Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het was een broeierige ochtend in augustus. Al een paar dagen was het tropisch warm geweest en aan deze ochtend te voelen zou dat vandaag niet anders worden. ‘S nachts is het ook niet koeler als 18 graden geworden waardoor ik slecht geslapen heb en pas rond half 5 in slaap ben gevallen. Ik word wakker van een sms van m’n vriendin. “Waar blijf je nou? Wij zijn al op het strand hoor.”
Shit, ik heb me verslapen. Snel spring ik m’n bed uit en spring onder de douche en poets m’n tanden. Een luchtig strandjurkje is voldoende vandaag. Ik haast me naar beneden en zoek m’n sleutels in de keukenla. Weer een smsje van m’n vriendin: “ wij hebben een plekje bij pier 15. Laat je het weten als je er bent? Schiet wel een beetje op want het begint al lastig te worden een parkeerplekje te vinden.” Ik antwoord dat ik onderweg ben. Waar is die autosleutel nou? Hebbes… Ik pak m’n tas en ren de deur uit. Eenmaal in de auto onderweg bedenk ik dat ik m’n telefoon op het aanrecht heb laten liggen…. Dat wordt dan maar zoeken tussen de mensen op het strand naar m’n vriendin maar ik ga niet weer omdraaien om naar huis te gaan.

Al snel voeg ik in op de snelweg. Jeetje, dat ging onhandig van me. Ik had dat bestelbusje helemaal niet gezien. Hij zat precies in m’n dode hoek. Gelukkig ging alles goed. Met het raampje open maak ik een verontschuldigend gebaar naar de chauffeur van het busje. Maar als reactie wordt er een paar keer nijdig op de claxon gedrukt. Zo snel mogelijk maak ik vrij baan voor hem zodat hij me kan passeren maar dat doet hij niet. Hij begint te bumperkleven en met z’n groot licht te flitsen….

Wat is dit voor idioot, is hij niet goed ofzo? Ik heb toch m’n verontschuldiging geuit? In een opwelling steek ik m’n hand uit het raam en steek m’n middelvinger op. Direct heb ik spijt van deze actie. De chauffeur begint nog meer te duwen en ik word steeds meer naar de vluchtstrook gedwongen. Gelukkig is daar verderop een afrit waardoor ik kan ontsnappen aan deze gek. Trillend duw ik m’n voet op het gas en rij snel via de vluchtstrook de afrit op. Helaas ben ik niet de enige. Het busje komt met hoge snelheid achter me aan. Hij geeft me een tikje links achter en ik begin te slingeren. Snel stuur ik naar rechts een industrieterrein op. Het is verlaten en weet dat dit geen goed vooruitzicht heeft. Bevend zoek ik met m’n rechterhand naar m’n mobiel om hulp te bellen. En dan bedenk ik me dat ik hem thuis heb laten liggen…..

Met tranen in m’n ogen zie ik dat ik een doodlopende weg ben ingeslagen. Ik rij op een bomenpartij af en kan niets anders doen dan remmen…

Het busje parkeert vlak achter me zodat ik geen kant meer op kan. In m’n achteruitkijkspiegel zie ik de portier open gaan. Een grote potige vent stapt uit. Hij heeft een verschoten spijkerbroek aan en z’n shirt spant zich om z’n gespierde torso. Een grote tatoeage siert z’n biceps. Hij loopt richting mijn portier. Snel druk ik de knop van m’n deurvergrendeling in. Te laat realiseer ik me dat mijn raam nog open staat. Een grote hand reikt naar binnen en trekt de deurhendel open. Met een stevige greep rond m’n bovenarm word ik uit de auto gesleurd.

De man grijpt me bij m’n polsen en met 1 hand houd hij mijn beide handen boven m’n hoofd. Met z’n andere hand pakt hij m’n kin vast.
“Wie denk je godverdomme wel niet dat je bent, de koningin ofzo?” Begint hij z’n razernij. Ik voel m’n knieën knikken en schud heftig m’n hoofd. Z’n hand verplaatst zich van m’n kin naar mijn haar en met een soepele beweging trekt hij m’n hoofd naar achter zodat ik gedwongen ben hem in de ogen te kijken. Hij kijkt boos naar me maar ik zie zijn blik veranderen. Op dat moment wordt de passagiersportier opengetrokken en komt zijn collega de bus uit gewandeld, die een mogelijk nog imposantere verschijning is. Heel even denk ik dat hij me komt helpen maar nadat ik 1 blik op hem heb geworpen, weet ik dat dit ijdele hoop is. En dat niet alleen. Het is niet te missen. Ik zie een reusachtige bobbel in zijn broek zitten.

De collega komt met grote passen dichterbij. Ik kijk wild om me heen op zoek naar een vluchtroute maar ik word door sterke handen vastgehouden. “Als je nederig je excuses aanbiedt, kunnen we best aangenaam zijn.” zegt de collega. Ik kijk naar zijn chocoladebruine gezicht met wellustige ogen. En ik besef dat ik maar het beste kan gaan meewerken met wat ze dan ook van plan zijn.

“Het spijt me ontzettend.” Zeg ik met bevende stem. “Ik zal voortaan beter opletten.”
De man die m’n handen vasthoud laat ze los maar houd mijn haren nog stevig vast.
“Wat denk jij, Jamar. Is dit een voldoende verontschuldiging?”

Jamar z’n bruine hand steekt af terwijl zijn hand langs m’n bovenbenen onder mijn strandjurkje gaat. Met een stevige ruk wordt mijn string van m’n lijf gerukt. Dit is voor de man die mijn haar vast heeft een startsein om m’n borsten te betasten. Mijn strandjurkje heeft weinig verhullends en na een paar keer een draai aan mijn tepels, komen ze hard prikkelend door de dunne stof van m’n jurkje zetten. Tot mijn verwondering voel ik dat niet alleen mijn tepels hierop reageren maar dat mijn kutje ook begint te tintelen.

Het lijkt wel of Jamar het aan m’n gezicht ziet. Met een behendige greep zit hij met 2 vingers in mijn kut. Hij grijnst breed als hij merkt dat ik hier wel geil van word. Terwijl hij met zijn vingers m’n clitoris bewerkt, begint het geile vocht uit m’n kutje te lopen. Ik kan er niets aan doen maar deze man weet precies wat hij doet. Opeens stopt hij terwijl ik mijn best moet doen niet klaar te komen. Ik word nu hardhandig omgedraaid. Ik voel een warme, dikke en tot mijn schrik, gigantische lul langs m’n billen glijden. Het is al behoorlijk nat en glibberig tussen m’n benen dus zijn kloppende eikel heeft niet veel weerstand. Met een ruwe stoot voel ik zijn enorme lul naar binnen glijden. De eerste paar stoten doen me pijn maar de pijn gaat al snel over in genot. Met harde diepe stoten voel ik zijn pik in me gaan, steeds weer opnieuw.

Ik word op mijn knieën gewerkt en voor ik door heb wat er allemaal gebeurt, doemt er een reusachtige zwarte lul voor me op. Gewillig doe ik mijn mond open. Met behendige slagen word ik nu in mijn mond en keel geneukt.

Ondertussen wordt mijn kutje flink aangepakt vanachteren. Ik kreun van genot. “Deze vuile slet geniet er echt van.” Hoor ik Jamar zeggen. Ik voel dat de man die mijn kut neukt naar voren komt leunen. Zijn warme adem in mijn oor. “Een middelvinger naar mij opsteken…. ik zal je een middelvinger laten voelen.”

Mijn billen worden iets uit elkaar geduwd en ik voel dat er op mijn sterretje wordt gespuugd. Langzaam voel ik een grote middelvinger in mijn kontje gaan terwijl ik nog altijd in mijn mond en kut geneukt word. Dit is zo geil dat ik me niet langer kan ophouden. Ik voel mijn kutje samen trekken om de enorme knots die mij gevuld heeft. Met een paar diepe stoten, een lul in mijn mond en een middelvinger in mijn kont, kom ik klaar zoals ik dat nog nooit eerder heb gedaan. Het geile vocht loopt langs mijn benen. Een paar stoten en ik voel het zaad diep in mijn kut spuiten, met een paar ferme stoten tegen mijn baarmoeder pompt hij zijn zaad in mijn  buik. Ik voel het zaad in mijn buik spatten, snel trekken beide mannen zich terug en ruilen van plaats, ik mag nu mijn eigen geil en zijn zaad te proeven en de grote zwarte lul schuift langzaam tussen mijn zeiknatte kutlipjes, wat een genot...... In een vloeiende beweging trek ik mijn jurkje uit en gooi het op de grond, dat zit nu alleen maar in de weg......

