Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Mevrouw Feenstra (61) zet zich in als proefkonijn op de massagetafel. Jordy (19) mag op haar oefenen voordat hij aan de volgende dag aan zijn praktijkexamen begint tot gecertificeerd massage instructeur. Zoals je misschien al verwacht, dit loopt helemaal uit de hand. Hier vertelt Stefan je alle juicy details met deze rijpe oma….

Mevrouw Feenstra, zoals de meeste studenten haar kennen, is een oma. In dit verhaal noem ik haar ook wel Jolante, dit praat makkelijker. Natuurlijk is dit haar echte naam niet (dit hou ik privé). Jolante is weduwe, maar gelukkig en een sportieve vrouw met 6 kleinkinderen. Ja leest het goed 6! Zelf heeft ze (gelukkig) 2 kinderen die inmiddels veruit volwassen zijn. Daarom is ze niet uitgescheurd, onder is nog alles redelijk strak kan ik je vertellen.

Maar inderdaad, ze is op leeftijd en niet de slankste. Desondanks weet jij net zo goed als ik dat dit soort oma’s echt wel seksappeal hebben. Dit is zo’n vrouw. Een echte oma of cougar vrouw zoals BNNer Patricia Paay. Jolante is dus mijn Patricia Paay (haha).

Op de massagetafel

Woensdagavond. Aangekomen bij haar privésalon. Ik vraag Jolante haar kleding uit te doen. Ik doe de deur dicht en laat haar even alleen. Zoals de gehoorzame vrouw die ze is, kleed ze zichzelf uit en doet haar kleding netjes opgevouwen over de stoel naast haar. Ze pakt de grote handdoek and wikkelt deze nerveus om haar heen en gaat liggen op de massagetafel. Ze is er klaar voor…

Ik klop op de deur en vraag ‘Mevrouw Feenstra, ben je klaar?’

‘Ja Stefan, ik ben helemaal klaar.’

 

Jolante heeft sinds het overlijden van haar man al jaren geen massage meer gehad. Ze geeft normaliter alleen massages, ze is tenslotte masseuse en instructrice. Zodra ik voorstelde voor mijn examen bij haar te oefenen toonde ze geen enkele vorm van verzet. Ze kent me al sinds mijn geboorte en van school waar ze als vrijwilliger massage instructrice werkt. Sinds een half jaar volg ik nu de opleiding bij haar .

Vroeger was ze mijn oppas en heeft ze me vele malen naakt gezien, in bad gedaan en in bed gestopt. Dus we kennen elkaar toch goed. Desondanks wordt ze steeds een beetje nerveus. Dit heeft ze zelf tegen me gezegd, maar zegt niet te weten waardoor het komt. Ik heb wel een sterk vermoeden… Weet jij het ook?

Jolante ligt bedekt met baddoek op haar borsten op de massagetafel, met haar hoofd gedraaid naar de deur. Haar armen liggen aan haar zij met haar handpalmen omhoog. Ik loop naar binnen in mijn slippers t-shirt en jogginsbroek. Relaxt gekleed want massages geven zijn intensief werk. Vooral omdat ik vooraf veel moet oefenen zodat ik het echt goed kan en mijn examen haal. Jolante is mijn vrijwillige proefkonijntje.

“Mevrouw Feenstra, ik waardeer het enorm dat ik op je mag oefenen. Voor mijn examen moet ik een paar handelingen doen die ik niet bij een man wil doen.’

‘Dat is allemaal geen probleem Stefan, ik help je graag.’ Zegt ze met een glimlach.

Ik trek de handdoek onder haar lichaam vandaan en vouw de handdoek over haar kont, waardoor haar rug bloot ligt. Ik sta bij haar hoofd en doe mijn handen van haar schouders naar haar rug en topje van haar kont. Aangezien ik lang en atletische ben heb ik een groot voordeel, waardoor ik makkelijk over haar hele lichaam kan hangen.

Ik zet mijn massage voort. Ze begint eindelijk tot rust te komen. Ze sluit haar ogen en ademt diep uit. Alle stress die ze de afgelopen jaren heeft opgebouwd door het overlijden van haar man komt er uit. Des te meer tijd ik besteed aan haar schouders en rug, des te meer ze tot rust komt.

Oog in oog met 19 cm

Na zo’n tien minuten van rugmassage, verplaats ik me naar haar zijkant. Ik maak lange bewegingen met mijn armen op haar rug naar haar benen. Ze ademend diep en doet geleidelijk haar ogen open van ontspanning.

