Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Vervolg van deel 1

Als Missy mij op de hal ziet staan, schrikt ze.’ Het is niet wat je denkt’ stamelt ze. ‘Ik denk dat je je laat uitwonen door Lorenzo, daar zit ik toch niet ver naast?’ reageer ik. Ze bloost, en weet dat ze erbij is. Het maakt mij niet uit, zeg ik. Zullen we met zijn drieën aan de gang gaan? vraag ik. Verbaasd kijkt ze naar me en vraagt of ik dat wil. Als ik dat bevestig, is ze er klaar voor. Lorenzo vindt ook een goed idee.

Ik kleed me uit, en ben al goed hard. Missy gaat op bed liggen, spreidt haar benen en vraagt wie er wil. Neger Lorenzo krijgt de eer en duikt tussen haar benen, en beft haar, terwijl hij, met twee vingers in haar kont zit. Ik zie haar weer soppen. Ze ligt op haar rug en met haar hoofd naar de zijkant van het bed. Ik loop daarnaartoe en schuif mijn lul haar mond in, terwijl ik met haar tepels speel. Ze heeft me al vaker goed gezogen maar doet nu haar uiterste best om me klaar te krijgen. Ik kneed haar tieten, en pakt ze stevig vast terwijl ik langzaam dieper ga stoten. Ze loopt rood aan en krijgt er vlekken van in haar nek, heerlijk om haar haar best te zien doen.

Lorenzo stopt met beffen en legt zijn zwarte paal tussen haar tieten en neukt haar Russisch. Van zo dichtbij zijn de afmetingen van zijn deel goed te zien, zijn eikel heeft de omtrek van een flinke perzik, zijn ballen lijken wel eieren. Supergeil om te zien.

Ik trek mij terug uit haar mond en zeg dat ik wil dat ze hem berijdt. Lorenzo gaat liggen met zijn staaf omhoog. Missy gaat er boven hangen en zet haar voeten op zijn bovenbenen. Langzaam gaat ze zitten. Ze zegt dat het niet gelijk past, en dat is te zien. Haar lippen glanzen van het vocht maar haar kutje lijkt te klein. ‘Kijk nou’, zegt ze als Lorenzo uit haar is, ‘dat ding komt tot voorbij mijn navel’. Ik zeg dat als ze ergens aan begint, ze het dan ook moet afmaken. Weer gaat ze zitten en begint voorzichtig weer aan de afdaling. Ze komt ruim voorbij de helft als Lorenzo haar bij haar schouders pakt en begint te stoten. Ze vloekt dat hij te groot is, maar dat ze door wil gaan. Naar twee minuten hard gekreun en geduw, zie ik dat ze hem volledig in zijn heeft opgenomen. Ik ben best trots want het is toch maar mijn sletje die een negerlul van meer dan 25 centimeter in zich heeft, ik zie draden romige vocht langs zijn lul naar zijn ballen lopen.

Ze neuken een tijdje door, totdat hij besluit dat het tijd is voor wat anders. Ze gaat op naar knieën zitten en ik prop mijn lul, niet bijzonder lang maar wel erg dik, in haar kont terwijl ik hard uithaal in een stoot in haar ruwgeneukte kont. Missy pijpt Lorenzo heerlijk diep. Na een paar minuten in haar kont kom ik keihard in haar klaar en spuit mijn lading diep in haar kont bij het zaad van Lorenzo, als mijn lul verslapt zie ik het zaad er langzaam uitlopen, ik stop dit met mijn hand en duw zo goed en zo kwaad als het gaat alle zaad weer in haar darmen, even wachten tot haar kontje zich weer wil sluiten, dat zaad moet binnen blijven!

