Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Moeder met hele grote tieten is buiten aan het douchen

Karel kan zijn geluk niet op, hij heeft op een paar tactische plaatsen draadloze camera’s neergezet in de tuin van de buurvrouw, een geile moeder met hele grote tieten. Ze is buiten aan het douchen en hij zit op z’n kamer achter zijn laptop en is zich aan het aftrekken. Hij zou dolgraag zijn grote pik tussen die grote memmen van de buurvrouw stoppen of zich door haar laten pijpen. Karel is even een weekendje terug van de universiteit en heeft uiteindelijk uitgevoerd wat hij al zolang wilde doen, beeldmateriaal van de buurvrouw verzamelen. Dan had hij tenminste wat om zich op af te trekken als hij ’s avonds klaar was met studeren.

Hij was bijna aan het klaarkomen toen hij schrok, dat was toch niet zijn vader die naakt bij de buurvrouw onder de douche ging staan. Ze ging gelijk op haar knieën dus Karel had gelijk door dat dit niet de eerste keer was dat ze seks hadden. Hij moest nu echter snel klaarkomen, want het zaad kwam bijna zijn oren uit. De student deed zijn ogen dicht en fantaseerde dat de buurvrouw voor hem op haar knieën ging. Het duurde nog geen minuut of hij begon hard te spuiten en zijn Kleenex, waarmee hij het zaad opvang, raakte doordrenkt van zijn sperma.

Nadat hij een beetje was bijgekomen richtte hij zijn aandacht weer op het beeldscherm van zijn laptop en werd weer geil. Het was wel een beetje vreemd dat het zijn vader was die de mooie moeder met hele grote tieten aan het neuken was, maar dat kon hij blocken. Hij zag zichzelf staan terwijl hij zijn grote pik van achteren in de geile kut van de buurvrouw stopte om haar hard te neuken. Hij zoomde in met de camera’s en zag dat Renate, zijn buurvrouw, hard aan het klaarkomen was en hij fantaseerde dat hij het was die haar een orgasme bezorgd had. Zijn pik was niet eens slap geworden, maar stond nog steeds keihard overeind en hij was alweer aan het trekken.

Hij zag dat de buurvrouw op haar knieën ging en hij wist dat zijn vader op het punt van klaarkomen stond. Ze nam zijn pik in haar mond en trok hem snel af totdat hij haar mond vol begon te spuiten. Ze slikte alles keurig door en gaf de buurman een zoen op zijn mond. Die verdween snel daarna snel achter de buitendouche en kleedde zich aan en vertrok naar zijn werk. Karel dacht dat het maar goed was dat zijn moeder boodschappen aan het doen was, anders had ze de twee kunnen betrappen en dan kon zijn vader zijn koffers pakken.

 

De buurvrouw blackmailen om seks met haar te hebben

Plotseling kreeg Karel een ingeving en hij schrok er een beetje van, want zo zat hij helemaal niet in elkaar. Hij had één en één bij elkaar opgeteld en hij wist dat hij Renate kon blackmailen om seks met haar te hebben. De complete seksvideo die hij op zijn laptop had staan, was goud waard. Hij hoefde het alleen maar even te monteren en te dreigen dat hij het aan zijn moeder zou laten zien, en hij kon alles voor elkaar krijgen, zowel bij zijn buurvrouw als bij zijn vader. Op die manier kon hij de auto regelen die hij al een hele tijd wilde hebben.

Dat was van later zorg, bedacht hij zich, eerst kijken of de buurvrouw met enige dwang over te halen is dat ze hem aftrekt of iets dergelijks. Hij dacht er niet eens aan dat hij haar zover kon krijgen dat ze hem zou neuken. Hij monteerde de losse filmpjes tot één geheel en zette het eindresultaat op een cloudopslag waar hij alleen bij kon komen. Hij zette een kopie op zijn smartphone en liep naar buiten, richting het huis van de buurvrouw.