Af en toe draait ze met haar hoofd en schrikt ze op omdat ze aan het dromen is ofzo… Met elke stretch over haar lichaam zakt mijn joggingsbroek een beetje af waardoor ze bijna volledig oog in oog staat met mijn onbesneden penis van 19 cm. Natuurlijk is dit niet de eerste keer dat ze mijn penis ziet.

Jolante werkte voorheen ook op mijn school toen ik nog veel jonger was. Daar heeft ze de taak om camera’s in de gaten te houden. Hiermee ook de camera’s in de hal van het schoolgebouw, tegenover de kleedruimtes van de jongens. De deur van de kleedruimte stond altijd geopend op een kier. Zodra ze kijkt ziet ze andere jongens naakt heen en weer lopen tussen de kleedruimtes en douches. Ze was mijn oppas, maar toch ook een beetje mijn oma. Het was niet ongewoonlijk voor mij om de douche bij gymles in te lopen en naakt naar haar te schreeuwen.

“Hi oma Feenstra!’ Schreeuwde ik regelmatig naakt door de kleedruimtes. Dit is doodnormaal. Elke moeder of oma kan dit begrijpen.


Ondanks dit verhaal uit het verleden kan ik me voorstellen dat mijn onbesneden penis van 19 cm lang niet meer hetzelfde is als toen ik 5 jaar was. Mijn lul is slechts 2 cm verwijderd van haar gezicht en ik ben me hier bewust van. Ik doe het met opzet, maar laat niks merken. Jolante merkt het op. Ze geeft commentaar….

“Stefan, scheer jij je schaamhaar niet meer?’ Op het moment ze dit zegt wordt ze rood van schaamte.


Ik kijk haar verbaasd aan en reageer.

‘Nee eigenlijk niet meer sinds ik gestopt ben met zwemmen. Nu laat ik het gewoon groeien.

Er valt een stilte. Mijn lul hangt nog steeds uit mijn broek. ik kijk haar aan…

Jolante lacht en zegt: ‘Ik vind het eigenlijk wel mooi staan.’

Ik voel me opgewonden door wat ze zegt, ook al is dit niet de eerste keer dat ze mijn lul ziet. Toen ik nog jong was heeft ze me vaak genoeg in bad gedaan, maar mijn lul is lang niet meer wat het was. Dit is de lul van een volwassen jongeman. Lang, dik en krachtig.

Een paar seconden later doe ik mijn lul terug in mijn broek en zette de massage voort.

‘Voelt alles lekker aan mevrouw Feenstra?’ Vraag ik haar beleefd.

‘Mmmm ja hoor. Ik voel me ontspannen. Je hebt hele fijne handen.’

Ik masseer haar zijkant en verdwijn met mijn handen onder haar handdoek. Met mijn lichaam voorover gebogen en handen over haar kont. Ze spreid haar benen zodat ik er goed tussen kan…

Zonder te vragen trek ik plots haar handdoek van haar lichaam. Ik masseer met beide handen haar kont. Ik hoor haar lichtelijk kreunen terwijl ik haar beide billen stevig uit elkaar trek. Met mijn vingers rond haar kut en anus, precies op plekjes waar het gevoelig is. Een diepe zucht van opwinding en ontspanning komt van haar af.

“Geniet je van je massage mevrouw Feenstra? Gaat alles goed?’

Ze geeft geen reactie, maar zie duidelijk dat ze geniet.

Ik ga bij haar hoofd staan en trek mijn shirt uit. Met mijn handen masseer ik haar nek, rug en kont. Ik voer de intensiteit steeds meer op. Met mijn lichaam raak ik haar lichaam terwijl ik dit doe. Ze kon duidelijk mijn lichaam tegen haar aan voelen, maar doet net alsof ze niks voelt. Na een paar minuten strek ik mijn lichaam languit over haar heen, met mijn vingers rondom haar kont…

Ze blijft relaxed liggen, duidelijk ontspannen en in de zevende hemel (als je begrijpt wat ik bedoel). Ik weet zeker dat geen enkele man haar zo heeft aangeraakt en notabene voor de eerste keer gelijk met jonge student zoals ik. Mijn pik begint stijf te worden. Ik voel hem kloppen en drukken tegen mijn broek als een kuisheidsgordel.