Lorenzo neukt ondertussen, letterlijk, haar mond, totdat hij ook begint te kreunen, hij gaat voor de tweede keer klaarkomen, Missy stopt gelijk met pijpen en gaat op haar rug liggen, ik wil ook nog zaad in mijn kut, kom spuit me vol, dump je geil in mijn buik! Lorenzo kroop op Missy en positioneerde zijn eikel voor haar hoerenkut, tergend langzaam en niet te diep began hij haar te neuken, hij moets even rustig aan doen om niet te snel klaar te komen vermoedde ik. Missy kermde en kreunde, volgens mij kwam ze in de eerste minuut al klaar. 'Fuck me harder' kreunde ze, 'fuck me', maar Lorenzo ging gewoon door met zijn trage ondiepe stoten en trok zich er niet veel van aan, Missy probeerde dit nog te compenseren door met haar kut zijn stoten op te vangen, maar Lorenzo wist dit handig te ontwijken.

Na een minuut of tien slow neuken, trok Lorenzo zijn dikke paal uit Missy haar kut, die bleef gewoon open staan, Missy klaagde meteen, hee neuken godverdomme! Lorenzo draaide Missy om, hij was redelijk sterk volgens mij want dit korte hem geen moeite, hij zette Missy voor zich op haar knieen en drukte weer heel rustig zijn eikel tussen haar openstaande lipjes. Hij fluisterde diep: “You want it all? Yessss ja neuk me, neuk me schreeuwde Missy, dit kon de hele straat horen volgens mij! Lorenzo knipoogde naar mij en plots verstevigde hij zijn greep op haar kont en stootte zijn paal voor de volle lengte in haar kut. Missy reageerde als door een wesp gestoken en wilde vooruit kruipen, maar Lorenzo hield haar met gemak tegen. Er ging een pijnstoot door haar lijf en ze riep ‘Aaaaaaaah’, maar Lorenzo zette door en duwde zijn lul terug dieper. “Stop”, wou Missy roepen, maar haar adem werd afgesneden door het overweldigende gevoel van Lorenzo's enorme dikke eikel die nu diep in haar kut tegen haar baarmoeder stootte. Hij legde nu ritme in zijn stoten en algauw merkte Missy dat de pijn plaats maakte voor een onbeschrijfelijk gevoel van genot. Ze vond haar adem terug en stootte luide kreten uit telkens als Lorenzo zijn pik diep in haar stootte.

Lorenzo stopte even en boog zich over haar rug heen naar haar toe. Hij fluisterde diep: “Do you really want it all? Do you want my whole cock in your pussy?” “Y-Y-Yess”, stotterde Missy. Ze kon niet geloven dat zijn lul nog steeds niet helemaal in haar zat, maar nu wou ze hem helemaal. Lorenzo dreef zijn harde zwarte paal diep in haar kut, greep haar billen stevig vast en stootte plots hard naar voor, tot hij zijn ballen tegen haar schaamheuvel voelde. Missy gilde niet, ze brulde. De pijn golfde door haar lijf en ze schoot vooruit, maar Lorenzo hield haar tegen en duwde zijn lul weer met kracht tot de laatste centimeter in haar opengesperde kut. “You stay here, you cunt”, riep hij en hij begon haar nu krachtig te neuken. Hij trok zijn lul tot net aan de eikel uit haar kut en stootte hem dan diep terug, tot zijn ballen tegen haar klit en venusheuvel botsten. Keer op keer. Hij had wat hij wou. Zijn grote zwarte lul helemaal in een blank kutje. Daar fantaseerde hij al jaren over.

Missy wist niet meer waar ze het had, maar ze voelde de pijn minderen. Een immens genot groeide bij elke stoot die Lorenzo deed. Vanuit het puntje van haar tenen voelde ze een overweldigend orgasme opkomen dat haar overspoelde. Schokkend, brullend en krijsend kwam ze klaar, terwijl Lorenzo diep in haar bleef stoten. Ze zakte slap onderuit, maar Lorenzo trok haar gelijk weer omhoog op de juiste hoogte voor zijn machtige zwarte paal. Hij greep haar heupen stevig vast en trok haar als het ware over zijn stam heen. Ook zijn climax kwam. Missy voelde hoe zijn lul zich opspande en begon te schokken in haar kut. “Ooooh”, riep hij “I’m coming, I’m gonna fill your cunt”. Plots voelde Missy de eerste warme straal van zijn negerzaad diep in haar kut. En nog een. En weer een. Lorenzo bleef spuiten, en al gauw droop zijn zaad langs zijn lul uit de kut van Missy over zijn ballen op het laken. Hij had haar kut tot de rand gevuld met zijn vruchtbare sperma. Hij trok soppend zijn paal uit haar en dikke klodders zaad kwamen mee. Missy zakte gelijk ineen toen Lorenzo haar los liet, ze bleef met haar tieten op het bed rusten, haar kont in de lucht zo zat ze nog op haar knieën. Haar kut stond nog wagenwijd open en in zag een enorme lading zaad in haar buik zitten, ik kon gewoon naar binnen kijken. Ik zou haar nooit meer kunnen bevredigen dacht ik gelijk, die negerlul blijft ze uitnodigen als ik niet thuis ben, dus we kunnen er beter gelijk een afspraak over maken.

