Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Ik ben Simon ben 19 jaar en dit verhaal heeft vorige zomer echt plaats gevonden.
Missy in het zonnetje 007Het was warm en zonnig weer en ik besloot om een lekker rondje te gaan fietsen op mijn racefiets. Ik had al een aardig stukje gefietst toen ik in het natuurgebied ‘t Twiske kwam. Dit ligt tussen Amsterdam en Purmerend. Ik reed langs diverse strandjes en besloot om naar het naaktstrand te rijden. Meestal zijn daar alleen maar manen en oudere mensen, maar er lag nu ook een heel lekker vrouwtje te zonnen.

Ik ging op 2 meter afstand van haar liggen en deed mijn fietskleding uit. Terwijl ik dat deed keek ik eens goed naar haar. Wat een heerlijke vrouw. Ze had een wat voller lichaam, kort blond haar, grote borsten voorzien van een paar heerlijk stijve tepels en een glad geschoren kutje.

Ik voelde m’n pik al een beetje stijver worden. Ik deed m’n broek uit en mijn half stijve pik kwam te voorschijn en precies op dat moment keek ze me aan met een glimlach. Sorry zei ik, ze lachte en zei dat is niet erg.

Wil je bij me liggen, vroeg ze.

Tuurlijk, en ik liep naar haar toe.

We praten wat, ze heete Missy en was 45 jaar en woonde sinds haar echtscheiding in Edam bij de molen.

Hè, zei ze. Je rug gaat een beetje verkleuren. Kom ik smeer je even in. Ik lag op mijn buik en ze begon me in te smeren met zonnebrand.

Ze smeerde m’n rug en billen in. Daarbij kwam haar hand een beetje door me bilnaad en langs me ballen. Ik voelde mijn lul keihard worden.

Omdraaien, zei Missy. En dat deed ik, waarbij m’n pik in de volle 21cm in volle erectie te zien was voor Missy. Wowwww wat een lekkere grote lul zei ze en streelde m’n harde pik. Ze smeerde de voorkant ook in en af en toe trok ze aan mijn stijve lul. Ik zag haar gladde kutje een beetje openstaan en glinsteren van het vocht, ik streelde erlangs met me vingers en ze was kletsnat van het vocht.
Hmmmmmmmmmmm kreunde Missy in mijn oor, ik heb zin om je te neuken geil ventje. Mijn vriend is er vandaag niet en ik wil wel weer eens een echte grote paal voelen. We besloten om onze spullen te pakken en de bosjes in te gaan tegenover het strandje voor wat meer privacy. Ze begon lekker met me te tongen en me pik werd weer kogelhard. Ze ging naar beneden en nam me lul in haar mond. Ze zoog me lekker af terwijl ze haar kutje aan het vingeren was. Ik keek naar haar grote tieten en mijn stijve pik en ik voelde m’n zaad al opkomen. Aahhhhhhh ik ga zo komen riep ik. Missy kreunde, spuit maar lekker in mijn mond en over mijn tieten, ik slik je zaad graag door nam m’n pik bijna helemaal in haar mond.

Achhhhhhh ik kom kreunde ik, en ik spoot 2 forse stralen warm zaad in Missy haar keel, ze liet mijn lul uit haar mond glippen en ik spoot nog 3 stralen zaad over haar dikke tieten. Haar tieten dropen van het zaad. Ze likte mijn lul schoon en al het sperma van haar tieten. Ik duwde haar tegen een boom en begon lekker tussen haar volle dijen haar rijpe kut te likken. Ze smaakte heerlijk en ze was super nat, ik zoog aan haar klit en likte langs haar lippen en daarbij kwam Missy keer op keer klaar.

Kom op, geile hengst neuk me met die grote leuter van je, ze bukte voorover daarbij haar heerlijke volle reet omhoog en haar kut stond wagenwijd open. Ik stoot in één keer mijn stijve paal van 21cm diep in haar natte slettenkut, en drukte mijn eikel zo hard ik kon tegen haar baarmoedermond, Missy gilde en probeerde wat van me weg te bewegen maar ik had haar heupen stevig vast en neukte haar met lange diepe halen. Missy begon hier aan te wennen en drukte nu ook haar geile kont over mijn lul, het feest kon beginnen.