Mevrouw Feenstra ligt ontspannen met gesloten ogen op de massagetafel. Terwijl ik me verplaats naar haar zijkant doet ze haar ogen open. Ze voelt mijn stijve pik in mijn broek tegen haar lichaam aanprikken. Met elke stretch die ik maak zakt mijn broek steeds verder naar beneden totdat mijn lul eruit springt. Mijn lul was stijver en voller dan voorheen. Mijn besneden eikel is geheel zichtbaar op het moment ze met haar hoofd gedraaid zit.

Jolante kijkt me aan. Ze lacht. Ik lach terug. We weten beide waarom. Maar ik laat het voor wat het is. Ze heeft er geen moeite mee. Ze ligt nog steeds op haar rug met haar handen aan haar zij, handpalmen omhoog. Terwijl ik door ga met de massage van haar kont beland mijn stijve lul in haar hand. Ze kijkt me verbaasd aan, maar zegt niks. Ze heeft geen flauw idee of ik dit met opzet doe, totdat ik met mijn hand haar handen stevig dichtknijp om mijn lul…

Ze knijpt haar handen vast om mijn lul. Ze kan haar handen nauwelijks dicht knijpen vanwege de dikte van mijn pik. Haar grip wordt strakker en strakker, dan weer los en strak. Ze speelt er een tijdje mee en voelt druppels voorvocht over haar handen lopen.

I knijp stevig in haar billen en wordt steeds agressiever. Ik manoeuvreer mijn handen diep tussen haar kont richting haar kut. Alles is fucking nat. Niet normaal. Ik ram twee vingers direct in haar kut. Ze schrikt zich kapot en knijpt hard in mijn lul…

‘Auuuuuuuu!’ Schreeuw ik uit.

‘Eigen schuld, dan moet je maar niet zo hard doen’. Ze lacht erbij terwijl ze dit zegt.

‘Sorry Sorry’ Roep ik luidt.’

‘Maakt niks uit schatje, doe rustig.’ Zegt ze kalm.


Ik ga rustig verder en doe voorzicht mijn handen steeds dieper in haar kut. Met mijn andere hand wrijvend over haar klitje. Steeds harder begint ze te ademen…

‘Stefan….’ Ze probeert wat te zeggen.

‘Ssttttttttt, mevrouw Feenstra. Adem rustig door.’

Ze luistert naar mijn instructies en ademt diep uit. Het enige dat je nu hoort is het geklots en gedraai van mijn vingers in haar zeiknatte harige kut. Ongekend.

Ze grijpt mijn lul steeds harder vast. Het is bijna een bankschroef, zo strak is het. Pijn maar toch ook lekker. Mijn pik is inmiddels gegroeid tot een ondenkbaar formaat. Zonder twijfel groter en harder dan een lul die ze ooit gevoeld heeft.

Ik trek mijn vingers langzaam uit haar kut. Met mijn vochtige vingers glij ik over haar anus en rug. Ik neem een stap terug, waardoor ze genoodzaakt wordt mijn lul moet loslaten.

‘Het is tijd om om te draaien mevrouw Feenstra.’

Ze heeft moeite om zichzelf om te draaien van haar borst naar haar rug. Haar rechterhand was inmiddels zo besmurt geraakt met sperma-vocht. Zonder schaamte likt ze haar vingers af en draait zich om. Ze ligt op haar rug…

Ik lach haar toe en vraag ‘Smaakt het?’.

‘Heerlijk schat, echt lekker. Ik lust er meer van. Kom hier!’

Ze ligt op haar rug met haar borsten omhoog. Borsten zijn iets verzakt, maar valt reuze mee. Ik zie de glinsteringen van haar kutvocht op haar schaamhaar. Ze heeft een behoorlijke bos, maar ergens vind ik dit eigenlijk toch super geil.

‘Schaam je niet mevrouw Feenstra. Misschien maakt dit je meer op je gemak…Het is niks dat je niet eerder gezien hebt’

Ik doe een paar stappen terug zodat ze me uitvoerig kan bekijken. Ik trek mijn broek en ondergoed uit en sta butt-naked naast haar.

‘Dit is beter Stefan, zo voel ik me weer op mijn gemak.’ Zegt ze met een glimlach.

Ze haalt diep adem en gaat met haar hoofd op het kussen liggen van de massagetafel.

‘Ok mevrouw Feenstra, laten we doorgaan!’


‘Ja, doe dat Stefan, mijn lot ligt in jouw handen.’

Ik zet mijn massage voort aan de achterzijde van haar hoofd. Ze doet haar ogen dicht terwijl ik met mijn handen naar haar borsten grijp met beide handen. Mijn lul drukt tegen haar hoofd. Met haar hand rijkt ze naar achteren om mijn lul te pakken. Het lukt haar net niet… Ik help haar een handje door mijn lul op haar gezicht te leggen. Ze grijpt direct met haar hand naar mijn lul. Als een hitsige hyena probeert met haar tong mijn lul te likken. Het lukt haar net niet om het topje van mijn eikel te likken…

 Ik buig me voorover om haar tepels te likken. Mijn lul zit inmiddels tegen haar mond. Ik voel haar lippen schrammen tegen mijn ontblote eikel. Inmiddels liggen mijn ballen vol in haar gezichtsbeeld. Met haar andere hand grijpt ze mijn ballen. Plots knijpt ze hard terwijl ik haar tepels bijt.

“AAaaahhh, WTF!’ Schreeuw ik uit en doe een paar stappen terug.

‘Hahaha, sorry schatje, je moet ook niet zo hard bijten in mijn tepels, die zijn gevoelig. Dat weet je toch…’

Ik zeg niks. Ik ben te geil om verbaal te reageren en ga met beide knieën aan haar hoofdzijde zitten, met mijn lichaam voorover gebogen likkend van haar borsten naar haar volle bos met schaamhaar op haar kut. Terwijl ik dit doe grijpt ze met één hand mijn lul en duwt mijn lul tegen haar lippen. Ze opent haar mond zonder problemen. Mijn stijve lul glijdt steeds dieper in haar mond terwijl ik steeds verder voorover buig.

Ze ademt heftig en kreunt intens van genot op het moment ik met mijn gezicht en tong door haar volle bos met schaamhaar manoeuvreer om bij haar klitje te komen. Alle nattigheid van haar kut zit op haar schaamhaar en nu op mijn gezicht. Terwijl ik haar lik drukt ze met beide handen tegen mijn kont, waardoor mijn lul steeds dieper in haar keelgat verdwijnt. Ik hoor haar kokhalzen… maar ze blijft doorgaan. Ze vindt het geil… Dit verbaasd me, maar denk er verder niet over na. Ik ga gewoon door met likken.

Ik kom iets rechtop zitten waardoor mijn lul uit haar mond komt. Sperma druipend over haar mond en gezicht. Als een hongerige piranha steekt ze haar tong uit om met likkende bewegingen meer te proeven van mijn lul.

Met haar handen grijpt ze mijn lul en speelt met het topje van mijn eikel over haar tong en lippen. Ze duwt haar handen tegen mijn kont waardoor mijn lul steeds dieper in haar keel verdwijnt. Met haar tong maakt ze draaiende bewegingen om de rand van mijn eikel heen.

Ik trek mijn lul uit haar mond en stap de massagetafel af. Ik trek aan haar schouders met haar hoofd over de massagetafel, zodat ik haar al staande in het gezicht kan neuken. Met mijn hand grijp ik haar borsten en doe voorzichtig mijn lul in haar mond. Ik voel dat ze harder en meer wilt en begin steeds intensiever haar gezicht te neuken.

Ik hou het niet langer vol… Ik begin met klaarkomen. Nog een paar stevige stoten en mijn sperma spuit met grof geweld haar keel binnen. Ze kokhalst en tegelijk drukt ze met haar handen tegen mijn kont mijn lul dieper in haar keel. Tussen haar lippen en mijn lul druipt de sperma alle kanten op. Mijn warme zaad glijdt over haar gezicht: van haar lippen, gezicht en haren naar de vloer terwijl ik mijn half stijve pik langzaam uit haar mondje haal.

Uitgeput ga ik naast haar liggen op de massagetafel. Met haar rijpe lichaam tegen mijn lichaam. Nog besmeurd met mijn warme zaad over haar gezicht en haar kutvocht over het mijne zoenen we elkaar. Dit is gelijk de eerste keer dat ik mijn eigen sperma proef.

‘O mijn hemel Stefan, dit was echt goddelijk! Heel erg bedankt schat!

Ik beantwoord haar met één laatste kus.

Nu maar hopen dat ik slaag voor mijn praktijkexamen tot massageinstructeur.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!