Maar eerst dat zaad in haar buik, ik kon mijn ogen er niet vanaf houden, snel pakte ik een glas uit de badkamen en hield dat onder haar opengeneukte kut, kom iets omhoog en pers dat zaad eruit Missy zei ik. Missy kwam langzaam omhoog en het zaad begon in het glas te stromen, en na een paar keer persen zat er een centimeter aan negerzaad in het glas. Nu uit je kontje commandeerde ik, Missy keer me vreemd aan, maar begreep toen pas dat haar darmen ook nog vol zaad moeten zitten, ze ging op de rand van het bed liggen, trok haar benen op en begon te persen, ik drukte het glas stevig tussen haar billen en ving alles op. Na een paar minuten kwam er niets meer uit, maar het glas was zeker met 2,5 cm zaad van Lorenzo en mij gevuld.
Er zat ook wat jammergenoeg ook wat bloed en wat spoortje van ontlasting in, dus mijn plan moest ik aanpassen, ik pakte een blinddoek uit de lade onder het bed en gaf deze aan Missy, verbaast pakte ze deze aan en deed hem zonder te vragen op. Nu op je knieen en mond open beval ik, Lorenzo stond vol verbazing te kijken en ik zag zijn paal al weer hard worden, die knul kan blijven neuken volegns mij. Ik zette het glas aan Missy haar lippen en ze begreep direct wat de bedoeling was, langzaam bracht ik het glas hoger, maar dat Ging Missy niet snel genoeg, ze pakte het glas en gooide alles in een keer in haar mond, wat een geil gezicht, haar hele mond was gevuld met gemengt zaad, heel even speelde ze ermee en gorgelde een beetje maar slikte al snel de hele lading door, dit was teveel voor Lorenzo, met zijn zwarte paal weer op oorlogsstertke drukte hij Missy op haar rug en kroop weer op haar, met een ferme stoot ramde hij zijn paal in haar hoerenkut en begon hard en snel te neuken, Missy gilde en schreeuwde het uit en Lorenzo stopte even, trok zijn paal terug en vroeg 'Do you want it or not?' 'Oh my god yes' kermde Missy, please be gentle....

Lorenzo bracht nu zijn glimmende eikel tot aan haar opengesperde schaamlippen en duwde zachtjes door. De lippen rekten zich rond zijn dikke eikel en langzaam verdween zijn paal diep in haar natte grot. Missy kreunde diep, terwijl Lorenzo zijn eikel telkens uit haar kutje haalde en terug erin schoof. Het zicht van haar kutgeil dat in slierten aan zijn eikel hing, maakte hem wild. Hij duwde nu wat door, en zijn lul schoof enkele centimeters dieper in Missy’s kut. ‘J-Je-ee-zes’, kreunde Missy. Ze voelde hoe haar kut zich opensperde telkens Lorenzo zijn vleespaal buik perste. Nog dieper, bij elke stoot ging zijn machtige paal een beetje dieper, je zou denken dat Missy na de vorige neukbeurt die paal gelijk kon hebben maar haar kut was toch weer geslonken leek het wel. Na een paar minuten zat hij er bijna helemaal in en Lorenzo begon het tempo weer op te voeren, Missy begon te kronkelen. “Oh my god”, liet ze uit. Ze hief haar hoofd en keek nu hoe Lorenzo's zwarte monsterpaal paal zich in haar boorde. Alhoewel ze het gevoel had dat ze tot aan in haar baarmoeder werd gevuld door zijn enorme zwarte penis, zag ze dat hij maar iets meer dan de helft van zijn lul in haar kut duwde. Meer kon ze nu nog niet aan, dat leek haar wel duidelijk.