Hee, Karel, wat leuk om je weer even te zien”, zei de buurvrouw spontaan en hij kreeg gelijk een schuldgevoel. Renate was altijd aardig tegen hem geweest en nu zou hij haar gaan blackmailen. Eén blik op haar grote tieten zorgde ervoor dat zijn schuldgevoelens snel naar de achtergrond verdreven werden. De lust en zijn pik hadden zijn denkvermogen overgenomen en hij moest en zou iets van seks met haar hebben. Renate nodigde hem uit om binnen te komen en al snel zaten ze in de woonkamer met allebei een kop koffie in hun handen.

Waar heb ik je onverwachte bezoek aan te danken”, zei Renate met een grote glimlach op haar gezicht. Karel zei niets en gaf haar zijn smartphone waar het filmpje aan het afspelen was. De glimlach van zijn geile buurvrouw veranderde al snel in een verschrikte blik.

Wat, wat, wat”, begon Renate te stamelen, “hoe kom je hieraan? Dit is privé.
Karel schraapte al zijn moed bij elkaar en zei: “Hoe ik eraan kom maakt niet uit, maar als ik dit aan mijn moeder laat zien, dan heb je de poppen aan het dansen. Je gaat vreemd met mijn vader en zo te zien al een tijdje. Je weet dat ze gaan scheiden als ze hier ooit achter komt. Het leek me verstandig om het eerst aan je te laten zien, zodat we kunnen overleggen wat we moeten doen.

Is seks de oplossing?

Renate schrok zich een ongeluk. Ze vond een seksrelatie met de buurman leuk, maar ze hoefde geen relatie met hem. Ze wist dat als Karel zijn moeder het filmpje zou zien, hij er uitgezet zou worden en dan zou hij natuurlijk verwachten dat hij bij haar in kon trekken, maar daar zat ze helemaal niet op te wachten. Ze wist ook dat de hele buurt het filmpje te zien zou krijgen en dat het waarschijnlijk ook op het internet zou eindigen. Dan zou ze geheid problemen met haar werk krijgen en ze durfde niet eens te denken wat haar kinderen, allebei net als Karel in een andere stad aan het studeren, van haar zouden vinden.

Er viel een diepe stilte en nadat Renate even had nagedacht wist ze wat ze moest doen. Ze wist dat ze met seks een heel eind zou komen om het probleem te laten verdwijnen en ze vond Karel altijd al leuk en geneukt worden door een jongere man was nu niet echt iets waar ze problemen mee had. Als ze de situatie goed had ingeschat, dan hoopte Karel dat hij seks met haar zou kunnen hebben. Dan maar het nuttige met het aangename verenigen dacht de moeder met de hele grote tieten en ze stond op van de bank.

Ik denk dat ik wel weet hoe we dit probleem uit de wereld kunnen helpen”, ze trok haar truitje over haar hoofd en ze zag dat de mond van Karel bijna tot op z’n knieën openging.

Ze had net haar bh aangetrokken en met een snelle beweging had ze die uitgetrokken en gooide ze hem op de grond. Ze keek Karel strak aan en zei:

Wat denk je? Bevalt deze oude vrouw je. Zo ja, dan wil ik graag heel snel je pik zien

Karel keek haar stomverbaasd aan. Hij had gedacht dat hij de leiding zou hebben, maar Renate bleek zeer voortvarend te werk gaan en ze zorgde ervoor dat duidelijk was dat zij het voor het zeggen had.

Beloof je”, zei ze met een strenge stem, “dat als we klaar zijn jij alle kopieën van het filmpje verwijderd en dat we het nooit meer te zien krijgen. Zeker je moeder niet.

Karel knikte en Renate wist dat ze hem kon vertrouwen dat hij het ook daadwerkelijk zou doen. Nadat ze met hem klaar was had hij geen filmpje meer nodig om zich bij af te trekken, dan hoefde hij alleen maar aan het echte werk te denken. De blonde buurvrouw ontspande nu het verhaal met het filmpje geregeld was, nu kon ze gaan genieten.