Ik neukte haar nu vol gas en kneep nu ik mijn handen niet meer om haar heupen hoefde te houden af en toe flink in haar dikke tieten en keiharde tepels. Missy kreunde en kwam klaar, ik voelde haar kutgeil langs mijn lul en ballen lopen, nu kon ik ook klaarkomen en kreunde in haar oor; mag ik in je spuiten? Ja gilde Missy, jaaahhhhhhh, ik greep haar weer bij haar heupen en drukte mijn paal volledig in haar slettenkut, Missy bewoog geil tegen mijn stoten in en mijn eikel ging nu zelfs een stukje haar baarmoedermond in, ik keek naar haar heerlijk kont en daarbij zag ik elke keer haar volle reet lekker heen en weer over mijn lul kletsen. Ik hoefde niets meer te doen....
Plots voelde ik een hand op mijn schouder en keek naar links, daar stond een kerel aan zijn enorme pik te rukken, die was zeker net zo lang aleen nog dikker dan die van mij. Mag ik ook vroeg hij? Ik aarzelde geen moment en zei ja natuurlijk, en knipoogde en legde mijn wijsvinger op mijn lippen ten teken dat hij stil moest zijn.

De man knipoogde terug en knikte, ik trok mijn lul uit Missy haar zeiknatte kut en de man stapte gelijk in een drukte zijn dikke eikel tussen Missy haar natte kutlippen. Hee kom op neuk me kreunde Missy, en de vreemde man pompte met een slag zijn dikke paal diep in Missy haar druipende slettenkut. Neuk me Simon spuit me vol met je zaad schreeuwde Missy, de man keek me aan en ik knikte, na een paar diepe stoten kwam hij met een ingehouden gekreun klaar in de kut van Missy. Wow hij spoot echt een super lading zaad uit zijn dikke pik, het spoot langs zijn lul uit de kut van Missy, snel trok hij zich terug en ik drukte gelijk mijn keiharde paal weer in die slettenkut. Wat een heerlijke hoer was die Missy toch ook. Ohh je kunt nog een keer kirde Missy, ik zei niets en keek naar de man, maar die was al weer weg, vol overgave begon ik nu te neuken en ik begon te kreunen, jaaaaa spuit me maar vol, ik wil meer zaad kreunde Missy, het duurde niet lang en ik kwam klaar en spoot haar helemaal vol met mijn hete zaad.

Langzaam haalde ik haalde mijn verslappende pik uit haar kut en daarbij liep het zaad van mij en die vreemde man langs haar volle dijen naar beneden. Hmmmmmmmmmmm zei Missy en ze veegde het zaad met haar vingers op en likte haar vingers af.

Na een minuutje bijkomen gingen we terug naar het strandje om even uit te rusten. Zullen we nog even op het terras wat gaan drinken vroeg ik aan Missy, lijkt me lekker antwoorde ik en we trokken wat kleding aan en ging een stukje verderop wat drinken, ik vertelde haar dat ik daar vaker kwam maar meestal met mijn vrienden. Oke antwoorde Missy, dus de volgende keer krijg ik nog meer zaad te verwerken? Ik kleurde en kon alleen maar ja knikken, als jij dat ook wil stamelde ik er achteraan...

Nou hoe meer hoe liever kreunde Missy me toe. Alleen al bij die gedachte kreeg ik al weer een stijve lul, stel je voor dat we haar met een man of 6 konden neuken in de duinen! Missy zag de bobbel in mijn broek en vroeg of ik nog een keer wilde spuiten, ik knikte en we rekenden af en liepen naar de bosjes een stukje verderop, Missy pijpte mijn lul heerlijk en binnen 5 minuten had ik haar grote gebruinde tieten weer vol met sperma gespoten. Behendig streek ze er met haar vinger langs en bracht het meeste naar haar mond, wat een geile milf! Zullen we onze telefoonnummers uitwisselden vroeg ik, dan kunnen we iets afspreken? Dat wilde deze geile slet ook wel, en zo zie je maar het bestaat dus echt dat je een lekkere rijpe en hoerige MILF kan tegen komen. Achteraf gezien denk ik eerder dat Missy daar voor het zaad van jonge mannen naakt gaat zonnen, volgende keer maar eens vragen.....

Dit verhaal krijgt zeker een vervolg......

Plaats reactie

SPAMMERS PLEASE FUCK OFF AND DIE!


Beveiligingscode
Vernieuwen

Reacties   

+19 # Geil dingCowboy Henk 02-07-2019 06:13
Nou zeg, en ik maar wachten!!!!!!!!! !!!
Antwoorden | Antwoorden met citaat | Citeer

Comments

  • Annie en George op kostschool 10

    Eddiemer 16.11.2020 17:20
    leuk verhaal
    goed geschreven
     
  • De Verandering (Superlang Cuckold Verhaal)

    anoniem 15.11.2020 22:32
    Lekker lang lezen
    In coronatijd kun je niet genoeg porno lezen
     
  • Zwanger, En Geil Als Boter

    buurmanjan 01.11.2020 21:03
    Geile praat
    Ik weet dat je het heerlijk vind als ik grof en geil tegen je praat.
DMC Firewall is a Joomla Security extension!