
Mijn geile stiefdochter, volwassen en super geil zoog mij helemaal leeg en slikte mijn sperma volledig in. Ik vond het een sensatie van de bovenste plank, zo lekker en geil.


Daarna lieten wij elkaar los, ze kwam bovenop mijn lichaam liggen en gaf mij een lange tongzoen. Mijn natte lul gleed daarbij tussen haar benen, zij drukte steeds weer haar natte warme schaamlippen over mijn lul, die zijn volle erectie bleef behouden. Het ging achter elkaar door, seksueel bleven wij vreselijk opgewonden, en ze gaf mij geen rust, niet dat ik dat wilde hoor!
Ik sport nog steeds en heb altijd goed voor mijn lichaam gezorgd, mijn conditie is goed en ik kom het heus wel aan. Hij blijf lekker hard glimlachte ze, al zoenend kronkelde en drukte zij zo met haar geile kutje over mijn lul heen, dat mij lul vanzelf diep in haar kutje terecht kwam.


Een moment van herkenning voor mij, ik had haar een paar weken geleden als een mogen beklimmen, ze was lekker strak geschapen, ik heb een vrij dikke lul, wat zij ook gelijk zei. Ik ben verder normaal, gemiddeld geschapen denk ik met 17 a 18 centimeter.
Echter zonder moeite begon zij mij goed te neuken, ze was heerlijk nat dus dat ging vanzelf. Ik moest alles nog even op mij in laten werken, aan haar wennen, maar begon toch al snel lekker geil met mijn stiefdochter mee te neuken.


Ik moest goed aan de bak, wilde natuurlijk ook geen flater slaan, en vond zo het allemaal wat te snel ging. Mijn stiefdochter ging er echter volledig tegenaan, ze neukte snel en bleek goed haar kutspieren aan te kunnen trekken, wat het er voor mij echt niet makkelijker op maakte.
Lekker hé pa lachte ze met geile ogen tegen mij, ik zag haar ogen ook wegdraaien en ze kwam weer klaar. Ze wist niet van ophouden, ging rechtop mij zitten en pakte mijn ballen stevig vast, kom op gaan met die banaan lachte ze. Ik vulde haar kutje helemaal op mijn mijn dikke paal, pompte diep in haar buik, keer op keer bonkte mijn eikel tegen haar baarmoeder, ze kreunde en gilde van genot.
Haar strakke kutje maakte mij helemaal gek, ik kwam weer dicht bij een orgasme, stop even, zei ik snel en duwde haar van mij af.


Wat ben je geil zeg zei ze, kwam je nou al weer bijna? Ja dat scheelde niet veel gaf ik toe, ik begon mij er bijna van te schamen. Het was ook al weer een hele tijd geleden dat ik mijn vrouw even had moge neuken, dus ik moest wel weer even in balans komen.
Het was voor mij ook totaal nieuw en kwam zo maar op mijn pad, maar ik genoot er wel met volle teugen van. Wij hebben even met elkaar liggen spelen, maar al snel begon ze mij weer te pijpen toen ze zag dat mijn erectie iets was afgenomen.
Pas toen ik hem weer goed had staan, vroeg ze of ik haar op zijn hondjes wilde nemen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, ik pompte mijn paal in een diepe stoot diep haar kutje in, ze joelde het uit, ja harder dieper schreeuwde ze, minutenlang stootte ik zo hard en diep als ik kon als een machine in het strakke kutje van mijn stiefdochter. Ik ga komen gilde ze, ik was ook op een punt gekomen dat er bijna geen houden meer aan was en werd nog geiler toen zij klaarkwam en ik daarbij haar sterretje open en dicht zag gaan. Wat een geil wijf was mijn stiefdochter!


Er was geen nu ook houden meer aan voor mij, mijn stiefdochter bleef maar klaarkomen en spoot warme stralen vocht uit haar kutje langs mijn lul en tegen mijn ballen, ik snoof en kreunde, ramde mijn paal diep in haar buik, trok haar zo hard ik kon aan haar heupen over mijn lul en brullend kwam ik klaar. Gloeiende stralen sperma schoten diep in de buik van mijn stiefdochter, het bleef maar komen, en ik kon blijven pompen, na dertig seconden was ik helemaal leeg. Ik viel doodop en bezweet op haar rug en ze zakte kreunend op haar buik op het bed. Ik rolde van haar af en keken elkaar diep in de ogen, een lange geile tongzoen volgde en langzaam vielen we loom in slaap.


Dit ging zo het hele weekeinde door, tegen de zondagavond nam ze afscheid en ik dook gebroken in bad en daarna gelijk in bed. Ik was de gelukkigste man op aarde dankzij mijn stiefdochter.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd