Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Dit is het einde van de derde reeks vervolg verhalen. Maar het onderwerp blijft identiek, ik heb een kleine lul en mijn vrouw wil een grotere, en ik geil op haar hoerige gedrag. Maar om de gegroeide verhouding tussen mijn vrouw en mij beter te begrijpen lees je best de verhalen( “Gluren bij mijn eigen vrouw” deel 1 tot en met 8). En” Mijn vrouw heeft een minnaar” (deel 1 tot en met 6), Mijn vrouw is een geile slet (deel 1 tot en met 8 ) En hopelijk geef je goede punten. We zaten nog steeds aan het zwembad bij mijn schoonouders waar mijn slet juist geneukt was door Chris met zijn grote blanke lul, terwijl haar vader en ik er op zaten te kijken. Nu lagen ze in de zonzetels naast elkaar maar konden nog steeds niet van elkaar afblijven, terwijl mijn schoonvader de BBQ aan het klaar zetten was.

Ze besloten nog even in het zwembad te gaan, maar nu wel naakt, ze waren nog steeds aan het spelen met elkaar Ik had niet gehoord dat geile schoonmama was aangekomen en schrok dan ook enorm toen ik haar in een meer dan vriendelijke omhelzing zag staan met den John op de oprit van de tuin, toen ze terugkeerden met de boodschappen.

Mijn schoonmoeder zij tegen mij kom even mee naar de keuken, ondertussen begaf John zich richting zwembad, binnen in de keuken zij mijn schoonmoeder tegen mij kom lik men zwangere kut uit John heeft me daar juist nog even gepakt in de auto op een parking en me nog even volgepompt hoewel ik al vol zit met jong van een van hen.

Ik bukte me zette me tussen haar benen en begon aan haar openhangende slettekut te likken waar het sperma uit druppelde en langs haar benen naar beneden liep, dit likte ik eerst van haar benen op en dan likte ik haar kut waarvan de lippen nog open hingen doordat ze juist dat kanon van den John er in had gekregen. Ondertussen keek zij naar buiten en zij “den John heeft juist mijn dochter ook weer te pakken, wat een potente hengst is dat toch eerst de moeder en nog geen kwartier later al weer op de dochter met zijne grote zwarte babymaker, ja kom lik me klaar terwijl ik kijk hoe ze gepakt word door hem”. Even later toen we buiten gingen zat den John nog altijd op mijn slet boven op de zetel maar was wel juist klaar gekomen en trok die zaad slurf terug uit haar afgeneukte kut. “kom zij ze lik me nog eens even schat, want nu heb je weer een mixje van de twee”Ze moesten er allen om lachen terwijl ik haar likte, zegde den John tegen Chris als we nu haar vader er ook eens op zetten met zijn pikje want zie maar die staat ook met een stijve in zijn broek.

 

Kom ouwe zegden ze pak die geile dochter van je ook maar eens. Waarop hij zijn pik uit zijn broek viste en hem tegen haar kut plaatste en dan binnen duwde. Met de woorden “hier geil kreng van me je wilt toch lul He, pak je vader zijn pik dan maar eens, dat ik je ook even volschiet, kan die waardeloze lul van je, mijn zaad ook uit je kut likken, en wie weet schiet ik wel raak en maak je vandaag met mijn zaad een kind.” Zou dat niet geil zijn, mijn slet liet zich weeral pakken en kwam klaar op haar vader zijn lul even later spoot hij ook zijn dochter vol zaad. Toen moest ik natuurlijk weer alles op likken terwijl mijn teef zegde” nu moet mijn vader mij ook meer te pakken nemen, ik wil jong kan me niet schelen van wie” Ik ga me nog meer laten neuken door iedere lul die wil tot ik vol zit, gelijk mijn moeder. Toen hebben we nog lekker gegeten en gedronken, en werd er nog wel gespeeld maar voorlopig was iedereen precies uitgeneukt tot later op de avond toen moest Chris nog even op mijn schoonmoeder en daarna mocht mijn schoonvader ook nog eens op zijn eigen vrouw in haar vol geneukte kut.

Dus in het sperma van de twee hengsten die zijn slet ook vandaag weeral te pakken hadden gehad. We gingen eens met zijn allen winkelen naar een grote supermarkt bij ons in de stad.

 

Ze was weer opvallend aangekleed met een ultrakort kleedje met losse schouderbandjes, diepe v-hals en uiteraard weer geen beha en slipje op van die hoge ( Fuck me Pumps )laarsjes. We liepen de supermarkt in, zij met John en Chris vooraan en ik er achter met een karretje . We passeerden aan de afdeling drank, terwijl er nog mensen stonden te kiezen rekte mijn slet zich om een fles van het hoogste schap te nemen en stond bijna met een blote kont te kijk, Chris die op dat ogenblik naast haar stond zag het en ging instinctief met zijn hand naar haar kontje en streelde dit even, ondertussen zijn hand opwaarts bewegend zodat ze nu volledig met haar bloot gat te kijk stond voor een ogenblik.

Ik hoorde naast mij een vrouw tegen haar man, dat kan nu toch niet meer in een winkel He, waarop hij antwoordde” het zag er toch leuk uit”, waarop hij van haar een kwade blik kreeg. We kwamen voorbij de deegwaren en toen moest ze zich bukken om op het onderste schap een pak rijst te nemen, dat deed ze echter zo dat ze haar bovenlichaam bukte en haar benen recht hield gevolg dat kort kleedje schoof over haar kontje naar boven en daar stond ze met een blote kut, ditmaal was den John achter haar en toen hij dit zag pakte hij haar vol in haar kut met zijn hand en ging achter haar staan zodat de mensen dit niet meer zagen maar duwde wel zijn opbollende broek tegen haar kut aan, waarop zij eens goed terugduwde tegen zijn gulp met haar kontje van boven naar beneden bewegend. Ik kon dit goed zien want stond op dat moment met mijn kar naast haar.

 

Ze kwam recht en zegde tegen mij, “amaai ik sta al goed heet als dit zo verder gaat wil ik dadelijk al geneukt worden”. Ik bedacht dat ze toch wel erg geil aan het worden was de laatste tijd ook in het publiek, ze voerde haar exhibionistische en dominante gedrag ook buiten huis regelmatig uit. We shopten verder tot we aan de afdeling fruit en groenten kwamen daar moest ze van alles hebben. Ze vroeg een krop sla aan de verkoopster terwijl die dat nam keek mijn slet naar mij lachte geil, keek naar mijn broek en zegde tegen de verkoopster “o, ja geef ook nog eens een augurkje voor mijn man” nadat de verkoopster dat gegeven had vroeg ze terwijl ze ondertussen naar Chris en John hun gulpen keek “ en twee grote komkommers voor hen”.

 

baarDe verkoopster lachte eens naar haar, en knipoogde tegen haar dat ze het begrepen had en vroeg toen of ze veel plezier van hen had, waarop John een komkommer nam en hem enkele malen onder haar kleedje liet glijden alvorens hem in het karretje te leggen. Toen keek de verkoopster snel weg met een rode kop, want dit had ze niet verwacht. Al lachend gingen ze verder John en mijn vrouw, terwijl Chris er nu achter liep en haar kontje betaste want hij was ook opgewonden aan het worden. Toen werd het tijd dat we naar de kassa gingen want er keken al een heleboel mensen naar ons .Buiten op de parking laadde ik de auto in terwijl mijn vrouw met haar minnaars stond te grappen. Plots lachten ze en zeiden kom we rijden naar die grote meubelzaak hier wat verder en gaan daar eens zien voor een nieuw groot bed. We stapten in de auto, ik aan het stuur, John naast mij en Chris met mijn vrouw achterin, natuurlijk zaten ze dadelijk achterin aan elkaar te pulken en even later zag ik in mijn achteruitkijkspiegel dat Chris zijn grote lul buiten uit zijn gulp hing en mijn vrouw er mee zat te spelen, even later toen ik weer keek zat ze hem af te zuigen, ondertussen keek den John ook naar achteren en stak zijn hand naar achter tussen haar benen en vingerde haar zachtjes. Toen waren we op de plaats van bestemming en parkeerden de auto.

zwaBij het uitstappen fatsoeneerden ze zich en we gingen de winkel binnen. Natuurlijk stonden ze nu redelijk hitsig alle drie en ik vroeg aan de verkoper in zijn kantoortje of we even mochten rondlopen om eens naar wat meubels te kijken en die was akkoord uiteraard. Hij keek ons na toen we in de gangen verdwenen, kon ook niet anders gelijk mijn vrouw er bij liep, op haar hoge hakjes kort kleedje diepe V-hals vooraan waar de tieten bijna uit vielen, daar een zwarte en blanke bij en dan haar man. Den John legde ook dadelijk weer zijn arm over haar schouder en liet zijn hand strelend over een van haar borsten glijden. Even verderop gleed zijn hand gewoon haar kleedje in toen er niemand te zien was en speelde hij gewoon met een van haar tepels in het openvallende kleedje. Zijn Gitzwarte hand op haar blanke huid wat, een contrast, zelf begon ze met haar hand ook over zijn broek vooraan te wrijven. Plots kwamen we aan een tafel met stoelen, hey zegde mijn teef zouden dat stevige stoelen zijn tegen mij. Ik zij we zullen eens kijken . Toen bekeek ik de tafel en stoelen eens, ondertussen was Chris op een stoel gaan zitten met zijn broek open, stijve paal omhoog, en zette mijn slet zich er schrijlings op en liet zijn lul in haar kut glijden in die meubelzaak en bewoog op en neer op Chris zijn lul ondertussen zegde ze “lijken mij wel stevige stoelen en ze kraken ook niet ”.Toen riep den John van iets verder “ kom eens hier zien een groot bed”.

Mijn slet die ondertussen goed geil en heet stond en Chris die ook nog met een stijve zat zegde tegen mij “ga eens vragen aan die verkoper of we even op het bed mogen gaan liggen om te proberen?”. Wel wetende dat ze zou willen proberen met haar twee minnaars op dat bed te gaan neuken, ging ik terug naar de ingang van de winkel naar het kantoortje toen ik dit naderde zag ik dat de verkoper naar een paar beeldschermen zat te kijken en ondertussen zijn lul uit zijn broek had en hem aan het aftrekken was op de beelden die hij te zien kreeg van mijn slet en haar minnaars. De bewaking camera’s werkten blijkbaar goed . Toen keerde ik maar terug wel wetende dat die man niet veel problemen zou maken over ons. Toen ik terug aan het bed kwam was het natuurlijk al zo ver John op zijn rug mijn slet er bovenop rijdend en Chris er langs achter op in haar reet met zijn lul .Ik zag hoe ze genomen werd tussen die twee grote lullen van haar fokhengsten.

Maar ze begonnen al klaar te komen hoorde ik want den John zegde” en wilt ge mijn zaad in uw kut” waarop zij “ natuurlijk zet me met jong en schiet diep in mijn kut, komaan recht in mijn baarmoeder met uw zwart mannenzaad”.

 

Toen kwam den John luid steunend klaar diep in haar kut en toen vroeg Chris en waar wilde dat ik kom” zij kom ook in mijn kut, een van jullie moet me toch kunnen dekken “terwijl ze van John zijn lul afging trok Chris zijn eikel uit haar reet en ramde hem tussen haar zeiknatte kutlippen, haar mossel stond nog goed open en na even pompen kwam hij ook, in haar nu overstromende kut klaar terwijl zij fleemde “komaan, schiet me vol maak eindelijk een kindje bij mij “Nadat Chris zijn zaad ook gelost had, gingen hij en John van het bed af en maakten hun kledij in orde, terwijl mijn teef daar lag benen open duidelijk uitgewoond door die twee masten, met kut waar het zaad uit liep, en wie mocht de boel weer uitlikken zodat mijn slet rechtop kon komen zonder dat het zaad uit haar kut op de grond zou lekken? Daar lag ik dan tussen haar benen en likte het zaad dat juist door haar twee minnaars in haar kut was geschoten met de bedoeling kinderen te maken bij mijn teef?

Terwijl zegde ze tegen mij” en smaakt het warm en vers van de kut en gemengd zwart –wit sperma je lekker schat “Je ziet wat er van komt als jij met je kleine pik me niet kan bevredigen of bevruchten, nu moet ik daar voor op een ander gaan..Daarna gingen we terug naar de uitgang van de winkel en daar zag ik de verkoper terug . Die was ook terug normaal gekleed en kwam naar ons toe en zegde,”hebben jullie gevonden wat je zocht, anders kom je nog maar eens terug, om eens te komen testen:”Daarna gingen we terug naar huis en in de auto zette deze keer John zich achterin met mijn slet, terwijl hij tegen Chris zij”nu is het mijn beurt om eens verwend te worden met haar pijpmondje”.

 

En zo gebeurde het ook even later keek ik om en zat mijn slet den John te pijpen, wat een grote en dikke lul had die toch mijn slet kreeg hem amper in haar mond. Even later kwamen we thuis aan en moesten ze uitstappen, maar den John kreeg hem niet in zijn broek omdat hij nog te stijf stond. Maar mijn slet die weer heet stond wilde geneukt worden en terwijl ik en Chris de auto uitlaadden en alles naar binnen droegen,zette zij zich gewoon op den John zijn lul en begon hem te neuken in de auto op de oprit waar de buren zo zouden kunnen passeren en binnen kijken, dat was echter nog niet alles plots stapten ze uit en terwijl haar tieten uit haar kleedje hingen nam ze John bij zijn lul en liep er zo mee over de oprit naar het huis toe en ging binnen met hem naar boven . Daar op bed gingen ze verder terwijl ik toekeek, hij legt haar op het bed en zoent haar tepels dan gaat hij naar onder en likt haar kut tot ze goed nat is en zet dan zijn lange lans voor haar kutje, hij pakt haar benen vast houd ze open en gaat naar binnen met zijn zware kanon, enkel malen terug er uit en er weer in tot hij met zijn eikel tegen haar baarmoeder komt, dan drukt hij door en zegt ze tegen hem “ik voel je in mijn baarmoeder gaan met je eikel”.

 

Ondertussen zegt ze tegen mij” kijk dan hoe hij er in gaat dit is wat een echte man doet geen lapzwans als jij met je klein pikje” Dan begint den John kleine pompende draaibewegingen te maken met zijn hengstelul diep in haar baarmoedermondje blijvend met zijn eikel, vast van plan om rechtstreeks in haar baarmoeder zijn zaad te deponeren deze maal. Even later nam hij dan ook mijn slet bij haar benen hield ze goed open en schoot zijn zaad diep in haar baarmoeder onder luide aanmoedigingen van mijn vrouw. Later op de avond kwam Chris er ook weer bij en voegde zich bij hen op bed. De standjes werden weer afgewisseld totdat mijn slet weer luid roepend klaar kwam en even later losten Chris en John hun zaad nogmaals in haar geile natte pruim. Waarna ik weer moest komen en alles uitlikken van mijn slet terwijl ze me weer vroeg”en klein pikje vind je het lekker gemixt zaadpapje van mijn minnaars komaan lik me nog maar eens klaar, dat is het enige waar je nog goed voor bent, om te neuken en me te laten dekken heb ik hen, en ik denk dat ze er vandaag wel in gelukt zullen zijn. “En zo kwam er weer een einde aan een dag vol geile belevenissen. bij voldoende interesse wil ik nog wel meer avonturen vertellen, schrijf maar wat je geil zou vinden en dan kijk ik wel of mijn vrouwtje iets gelijkaardig beleefd heeft en zet het op papier. Schrijf of mail me met commentaar en suggesties of gelijk aardige ervaringen op onderstaand adres Reacties op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
Our website is protected by DMC Firewall!