En ik wilde zijn grote paal maar wat graag in mijn kutje hebben. "Jaa, dieper, harder schat... Pak me dan lekker hard... ja, toe maar, oooh, oooh oooooh, jaaah, mumm, mmmm". De mannen wisten nu dat ze met een supergeile milf te maken hadden en beukten harder en dieper in haar mond en natte kut. "Oooh, jaaah, mmmm, wat lekker, toe maar ram 'm maar, gebruik me, kreunde ik, oooh, uoeff, ooohhh". Ik wist niet meer hoe ik het had. De grote zwarte lul  beukte nu bij elke stoot tegen haar baarmoeder aan. "Je bent een geile slet he" fluisterde hij in mijn oor. "Jaaa, ik ben een geile slet, ik ben een hoer, neem me hard" riep ik toen hij het tempo nog meer verhoogde en zijn paal medogenloos hard in me begon te beuken. "Ik ga in je klaarkomen..." kreunde hij. "Kom maar, kom maar in me klaar... hmmmmm" kreunde ik. "OOOOooh jaaaaah" kreunde hij en beukte, ramde terwijl zijn enorm kanon diep in mijn geile lijf, en hij explodeerde, dikke stralen van sperma joeg hij diep in mijn kut, het was een straal waar geen eind leek te komen.

"Ooooooh hij is zo groot hij is zo groot!" was het enige wat ik nog wist te brengen terwijl ik het zwarte zaad diep in mijn buik voelde spuiten. "Oh schatje" kreunde ze het uit. Zijn pik zat nog een stuk in mijn ruw geneukte kut. Het geil en sperma kwam eruit lopen. "Ik vind je echt een geil sletje" zei hij. "Dat ben ik ook, je mag alles met me doen" antwoorde ik.

Maar eerst ik nog even greep de eerste man in en kwam met zijn lul voor mijn mond, zacht nam ik de enorme vleesstaaf in mijn handen. ik had twee handen nodig om het ding echt goed vast te houden. Niet te geloven ! Zachtjes streelde ik met mijn handen de opgewonden vleesmassa. Hij begon zachtjes te kreunen. Ike bracht mijn lippen naar de grote eikel en voorzichtig duwde ik mijn lippen om het uiteinde heen en streelde met mijn tong door zijn pisgaatje en likte daar het voorvocht uit, wat al weer te voorschijn kwam. Het smaakte heerlijk, licht zoutig. Langzaam maar zeker vulde zijn eikel mijn mond, terwijl ik met een hand de dikke pik aftrok en met mijn andere hand zachtjes zijn ballen streelde. Mijn mond was al aardig gevuld met alleen zijn eikel langzaam maar zeker schoof mijn mond zuigend om de vleestaaf heen, maar meer als een derde kreeg ik niet binnen. Voorzichtig begon ik hem met de mond te neuken, terwijl mijn hand het onderste gedeelte van de paal en zijn goed gevulde zak verwende. Het duurde niet lang of hij begon hevig te bewegen en met zijn hand mijn hoofd verder naar beneden duwend. Toen begon hij hevig te kreunen en een grote lading dik wit sperma spoot in forse stralen tegen mijn gehemelte. Ik slikte wel wat door maar het meeste droop op mijn tieten....

Zo en nu ik weer bromde de neger, hij zette me op handen en knieen op de grond en ging tussen mijn benen op zijn knieen zitten. Met een harde stoot drukte hij zijn dikke paal weer in mijn hete kut. Op zijn hondjes gaf hij mij nog een enorm wilde beurt, Zo diep had ik nog nooit iets in me gehad en het was een enorme ervaring. Ineens trekt hij zijn lul met een zuigend geluid uit mijn kut. En hij zette deze tegen mijn kontgat. Ik wist nu dat die gigantische paal in haar kont ging. Ik wist dat het pijn zou doen maar ik wilde die pik in alle gaatjes gehad hebben. Hij drukte zijn snikkel tegen mijn kringspier aan. "Ooooohh" kreunde ik zacht en trok mijn billen uiteen. Langzaam gleed zijn paal in mijn strakke kontje. Zijn eikel rekte mijn kont open. Langzaam begon hij nu te stoten. Bij iedere stoot ging hij weer wat dieper naar binnen. "Oooh, mmm" kreunde ik. De pik ging in een rustig tempo in en uit mijn goed gevormde achterwerk.

