Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het leek zulk prachtig weer toen Wanda in haar strakke jurkje was gaan fietsen, op weg naar haar broer. Onderweg had ze al een paar keer bedenkelijk naar boven gekeken en gezien, dat er langzaam maar zeker een dikke, grijze deken voor het hemelsblauw langstrok. Wanda was een prachtige meid om te zien. Ze was 1 meter 79 groot, had een stel prachtige benen die wel erg lang doorliepen. Menig man had al een kijkje mogen nemen en waren aangenaam verrast wanneer ze bij haar gladgeschoren kutje uitkwamen. Zelfs mannen die homo waren keken naar haar en getrouwde mannen wilden wel vreemdgaan met haar. Ook had ze prachtige borsten, cupmaat cc. Ze stonden ferm vooruit en zoals nu, op de fiets met een steeds kouder wordende wind, kon je haar harde tepels goed zien in haar korte, rode jurkje. Ze had lang en golvend zwart haar wat glinsterde als het zonlicht er mee speelde. Twee groene ogen keken je doordringend en sensueel aan als je met haar in gesprek was. En dan was er nog dat prachtige kontje. Heerlijk om te zien. Alle mannen en soms ook wel vrouwen vonden het heerlijk om aan te raken. Kortom, Wanda was een prachtvrouw. Een regelrechte kanjer.
lekker kontje bruut verkrachtDe wind begon nu echt op te steken en het fietsen was al aardig zwaar aan het worden. Het was nog zo’n kilometer of drie naar het huis van haar broer, die in een erg afgelegen gebied woonde in een kapitale boerderij. Haar broer had een eigen bedrijf en deze liep dan ook geweldig. De eerste regendruppels raakten Wanda haar voorhoofd. Een slecht teken, maar gelukkig zag ze, toen ze de bocht omreed, een oude bushalte. Vroeger reden hier regelmatig streekbussen langs, maar tegenwoordig werden de hokjes alleen nog maar gebruikt door verliefde tieners en getrouwde homo’s. het begon nu toch wel erg hard te regenen en Wanda fietste snel door naar het hokje. Snel stapte ze af en dook het hokje in. Tot haar schrik zat er al iemand. Een man. “Lekker weer is anders, he?” probeerde hij te grappen. Glimlachend en ietwat nerveus knikte Wanda als bevestiging naar de man. Ze wist zich verder geen houding te geven. “Je hebt het al aardig koud, zie ik.” Zei hij, kijkend naar haar harde tepels. De brutaliteit! Wanda besloot de man hierop aan te spreken. ‘Meneer, ik ben er niet van gedient dat u mij op zo’n ongemanierde wijze…’ maar verder kwam ze niet. Hij onderbrak haar respectloos. “Ach, het geeft niets hoor, ik vind het wel geil, zo’n lekker wijf als jij met van die harde tepels. Komt dat eigenlijk wel van de kou, of ben je gewoon opgewonden omdat je nu alleen met een man in een verlaten bushokje zit?” Hij grijnsde zijn tanden bloot en het was duidelijk te zien dat de man van nicotine en cafeïne hield. Wanda voelde zich nu toch wel erg ongemakkelijk, maar ook wel aangetrokken tot deze vreemde, koffiedrinkende man. “Zal ik je eens laten zien hoe geil je me maakt?” zei hij, terwijl hij met zijn hand over een enorme bobbel in zijn spijkerbroek wreef. Wanda begon het ineens erg warm te krijgen, vooral tussen haar benen. Na enige aarzeling klonk er een botergeil ‘Ja’ uit haar mooie mondje wat in de ogen van de man gemaakt leek om te pijpen. Hij had in een mum van tijd zijn broek los en haalde zijn lul tevoorschijn. ‘Jezus!’ Zo’n grote, kloppende lul had Wanda nog nooit gezien. En ze had al heel wat lullen gezien al in haar leven. “Bevalt ie je?” zei de man trots op het enorme gevaarte wat rechtop stond, te wachten op een paar natte lippen. ‘H..h..hoe groot is hij?’ stamelde Wanda. “28 cm als ie hard is, zoals nu. Maar in plaats van dat je hem aan zit te staren mag je em wel lekker afzuigen, geile slet!” En zonder enige aarzeling kwam de man naar voren en trok Wanda aan haar haren naar zich toe en forceerde zijn grote lul diep in haar warme mondje. Wanda moest onmiddellijk kokhalzen maar de man leek even geen genade te kennen. “Zuig door gore hoer!” beval hij haar. Maar Wanda had allang geen zin meer in sex met deze bruut! Om hem toch maar rustig te krijgen zoog ze zo hard als ze kon aan zijn harde paal en likte ze langs zijn eikel, zodat de man begon te grommen van genot. “Zo ja, zo is het goed, lekkere slet!”