Ondertussen had Karel zich helemaal uitgekleed en stond hij met een stijve pik voor Renate, die goedkeurend naar zijn pik keek. Die was nog groter dan die van zijn vader, dus daar zou ze nog een heleboel plezier aan beleven. Ze wachtte met het uitrekken van haar korte rokje en onderbroekje en ging op haar knieën voor hem zitten.

Hij wordt gepijpt door de geile moeder met grote tieten

Ze likte aan zijn eikel en keek vervolgens geil omhoog, hij kon het kreunen niet onderdrukken en dat vond ze heerlijk, een stukje bevestiging dat ze goed bezig was. Vervolgens nam ze in één keer zijn hele pik in haar mond en begon hem te deep throaten. Ondanks dat hij zich al twee keer had afgetrokken voelde Karel gelijk dat hij bijna weer ging klaarkomen. Dit had hij nog nooit meegemaakt, een vrouw die zijn pik tot aan zijn ballen in haar mond kon laten verdwijnen en er nog van genoot ook. Nadat ze hem met zijn keel verwend had, begon ze hem hard te pijpen en zorgde ervoor dat hij snel klaarkwam. Ze wilde dat de stoom van de ketel was, zodat ze daarna lang geneukt kon worden.

Karel pakte haar hoofd vast en stootte een paar keer zijn grote pik tot in haar keel en begon vervolgens haar mond vol te spuiten. Hij stond te trillen op zijn benen van de heftigheid van het orgasme en merkte niet eens dat Renate zijn pik keurig aan het schoonlikken was.

De dominante buurvrouw wil zelf gedomineerd worden

Vind je het lekker”, vroeg Renate en ze wist dat het een totale overbodige vraag was. Karel moest even gaan zitten om niet om te vallen en hij trilde over zijn hele lichaam van het genot.

Zou je een ouder vrouw in haar geile kut willen neuken. Dat ze haar kutspieren om je pik heen spant en je pik verwent. Ze moet wel, want anders laat je het filmpje aan je moeder zien en dat wil ze niet. Je mag haar in haar kut neuken en ook in haar kont. Daar kan ze niets tegen doen, omdat jij de macht hebt
Renate raakte super opgewonden toen haar grote fantasie werkelijkheid begon te worden. Ze Had er altijd over gedroomd dat ze gedwongen zou worden om seks met een man te hebben en dat ze niets kon weigeren. Het bleef bij een fantasie omdat ze in werkelijkheid geen enkele behoefte had om zich door een man te laten domineren. Nu had ze echter de kans om haar fantasie uit te leven, in een situatie waarin ze zich veilig voelde en zelf de overhand had als het nodig was. Ze hoefde Karel alleen maar een beetje te sturen, want ze had allang door dat hij niet dominant zou worden als ze zich er niet mee zou bemoeien.

Dan steek je die grote kut in mijn kontje, ondanks dat ik zeg dat ik het niet wil”, ze was weer op de ik-vorm overgestapt en ging helemaal los. “Als je dan klaarkomt en je wil je zaad over mijn gezicht spuiten, dan kan ik daar niets tegen doen en alleen maar meewerken en mijn mond open doen om het op te vangen en door te slikken.

Karel wist niet wat hij hoorde, zijn geile buurvrouw was zijn complete fantasie aan het vertellen en hij voelde zich op een vreemde manier oppermachtig. Hij zou haar geven wat ze wilde en hij werd een beetje dominanter dan in het begin.

Naar de slaapkamer”, zei hij op een toon die barser was dan hij in gedachten had en hij hoopte dat de buurvrouw hem niet gelijk het huis uit zou zetten. omdat zijn gedrag haar niet aanstond. Hij had al meer seks gehad dan hij had durven dromen, maar hij hoopte dat het nog niet was afgelopen.

Renate stond meteen op en liep naar boven naar haar slaapkamer en bleef afwachtend voor het bed staan. Ze hoopte dat Karel door zou gaan met zijn dominante gedrag en dat deed hij naadloos.

Eindelijk kan hij haar in haar kut neuken

kleed je uit, geile slet. Ik wil die kut van je zien”, zei Karel die steeds meer in zijn rol begon te komen. Renate kleedde zich heel snel uit en stond helemaal naakt voor Karel die even aan het nadenken was wat zijn volgende stap zou worden. Hij besloot om haar in haar kletsnatte kut te neuken en zei dat ze voorover moest bukken met haar kont de lucht in. Renate ging snel in de gevraagde positie staan en nu was het haar beurt om te gaan kreunen, toen ze de grote pik van Karel voelde die hij in één keer tot aan zijn ballen in haar kut stootte.

Hij begon haar op een hoog tempo en hard te neuken en Renate begon gelijk klaar te komen. Het idee dat haar fantasie aan het uitkomen was en de situatie waar ze in zaten zorgden dat het genot door haar lijf bleef schieten. Hij neukte haar meer dan twintig minuten en op een gegeven moment wist ze niet eens meer hoeveel orgasmes ze had gehad.

Je moet stoppen”, schreeuwde ze bijna uit, “het is te gevoelig

Karel trok gelijk zijn grote pik uit haar kut en Renate bleef even slap op bed liggen.

Ik moet even bijkomen”, hijgde ze, “kom naast me liggen, dan hou ik je pik stijf

Karel ging vlug naast haar liggen en Renate begon hem zachtjes af te trekken en kwam tegelijkertijd een beetje op adem. Ze voelde dat haar orgasme langzaam begon weg te trekken en begon iets harder aan de pik van Karel te trekken. Nadat ze weer het gevoel had dat ze er tegen kon ging ze op haar rug liggen en ging gelijk weer in haar onderdanige rol op:

Ik weet dat jonge mannen graag vrouwen tussen hun tieten neuken. Ik kan er niets aan doen als jij dat bij mij wil doen en als je klaarkomt mag je ook mijn gezicht volspuiten. Of mogen”, verbeterde Renate haar laatste opmerking, “Ik zal het wel moeten, ik heb niets te mogen.”

Karel gelijk al door dat ze in een geil rollenspel terecht waren gekomen en hij nam de rol van dominante man weer aan en begon haar zonder pardon tussen haar grote memmen te neuken. Ondanks dat hij al een paar keer was klaargekomen, voelde hij toch weer een orgasme opkomen en hij wist dat hij flink zaad ging spuiten. Dit was gewoon te geil en het werd hem teveel toen de geile moeder haar grote tieten tegen elkaar aandrukten, zodat zijn pik nog meer wrijving kreeg. Hij gaf een paar flinke stoten en begon toen zijn grote lading zaad op de kin, het gezicht en de tieten van zijn buurvrouw te spuiten.

Die vond het heerlijk en ze kreeg gelijk weer een orgasme, haar tieten waren heel gevoelig en ze kwam vaker klaar als ze tussen haar tieten geneukt werd. De situatie nu was echter extra geil, zodat het een heftig orgasme werd. Nadat Karel zijn lul had leeggespoten viel hij vermoeid naast Renate neer, die nog steeds aan het trillen was van haar orgasme. Nadat het schokken minder was geworden en ze weer controle over haar lichaam had, ging ze in de armen van Karel liggen en zei:

We hebben de hele dag nog, zullen we even een klein dutje gaan doen?

Karel knikte alleen maar en ze waren binnen een minuut allebei vertrokken en onafhankelijk van elkaar droomde ze over hun fantasieën die aan het uitkomen waren. Renate had in haar droom de vader van Karel al helemaal naar de achtergrond gedwongen, want ze wist al dat ze geen seks meer met hem zou hebben. Haar zoon had zijn plaats ingenomen, ze was nu van hem.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd