Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Ik ga graag op vakantie. Niet zozeer omdat ik ervan houd om naar het buitenland te gaan, maar omdat ik daar lekkere kerels tegen het lijf loop die ik gewoon zonder dat ik er over na hoef te denken kan gaan neuken. Ik ben gek op mannen, verslind ze echt, maar hier in mijn woonplaats word ik zo langzamerhand als een soort amateurhoertje gezien en dat wil ik dus voorkomen. Dus als ik op vakantie ga, dan kan ik mij gewoon even helemaal laten gaan. Is wel zo prettig, dan kan ik mij thuis een beetje inhouden, voor zolang als ik het vol kan houden natuurlijk.

Afgelopen zomer ben ik nog in België geweest. In de Belgische Ardennen, om precies te zijn. Ik zat daar op een camping, heel leuk en heel gezellig. Het was behoorlijk groots opgezet maar dat vind ik nooit zo erg, des te meer kerels om mee van bil te gaan. mannen zoals Steven bijvoorbeeld. Hij stond twee caravans van mijn tent verwijderd en we hadden al menig oogcontact gehad en waren wat aan het flirten.

Op een avond besloot ik bij zijn caravan aan te kloppen. De mensen die naast hem stonden – aan beide kanten – waren die dag op pad, dus we konden flink tekeer gaan. Ik droeg alleen een bikini, om duidelijk te maken dat ik snel uit de kleren wilde. Toen we in zijn caravan waren, begon ik met mijn tieten te spelen. Het voelde waanzinnig toen hij aan mijn kutje ging voelen terwijl ik dat deed. Alles ging uit en ook hij ging uit de kleren. Het bed waar hij op sliep was niet enorm, maar groot genoeg om eens lekker van bil te gaan. Je moet jezelf met vakantieseks gewoon een beetje aanpassen, dat is nou eenmaal zo.

Hij lag op het bed en ging tussen mijn benen. Zijn tong likte aan mijn klitje en hij knabbelde speels aan mijn schaamlippen. Ik vond het geweldig en genoot van iedere lik, tot ik klaarkwam. Ik kwam behoorlijk heftig. Ik lag zo hard te trillen dat de caravan begon te schudden. Die ging nog veel meer tekeer toen hij op mij kroop en in de missionarishouding zijn dikke pik in mijn kleine poesje drukte. Ik moest er even aan wennen, want lange lullen had ik al vaker gehad, maar dikke lullen nog niet. Het leek wel of hij mij uit liet scheuren, maar na een aantal minuten begon ik te genieten. Er stond een spiegel naast ons en daarin kon ik uitsteken zien hoe die Steven mijn poesje goed aan het afraggen was. Ik draaide mij op een gegeven moment op mijn zij en trok mijn knieën op, zodat hij lekker strak en diep in mij kon pompen.

Harder en dieper ging het, tot hij zwaarder begon te ademen en uiteindelijk zijn lul uit mij trok en hij over mijn hele lijf begon te spuiten. Het was warm, kleverig en heerlijk. Ik smeerde het over mijn lichaam uit alsof het crème was en likte mijn handen schoon, waarna ik nog even aan zijn pik zoog, om de restjes zaad er helemaal uit te krijgen. We waren net op tijd klaar, want de “buren” kwamen allebei terug. Helaas moest Steven twee dagen later alweer weg. Maar ik heb nog genoeg andere kerels geneukt die vakantie en volgend jaar ga ik er weer heen, omdat de mannen die ik heb gehad daar ook ieder jaar komen, maar vooral Steven. Die wil ik ieder jaar wel in mij voelen. Wat was dat toch een zalige vent en hij schijnt hier nog in de regio te wonen ook!

 
 

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd