Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Het is zaterdagavond en mijn vrouw en amateurhoertje Missy staat voorover gebogen over de motorkap van onze auto. We staan op de parkeerplaats Galgeveld deze ligt tussen Oosterhout en Breda aan de A27. Ik til haar rokje op en schuif mijn lul in haar kontje en ik begin haar te neuken. Ik heb nog maar een paar stoten gedaan als er iemand zegt nou dat ziet er goed uit mag ik mee doen.
Ik kijk hem aan en zeg wat mij betreft wel maar er moet wel een vergoeding tegen over staan. En hoe hoog is die vergoeding? Vraagt de man.

Ik zeg trekken (€25 neuken in kutje of kontje €50 met condoom, en  €300 zonder condoom (dit hoge bedrag zeg ik eigenlijk om af te schrikken) zo dat ze alleen met condoom willen. Dat kontje ziet er wel aantrekkelijk uit zegt hij heb je condooms bij je want ik heb er geen. Ja die heb ik wel bij mij maar eerst €50 en dan de rest. De man trekt zijn beurs en geeft me €50 en dan pas trek ik mijn lul uit het kontje van Missy vrouw die nog geen woord gezegd heeft en ook volgens afspraak haar mond zal houden zolang er andere mannen bij zijn.

Ik pak een condoom en geef dat aan de man. Hij schuift het condoom meteen over zijn lul na dat hij zijn broek heeft laten zakken en hij houd geen rekening met de gevoelens van het hoertje en hij stoot zijn lul in een keer in haar kont en neukt er met volle kracht op los. Missy geniet er toch wel van en ik hoor haar kreunen.

Terwijl de man haar staat te neuken komen er nog 3 mannen en een vrouw bij staan die ik ook vertel wat het kost en allen trekken hun beurs. Dan vraagt de vrouw wat het kost om het kutje van mijn vrouw uit te likken wand ze heeft wel zin in een sperma lading. Ik vertel haar dat dat moeilijk zal gaan om dat de mannen allen met een condoom neuken die mag ze wat mij betreft gratis leeg drinken maar dat wil ze niet.
Ik heb wel wat tijd zegt ze als jij haar zo meteen eens neukt zonder condoom zegt ze dan wil ik je zaad er wel uit likken. Oke zeg ik maar eerst de betalende klanten en dan mag jij haar kutje uitlikken voor €25.

Ze stemt hier mee in en terwijl ik met haar sta te vertellen neuken de mannen er op los en is Missy al diverse keren klaar gekomen. Na dat er z'n 10 man mijn vrouw hebben geneukt komt er een man die het zonder condoom wil doen en hij betaald grif de gevraagde €300. Ik zeg tegen mijn vrouw die de hele tijd gestaan heeft dat ze op haar rug moet gaan liggen boven op de motorkap zodat als de man is klaar gekomen de vrouw haar kutje kan uitlikken, Missy knipoogt en gaat zonder iets te zeggen op haar rug op de auto liggen.

De man neukt haar met snelle korte stoten als een konijn en is dan ook in no time klaar en als hij zijn lul uit de kut van mijn vrouw trekt, duikt de andere vrouw er meteen boven op en begint het kutje van mijn vrouw uit te likken. Shit ze heeft nog niet betaald en als ze genoeg heeft van het bef werk zeg ik haar dat ze nog moet betalen. Ze pakt haar beurs uit haar hand tas en geeft mij €50. Ik wil haar €25.00 teruggeven als ze zegt, nee jong ik wil jou sperma ook nog. Jij moet haar ook nog neuken, maar nu in haar kontje. Want dat wil ik ook leeg likken. Mag het niet mijn kutje zijn? Zegt Missy nu, mijn kont is al genoeg verwend vandaag. Nee zegt de vrouw ik wil je kontje leeg likken.

Zonder op antwoord van Missy te wachten stop ik mijn lul in haar kontje en neuk haar rustig en genietend, na 10 minuten pomp ik mijn zaad uiteindelijk in haar kontje, waar na de vrouw er alles uit likt. Als ze klaar is zegt ze, wat zouden jullie er van vinden om een keer per maand bij mij thuis te komen in Oosterhout, dan regel ik wat mannen. Allemaal neuken ze je hoertje zonder condoom ik ga dan onder haar kutje liggen zodat het sperma meteen in mijn mond kan lopen, maar dat wil ik dan wel gratis doen als commissie voor het regelen van de mannen.

Ik vraag haar of ze niet beter zelf die mannen wil aftrekken en zich daar per man €25.00 voor kan vragen dan krijgt ze ook de sperma die ze hebben wil en het is stukken goedkoper. Nee zegt ze, ik wil geen sperma uit een lul, ik wil sperma uit een kut of kont. Ik vraag wat mijn vrouw er van vind. Ik wil het wel doen zegt ze, maar iedere man moet dan wel €300 betalen, voor minder doe ik het niet. Dat regel ik wel, zegt de vrouw en we spreken later een datum af en wisselen gelijk telefoonnummers uit…

In de dagen erna is er snel een datum geprikt en als het zo ver is rijden mijn vrouw en ik naar het op gegeven adres in Oosterhout. Daar aan gekomen staan we voor een villa die gigantisch is. We parkeren op de oprit, waar nog 3 auto’s staan en bellen aan. Er maakt een mooie blonde meid de deur open, ze begroet ons en vraagt ons binnen. Iedereen is er klaar voor zegt ze. We volgen haar naar een kamer op de bovenverdieping.

Als ze de deur duwt zie ik wel 12 mannen en de vrouw, ze zijn allemaal al naakt en staan of zitten in de grote duidter kamer, in de midden van de kamer staat een soort van dubbele massage tafel althans 2 lagen. De vrouw begroet ons met een kus vol op de mond en dan legt ze ons uit hoe de tafel werkt. Zij gaat op de onderste etage liggen en mijn vrouw moet op de bovenste etage op haar buik gaan liggen met haar kutje boven de opening die erin zit en zo kan dan het sperma rechtstreeks in de mond van onze gastvrouw lopen.

De gastvrouw riep gelijk als jullie je uitkleden zorg ik in de tussentijd voor het geld. Als iedereen naakt is geeft onze gastvrouw mij een bundeltje geld. Ik tel het na en ze heeft mij €4200  gegeven, wat dus neer komt op 14 man. Dit kun je elke maand verwachten zegt de vrouw en als je hoertje meer wil verdienen, dan moeten jullie gewoon wat vaker komen. Laten we het daar straks maar over hebben, zegt Missy, ze klinkt toch een beetje bang...... Eerst eens kijken hoe dit bevalt want 14 mannen is toch wel veel. Oke zegt de vrouw doen we, laten we nu maar beginnen.

Ze kruipt onder de tafel en mijn vrouw gaat er boven op liggen en ze ligt nog maar een seconde op haar rug als de eerste al meteen zijn lul droog in haar kontje schuift, Missy kreunt even van ongenoegen, maar al snel gaat het beter en de een na de ander neukt mijn hoertje in haar kont en/of kutje. Dikke druppels zaad lopen recht in de mond van onze gastvrouw en ze slikt alles gretig door. Als de laatste van de groep zijn zaad in Missy haar kutje heeft gespoten, komt onze gastvrouw onder de tafel uit.

Zo zegt ze, nu moet jij nog je kwakkie lozen en dat mag mijn blonde sletje dan opdrinken. Op dat moment komt het blondje naakt de kamer binnen gelopen en zonder iets te zeggen kruipt ze onder de tafel. Ik vraag haar wat wil je kontje of kutje. Ik laat de keuze aan je vrouw, zegt ze. Dat zij maar bepaald, waar ze het minst beurs is. Dan doe maar mijn kontje, zegt mijn vrouw daar zijn er vandaag maar 4 in geweest. Ik schuif mijn lul in haar kont en neuk haar. Als ik mijn zaad in haar darmen spuit en mijn lul uit haar kont glijd, komen er maar een paar druppels sperma naar buiten.

Persen kreunt het blondje, je kunt goed zien hoe Missy vrouw begint te drukken en uit eindelijk komt er een klein straaltje sperma uit het kontje van mijn vrouw. Persen kreunt het blondje weer, Missy zet er nog meer druk op en al snel loopt de rest van mijn warme zaad in haar mondje. In de tussentijd zijn alle mannen al vertrokken en zijn we nog maar met zijn vieren als de gastvrouw aan ons vraagt en was het een beetje bevallen of is het tegen gevallen. Missy antwoord 15 man is eigenlijk wel wat veel, maar voor een of twee keer per maand, dat zou wel moeten lukken maar niet vaker, mijn kut en kont moeten wel een beetje rust hebben lacht ze.

Dat kan ik begrijpen zegt onze gastvrouw, dus wat doen we, een keer per 14 dagen of een keer per maand? Weet je wat, zegt mijn vrouw. We proberen het gewoon eens per 14 dagen, zou het toch te veel zijn, dan kunnen we het altijd nog een keer per maand doen. Afgesproken zegt de gastvrouw, maar een keer per jaar wil ik wat speciaals doen en wel op vrijdag beginnen en op zondag middag eindigen en in dat weekend is het voor half geld dus voor €150.00 en geen €300.00.

Hoe bedoel je dat?, vraagt mijn vrouw, van vrijdag tot zondag je bedoeld toch niet continu 3 dagen neuken. Ja en nee zegt de gastvrouw, jullie komen vrijdags en dan beginnen we om 20 uur met de eerste en de laatste is zondag om 20 uur. Iedereen die van de mannen wil komen, kan dan komen. Misschien heb je er dan in een uur tijd 5 of meer dan een uur of misschien langer niks, maar als er een zich aan dient, dan moeten wij werken en in de tussen tijd als er niemand is, kunnen we slapen.

Ook dat kunnen we eens proberen zegt mijn vrouw, maar ik weet niet of ik dat kan volhouden. In de tussen tijd zijn we al diverse weekenden en veel geld verder als de gastvrouw vraagt of Missy vanaf nu 3 weken niks meer doet en dan het 4de weekend van vrijdag tot zondag beschikbaar wil zijn. Eens moet het er toch van komen, zegt Missy, dus laten we het dan maar doen…
Dus 4 weken later zijn we er al om 19 uur en we maken alles klaar. Nou ja we kleden ons uit eten nog wat en gaan naar de kamer. Om 20 uur dient zich nummer een aan en meteen word er geneukt bij iedere man legt de vrouw €150 in een kistje en om 24 uur zijn er al minimaal 12 man geweest en ik vind het goed en ga naar bed tegen 8 uur word ik weer wakker en ga eens bij de dames kijken, als ik in de kamer kom liggen de dames te slapen dus ik loop naar de keuken voor een kop koffie.

Het blondje zit er ook met een kop koffie en ze is naakt, goede morgen zegt ze wil je ook koffie? Ja doe maar zeg ik, en ze schenkt mij een kop koffie in als ze die op de tafel zet fluistert ze he zou je mij eens willen neuken? De hele tijd maar naar al dat neuken kijken geild mij wel op, meteen steek ik een hand tussen haar benen en schuif 2 vingers in haar kutje. He niet vingeren neuken zei ik, lacht ze, ik sta op en ze buigt over de keuken tafel en ik schuif mijn lul in haar nauwe kutje...
Ohhh kreunt ze het is nu al heerlijk en dan schuif je hem nog alleen nog maar naar binnen, stevig pompend begin ik haar met lange halen te neuken en nog voor dat ik mijn zaad tegen haar baarmoeder kan spuiten komt ze al gillend klaar...

Als ze voor de tweede keer klaar komt kan ik het ook niet meer houden en spuit ik mijn zaad kreunend diep in haar buik, zodra mijn lul slap word en uit haar kutje floept loopt mijn sperma er langzaam uit en spat op de grond.
Ik zie hoe het blondje alles naar buiten drukt, en als er niks meer uit haar kutje komt gaat ze op haar knieen zitten en likt alle sperma van de grond af. Als hij weer kan zegt ze, wijzend op mijn slappe lul, dan laat je maar wat weten en dan neuken wij er ook lekker op los. We hebben de tijd tot morgenavond, uiteindelijk heb ik haar dat weekend 5x geneukt.