Mijn mooie kont trok altijd veel bekijks bij mannen en dat vond ik heerlijk. Ik had me al vaak en graag in mijn kont laten neuken door mijn vriend, maar dit was toch weer iets heel anders. Deze diepzwarte lul, van gigantische omvang, penetreerde me steeds dieper. Ik voelde dat zijn eikel nog groter werd en slaagde kreten "Ooh, ooooh, mmm, ja lekker stoten". Mijn nauwe anuswanden omklemden zijn lul als een strakke handschoen. "Ooooh dik, ooh zo dik, oooh ik word helemaal uit mekaar gescheurd door jouw heerlijk paal aach!" stamelde ik luid.

"Dieper, ram hem helemaal in mijn kontje mijn liefste, hmm lekker jaaa goed zo, dieper, nog dieper nog meer. Neuk me hard neuk me hard in mijn kontje hmmmm!"

Hij begreep nu wel dat deze milf veel kon hebben en begon steeds harder te stoten. "Aaah, jaaa, oeeeh, mmm" kreunde ik en voelde de paal diep in mijn darmen en wist dat hij straks nog dieper ging komen. En weer verhoogde hij  opnieuw het tempo. Ik werd nu stevig in haar kont genaaid. "Ah, ah, ah, jAAA, neuk me dieper" klonk het over het industrieterein. Hij beukte nu hard in op mijn strakke kont die op een paar cm na de gehele pik in haar darmen te verwerken kreeg. "Oh, ah, ik voel me zo'n geile slet, pak me, verkracht me" kreunde ik in z'n oor. De neger trok me nu hard tegen zich aan en stootte nu met z'n ballen tegen mijn ronde billen. "Aaah, ja, ja, ja, ik word lekker verkracht". Zijn zwarte paal ging telkens door heel haar kont, diep, diep in haar darmen.

Dat vond ik een ongelooflijk lekker gevoel en keek hem diep in z'n ogen als en kreunde hees: "Ooooh hmmmmmmm lekker, ik voel je ballen tegen mijn billen aan ketsen hmmmm. Ik wil dat je ook mijn kontje met zaad gaat volpompen, toe maar, toe maar, lekker, ga maar lekker in mijn kontje spuiten, achh."

Hij begon nog harder te rammen en de volle, maar strakke kont. "Ooooohhhh, wat doe je me aan, wat is dit gigantisch lekker... Ram 'm! Ram 'm!!". Ik wist niet meer hoe ik het had. In een medogenloos tempo ging de megapaal door mijn darmen heen. De pik gleed makkelijker door het voorvocht wat inmiddels was geproduceerd. Mijn tepels stonden omhoog en haar kont duwde ze nog meer de lucht in om bij een zaadlozing het zaad zo diep mogelijk in me te kunnen ontvangen.

"Ooh kom nou, kom nou alsjeblieft, ik wil je voelen spuiten!" kreunde ik. "Kom dan, toe dan mijn stier! Spuit je zaad in mijn darmen! In mijn buikje! Aaahhh!" Ik liet me helemaal gaan en hij ook merkte ik.

"Oh mijn God je gaat komen, ja toe, ja toe. Oooh hij wordt zoooooo dik! Zo dik, oooh ga door, ja pompen, rammen, beuken!"

Ik had het niet meer en kneep met mijn bilspieren in zijn pompende paal. "Aaaah!!! Aahhh" kreunde ik luid toen zijn ballen explodeerden en er een geweldigde lading zaad door zijn paal gejaagd werd en dikke stralen wegspoten in mijn anus. Pompend, bij iedere haal joeg er een warme straal sperma in mijn kont, hij bleef spuiten en ik bleef mijn kont omhoog houden om het zaad lekker diep in me te laten komen.

Toen hij zich lanzaam terugtrok voelde ik het vele zaad uit mijn kut, kont en langs mijn gezicht  en tieten lopen.....

De mannen kwamen overeind, gaven elkaar en High-Five, vegen hun pik af aan mijn strandjurkje en kleden zich in een rap tempo weer aan, de neger gaf me een visitekaartje uit zijn telefoonhoesje en maakte snel een foto van mijn met zaad bedekte lijf......

Ik voel me gebruikt maar ook ontzettend compleet bevredigd.

“En wat zeg je dan?” Vraagt Jamar…..

“Dank jullie wel…” zeg ik met beverige stem.

De mannen stappen in hun busje en rijden weg….. De neger maakt nog een 'bel me' gebaar en ik knik snel JAAAAAA.....

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!