lekker kontje bruut verkracht
Wanda hoopte dat hij haar door liet pijpen tot hij zijn zaad in haar mondje had gespoten maar helaas. Hij trok haar hoofd met evenveel geweld van zijn lul af als dat hij het ar naartoe had getrokken. Hij dwong haar om op haar knieën te gaan zitten. Ongemakkelijk manoeuvreerde ze zich op haar knieën op het bankje. Ze had een stringetje aan en dat maakte de man nog veel geiler. “Wat heb jij een heerlijk strak kontje om te zien zeg! En wat een nauw kutje. Ik wil wel eens kijken wat ik lekkerder vind. In je kont of in je kut. Hij maakte zijn vingers nat door zijn hand in de stromende regen te houden en wreef daarmee haar poepgaatje in. Wanda kneep haar ogen stijf dicht toen ze iets naar binnen voelde glijden. Het waren twee lange vingers die de man langzaam in en uit begon te bewegen. Hij draaide zijn hand zo, dat hij met zijn duim telkens even haar klitje kon bewerken. Ongewild werd Wanda nu nat van het geil. Even trok de man zijn vingers terug en likte ze af. Zo ook zijn duim. “Hmmm, je smaakt naar meer.” Hij drukte wanda haar hoofd nog meer naar beneden en beval haar om haar kontje naar achteren te steken, waardoor ze een holle rug kreeg. Hij pakte zijn inmiddels ook kletsnatte lul vast en drukte deze tegen haar nog natte poepgaatje. Met een flinke, harde stoot drong hij haar nauwe kontje binnen en Wanda schreeuwde het letterlijk uit van de pijn. De man vond dit blijkbaar erg opwindend, want als een gek begon hij haar nu te neuken. “Oh, god, ik ga komen” hijgde hij ongeremd. ‘Alsjeblieft, niet in mij klaarkomen’smeekte een half huilende Wanda. “Goed idee, kreunde de man en hij trok zijn lul terug en trok Wanda omhoog. “Trekken, slet” brulde hij en wanda begon aan het enorme gevaarte te rukken. De man voelde het warme zaad vanuit zijn ballen opborrelen en zijn onderbuik trok samen van genot. “Pijpen!” kreunde hij en wanda nam zijn harde lul tussen haar lippen en voelde, hoe het warme zaad met schokken achter in haar keeltje spoot. Na een straal of vier, vijf, schokte de lul van de man nog wat na en moest Wanda hem nog even schoonlikken.
lekker kontje bruut verkrachtHuilend had hij haar in het verregende bushokje achtergelaten. Even verderop hoorde ze een auto starten. Hij had godverdomme gewoon zitten wachten tot er iemand langskwam! De klootzak! Huilend fatsoeneerde Wanda zichzelf en reed door de nog steeds stromende regen richting het huis van haar broer. Eenmaal aangekomen, begroette haar broer Wanda bezorgd. “Wat is er gebeurd?! Wacht, kom eerst maar binnen, dan kun je jezelf even afdrogen. Ik heb trouwens wel bezoek, het is een klant. Johan, dit is Wanda. Wanda, Johan.” –“Wij kennen elkaar al” grijnsde Johan en lachte zijn tanden bloot, waardoor je duidelijk kon zien dat hij van nicotine en cafeïne hield…
.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd