Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Toen ik wakker werd, keek ik tevreden om me heen. Naast me, onder de dekens, lag mijn slavin. Keurig geboeid, zoals ze meestal de nacht doorbrengt als ze eens bij me in bed mag liggen. Ze sliep met haar handen geboeid voor haar, verder naakt en netjes geschoren. Voor mij is het tijd om op te staan en me te gaan voorbereiden op weer een drukke dag. Elke dag is bijzonder, spannend en opwindend voor me, vaak ook bevredigend in letterlijke en figuurlijke zin. Als eigenaar van een wel heel speciaal hotel in een grote stad. Een hotel waar de gasten gespannen en opgewonden naartoe gaan en er zo mogelijk nog meer opgewonden of juist uitgeput vandaan komen. Een hotel dat aan de buitenkant niet afwijkt van andere hotels. Een chique entree, een zeer smaakvolle lobby en een uiterst correcte en gedienstige liftbediende. Alleen haar outfit is afwijkend. Ze draagt namelijk latex.

Uitgerust en lichtelijk opgewonden stap ik mijn bed uit en neem een snelle douche. Als ik terug kom in mijn kamer, dan zie ik dat mijn slavin zojuist is wakker geworden. Ik heb haar prima afgericht, want ze weet dat ze nu naast mijn bed op haar knieën moet gaan zitten, haar handen nog steeds geboeid voor zich. Eerst trek ik een latex short aan, dan loop ik naar mijn slavin toe om haar van haar boeien te ontdoen, zodat ze zich kan gaan douchen. Als ik haar boeien losmaak, trek ik haar vervolgens aan haar staart omhoog om haar mee te nemen naar haar eigen kamer. De kamer van mijn slavin bevindt zich naast mijn kamer en wordt slechts gescheiden door een hek. De kamer heeft veel weg van een kooi. Steen op de vloer en geen ramen. De kamer is verder ingericht met een bed, bekleed met zwart leer. Aan beide zijden riemen om mijn slavin mee vast te binden, mocht ik dat nodig vinden. Aan de muur hangen op meerdere plekken ringen. Ook bevindt er zich een schandblok in de kamer. De kamer heeft in inpandige kast, waar de kleding hangt van mijn slavin. In de hoek een douche, voor bepaalde gelegenheden is het warme water af te sluiten. Uiteraard geen douchegordijn, alles van mijn slavin moet zichtbaar kunnen zijn.

Nu heeft mijn slavin even de tijd om zich schoon te maken en zich te scheren. Elke dag scheert ze zich, zodat ze zich altijd keurig en zoals ik dat van haar wens zich kan aanbieden. Intussen komen er twee werkslavinnen bij mij op mijn kamer, die slechts de taak hebben mijn slavin aan te helpen kleden, omdat mijn slavin zich moeilijk in haar eentje in een strakke latex catsuit kan helpen. Als mijn slavin na enkele minuten is uitgedoucht, biedt ze zich aan ter inspectie. Vervolgens bekijk ik of haar kutje en kontgaatje netjes schoon zijn en of ze zich mooi glad heeft geschoren tussen haar benen. Ik wil geen stoppeltje aantreffen Als ik tevreden ben, verwijs ik haar naar haar kooi, waar ze de kleding kan gaan aantrekken die ik vandaag voor haar heb uitgekozen. Deze dag is het een latex catsuit geworden, gemaakt van zwart en paars rubber. De catsuit heeft een rits die onder haar kin begint en doorloopt tot aan haar kruis. Het zit strak om haar lichaam tot aan haar knie?daaronder loopt het wat wijder uit, zodat ze makkelijk laarzen of pumps kan aantrekken.

Voorzichtig helpen twee naakte werkslavinnen mijn eigen slavin in haar catsuit. Dit catsuit is extra lastig om aan te trekken en te dragen, want het heeft twee inwendige dildos. Zo wordt mijn slavin bij elke beweging die ze maakt herinnerd aan haar onderdanigheid Met gekreun weet mijn slavin het voor elkaar te krijgen de catsuit perfect aan te krijgen. Dan komt ze bij me om haar halsband te laten omdoen. Ik heb me inmiddels aangekleed en mijn pak aangetrokken. Nu is het tijd voor inspectie. Als ik mijn deur open doe, staan aan beide zijden van mijn kamer twee slaven. Ze houden om de beurt de wacht. Ook geheel naakt en geschoren, altijd met hun geslacht in erecte positie. Voor mij loopt mijn slavin, we zijn op weg naar de lift. De liftdeur schiet open en de in latex gestoken liftbediende zorgt dat ik snel met mijn slavin op de begane grond kom.

Als de deuren openen, kijk ik op mijn horloge; het is negen uur. Mijn werkdag als eigenaar van dit bijzondere hotel is begonnen! Een exclusief SM-hotel welteverstaan, dat wordt bezocht door zowel onderdanige als dominante gasten. Beneden staan er een aantal gasten bij de incheckbalie. Gewone mensen om te zien, netjes gekleed. Er wordt gevraagd wat voor een soort verblijf ze willen hebben, onderdanig of dominant. Verder kunnen ze wensen aangeven hoe ver ze willen gaan tijdens hun verblijf. Er staat een stel aan de balie, die komen voor een collar ceremonie Ze moeten naar hun kamer gebracht worden en mijn Meester zegt dat ik het ze wel zal wijzen. Ik loop voor hen uit naar de lift en vraag naar hun kamer nummer, ze moeten naar kamer 18, de rode kamer. Ik zeg dat ze een mooie kamer hebben, een van mijn favorieten. Alles is in het rood, er hangt een kruis aan de muur, zodat ze op hun kamer kunnen spelen. Alles is verder van latex, de stoelen, de lakens en er hangt latex kleding in de kasten.

De vrouw van het stel is duidelijk de onderdanige, ze loopt met het hoofd gebogen achter haar Meester aan en draagt alle bagage. De man vertelt dat hij, als alles mee zit, morgen avond zijn slavin zijn collar zal geven. Er zijn een paar genodigden maar die komen morgen pas. In het hotel van mijn Meester kan men spelen, maar er zijn ook mogelijkheden voor ceremonies Ik laat het stel achter in de rode kamer en wens ze een prettig verblijf, ik overhandig hun de sleutel tot hun kamer en geef ze een lijstje met telefoonnummers. Dan loop ik weer naar de lift en beneden aangekomen loop ik direct naar het kantoor van mijn Meester. Ik klop op de deur en loop naar binnen. Naast het bureau van mijn Meester kniel ik, en wacht ik op verdere orders van mijn Meester. Mijn Meester is druk aan het werk en na een tijdje roept Hij me bij zich. Hij vertelt dat Hij vandaag een uurtje vrij heeft en dat Hij dan met me wil spelen. Hij beveelt me om de kerker in orde te gaan maken, Hij wil er touwen, boeien en zwepen hebben liggen. De kerker geeft me altijd een eng gevoel. Meestal gaan we daar alleen naar toe als ik straf heb verdiend. Het is er donker en koud. Al vaker heeft Hij me daar voor straf vastgebonden en toen alleen gelaten De kerker geeft me echt de kriebels.

Ik bedank Hem voor de opdracht, kus Hem en ga dan snel de spullen bij elkaar zoeken. Het idee dat Hij ook een aantal zwepen erbij wil hebben, stelt me gerust, dan gaat Hij waarschijnlijk niet weg, en hoef ik niet alleen te blijven Ik loop snel naar mijn kooi en haal uit de kast een aantal zwepen, zowel grote als kleine. Hij wil altijd kunnen kiezen. Dan neem ik een aantal touwen uit de kast, ik kies vandaag voor zwart en paars touw, dat past bij mijn kleding. Mijn boeien, die altijd netjes naast zijn bed op het nachtkastje liggen, neem ik mee en ik weet dat ik die niet in de kerker mag leggen. Die moeten mee naar zijn kantoor zodat Hij ze me meteen kan omdoen Een keertje had ik ze per ongeluk in de kerker laten liggen, dat heb ik geweten. Ik mocht de boeien 2 dagen lang niet meer afdoen en heb 2 dagen lang in mijn kooi gezeten. Ik mocht alleen eruit als Hij me ergens voor nodig had. Ik mocht geen leuke dingen meer doen en heb 2 dagen vastgeketend in mijn kooi gelegen ik kon slecht slapen en mocht ook niet bij Hem in bed slapen ik lag maar op de koude vloer in mijn kooi. Dat wil ik nooit meer meemaken, dus ik weet nu dat ik mijn boeien nooit ergens achter mag laten. Alleen op zijn slaapkamer, want die wordt bewaakt.

Ik breng de zwepen en de touwen naar de kerker, het piepen van de deur geeft me alweer rillingen. Ik leg de spullen netjes klaar en zie dat Hij zelf ook al het een en ander heeft voorbereid er liggen klemmen netjes op een rijtje Zal ik dan toch iets fout gedaan hebben, schiet door mij heenkrijg ik dan toch straf? Hij zal mijn uitdagen van gisteren toch niet gaan bestraffen?? Hij heeft er niks van gezegd? Ik pak snel mijn boeien en ga weer uit de kerker. Brrrr, ik vind de kerker echt verschrikkelijk. Ik loop naar zijn kantoor en hoor Hem achter de deur met iemand praten. Ik wacht even en als ik hoor dat het een telefoongesprek is, loop ik stilletjes naar binnen. Hij wijst met een vinger naar de plaatst naast Zijn bureau. Ik ga er naar toe en kniel weer. Ik heb de boeien nog steeds vast en buig mijn hoofd omlaag. Als Hij klaar is met Zijn telefoongesprek, komt Hij voor me staan. Hij pakt me bij mijn kinnetje vast en zegt: dus deze keer wist je dat je de boeien niet in de kerker mocht leggen! Ik kijk Hem aan en zie dat Hij in een erg dominante bui is. Ik zeg Ja Meester, ik heb geleerd van de vorige keer, Meester. Ik geef Hem de boeien en kijk weer omlaag. Hij legt de boeien op zijn bureau en gaat weer verder aan Zijn werk. Ik blijf netjes zitten en wacht Na een hele tijd roept Hij me bij Zich, doet mijn handen achter mijn rug en doet mijn polsboeien om en ik moet plaats nemen op Zijn bureau. Hij doet mijn enkelboeien om en verbind ze met een kleine ketting. Hij zet me op de grond en loopt naar de deur. Volgen sletje beveelt Hij me.

Ik loop met kleine pasjes achter Hem aan, groter kan niet met de ketting tussen mijn enkels. Ik word steeds onzekerder over wat er gaat gebeuren. Zou Hij me toch gaan straffen, het uitdagen viel toch heel erg mee? Ik loop de lange trap af richting kerker. Ik doe moeite om me goed staande te houden op de oude stenen trappen. Beneden aangekomen hoor ik de deur weer piepen en de rillingen lopen over mijn rug. Naar binnen en vlug een beetje zegt mijn Meester. Ik loop voor Hem uit, en zie dat de kerker helemaal veranderd is. Er staat een schavot bij, en een hele grote stoel waar ik 2 dildos op gemonteerd zie. Ik weet nu al dat ik me rustig ga houden hier beneden Binnen moet ik eerst een tijdje helemaal alleen wachten. Na een tijdje komt mijn Meester terug, gekleed in latex, ook met een latex kap op zijn hoofd. Omdat ik je catsuit zo lekker vind, mag je het nu aanhouden zegt mijn Meester. Hij maakt mijn boeien los, maar sleurt me meteen mee naar het schavot. Hij laat me knielen en maakt mijn hoofd en armen vast. Ik kan geen kant meer op en vraag me af wat ik misdaan heb. Zo sletje, jij dacht mij zomaar te kunnen uitdagen? Ook al zeg ik er niet meteen iets van, je zult je straf niet ontlopen! Ik wist het wel al, maar toch schrok ik ervan, ik wist niet dat Hij het zo erg vond, en waarschijnlijk vindt Hij het ook niet erg, maar Hij houdt ervan om mij te straffen.

Hij bekijkt de zwepen die ik voor Hem heb uitgekozen. Mhhhh, geen verkeerde keuzes gemaakt, pleasure en Hij pakt een zwarte strokenzweep. Geen opwarmertje of niks vandaag, meteen de zweep. Mijn Meester heeft de smaak meteen goed te pakken. Hij begint met slaan op mijn in latex verpakt slavinnenlichaam. Ik had gehoopt dat het latex wat zou opvangen, maar helaas Na een tijdje heeft Hij genoeg van de zweep en kan ik even op adem komen. Hij haalt me uit het schavot en ik bedank hem daarvoor. Ik kniel voor Hem neer en Hij beveelt me om me uit te kleden. Ik trek met veel moeite mijn catsuit uit en kniel weer voor Hem. Hij leidt me weer terug naar het schavot en zet me weer vast. Dan pakt Hij een klein rijzweepje. Ik hoop dat Hij een beetje rustig aan zal doen, maar Hij slaat lekker verder. Als mijn billetjes helemaal tintelen en rood zijn, stopt Hij. Hij haalt me uit het schavot en veegt de tranen van mijn wangen. Niet huilen, lief sletje van me. Hij neemt me mee naar het kruis en maakt mijn boeien vast aan de takel. Daarna hijst Hij me een stuk omhoog en maakt mijn enkelboeien los. Hij zet ze tegen het kruis vast. Hij pakt een gag en stopt deze in mijn mond. Ik wil je niet horen, begrepen? zegt Hij dreigend. Ik knik en laat alles gebeuren.

Daarna pakt Hij het paarse en zwarte touw dat ik heb uitgezocht.  Mooie kleuren, daar zal ik een mooi kunstwerkje van gaan maken en langzaam begint Hij mijn hele lijf in de touwen te wikkelen. Ik kreun zachtjes als Hij met het touw tussen mijn benen door gaat en Hij voorzichtig het touw tussen mijn lipjes laat door gaan... Stil sletje en Hij gaat verder. Na een tijdje voel ik me helemaal ingesnoerd door de touwen. Ze zitten strak en ik voel me heerlijk. Ik kan geen kant meer op. Als Hij klaar is gaat Hij in het grote fauteuil tegenover me zitten. Hij bekijkt me helemaal en ik zie Hem genieten. Zo laat Hij me een tijdje hangen. Hij neemt iets lekkers te drinken voor zichzelf en blijft naar me kijken. Als Hij genoeg heeft gezien begint Hij net zo langzaam als het aanbrengen van de touwen, de touwen weer los te maken. Langzaam wordt mijn lijf bevrijdt van de touwen. Er blijft wel goed zichtbaar waar de touwen hebben gezeten. Als Hij helemaal klaar is, maakt Hij mijn enkelboeien los van het kruis en maakt ze weer aan elkaar vast met de ketting. Hij laat me zakken haalt de gag uit mijn mond en Hij pakt me stevig vast. Ik mag even bij Hem komen zitten en krijg een glaasje water. Daarna wijst Hij naar de grote stoel met de 2 dildos. De stoel ziet er uit zoals een elektrische stoel. Metalen banden voor om mijn voorhoofd, hals, polsen, benen en enkels. Hij zegt dat Hij even weg moet en dat ik even in die stoel moet wachten. Hij maakt me vast in die stoel en ik voel de twee dildos in me schuiven. Ze zijn nog groter dan de dildos in mijn catsuit. Ik kreun als ik eindelijk helemaal zit. Hij eist dat ik stil ben anders krijg ik weer een gag in. Ik beloof mijn Meester dat ik stil zal zijn en Hij zet mijn polsboeien vast aan de stoel. Dan gaat Hij weg.

Daar zit ik dan weer. Helemaal alleen in de kerker. De deur heeft mijn Meester afgesloten. Ik hoop maar dat mijn Meester niet lang weg blijft. Ik weet niet hoe lang ik in de kerker heb gezeten, maar ik was al een beetje weg aan het doezelen toen mijn Meester weer terug kwam. "Niet gaan slapen, je bent nog lang niet klaar hoor" hoorde ik toen ik wakker schrok. Hij maakte mijn boeien los en liet me op staan. Mijn kontje stond ver open toen mijn Meester me weer in het schavot liet plaats nemen. Pas toen ik daar stond zag ik dat er verschillende kaarsen in de kamer stonden, rode en zwarte kaarsen. Hij pakte een rode kaars en ging voor me staan. " Je weet dat je stout bent geweest en dat zal ik je gaan laten voelen" en Hij druppelde wat kaarsvet op mijn rug. Ik voelde de pijn maar ik genoot ook. Ik voelde de tranen in mijn ogen branden. Steeds verder ging Hij naar achteren met zijn kaarsvet. Langzaamaan voelde ik hoe de druppels in de buurt kwamen van mijn kontje. De tranen stroomden ondertussen al over mijn wangen, maar ik was te koppig om te kreunen. Ik wist dat Hij het dan nog erger zou gaan maken.

Na een tijdje voelde ik de eerste druppels over mijn kontje glijden. Na een tijdje besloot mijn Meester om Zijn kunstwerkje af te maken met wat zwart kaarsvet. Ik had dat nog nooit gehad en was er ook bang voor. Ik wist dat zwart kaarsvet veel pijnlijker zou zijn. Na de eerste druppels wist ik dat het echt waar was. Ik hield vol, maar na een tijdje kon ik het niet laten om even te kreunen van de pijn. Mijn Meester stopte meteen en pakte me vast bij mijn kin. "Dat heb je goed gedaan lieverd, ik dacht dat zwart kaarsvet nog niet aan jou besteed was, maar ik ben trots op je". Tussen mijn tranen door kan ik nog een glimlach toveren. Als mijn Meester trots op me is dan ben ik blij. Dan voel ik hoe mijn Meester achter me gaat zitten en met Zijn tong tussen mijn schaamlipjes begint te spelen. Ik kreun en word helemaal wild. Ik kan geen kant op want ik sta nog steeds vast in het schavot. Ik voel hoe Zijn tong verder naar achter gaat en Hij me lekker likt bij mijn aarsje. Niet lang daarna voel ik Zijn harde lul tegen mijn slavinnenaarsje aandrukken. "Als het zover open staat, dan kan ik me niet inhouden, pleasure" zegt Hij en duwt in een keer Zijn lul naar binnen. Ik kreun en geniet volop. Mijn Meester stoot hard door en na een tijdje voel ik dat Hij klaar gaat komen. Hij stoot nog een paar keer hard en ik voel hoe Hij lekker in mijn aarsje klaarkomt. Daarna staat Hij op en verzorgt Zich helemaal. Daarna haalt Hij mij uit het schavot en geeft me een stevige knuffel. Hij gaat in zijn grote fauteuil zitten en trekt me bij Hem op schoot. "Je bent heel braaf geweest, ik ben trots op je, lief sletje" Ik glunder helemaal en kom langzaam weer een beetje bij. "Dank U, lieve Meester"

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

0 # Hotel SMMeester Jan 11-12-2014 19:07
Heerlijk een goed afgericht sletje, wat wil je nog meer
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer
0 # Hotel SMSM 4 U 27-11-2014 03:04
Bij mij is dit ook mogelijk, mail voor afspraak, dit sletje heeft meer nodig!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!