Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Na haar geile avontuur tijdens de sollicitatie in de snackbar gaat Cindy die vrijdag voor het eerst echt naar haar werk. Het bijbaantje in de snackbar heeft ze hard nodig om voldoende geld te hebben om uit te gaan, nu haar verkering al enkele weken uit is.

Zoals afgesproken heeft ze een schone bloes en rok bij zich om er die avond netjes bij te lopen als ze moet serveren en schoonmaken. Als ze zich meldt, stuurt Morgaï haar naar het kantoortje van haar baas Mohamed, maar die is er zelf niet die avond, zo blijkt. Ze kleedt zich daar om, maar ziet wel dat Morgaï de deur op een kier houdt en stiekem binnenkijkt terwijl ze haar spijkerbroek en topje uitdoet. Ze draagt alleen een rode string en verder geen ondergoed zoals opgedragen door Mohamed. Ze laat Morgaï maar kijken en trekt ondertussen haar witte bloes aan en de korte zwarte rok. Ze vindt het wel een beetje geil als hij haar zo begluurt. Ze laat de bovenste drie knoopjes maar weer los, zodat er voldoende inkijk is. Ze is trots op haar flinke stevige borsten ondanks dat ze pas 16 jaar is.

Ze is amper klaar of Morgaï stapt plots binnen. Dreigend loopt hij op haar toe en zegt dat hij weet hoe zij Mohamed bij haar sollicitatie zijn gang heeft laten gaan. Hij eist dat zij hem vóór het werk ook eens verwent! Hij duwt haar hard naar beneden, ze moet op haar knieën voor hem. Cindy stribbelt tegen, maar voelt hoe sterk hij is. Eigenlijk had ze zoiets wel verwacht, want Morgaï was al zo belust op haar geweest toen ze solliciteerde. Nu zag hij zijn kans schoon, want Mohamed was er toch niet. Hij tiert tegen haar dat ze zijn broek moet openmaken en zijn lul tevoorschijn moet halen. Cindy doet het traag en met tegenzin, en pakt de slappe, dikke lul uit zijn broek. Zuigen, roept Morgaï. Nog voordat Cindy het stuk vlees in haar mond kan nemen, voelt ze zijn lul groeien en harder worden! Alleen al de aanraking met haar zachte, warme handen maakt Morgaï geil. Ze kust het topje van zijn lul, opent haar mond. Ze twijfelt, want hij ruikt niet fris, maar Sergie grijpt haar hoofd beet en drukt zijn lul haar mond in. Nogmaals roept Sergie dat ze moet zuigen! Cindy doet het maar en geeft zich dan vol overgave aan haar taak. Jezus, wat krijgt die goser een grote, vette lul! Ze kan die neukstaaf maar deels in haar mond krijgen, maar dan duwt Morgaï haar hoofd hard tegen zijn onderlijf aan, zodat Cindy bijna moet kokhalzen. De lul schiet de eerste keer haar keel in en Sergie haalt haar hoofd daarna heen en weer over zijn lul. Cindy neemt het tempo maar over, want tegenstribbelen helpt niet. Ze masseert zijn lul steeds beter, zuigt vol vuur aan de top en zijn ballen eronder en neemt dan z'n lul weer in haar mond. Zelf voelt ze haar kutje ook nat worden van het geil . Ze ziet Morgaï genieten, steeds heftiger aan haar hoofd en haren trekken, zijn lijf trekt samen, hij komt gigantisch klaar. Het sperma spuit Cindy's mondje in, en haar keel. Ze slikt zoveel mogelijk in, verslikt zich bijna, maar houdt dapper vol. Geen druppel is naast haar mondje gegaan en ze likt de nadruppelende lul ook nog even schoon.

Sergie laat haar los en ze staat op. Haar knieën zijn rood en doen zeer. Van Morgaï moet ze haar kleren aandoen en aan het werk gaan. Hij duwt haar snel het kantoortje uit en met haar haren nog een beetje in de war loopt ze de zaak in. De andere twee jongens kijken Cindy en Morgaï veelbetekenend aan. Aan hun blikken ziet Cindy dat ze wel weten wat er net gebeurd is. Ze gaat tafels afruimen en schoonmaken. Na een uurtje is het wat rustiger en staat ze even achter de toonbank even te wachten. De kleine dikke Turk gaat half achter haar staan en legt brutaal zijn hand op haar billen, knijpt in haar ene bil en lacht haar vriendelijk toe. Cindy doet een stapje opzij om hem te ontwijken, maar dan pakt hij haar bij d'r middel beet. Met zijn andere hand gaat hij naar de mayonaise, pakt met zijn vinger een klodder op en smeert die zonder pardon in haar poes! Hij houdt haar stevig vast, terwijl hij onder haar rok de vette klodder eens lekker uitsmeert. Hij trekt met zijn vinger de string aan de kant en ze voelt de glibberende mayonaise op en tussen haar schaamlipjes wrijven. Shit, dat voelt lekker, en onze jonge vriend blijft heen en weer gaan over haar kutje. Dan gaat zijn vinger naar binnen en Cindy smelt van geilheid in zijn stevige armen.

Het duurt te kort om klaar te komen op zijn spelende vingers, want als er ineens nieuwe klanten binnen stappen, laat de jonge Turk Cindy snel los. Ze helpen de klanten met hun bestelling, maar Cindy voelt nog steeds haar natte pruim nagloeien. Nu wil ze toch wel geneukt worden! Ze fluistert de dikke Turk in zijn oor, dat ze hem een schijterd vindt. Als ze even later naar achteren loopt om vuile vaat weg te brengen, wordt ze ineens vast gegrepen. Bijna vallen de borden uit haar handen, maar de dikke Turk duwt haar voor zich uit tot de aanrecht, zodat ze daar de borden kan neerzetten. Ondertussen duwt hij zijn onderlichaam tegen haar billen, grijpt naar haar borsten en begint die te kneden. Dat is teveel voor Cindy en ze laat zich helemaal gaan. Ze draait zich om, geeft hem een lange tongzoen op zijn bek, trekt haar bloes verder open zodat hij er goed bijkan en begint zijn broek los te maken. Even later zet de Turk Cindy met haar billen op de aanrecht, duwt haar benen uit elkaar en steekt zijn priemende lul langs de string in één beweging haar natte kut in. Cindy geniet ervan.

In rap tempo begint de Turk haar te neuken en Cindy moet zich goed vasthouden aan de aanrecht om er niet afgestoten te worden. Oeps, terwijl ze zo lekker genaaid wordt, ziet ze ineens het hoofd van Morgaï om de hoek. Die kijkt, zegt niets en laat de neukpartij doorgaan. De jonge Turk was te druk het kutje van Cindy vol te stampen en zag het niet. Morgaï verdwijnt, maar blijkt de andere Turkse jongen gehaald te hebben! Die stapt wèl binnen en maakt ook zijn broek los. Nu snapt Cindy het, Morgaï had zijn beurt al gehad, maar laat nu beide andere jongens ook aan hun trekken komen. Dan komt de dikke Turk met veel gehijg klaar in Cindy, Cindy had nog net niet haar hoogtepunt bereikt. Als de tweede jongen de dikke Turk van Cindy aftrekt, springt Cindy van de aanrecht, trekt haar string uit en draait zich snel om. Ze wil dat de tweede jongen haar van achteren neemt en biedt hem haar achterwerk aan. Ze staat wijdbeens, voorover gebukt klaar om door hem naar een hoogtepunt geneukt te worden en dat laat die jongen zich niet ontgaan. De aanblik maakt hem bloedgeil en zijn lul veert naar voren. Zo'n lange lul heeft Cindy nog nooit gezien. Doordat Cindy wijdbeens staat, dringt zijn lul bij het binnenkomen in het glibberige kutje van Cindy ver naar binnen. Ahh, roept Cindy, als ze zijn lul helemaal tot aan de baarmoeder voelt binnenstoten; zo diep was ze nog nooit gepenetreerd. Hij pompt en pomt zijn lange lul er helemaal in en dan weer helemaal eruit. Wat een lekkere ervaring. Cindy voelt dat ze klaar gaat komen en duwt nog eens flink haar kont naar achteren. De Turk grijpt haar tieten en trekt aan haar tepels, waardoor er een extra elektrische impuls naar haar volle kutje schiet. Ze komt enorm klaar en zakt bijna door haar benen van het intense orgasme. Haar Turk komt dan ook klaar en spuit zijn lading in de al overvolle poes van Cindy. Tjee, wat was dat lekker. Ze staan even bij te komen, als Cindy de klodders sperma uit haar kutje voelt lopen over haar bovenbenen. Met de handdoek veegt ze zoveel mogelijk weg, kleedt zich weer aan en gaat gauw verder met opruimen.

Als het sluitingstijd is, ziet ze dat Morgaï nog met een vriend in gesprek is, als de voordeur wordt afgesloten. Iedereen ruimt verder op en maakt alles klaar voor de volgende dag. De luiken aan de voorkant gaan dicht en als iedereen klaar is, vraagt Morgaï of iemand nog een blikje bier wil drinken. Ook Cindy krijgt een biertje, alhoewel ze weet dat ze na een lange avond werken beter geen alcohol kan nemen. Van de dorst gaat het biertje er snel in en ze krijgt een tweede. De jongens staan in het Turks met elkaar en met de vriend van Morgaï te praten, waarna Morgaï Cindy aan zijn vriend voorstelt. Ze geeft hem een hand, maar hij houdt haar hand vast en kijkt haar lang aan met zijn donkere ogen. Morgaï komt achter Cindy staan en begint brutaal haar borsten te kneden. Hij schuift haar bloes opzij om zijn vriend de volle, blote tienerborsten te showen. Eerst heeft Cindy er niet zoveel zin om nu weer beetgepakt te worden, maar er is geen ontwijken aan en de alcohol maakt haar zwak. Ze sluit haar ogen als de handen van Morgaï haar tepels maar blijven masseren. Dan voelt ze handen onder haar korte rokje en in één ruk ligt haar onderbroekje op haar voeten. Ze pakken haar beet, beuren haar op en leggen haar met d'r rug op een van de schoongemaakte tafeltjes. Haar benen worden uit elkaar getrokken en ze ziet dat Morgaï's vriend zijn lul te voor schijn haalt. Voor de derde keer die avond wordt ze aan een Turkse lul gespietst en dit keer weer een enorme dikke. Haar kutje wordt nog verder uitgerekt dan ervoor en hij pompt maar door.

Van dit schouwspel worden de anderen ook weer geil en even later ziet Cindy nog drie stijve lullen rondom haar. Morgaï wil weer dat ze hem pijpt en de andere twee jongens staan zichzelf af te trekken. Ze hoort de jongens met elkaar praten, maar begrijpt pas later wat ze afspreken. Snel komen ze klaar en de een na de ander spuit zijn sperma op Cindy haar borsten en gezicht! Ook de vriend van Morgaï trekt op tijd zijn lul uit haar spleet en spuit over haar rokje en jonge lijfje. Shit, de klodders vliegen in het rond! De klodders op haar borsten smeren ze uit. Ze zit even later helemaal onder de sperma: opgedroogde klodders op haar gezicht en in haar haar en vlekken op haar rokje en bloes.

Dan hebben de jongens eindelijk genoeg voor vandaag en stoppen. Cindy krijgt haar string niet meer terug, die krijgt Morgaï's vriend mee als overwinningstrofee. Cindy krijgt van Morgaï ook geen kans meer zich om te kleden en wordt met haar spijkerbroek en topje in een plastic tasje naar buiten gestuurd. Haar zuur verdiende geld voor die avond wordt in haar hand gedrukt. Ze stinkt naar zweet en sperma, voelt zich vies en voldaan tegelijk. Onder haar korte jas ziet ze er niet uit, zonder ondergoed, en sexy kleren vol vlekken. Ze neemt een taxi naar huis om te voorkomen dat ze in de bus nog lastig gevallen wordt door andere jongens. De taxi chauffeur heeft direct door dat ze flink gepakt is en maakt een nog een smerige opmerking naar haar. De taxirit naar huis kost bijna evenveel als ze verdiend heeft.

Dat was hard werken en ze heeft er, afgezien van de lekkere neukbeurten, weinig van overgehouden. Ja, een schrale kut en vieze kleren… Zo had ze zich dat niet voorgesteld.

Als ze thuis komt, zien haar ouders ook dat ze smerig en gebruikt is. Ze moet alles opbiechten en krijgt er een hoop problemen mee thuis. Cindy maakt zich schoon, gaat naar bed en denkt na hoe het nu verder moet.

 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Annie en George op kostschool 10

  Eddiemer 16.11.2020 17:20
  leuk verhaal
  goed geschreven
   
 • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

  anoniem 15.11.2020 22:32
  Lekker lang lezen
  In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
   
 • Zwanger, En Geil Als Boter

  buurmanjan 01.11.2020 21:03
  Geile praat
  Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!