Lorenzo begon haar nu ritmisch te neuken, telkens diep in haar stotend. Missy’s gekreun was haast dierlijk. Ze had haar hoofd achterover gelegd en haar handen knepen hard in Lorenzo's schouders, die hard in haar bleef stoten. Net toen ze een nieuw orgasme voelde opkomen, trok Lorenzo zijn paal met een soppende geluid uit haar schacht. “Wat doe je?”, kreunde Missy. Maar meteen greep Lorenzo haar onder haar billen vast en stootte zijn paal diep in haar buik, hij ging nu weer voor de eidspurt, dat zag je aan alles. Hij neukt Missy nu met harde dieppe stoten. “Oohh.. ja.. zo hard.. zo diep.. heerlijk…”. Als antwoord duwt Missy haar kut tegen zijn lul om hem nog dieper te voelen. “Oohh.. i'm gonna cum..”, hoor ik Lorenzo kreunen. Hij verhoogt zijn tempo, zijn paal popmt hij nu weer tot de wortel in Missy haar kut, zijn ballen kletsen tegen haar billen bij elke stoot. “i'm gonna cum, i give you my sperm” “Oohh.. i'm gonna cum” kreunt Missy en ik zie haar schokken en het geil langs haar billen op het laken lopen “me too.”, kreunt Lorenzo. Die kan zich met het schokkende en knijpende sletje aan zijn lul ook niet meer inhouden en dan komt onze Surinaamse jongen voor de derde keer vanmiddag klaar in Missy haar kut, hij spuit weer een lading tegen haar baarmoeder en Missy komt weer klaar op de niet stoppende stoten van Lorenzo die weer lang door blijft  pompen en schokken….

Lorenzo is nu ook bekaf en drijfnat van het zweet trekt hij zijn dikke halfslappe paal uit Missy haar hoerenkut, zijn zaad begint gelijk uit haar buik te stromen, Lorenzo kijkt voldaan naar haar kut, die nu opengesperd staat en waar zijn negerzaad uit druipt. Missy  voelde hoe zijn zaad uit haar kut bogon te lopen en vangt het meeste met haar hand op en stopt alles is haar mond. Weer slikt ze alles door, wat is het toch een geile slet!

Ik heb ondertussen ook weer een behoorlijk harde lul, maar Missy ziet er zo afgeneukt uit dat ik haar dat nu niet meer wil aandoen. Heb je genoten schatje vraag ik haar, ze kijkt me geil en verliefd aan en knikt alleen maar. Oke, voor de volgende keer moeten we nog 1 ding proberen, zeg ik haar, een DP met nog een neger erbij, regel jij dat met Lorenzo?

Ze laat het zich geen dus geen twee keer zeggen…. Ik bedoelde een DP geen gangbang, maar ook daar kijk ik naar uit.

Missy glimlacht en knikt, maar ze vraagt ook gelijk aan Lorenzo 'do you have friends with a big dick who want to fuck me in an gangbang?' Lorenzo lacht zijn tanden bloot en zegt, 'yes i can bring them tomorow if you like', No, no next week roept Missy, ik zag haar schrikken. Oke, next week zegt Lorenzo, we gaan om de beurt in de douche en na een drankje en een geile tongzoen gaat Lorenzo op huis aan.

Volgende keer meer, graag jullie reactie!

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Comments

 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:32
  mijn hoer
  ja dat klopt harold
   
 • De man van mijn beste vriendin

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:30
  mijn hoer
  Ja dat klopt
   
 • Heerlijk om Missy te zien neuken

  Cowboy Henk 07.11.2019 17:27
  bare neuken
  Deze slet wil alleen maar zonder condoom geneukt worden!
DMC Firewall is a Joomla Security extension!