Inmiddels is het zondag avond 20 uur en er is nog een klant die eigenlijk te laat is en wat mijn vrouw betreft hoeft het voor haar niet meer zoals ze zegt moet ze zeker 1 maand rust hebben want zo wel haar kont als kut zijn beurs, maar de man blijft maar aandringen tot Missy uiteindelijk maar toegeeft....
Daar ging ze dus wel spijt van krijgen, toen de man zijn broek liet zakken kwam er toch een paal tevoorschijn, het leek wel en pony...
Zijn slappe lul hing haast op zijn knieen maar kwam al snel met kleine schokjes in oorlogsstand.... Zijn lul was nog groter dan ik had verwacht. Kloppend stond de enorme knoert overeind. Zijn dikke paarse eikel leek wel een mannenvuist, die dreigend op die enorme dikke knots zat. Het geil parelde al uit de pisbuis. “Die kan Missy nooit hebben”, dacht ik, “die scheurt haar hele kut kapot”.

Missy keek met grote ogen naar die enorme paal en toen naar mij, ik zag dat ze enorm geil werdt van die dikke paal en was benieuwd of dat ging passen.
Missy spreidde haar benen zo wijd mogelijk om het die dikke knots gemakkelijk te maken. Ik zag hoe die enorme eikel haar kutlippen naar binnen drukte en langzaam maar zeker in haar hoerige kut binnendrong.
Steeds dieper werd die enorme lul in Missy haar hoerenkut gedrukt en daar gierde het eerste orgasme door haar lijf. Ze begon zelf tegen die dikke lul in haar kut te rijden en vuurde de man aan alles te geven. Hij trok de stamper een stukje terug om hem meteen weer hard tegen haar baarmoeder aan te stoten. “Toe dan”, Neuk me maar te pletter gilde Missy, scheur me voor mijn part helemaal kapot, maar steek die lul in mijn kut en spuit me vol zaad.

Haar hele lijf leek samengeperst om die enorme paardenlul in haar opgerekte strak gespannen kut en ik zag hoe het enorme gevaarte leek te zwellen in haar toch al opgerekte kut. Hij kwam klaar en hoe, dikke stralen met zaad werden met elke stoot uit Missy haar kut geperst, volgens mij bleef hij maar spuiten... Op dat moment zag ik dat Missy ook een orgasme kreeg en op dat moment ook totaal van de wereld was, de man stootte nog een paar keer na en trok zich langzaam terug, ik verwachte een plop te horen als zijn dikke eikel uit Missy haar kapotgeneukte kutje kwam. Maar geen plop, wel een golf van zaad, hoe was het mogelijk!

Missy kreunde en moet volgens mij toch wel een minuut buiten westen zijn geweest. Ze riep de man die zich alweer aan het aankleden was en vroeg onbeschaamd om zijn telefoonnummer, was was mijn hoer van plan?

Nadat Missy zich gedoucht en aan gekleed had gingen we nog naar een restaurant om wat te eten met onze gastvrouw en 'haar' blondje en we spraken weer af om over een maand weer eenzelfde weekeinde in te richten. Bij het afscheid gaf de gastvrouw het kistje met geld er aan Missy en bij thuiskomst hebben we het samen nagteld en kom uit op een bedrag van €22650 wat neer komt op 151 mannen die mijn hoer geneukt hebben, nu vind ik het wel goed genoeg geweest zegt Missy na het volgende weekeinde volgende maand stop ik ermee......

Ik kan haar wel begrijpen want in totaal heeft ze in nog net geen jaar tijd €124650 bij elkaar geneukt wat neer komt op 491 lullen, als jij niet verder wil zeg ik dan kan ik je niet dwingen dan stoppen we er mee, weet je wat, ik beslis over een maand wat ik doe...

Uiteindelijk heeft Missy besloten om gelijk te stoppen en zijn we er nooit meer geweest...

Maar doen wel weer geile dingen op parkeerplaatsen, en dus ook weer op Galgveld, wie weet zien we je daar......

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • Vacantie op Mallorca - deel 1

  She Missy 14.07.2019 00:34
  Is dat zo?
  :oops: :lol:
   
 • Vacantie op Mallorca - deel 1

  She Missy 14.07.2019 00:34
  Wie weet
  mail me maar info@shemissy.nl
   
 • Vacantie op Mallorca - deel 1

  She Missy 14.07.2019 00:33
  Wie weet
  Kan altijd
DMC Firewall is a Joomla Security extension!